SLIKANJE AURE (GDV), RAČUNALNIŠKI PREGLED ŽLEZ IN ORGANIZMA

•PREVENTIVNI PREGLED - ZGODNJE ODKRIVANJE TEŽAV POMENI PRAVOČASNO ODKRIVANJE TEŽAV IN UKREPANJE, PREDNO SE LE TE POVEČAJO V HUJŠA OBOLENJA. V AURI SO ŽARIŠČA-ZAPISI BOLEZNI VIDNI BISTVENO PRED NASTOPOM V FIZIČNI OBLIKI.

Priporočamo analizo tudi v primerih, ko ne veste kaj vam je, ko uradne preiskave ne pokažejo posebnosti.

• VSEM UPORABNIKOM  V ČASU STORITEV BIOTERAPIJE NUDIMO 20% POPUST NA SLIKANJE AURE!

 več o testiranju biopolja Aure klienta pred in po terapiji najdete tukaj...

•PRIPOROČAMO TUDI IZVEDBE NAŠIH MERITEV GEOPATOGENIH SEVANJ- POGOSTI VZROK OBOLENJ - Več tukaj..

auracccPregled  Aure ( tudi video prikaz spodaj) se priporoča vsem, ljudem, kateri imajo zdravstvene težave kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti stanje organizma. Kirlianova kamera omogoča hiter celostni alternativni energetski pregled telesa. Pregled in analiza Avre zajame praktično vse telesne organe in žleze vključno z hrbtenico in možganskim predelom na energetskem nivoju; Omogoča tudi pregled vseh čaker telesa, eventuelno omogoča vpogled, ali je čakra blokirana oz. več čaker blokiranih; Diagram čaker prikazuje odličen vpogled v hipo / hiper stanja organizma (npr. vnetni procesi, degeneracija;

Temelji na principu prepoznavanja neobičajnih vzorcev (koron slikanih prstov v napravi) organov ali žlez, kot tudi višku ali manjku energije posameznega organa ali žleze.

Naročilo izvedbe snemanja Aure / meritve sevanj / bioterapije  je možno po predhodnem naročilu-

na Gsm: 041 716 195 ali preko kontaktnega obrazca.

 

KAJ JE AURA?

Avra je človeško bioenergetsko polje, energijski dvojnik, ki obdaja telo (avrični ovoj) in predstavlja skupek sedmih čaker, katere si sledijo od glave do trtice. Poenostavljeno bi lahko tudi rekli, da je to naš zaščitni energetski plašč okrog telesa, biopolje, podobno kot ima Zemlja zaščitni ozonski plašč, in kjer so razpoke večje, več je težav; Aura torej se razteza v prostor in iz njega črpa vplive okolja (bodisi pozitivne in pa tudi nam negativne).

 

korona-aura-animacija

Del aure okrog človeka sestavlja bioelektromagnetno sevanje, katero sega od mikrovalov preko infrardečih žarkov do ultravijolične svetlobe. Ker je vse v univerzumu nihanje, ciklično spreminjanje energije, se tudi aura spreminja- npr. ko smo zdravi je naša Aura polnejša, boljša, ob bolezni pa šibkejša (ali celo prekinjena) in to na predelih določenih organov kjer so običajno težave oziroma bolezni.
Kirlianova kamera omogoča preko računalnika slikanje koron prstov (kirlianova fotografija - energetske meritve organov in žlez). Slika levo kaže, kje so obolela energetska mesta na telesu (organi ali žleze).

 

Video pristevek o slikanju aure:

 

 

Altera 2011 - Vse pravice pridržane | Zemljevid strani | Izjava o zasebnosti | Izdelava spletne strani: WSI