Roman Svetlin, bioterapevt - zdravilec

Roman Svetlin"Ni nemogočih stvari, nemogoče so edino tiste, katerih ne poizkusimo."
Roman Svetlin, zdravilec - bioenergetikAlternativno sem začel delovati leta 1996, ko sem ustanovil podjetje Altera s.p. Vse od tedaj je moje delo usmerjeno v raziskovanje in proučevanje mejnih znanosti in svetovanje.

Znanja stalno izpopolnjujem, predvsem tudi zaradi dolgoletne tradicije dela oziroma prakse, ki mi daje največ praktičnega znanja, torej najboljšega dela, katerega se ne da naučiti zgolj samo iz knjig. Začel sem z Radiestezijo - meritve geopatogenih sevanj, leta 2001 sem končal tudi šolanje za bioterapevta pri g.Stanojeviću, kasneje pa sem dokončal tudi mojsterstvo za REIKI, šolanje za sistem ORGANETIK (bio frekvenca), slikanje Aure GDV-računalniški energetski pregled žlez in organov telesa in metodo bioterapije po Zdenku Domančiću ( zdravilec, bioenergetik), sem tudi praktik Tesla-metamorfoza (skalarna - neherčna terapija, reconnection).  Pravimo tudi, da bioenergija zdravi človeka, ne bolezni, bioterapevt sem torej medij, kateri pretakam bioenergijo obolelemu.Terapija pa deluje tudi na daljavo in je najboljši način naravne pomoči, ko je oddaljenost prevelika ali zaradi razloga, ko se človek ne more udeležiti terapij v živo. Kot taka se izvaja tudi na živalih, hišnih ljubljenčkih..


A pot pelje dalje, tako da zadnje obdobje proučujem intenzivnejše delovanje možganov in "njihovih zapisov" ali enostavneje programov, kateri v določenih okoliščinah lahko povzročajo težave ter eventuelna odprava le teh- PROGRAM EPB -stop bolečini (emotivni program bolečin).


PE: 1360 VRHNIKA, Voljčeva cesta 23
GSM: 041 716 195


SLOVENIJA, EU

VSEM SKUPAJ ŽELIM OBILO ZDRAVJA IN DOBREGA POČUTJA - PRIVOŠČITE SEBI IN SVOJIM NAJDRAŽJIM NAJBOLJŠI NARAVNI NAČIN KREPITVE ZDRAVJA !!!

KJE POMAGA BIOENERGIJA? Poglejte si, katere so pogoste bolezni, kjer se nudi pomoč in izboljšanje zdravja z bioenergijo.

Podatki o podjetju:

ALTERA ROMAN SVETLIN S.P.

Na ledinah 10, Ihan, 1230 DOMŽALE

IBAN SI56 0230 0009 0312 544 (NLB d.d.)

SI ZA DDV:24432318

(nismo zavezanci za ddv)

 

Altera 2011 - Vse pravice pridržane | Zemljevid strani | Izjava o zasebnosti | Izdelava spletne strani: WSI