BIOTERAPIJA ZA HITREJŠE OKREVANJE PO OPERATIVNIH POSEGIH

 

izboljšanje zdravja z bioterapijo se priporoča tudi v času po operacijah zaradi hitrejšega okrevanja zlasti zaradi:

  • hitrejšega celjenja ran (tudi ko se rane slabo ali ne celijo - sladkorna bolezen), hitrejša sanacija zdravstvenih poškodb - okrevanje, eventuelni postoperativni zapleti, izboljšuje funkcije organov, tudi v primerih okvare ali odpovedovanja le teh, rehabilitacija se pospeši tudi do 5x!
  • v času po kemoterapijah in pred kemoterapijami (zaradi oslabelega imunskega sistema, bioenergija bistveno izboljša imunski sistem, hitreje razstruplja telo, stranske učinke kemoterapije in obsevanja ali drugih toksinov )
  • šport ( poškodbe v športu kot tudi za hitrejšo regeneracijo telesa po napornih treningih, katere ima športnik ter tako tudi doseganje naravno boljših rezultatov), druge nezgode, koma
  • operacije gibalnega aparata (noge, roke, hrbtenica..)
  • rakava obolenja

Bioenergetik izvaja cikel terapij. Bioterapija se v določenih primerih  (težjih obolenjih) ponovi več ciklov.

Bioenergija pa deluje tudi na daljavo!

( Izkušnje ljudi, tretirane na daljino so bile večkrat tudi uspešno potrjene z novimi medicinskimi preiskavami-izvidi, kateri so potrdili izboljšanje stanja.)

 

bioenergija11KAKO DELUJE BIOENERGIJA - NARAVNO ALTERNATIVNO izboljšanje zdravja?

Na predelih, kjer so bolečine v bioenergijskem smislu nastajajo zastoji energije - previsok potencial, to pa povzroča vnetje in bolečine. Imunski odziv je, da preko krvi "pošlje pomoč, svojo zdravilno vojsko".

Če gre za sklep, ta oteče in se posledično zmanjša gibljivost, kar je v bistvu naravna varovalka, pred hujšo poškodbo. Imunski sistem bo na vsak način "želel" popraviti poškodbo, le ta pa je ob boleznih ali drugih vzrokih pogosto zmanjšan.

Bioenergetik v tem primeru sprosti previsok potencial v sklepu ali kje drugje na telesu (organu), okrepi tudi imunski sistem, zato so pogosto izboljšanja takojšnja v primeru bolečin, tudi pri boleznih se postopa podobno. Manjko energije v določenem organu pa povzroča običajno bolezni (tudi kronične), katero energijo po potrebi doda bioterapevt.

Zato pa je potreben čas za oizboljšanje zdravja, ni naključje, da pravimo, čas bo zacelil vse rane, vsekakor z bioenergijo bistveno hitreje in kakovostneje!

 

KAKO SKRAJŠATI ČAS OKREVANJA -  POSPEŠITI izboljšanje zdravja NA NARAVEN NAČIN?

Uporabljamo več priznanih metod (po potrebi denimo TM-Tesla Metamorfoza, sistem Organetik), ker ni nujno da neka metoda pomaga prav določeni osebi-namreč vsi smo unikati, dva z enako boleznijo rabita včasih povsem različen pristop terapije da se doseže rezultat.

 KJE ŠE POMAGA BIOTERAPIJA?

Priporočamo naravno alternativno izboljšanje zdravja tudi pri različnih boleznih..

••PRIPOROČAMO: Za učinkovitejše alternativno  izboljšanje zdravja  z bioenergijo izmero geopatskih sevanj ter eventuelni računalniški GDV pregled celotnega organizma -AURA!!

•• inovativen bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR, kateri naravno krepi imunski sistem, omogoča hitrejšo rehabilitacijo

 

 

 

 

Altera 2011 - Vse pravice pridržane | Zemljevid strani | Izjava o zasebnosti | Izdelava spletne strani: WSI