Bioterapija BQT


izboljšanje zdravja z bioenergijo je priznala Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) že leta 1976, ko se je pojavila potreba po premikanju znanstvenih meja. Na ta način se je osnovala podlaga za razvoj in večji ugled novih pristopov k zdravljenju človeka po bioenergetskih principih.

Zakaj se imenuje ta bioterapija BQT?

Imenuje se prav zaradi tega, ker  metoda vpliva na človekovo biokvantno polje -BQT (biokvantna terapija). Omogoča organizmu hitro povrniti ravnovesje, saj je vsaka težava, bolezen zunanji simptom neravnovesja notranjih napetosti.

 

zdravje1
Cilj bioenergije je zmanjšanje ali odstranjevanje zdravstvenih težav, obogatiti človekovo osebnost in jo narediti bolj odprto. Bioenergija vedno poskuša rešiti primarno težavo oz. vzrok, ki bi sicer onemogočal okrevanje.

Bioterapija BQT  pokriva široko področje, od preventive do obravnave vseh fizičnih in psihičnih bolezni! Gre za uspešno, neinvazivno in enostavno metodo pomoči z blagodejnim učinkom, ne glede na bolezensko stanje, katerega kot bioenergetik obravnavam.

Pri svojem delu ne postavljam nobene diagnoze, na osnovi uradne diagnoze s strani uradne medicine izvajam bio terapijo. Izboljšanje zdravstvenega stanja po terapiji z bioenergijo se velikokrat lahko ugotovi le na podlagi ponovnega zdravniškega pregleda.

Izjemno pomembno je, da uporabniki storitev bioterapije ne prenehajo jemati zdravil, ki jim jih je predpisal zdravnik, oziroma, da sami ne zmanjšajo količine zdravil. To je potrebno narediti strokovno in pod zdravniškim nadzorom! Bioterapija se tretira samo kot dopolnilo.

 

Save

Save

Altera 2011 - Vse pravice pridržane | Zemljevid strani | Izjava o zasebnosti | Izdelava spletne strani: WSI