Bioenergetsko izboljšanje zdravja

bioenergetsko-izboljšanje zdravjaOkrevajte po operacijah ali poškodbah hitreje, naravno in učinkovito z bioterapijo, tudi na daljavo!

Več o tem

Terapije za boljše počutje

boljse-pocutjeNaša izdelana – usmerjena bioterapija daje v večini primerov pozitivne učinke že po prvi terapiji.

Več o tem

Preventivne terapije, imunski sistem

preventivne-terapijeBioenergija - vzdržujte svoje zdravje na energijskem in fizičnem nivoju s pomočjo preventivne terapije!

Več o tem

Protibolečinske terapije

protibolecinske-terapijeZmanjšamo ali odpravimo bolečine v križu ali vratu...

Tudi v manj kot 10 minutah!

Več o tem

Save

Bioenergija

 

Imenujemo jo tudi Chi, prana, bioplazma, energetsko polje itd. je življenjska, kozmična energija, temelj, brez katerega ne bi bilo življenja. Človek se neprestano oskrbuje s to energijo, ki prihaja iz vesolja in iz zemlje, imajo pa jo tudi živali in rastline. Bioterapija izraz kot tak pomeni naravno izboljšanje zdravja z bioenergijo, katerega izvaja bioenergetik - zdravilec.

Bioterapija

IMATE STRES, STE BREZ ENERGIJE IN IZČRPANI, VAS PESTIJO KRONIČNE BOLEZNI IN BOLEČINE, SLABO SPITE?

Bioenergija omogoča hitre učinke na telo, velikokrat so ljudje že po prvi energijski terapiji boljšega počutja, ne glede na bolezensko stanje. Rezultati so tudi medicinsko merljivi, kar poročajo številni ljudje, kateri so bili udeleženi na naših terapijah. Fenomen bioenergijske terapije je tudi v tem, da bioenergetik deluje enako učinkovito tudi na daljavo!

Izhaja iz grške besede bios (življenje) in energia, torej življenjska energija - bioenergija. Življenjska energija je torej osnovni pogoj človeškega obstoja in delovanja. Vse dokler neovirano kroži v organizmu, ohranja telesno uravnovešenost in zdravje (Yin in Yang energije). Višek ali manjko bioenergije povzroča težave in v kolikor se človek zaradi različnih vzrokov ne oskrbi pravočasno s to življensko potrebno energijo, zboli. Pravimo, da ima energetske blokade telesa, čaker. To pa pomeni, da so ustvarjeni pogoji za nastanek različnih bolezni. Prvi simptomi pomanjkanja bioenergije se kažejo v slabem počutju, brezvoljnosti, pogosto celo pravimo, da smo izčrpani - brez energije (kar je nedvomno resnica, le da se je morda vedno ne zavedamo v bioenergetskem smislu). Bioterapevt obnavlja tako telo kot duha -psiho človeka na naraven način, brez stranskih učinkov.. Alternativno izboljšanje zdravja z bioenergijo je pravzaprav najstarejša oblika odpravljanja bolezni, pri kateri zdravilec bodisi preko rok ali čaker obseva prizadete predele telesa z bioenergijo.

Investirajte v vaše Zdravje, saj je zdravje naše največje bogastvo! Zdrav človek ima na tisoče želja, bolan samo eno... Največja sreča je biti zdrav! Bioenergija omogoča napredno obliko pomoči pri različnih težavah, zato je zelo raznolika in kot taka uporabna. Bioterapija

Alternativno izboljšanje zdravja z bioenergijo  (BQT - biokvantna terapija) je uspešna in učinkovita metoda pomoči za krepitev zdravja ali odpravljanja bolezni katero kot bioenergetik - zdravilec uporabljam pri svojem delu. zdravilec

 

 

Altera 2011 - Vse pravice pridržane | Zemljevid strani | Izjava o zasebnosti | Izdelava spletne strani: WSI