BIOENERGETIK, BIOTERAPEVT, ALTERNATIVNO IZBOLJŠANJE ZDRAVJA NA DALJAVO

 

bioenergetik-zdravljenje z bioenergijoBioenergija omogoča primarno alternativno izboljšanje zdravja vzroka, ne samo posledice. Včasih je prav zaradi tega pri določenih osebah zlasti z težjimi boleznimi potrebno izvajati več terapevtskih ciklov. Namreč, vsak posameznik ima različne vzroke, kateri so privedli do denimo navidezno iste bolezni, diagnoze, zato moram kot bioenergetik pri določenih ljudeh tudi ekspementirati energetske terapije, da dosežem učinek - izboljšanje. Naprimer dva z enako boleznijo, enemu izdelam specifično določeno tehniko bioenergije, pri drugemu pa je terapija z bioenergijo drugačna, čeprav gre za isto bolezen.

Prednosti, katere ima daljinska energijska terapija so, da lahko v vsakem trenutku pomagamo ljudem, ne glede na oddaljenost, kjerkoli in kadarkoli bodisi odpravimo ali zmanjšamo akutno bolečino, ko je pomemben vsak odstotek funkcije kakega organa, ko ste na zdravljenju v bolnišnici, so prisotne poškodbe (nezgoda) in tudi v primerih hujših, "neozdravljivih" boleznih... Bioterapija tudi močno pospeši procese zdravljenja - tudi do 5x! Razlog za to je v dvigu imunskega sistema,katerega stimuliramo,  kajti ta je ključni, kateri sodeluje pri vseh ozdravljenjih in celjenjih, vnetjih in bolečinah!

Rezultati  daljinske terapije so enaki, velikokrat pa celo boljši kot bioterapije  v živo. To se kaže tudi tako, da jih veliko še vedno živi, čeprav so bili že "odpisani". Velikokrat  tudi potrjeno z novimi medicinskimi preiskavami - pregledi. Cilj tovrstne energijske terapije je enak: odprava ali zmanjšanje bolezni, s tem pa dvig kvalitete življenja. Pogoste primere bolezni si lahko ogledate tule..

MOŽNOSTI TERAPIJ Z BIOENERGIJO NA DALJINO / KAJ JE POTREBNO - POSTOPEK

bioenergetik na daljavoBioenergetsko izboljšanje zdravja na daljino je prav tako uspešno in učinkovito. Bioenergetik za to potrebuje fotografijo osebe (fotografija ne sme biti starejša od 5 let, to je "energijska koda" za vstop v biopolje  - avro klienta, opišite tudi zdravstvene težave).

Sliko (vašo fotografijo oz. tistega, kateremu bomo izvajali bioterapijo) kot tudi naročilo energijske terapije lahko pošljete preko mms na Altera gsm: 041 716 195 ali po elektronski pošti: info @ bioterapevt.com). Za nas je najpomembnejši del slike obraz človeka - za to ne rabite iti k fotografu, dovolj je, da posnamete sliko bodisi z mobilnim telefonom ali fotoaparatom. To sicer ni nujno, je pa zaželjeno.

 

IMATE ZDRAVSTVENE TEŽAVE, STISKE, KRONIČNE IN "NEOZDRAVLJIVE" BOLEZNI, PA NE MORETE PRITI OSEBNO NA TERAPIJO, RABITE NUJNO POMOČ?

 

Energijska terapija je učinkovita pri vseh oblikah zdravstvenih težav kot so kronične in akutne bolečine, različnih tudi "neozdravljivih" boleznih. Priporoča se tudi v primeru po operacijah, saj se z bioenergijo bistveno pospeši okrevanje in celjenje ran, po poškodbah tudi do 5x !. Tudi v primerih kemoterapije, zaradi katere imajo ljudje porušen imunski sistem, slabo počutje, za razstrupljanje - odpravljanje škodljivih posledic agresivnega zdravljenja.

Bioenergija pa izjemno dviguje telesno odpornost in poveča naravno imunski sistem človeka, kateri je ključen za ozdravitev katerekoli bolezni, pa naj si gre za preprost prehlad, alergije, avtoimune  in rakave bolezni!

Prav imunski sistem omogoča samooizboljšanje zdravja človeka, zato v bistvu bioenergetik vzpostavi - stimulira celostno telo, celice telesa, da ta začne delovati. Saj daljša "odsotnost",slabo delovanje imunskega sistema povzroči hujše bolezni - ta jih zaradi slabega delovanja ne prepozna tako tuje (benigne ali maligne) celice in je ne uniči. Vzroki hujših in neozdravljivih bolezni kot jih ugotavljamo bioenegetiki ne samo v Sloveniji temveč tudi v tujini so pogosto zaradi stresa in spanja na nezdravih mestih (podzemne vodne žile..).

Zato bioenergetiki ne zdravimo bolezni, temveč stimuliramo imunski sistem, da se telo lahko samo pozdravi ! Zelo dobri so rezultati tudi pri "odpisanih" ljudeh, pa jih veliko še vedno živi, kateri koristijo bioterapijo! Cilj bioterapije je popolnoma odpraviti zdravstveni problem ali pa zmanjšati težave in tako izboljšati kvaliteto življenja! Energijska terapija v nobenem primeru ne škoduje, če pa govorimo o njenih "stranskih" učinkih- ti so pogosto izboljšanje zdravja in počutja na povsem varen in naraven način!

 

Naša nona Valerija je bila že medicinsko odpisana zaradi raka na jetrih. Po nekaj vaših terapijah se ji je stanje jeter bistveno izboljšalo, ima več energije in se bolje počuti, že veliko postori okoli hiše, kar so pokazale tudi uradne nove preiskave. Hvala, Vlasta

 

Zlasti se te tehnike na daljavo poslužujemo v primerih, ko je oseba nepokretna-na postelji, bodisi, da je v bolnišnici, brez prevoza, invalidnost, torej iz različnih razlogov, ko ne morete priti osebno na bioterapijo. Oddaljenost klienta ni ovira, četudi gre za drug kontinent. Fenomen daljinske energijske terapije je pogosto tudi v tem, da je velikokrat celo učinkovitejša kot v živo!

Dogaja se, da pokličejo ljudje, da bi radi terapijo (npr. za svojca, prijatelja...). V tem primeru želim govoriti z osebo, kateri naj bi se odvijala terapija na daljino (razen v primeru težkih stanj, ko oseba zaradi zdravstvenih razlogov ne more govoriti..).

bioenergija11Zakaj? Ker želim biti prepričan, da si ta oseba tega resnično želi sama in je seznanjena o metodi alternativne pomoči. Namreč dogaja se tudi to, da svojci nagovorijo bližnjega, češ, da je to dobro zanj itn., čeprav si tega sam ne želi. Kot bioterapevt polagam roko na srce, če je tako, ne prepričujte nikogar v  alternativno izboljšanje zdravja z bioenergijo, če si tega sam ne želi oz. ne verjame v to. Imamo svobodno voljo in tako naj ostane, lahko pa jim seveda samo priporočite.

Bioterapevt izvajam terapijo za boljše rezultat v ciklu, v primeru težjih obolenj se cikel terapij običajno večkrat ponovi. Običajni premori so 21 dni, po potrebi pa so krajši. Bioenergija  na daljavo omogoča  enako učinkovito izboljšanje zdravja različnih obolenj, njen cilj pa je odpraviti ali zmanjšati zdravstvene težave. Energijska terapija se priporoča  tudi pred in po kemoterapijah, saj odpravlja nastale škodljive posledice - razstrupljanje organizma (pogosto se ljudje slabo počutijo, bruhanje, gre za enormen padec imunskega sistema in s tem večjo dovzetnost k okužbam, katere so lahko usodne - npr. pljučnica).

 

 POSTOPEK BIOTERAPIJE NA DALJAVO

Kdaj se izvaja pomoč - bioenergija na daljino, kakšna je običajna praksa in postopek?

Bioenergetik vam sporoči, kdaj in ob kateri uri poteka bioterapija. Lahko se s klientom slišita tudi po telefonu pred in po končani terapiji, kar pa ni obvezno. Vsekakor pa nam sporočite stanje po terapiji preko sms, klica ali po mejlu..(opis dnevnega počutja, spremembe pred energijskimi terapijami, novi izvidi, so bolečine manjše...)

JE POTREBNEGA ZA KLIENTA KAJ STORITI, DA BO TERAPIJA NA DALJAVO "BOLJ" UČINKOVITA?

energijske terapijeNe. Za čas terapije priporočamo edino le, da se vsedete na stol ali uležete na posteljo, lahko zaprete oči in se osredotočite na energijo- terapijo. Ne skrbite, energija vas bo dosegla.

Izvedena terapija se akumulira v človeku, ko je sproščen, četudi ste v času oddajanja terapije zavzeti z nepredvidenim - obisk,  delo itn; Zdravilna energijska terapija - bioenergija se bo v tem primeru sprostila med spanjem oziroma, ko bo telo pripravljeno za to. Trajanje bioenergijske terapije zavisi od težavnosti primera, a običajno ne dlje kot 30 minut. (denimo, oddaljeno alternativno izboljšanje zdravja z bioenergijo uspešno tretiramo tudi bolne živali, alternativna terapija za pse, mačke, konje, hišne ljubljenčke, vendar se z njimi ne moremo dogovoriti za termin izvajanja terapij...).

Sama terapija ni v navzkrižju z nobenimi zdravili, katere eventuelno jemljete, ker to ni kemija. Energijsko izboljšanje zdravja naravno izboljšuje funkcije organov telesa, kar lahko strokovno potrdi le vaš zdravnik, kateri lahko spremeni dozo zdravil ali jih ukine, v kolikor niso potrebna.

OBSTAJAJO REAKCIJE MED TERAPIJO?

Pri bioenergijski terapiji so možne reakcije kot mravljiinčenje po telesu, občutek toplote ali mraza v določenih predelih, spet pri drugih  ljudeh pa nobenih, kar pa ne pomeni, da terapija ne učinkuje.

Dogaja se tudi, da ljudje med energetsko terapijo zaspijo - to ne pomeni, da zaradi tega ne bi prejeli terapije, pogosto je to samo znak pomanjkanja energije telesa, saj bolezen povzroča "enormno odtekanje" energije. Terapija kot taka je tudi zelo sproščujoča, ker se sproščajo blokade.

Opombe: izboljšanje zdravja z bioenergijo ne nadomešča uradnega medicinskega zdravljenja, služi le kot dopolnilo in ne predstavlja diagnoze!

 O ALTERA

 

Save

Save

Altera 2011 - Vse pravice pridržane | Zemljevid strani | Izjava o zasebnosti | Izdelava spletne strani: WSI