BIOENERGIJA - ALTERNATIVNA TERAPIJA ZA BOLJŠE POČUTJE

V praksi se srečujemo z mnogo primeri, ko ljudje tarnajo nad slabim počutjem, prekomerna utrujenost, depresije, slabo spanje, nespečnost, pomanjkanje energije, nervoze, bipolarne motnje, avtizem, anksioznost… Pogosto je, da večina ljudi, kateri imajo te težave ne poznajo pravega vzroka zanje. Prav zaradi tega je bioenergija zelo učinkovita, saj zajema praktično vse (od psihe do fiziologije telesa), ko ne veste, kaj pomaga za alternativno odpravljanje težav tudi nervoze in napetosti, zakrčenost telesa in mišic. V bioenergiji so vsa potrebna "domača - naravna zdravila", katera telo potrebuje.

 

 bioenergija za boljše počutje in zdravjeKAKO NARAVNO IZBOLJŠATI STALNO SLABO POČUTJE IN ODPRAVITI ZDRAVSTVENE TEŽAVE?

Naša izdelana – usmerjena bio terapija daje v večini primerov pozitivne učinke že po prvi terapiji.

Bioenergija je več kot vsa mešanica naravnih zdravil in vitaminov, saj vse to nudi v enem in krepi telo celostno. Aktiviramo in stimuliramo imunski sistem, bio terapija je sproščujoča, odpravljajo se blokade in energijski zastoji, kateri povzročajo, da ste stalno brez energije in slabega počutja, vas muči stalna nervoza in napetost, živčnost.. Daljše obdobje pa lahko privede do bolezni. Ukrepajte pravočasno, ko so izraženi prvi simptomi in znaki bolezni!

Pogosto se sprašujemo, kje so tisti pravi vzroki za nastale težave, zakaj se to dogaja prav meni?
Pravi odgovor je težko izbrati, saj je vsak človek drugačen, tako kot je DNK drugačen – ni dveh enakih ljudi na svetu z istim DNK. V praksi smo torej spoznali mnogo ljudi, kateri so živeli zdravo, a rezultat je bil hujše oblike bolezni.

Poraja se vprašanje zakaj in kako človek zboli, kakšni so alternativni vzroki?

Glavni vzroki tudi hujših in "neozdravljivih" bolezni, katere ugotavljamo pri bioenergiji so stalen stres človeka in geopatski stres , kateri deluje že na celičnem nivoju ter tako zmanjšuje naš imunski sistem. Zato je primarno pomembno odpraviti ta dva dejavnika ali zmanjšati. V določenih primerih pa je lahko slabost povzročena zaradi uporabe kakega klasičnega zdravila za druge bolezni.

Razne slabosti so pogosto v trebuhu ali glavi, simptomi in znaki so različni - od vrtoglavice, napad težkega dihanja, siljenje na bruhanje, stiskanje v grlu... Posledično je naslednji negativni dejavnik strah in negotovost. Strahovi pred eventuelno boleznijo še poslabšajo situacijo in kroničen strah lahko dobesedno skreira bolezen.

 Dejstvo je, da kot bioenergetik lahko rečem to, da živimo v precej dinamičnem okolju, povezanim z stresom (le tega se velikokrat ne zavedamo), le ta pa ohromi naše zdravje ne nujno takoj, skoraj sigurno pa skozi določeno obdobje, ko se to nabira v nas.

slabost in zakrcenost telesa in misic Telo nam to sporoča v obliki simptomatskih sporočil denimo kot so kronične bolečine,  nervoze, živčnosti, razne nepojasnene slabosti glave, trebuha, razbijanje srca in to z razlogom...

Pogosto ta sporočila ignoriramo, jih utišamo z tabletami, vendar vzroka pa ne. Povsem normalno je, da človek popusti (»poči tam, kjer je najbolj šibak«), kot veriga - strga se tam, kjer je njen najšibkejši člen. Npr. daljše obdobje slabega počutja denimo stres, kronična izčrpanost posledično slabo spanje, pri nekom pusti težave z želodcem, pri nekom drugem na srcu, ščitnici itn;. Pogosto so to tudi razlogi, da je človek brez prave volje in energije.

OZDRAVITE VZROK, NE POSLEDICE IN SIMPTOMOV!

Bioenergija se izvaja v ciklu  dni. Energijsko bio izboljšanje zdravja deluje tudi na daljavo!

 

••PRIPOROČAMO: Za še učinkovitejše alternativno  izboljšanje zdravja pogostih slabosti  z bioenergijo tudi našo izmero geopatogenih sevanj ( v številnih primerih je to vzrok za slabo počutje in različno slabost, kot tudi vzrok, da se bolezen ponavlja )

KAKO ODKRITI NA ALTERNATIVEN NAČIN, ALI JE POGOSTA SLABOST, NERVOZA, OBČUTEK KOT, DA STE POD STALNIM PRITISKOM, VAS STISKA PO TELESU VZROK V BOLEZNI KAKEGA ORGANA ALI ŽLEZE?

  Priporočamo preventivni GDV pregled celotnega organizma -AURA!!.V auri telesa so vidna bolezenska žarišča bistveno preje pred nastankom v fizični obliki.

  •• inovativni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR,  kateri dolgoročno vrača manjkajočo energijo telesu, izboljšuje spanje in počutje na naraven način, odpravlja nervozo, zakrčenost telesa in mišic ter nevtralizira geopatski vzrok.

 

 "Altera, za vami že od 1996 - ko zdravje ni naključje"

 

Altera 2011 - Vse pravice pridržane | Zemljevid strani | Izjava o zasebnosti | Izdelava spletne strani: WSI