Alternativno bio energijsko izboljšanje zdravja

Bolezen je stanje, ko naše predragoceno telo zahteva spremembe, pomoč.

alternativno zdravljenjeBioenergija skrbi za to, da se telo čimhitreje opomore na naraven- alternativen način, saj bioenergetik dovaja ali odvzema višek energije na posameznem organu. Vse kar ni v ravnovesju- preveč kot premalo povzroča bolezni. Običajno viški energij pomenijo kronične vnetne procese in bolečine, manjki pa različne bolezni, katere lahko privedejo do okvare organov ali celo odpovedi. Generalni problem večine bolezni je oslabel imunski sistem. Ko ta oslabi, je telo hitreje podvrženo ne samo virusom, mikrobom, alergijam, temveč žal tudi rakavim obolenjem, saj v bistvu ne prepozna potencialno nevarne (rakave celice), katera se izmuzne njegovemu nadzoru.

IMATE ZDRAVSTVENE TEŽAVE, KRONIČNE, AVTOIMUNE IN "NEOZDRAVLJIVE" BOLEZNI?

Izboljšanje zdravja z bioenergijo je učinkovita metoda pomoči brez stranskih učinkov, katere imajo pogosto klasična zdravila - kar naravno pozdravite je trajnejše in učinkovitejše! Pogosto stranski učinki dolgotrajnega jemanja zdravil in kombinacij privedejo do še več novih bolezni in posledično uporabo vse več zdravil.

Z energijskimi terapijami močno okrepimo imunski sistem in funkcije organov, zato so pogosto izboljšanja vidna že velikokrat tudi po prvi bio terapiji, ne glede četudi gre za okvare in odpovedovanje organov.

Energijske terapije priporočamo tudi v primeru poškodbe, nezgode, bolečine, kemoterapij, obsevanj, saj se telo regenerira tudi do 5x hitrejše! Znižuje - razstruplja tudi stranske učinke kemoterapije kot so slabosti, bruhanje in vrača naravno življensko energijo človeku.

Naslednji odstavki so zlasti namenjeni temu, da prikažemo na kratko stvari, zaradi katerih imunski sistem najpogosteje slabi (po naših ozkušnjah):

Pogosto preberemo,  da je za to krivo energetsko neravnovesje (Yin-Yang).  To vsekakor drži.  Živimo torej v svetu dvojnosti (črno-belo, noč- dan, sreča-žalost, zdravje-bolezen, Zemlja kot materija, materialnost , obstaja  tudi–antimaterija  itn..). Potrebno je razumeti popolno Yin&Yang energije: rabimo oba pola (tako pozitivno kot tudi negativno, oznake pozitivno in negativno smo dali ljudje, Mati Zemlja ne.

Bistveno vprašanje je, zakaj (vzrok) sem zbolel in je telo v neravnovesju? Kaj naj naredim, da ozdravim? Kako doseči najboljše rezultate zdravljenja? Morda kljub zdravemu načinu življenja (prehrana, gibanje) so vseskozi prisotne težave,bolezni, bolečine?

Poskušali vam bomo odgovoriti na ta ključna vprašanja na kratko, vsekakor ob upoštevanju, da je vsak človek induvidualen, kar pomeni da bi lahko potemtakem napisali  knjigo z neštetimi stranmi, za vsakega posebej…

 AVRA PO TERAPIJI1. Dejstvo, da je človekovo telo izredno zapleteno ni potrebno posebej poudarjati. Želim poudariti, da imamo poleg fizičnega telesa tudi avrično telo (aura, biopolje).  V Avri se vidijo zametki bolezni, torej ko težava - bolezen še ni manifestirana (medicinsko bp) na fizičnem nivoju, medtem ko so  na energetskem telesu - AURI  že vidne težave oz. bolezni organov / žlez.

Zato slikanje Aure (računalniški pregled GDV) pomeni tudi hkrati zgodnji alternativni pregled celotnega organizma in se priporoča vsem, torej zdravim kot ljudem z že obstoječimi težavami. Pregled Aure tako predstavlja neinvaziven (neboleč) pregled, kateri obsega hitre rezultate. V auri človeka so vidna žarišča bolezni bistveno preje pred nastankom v fizični obliki - zato je pregled aure tudi preventivnega pomena.

(opombe): slikanje Aure ne nadomešča pregleda zdravnika oz. specialista!

2. Številni vzroki za bolezni pogosto izhajajo iz škodljivih sevanj (podvodni tokovi, hartmanove mreže, kozmična sevanja).  Denimo, določene kombinacije sevanj povzročajo tudi rakava in ali drugačna obolenja, torej ne vplivajo samo na spanec. Zatorej je spalnica najpomembnejši prostor za izmero meritev, saj smo najdlje časa na istem mestu, drugi tak prostor je pisarna. Upravičeno lahko rečem na podlagi večletne prakse, da je prav spalnica prostor kjer izvirajo težave, osebno ji pravim »KARTOTEKA« osebe, ki biva v njej. Dokler ostaja vzrok za bolezni, ostaja tudi posledica-bolezen.  To je tudi že opisal ugledni zeliščar Rudolf Breuss v svoji knjigi ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE (42-dnevni post z zeliščno kuro, ozdravil pa je preko 45.000 rakavih bolnikov. Omenil je namreč, da tudi njegova kura ni učinkovita, če človek ostaja na škodljivih sevanjih).

Torej, bistvena je izmera sevanj in na podlagi tega svetovanje. Odprava vzroka pomeni odprava posledice! V nasprotnem primeru ta vzrok pogosto onemogoča učinkovito izboljšanje zdravja, ne glede na metode zdravljenja!

3..Pazite na svoje misli! Misel je energija

4. Prehrana

   

  •• V kolikor želite,  opravljamo poleg bioenergijskih terapij  tudi slikanje Aure, kot tudi izmero sevanj  (tudi teleradiestezija -detekcija sevanja na daljavo) po predhodnem naročilu.

  Alternativno izboljšanje zdravja z bioenergija se prakticira tudi enako uspešno na daljavo!

  Pokličite nas na 041 716 195 ali izpolnite kontaktni obrazec.

  Opomnik: bioenergetik  ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja, služi kot dopolnilo

   

  Altera 2011 - Vse pravice pridržane | Zemljevid strani | Izjava o zasebnosti | Izdelava spletne strani: WSI