Vzroki za bolezni - geopatski stres celic

radiestezijaRadiestezija alternativno odkriva vzroke za bolezni kot so: pogosto slabo spanje, stres, nepravilna prehrana in stil življenja, negativne emocije (žalost, jeza, negativne lastne sugestije, zamere, strahovi, negativni podzavestni  vzorci...) in škodljivo sevanje podzemnih tokov, kozmično sevanje, hartmanove mreže. Kadar gre za kronična (ponavljajoča) obolenja, obolenja najhujših oblik bolezni (rak, karcinom, tumor) je smiselno izmeriti škodljiva sevanja (Radiestezija), saj prav ta v praksi lahko v določenih kombinacijah povzročajo žal tudi rakava obolenja in to že na celičnem nivoju, še predno so prisotni prvi simptomi ali znaki bolezni.. To dokazali številni strokovnjaki  iz tujine, kot tudi v  svoji praksi. Na podlagi strokovne izmere sevanj je mogoče tudi ugotoviti vzrok za bolezni osebe.

KAKO SE ZAŠČITITI PRED SEVANJI?

Radiestezijski pregled spalnice, pisarne odkriva vzroke za nastanek težave in bolezni- sevanje, "negativno" mesto ali predel, kjer se pogosto začnejo težave, bolezen. Telo ali bolje organi telesa se temu začnejo upirati, začnejo slabše ali pretirano delovati, kar izzove posledično bolezen. Premiki ležišča na ugodnejše mesto pomenijo zmanjšanje zdravstvenih težav, hitrejše in učinkovitejše okrevanje. Hkrati to pomeni že alternativno izboljšanje zdravja, saj s tem preprečimo nadaljni razvoj-širjenje bolezni.Dostikrat že minimalne spremembe lege ležišča pomenijo veliko. V primerih, ko ni mogoča premestitev postelje na ugodnejšo lego, se uporabi zaščita proti sevanju.

Dokler obstaja vzrok, je normalno, da obstaja tudi posledica. Zato je izrednega pomena "ozdraviti" tudi prostor, kjer bivamo! Bioenergija kot izredna metoda za povenitev zdravja  je zelo učinkovita, a v primerih težjih  in kroničnih bolezni priporočamo dodatno naše merjenje sevanja za izogib škodljivih energij v prostoru ( spalnica, stanovanje, hiša)!

 

Ozdravite vzrok, ne posledice !!!

 Imunski sistem (naš edini zdravnik) ne dobiva dovolj energije in s tem prekine procese, kateri so nujni za obnovo, celjenje in izboljšanje zdravja. Ti procesi se odvijajo prav ponoči, ko spimo. Imunski sistem nas brani torej pred virusi, bakterijami, glivicami, nenadzorovano rastjo nenormalnih npr. rakavih celic.

sevanjeVse oblike sevanja so našim očem in čutilom nevidna, neobčutljiva na krajši rok (tako naravna kot tehnična sevanja) in različno vplivajo na naše zdravje. Radiestezija obravnava negativno sevanje podzemnih voda, hartmanove in curryeve mreže sevanja, geobiološke prelomnice. V praksi smo izvedli preko 19.000 radiestezijskih meritev škodljivih  sevanj tako doma kot tudi v tujini in preverjeno- povzročajo razne avtoimune in kronične bolezni, kot tudi rakave bolezni.

So pogosto temeljni vzroki, da izboljšanje zdravja ni učinkovito, saj na telo/organe vplivajo stalno prav ponoči, med spanjem in to ne glede na metode zdravljenja, saj se zaradi tega bolezni vračajo kot poslabšujejo. Negativna energija prostora , spalnice ali pisarne odločujoče povzroča torej bolezni; Veliko je primerov ne samo v Sloveniji, ko so zdravo živeli, zboleli pa za najhujšimi boleznimi, "brez razloga", pa naj gre za najmlajše (otroke), kot tudi odrasle osebe.

Ni naključje, da je nato problematiko opozoril že sloviti Rudolf Breuss, avtor knjige ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE , ko je zapisal: "V primeru, da ležite na vodnih žilah, tudi moja sicer učinkovita protirakava kura ne more pomagati, zato je obvezno, da radiestezist pregleda spalnico!"

Breuss je ozdravil preko 50.000 "neozdravljivih" ljudi svojo zeliščno kuro -  42. dnevnim postom.

PRIPOROČAMO OGLED NAŠEGA PRISPEVKA IZ TV ODDAJE, O POGOSTIH VZROKIH NASTANKA BOLEZNI, KOT TUDI VZROKIH, KATERI POGOSTO ONEMOGOČAJO UČINKOVITO izboljšanje zdravja, NE GLEDE NA METODE IZVAJANJA

 

 


"Meritev sevanj v spalnici je točno pokazalo vzroke mojih in moževih bolezni. Zdaj se zbudim spočita in naspana. Pri možu so se zmanjšale bolečine v hrbtenici in izboljšalo spanje. Irena Šimenc, Kamnik"

 

Najpogostejši prvi simptomi škodljivih sevanj so:

 

nemiren spanec, zlasti med 1. in 4. uro zjutraj, slaba koncentracija, kronična nespečnost, pomanjkanje energije, vrtoglavica, jutranji glavoboli, kronične težave in bolečine v določenih predelih telesa (vrat, križ, kolki, ramenski obroč, mrzle noge, potenje, nemirno bitje srca, depresije...)

Alternativno izboljšanje zdravja omogoča bioenergija, priporočamo jo za hitrejšo pot k zdravju, saj učinkovito uskladi porušen bioenergijski sistem človeka, kateri povzroči padec imunskega sistema, zaradi česar se začno razvijati različne bolezni. Bioenergetik uskladi auro človeka, izboljša funkcije prizadetih organov.

Oglejte si, katere so pogostejše bolezni, s katerimi se ukvarjamo tule..

 

Skrajšano, torej vse oblike zdravljenja so še uspešnejše, če človeka prestavimo na ugodnejše spalno mesto (postelja, spalnica) in oz. pisarna. Povsod v strokovni literaturi, kjer pogosto piše o določeni bolezni, zraven pa, da vzroki niso znani, se lahko vprašate ali ni to morda  tisto..

Slika spodaj prikazuje primer, da je pri osebi "B" moteno spanje, pogosti glavoboli, možnost glede na kombinacijo sevanj tudi možganski tumor.

V praksi so seveda še številne drugačne situacije, kot je tudi težav in bolezni več..

(Če želite opraviti radiestezijske meritve sevanj, lahko naročilo oddate preko kontaktnega obrazca ali pokličite na ALTERA gsm: 041 716 195 )

SLIKOVEN PRAKTIČEN PRIMER SEVANJA V SPALNICI:

 
spanje in sevanje

Spanje in sevanje

 

Radiestezija & Bioenergija Altera, z Vami že od 1996 - izvedenih preko 19.000 radiestezijskih meritev sevanja spalnic in poslovnih prostorov ,vaša prva alternativna izbira, ko zdravje ni naključje! Mi odkrijemo  vzrok zdravstvenih težav!

Sledi zanimivi kratki intervju na temo vzroki za bolezni za časopis Nedeljski Dnevnik - več o tem

 

 

 

 

Altera 2011 - Vse pravice pridržane | Zemljevid strani | Izjava o zasebnosti | Izdelava spletne strani: WSI