Bioenergija & Bioterapija - Alternativno izboljšanje zdravja z bioenergijo 

Bio kvantna terapija  - BQT je učinkovita metoda naravnega procesa, katera sproži mehanizme v telesu za samozdravljenje . Bioenergija vpliva na vse celice telesa za odpravljanje zdravstvenih težav in krepitev zdravja na naraven način, brez stranskih učinkov, katere imajo pogosto žal različna klasična zdravila, če si preberete navodila, kar pa pomeni nastajanje novih in novih bolezni skozi čas, uporabo čedalje več zdravil tako, da ima človek občutek kot, da je v začaranem krogu.

bioenergija Z energijskimi terapijami naravno okrepimo imunski sistem človeka, kateri je zaradi določenih dejavnikov oslabel. Naloga imunskega sistema je samoozdravitev, reparacija - obnavlja tkivo pri poškodbah, samodejno celi rane, uničuje škodljive maligne celice, preprečuje razvoj bolezni, ko je močan. Sodeluje v vseh bolezenskih procesih kot so vnetja, kronične bolečine in avtoimune bolezni, ter rak in metastaze. V praksi so naša opažanja vzroki hujših bolezni predvsem v stresu in geopatski vzrok, kateri vpliva na slabenje imunskega sistema-hkrati povzroča, da se bolezni vračajo kot tudi onemogočajo učinkovito izboljšanje zdravja ne glede na metode.

Energijske terapije učinkovito delujejo pri kroničnih in zastaranih boleznih, bolečinah in tudi "neozdravljivih" boleznih.  Velikokrat so izboljšanja zdravstvenega stanja že po prvi energijski terapiji. Bioenergetik deluje tudi na daljavo!  Pogostejše bolezni, katere obravnamo, si lahko ogledate tukaj..

Bio izboljšanje zdravja priporočamo tudi pri poškodbah, kemoterapijah, operativnih posegih, saj se okrevanje bistveno pospeši - tudi do 5x! V primeru kemoterapij, raznih radioloških obsevanj se tako hitreje telo razstrupi in zmanjšajo škodljivi stranski učinki le teh (slabosti, bruhanja, izpadanje las...). Pogosto so ti ljudje posledično podvrženi raznim okužbam, katere so lahko usodne (pljučnice, virusi), saj agresivno izboljšanje zdravja in pripadajoča zdravila povzročijo tako velik padec imunskega sistema. Kot zanimivost lahko navedemo tudi to, da operativno odstranjen organ energijsko še vedno obstaja.

Kot dokaz o vplivu bioenergije govori tudi dejstvo, da jih veliko še živi, kateri so bili energijsko tretirani, kljub dejstvu, da so bili že "odpisani" in to ne glede, ali so verjeli v energijsko delovanje ali ne.

KO IŠČETE NARAVNA DOMAČA ZELIŠČA, BIO ZDRAVILA, JE BIOTERAPIJA ODGOVOR IN POMOČ, KAKO OKREPITI ZDRAVJE IN IZBOLJŠATI  KVALITETO ŽIVLJENJA!  ZATO JE BIOENERGIJA UČINKOVITA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA  - JE VEČ KOT VSA MEŠANICA NARAVNIH ZDRAVIL V ENEM, SAJ OBNAVLJA TELO VZROČNO CELOSTNO, NE SIMPTOM IN POSLEDICE!

energijske terapijeBioenergija je življenjska energija in edina možnost človeškega obstoja in delovanja. Vse dokler neovirano kroži po telesu, ohranja ravnovesje in s tem zdravje, našo največjo dobrino. Bioenergije ne moremo videti z očmi, je kot veter, ki ga tudi ne vidite, lahko pa ga občutite!

Višek ali pomanjkanje bioenergije pomeni odprto pot v bolezen. To je predpogoj za nastanek različnih bolezni. Pomanjkanje te energije se kaže v slabem počutju, pravimo, da smo " brez energije", težave se stopnjujejo pogosto do bolezni, če pravočasno ne spremenimo svojega načina življenja. Bolezen je torej sporočilo nam, da nekaj delamo narobe, hkrati je to način, da nas ustavi ( zavre ), tako da se tega zavedamo in smo slej kot prej primorani nekaj storiti za svoje zdravje. Bioenergetik oz. zdravilec uskladi nepravilno razporejeno energijo in s tem pripomore k okrevanju. Bionergija

Alternativno izboljšanje zdravja z bioenergijo - bioterapija ali polaganje rok je morda ena najstarejših metod zdravljenja in se jo uporablja povsod po svetu. Že pred več kot 5.000 leti so jo v Indiji poimenovali prana, kitajski mojstri Qi gonga, ki jo poznajo kot Chi, pa z njo že stoletja uravnavajo in spodbujajo človeško energetsko polje. V hebrejskih mističnih spisih Kabale to energijo opisujejo kot astralno svetlobo, skozi celotno zgodovino krščanstva pa so jo v obliki avreole (svetleči sij) umetniško upodabljali okoli glave angelov in svetnikov. Priznani oče medicine Hipokrat je opisal, da je bioenergija kot "sila, ki teče skozi roke mnogih ljudi". Učinkovita energijska terapija deluje tudi na daljavo, na živali, ne samo na ljudi.Rak, karcinom, tumor, metastaze so obolenja moderne dobe, kot posledica stresa in uporabe škodljivih strupov v prehrani.

 

aura pred terapijoTESTIRANJE AURE ČLOVEKA PRED BIO TERAPIJO

Znanstveniki potrjujejo, da obstaja okoli telesa elektromagnetni ovoj (Aura - biopolje človeka) , ki obkroža telo. Aura predstavlja skupek sedmih čaker (to so energijski vrtinci, kateri napajajo žleze in organe telesa). Ko se zaradi bodisikaterega razloga določena čakra zablokira, se na teh mestih začnejo dogajati težave in seveda bolezni (kjer je avra prekinjena, so mesta - žarišča bolezni - konkretna bolezen tu je limfom klienta).

Energija Zemlje vstopa v telo pri dnu hrbtenice, kozmična energija pa skozi vrh glave. Zaradi nenehnega obračanja našega planeta, energiji ne vstopata v telo naravnost, temveč po ukrivljeni črti, podobni spirali in se v telesu med seboj prepletata. Kjer se v telesu zemeljska in kozmična energija križata, zaradi interference teh dveh energij nastaja nova kakovostna energija, ki seva navzven. Ta mesta se tradicionalno imenujejo energetski centri ali čakre. BIOenergija v telesu potuje po meridianih, ki so znani že iz tradicionalne kitajske medicine, njihov obstoj pa je potrdila tudi zahodna znanost.

 

AVRA PO TERAPIJI

Ta druga slika avre je posneta po tretmanu z bio energijo/ po eni bioenergijski terapiji. Razlika je očitna - večja gostota aure - boljše počutje in s tem zdravje. Popolnoma zdrava aura je brez prekinitev.

 

Imate zdravstvene težave?

Bioterapija BQT je učinkovita in medicinsko preverjena metoda katero izvajam bioterapevt - energijski terapevt Roman Svetlin. Priporoča se pri vseh obolenjih, ne glede na stopnjo težave ali bolezni. Bionergija

••Pri nas lahko opravite tudi alternativni  pregled Aure GDV celotnega telesa- računalniško vodeni postopek, kateri omogoča vpogled v energetska stanja organov in žlez v zgodnjem stanju - tudi ko še ni prisotnih bolezni in se priporoča vsem - ljudem z težavami kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti stanje organizma. V Rusiji je to del prakse uradne medicine. Pogosto tudi v primerih, ko ne veste, kaj vam je (imate pa slabo počutje, bolečine ali nejasne simptome in znake), ko uradne medicinske preiskave ne pokažejo posebnosti..

 

 

 

 

Altera 2011 - Vse pravice pridržane | Zemljevid strani | Izjava o zasebnosti | Izdelava spletne strani: WSI