PROTIBOLEČINSKE TERAPIJE

alternativno zdravljenje bolecineDomala skoraj vsakemu človeku se zgodi, ko pravimo, da nas je zagrabil križ, vrat (heksenšus). Običajno so bolečine tako močne, da je oteženo premikanje, v določenih primerih nas dobesedno priklene na posteljo (akutna bolečina). V tem času (ekstremnih bolečin) pravimo, da bi dali vse, samo, da bi se bolečina vsaj zmanjšala, če ne kar odpravila.

KAKŠNA SO NARAVNA  "DOMAČA ZDRAVILA, KREMA" PROTI BOLEČINI?

Bioenergija! K sreči imamo  za te primere ustrezno protibolečinsko terapijo - naravno proti bolečinam, saj se je izkazala kot izjemno dobra in učinkovita metoda tretiranja bolečin, tudi kadar gre za obrabo sklepnega hrustanca. Npr. v primeru discus hernie (po operaciji so se pojavile ponovne bolečine), sem porabil manj kot 10 minut, da je oseba se zopet normalno premikala, hodila, prav tako kalcinacije itn.

 

Pomoč z bioenergijo se priporoča pri akutnih in kroničnih bolečinah:

  • bolečine zaradi degeneracijskih sprememb, obrabe sklepnega hrustanca, bolezni kot revmatizem, putika
  • športne poškodbe, ostale poškodbe, nezgode, bolečine v mišicah, mialgija
  • bolečine hrbtenice, (hernia discus), boleče noge in križ, kalcinacije v mišicah
  • bolečina v vratu (pogosto so hkrati težave glavobol, mravljinčenje rok tudi med spanjem ponoči, motnje vida)
  • išijas
  • bolečine ramenskega obroča (boleča rama, ključnica..)
  • boleči sklepi in obraba (boleč kolk, boleče koleno, zapestje, gleženj..)
  • ostalo

 KAKO BOLEČINE UGASITI NA NARAVEN NAČIN, KAKŠNO JE ALTERNATIVNA POMOČ PRI BOLEČINAH V KRIŽU, VRATU, NOGAH, SKLEPIH IN OBRABI?

Protibolečinska  terapija  se izvaja v ciklu dni, katero bioenergetik izvaja, da se doseže maksimalni učinek. Bioenergija sprošča mišičevje, odpravlja razne tegobe zategnjenosti mišic, deluje na samem izvoru bolečine. V bioenergijskem smislu zastaja energija, blokada na mestu bolečine in s tem previsok energijski potencial. Ta povzroča boleče vnetje, kar pa hkrati sproži imunski odziv za reparacijo - popravo poškodbe. Pogosto so ti predeli toplejši od ostalih, nastajajo otekline. Z bioenergijo znižamo previsok potencial na izvoru bolečine ter okrepimo imunski sistem, posledično so izboljšanja pogosto takoj po terapiji, v določenih primerih  celo povsem izgine bolečina. Priporočamo tudi pri zastaranih in ponavljajočih oz. kroničnih se bolečinah. Deluje globinsko v tkiva, kosti, učinkuje tudi pri obrabi sklepnega hrustanca.  Bioterapija je vsekakor prava alternativna izbira, vsebuje vsa potrebna "naravna protibolečinska zdravila", brez stranskih učinkov, ko iščete naravne metode proti bolečinam.

Razliko boste občutili - omogočite telesu svobodo gibanja na naraven način!


Protibolečinske terapije delujejo tudi na daljavo!

 

••OPOMNIK: V primeru, ko imate stalne in nepojasnene  bolečine (tudi po kosteh in hrbtenici), so lahko to znaki in simptomi bolezni kakega organa in se posvetujte z zdravnikom!

 

KAKO UGOTOVITI, ALI BOLEČINO POVZROČA ORGAN ALI HRBTENICA, KAKŠEN JE ALTERNATIVNI PREGLED?

auracccPriporočamo alternativni  pregled celega telesa z sistemom AURA GDV. V auri človeka (slika -levo) so vidni zapisi-žarišča bolezni dosti pred nastankom v fizični obliki (tudi preventivne narave). Aura gdv ne nadomešča pregleda pri vašem zdravniku ali specialistu uradne medicine.

AKUTNA BOLEČINA, KAJ STORITI, KAKO JO ZMANJŠATI?

V primeru akutnega stanja seveda pomislimo na najmočnejša sredstva proti bolečinam, kar je normalno in človeško. Svetuje se počitek - telo vam samo pove, kaj lahko in kaj ne delati ter kako (poslušajte ga), če pa imate možnost pa seveda uporabo bioterapije. Dolgoročno pa stalno jemanje protibolečinskih tablet  načenja zdravje - zlasti jeter, ledvic in srca, vse to pa hkrati povzroča nove bolezni in tako zmanjšuje imunski sistem.

 

KRONIČNE, STALNE ALI PONAVLJAJOČE SE BOLEČINE NA ISTIM MESTIH - KAKŠNI SO ALTERNATIVNI VZROKI?

Pogosto so vzroki geopatske narave, saj le ti delujejo na organe slabilno zlasti ponoči, ko spimo. Posledice se kažejo tudi kot slabo spanje, ko vas bolečina zbudi sredi noči, ste zjutraj brez energije in okoreli. Pogosto ste mnenja, da ste se  "zaležali", vzroke iščete v neustreznem ležišču...

 

PRIPOROČAMO: dodatno bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR kot pripomoček za dolgoročno naravno lajšanje in zmanjševanje bolečin, deluje protibolečinsko in protivnetno, izboljšuje cirkulacijo in s tem boljšo oskrbo mišic in organov celega organizma, izboljšuje spanje, deluje tudi kot nevtralizator geopatskih vzrokov.

 

 

 

Save

Save

Altera 2011 - Vse pravice pridržane | Zemljevid strani | Izjava o zasebnosti | Izdelava spletne strani: WSI