Metamorfoza celic

Celica je osnovni gradnik življenja!

cZato je treba sprejeti, da ima vsaka bolezen stanje, zaradi pomanjkanja energije - svetlobe v celici.

Kronični simptomi pomanjkanja energije se skrivajo v slabih prehranjevalnih navadah, premalo telesnega gibanja, stresi, psihološke obremenitve, škodljiva geološka sevanja (podvodni tokovi..),     pomanjkanje kisika, genetika;Uporaba  Tesla skalarnih frekvenc energije deluje tako na telo, zavest in duha, zato izboljšanje zdravja poteka na vseh ravneh človekovega bivanja!

 

Za metabolizem vsake celice velja  pravilno delovanje elektro-kemičnih procesov, ter da je potrebna zadostna  energija, da izpolnijo to funkcijo.

Obstajata samo dve stanji celic: energetsko normalno stanje in energetsko nenormalno stanje celice. Celice raka črpajo iz okolja 60-krat več energije kot normalne (zdrave) celice in lastne energije sploh ne proizvajajo. Zatorej že majhen tumor povzroča preveliko črpanje energije iz zdravih celic.

Tesla Metamorfoza zdravja celic v človeškem telesu privede telo v ravnovesje svetlobe in se zaradi tega prične postopek zdravljenja. Treba je poudariti, da ima vsaka celica v sebi »malo baterijo«, katera seva  svetlobo. Ob porušenem ravnovesju (bolezni) pa določene »bolne« celice oddajajo oslabljeno svetlobo, kar se izraža v težavah odnosno v bolezni. Bolezen kot taka je običajno večplastna kot skupek določenih  faktorjev - psihe, življenskega stila posameznika (gibanje, prehrana..), geobioloških sevanj. Pri zdravljenju z Tesla metamorfoza -skalarna energija se vzpostavi optimalna frekvenca svetlobe celic v telesu, kar omogoča ozdravitev na vseh nivojih (faktorjev, kateri so privedli do bolezni).

REZULTATI ZDRAVLJENJ (VIR):http://www.teslametamorphosis.com

Ozdravitve z uporabo skalarne energije velikokrat presegajo predvidevanja in zmožnosti uradne medicine. Klienti poročajo, da so ozdraveli od raka, tumorja prostate, lupusa, srčnih obolenj, artritisa, AIDS-a, kroničnega sindroma utrujenosti, depresije, poškodbe hrbtenice in celo prirojenih deformacij;

Rezultati sledijo zelo hitro. Po tretji seansi je največkrat že jasno, ali so se zgodile vidnejše spremembe in v večini primerov zadostujejo tri seanse, po potrebi pa dodatni cikli.

Sama terapija se odvija še po zaključenih seansah, ljudje poročajo največkrat  bistvene spremembe v obdobju do treh tednov.

 

Za dodatne informacije ali prijavo na Tesla metamorfozo, nas pokličite na telefonsko številko

041 716 195 ali izpolnite kontaktni obrazec!

 

Altera 2011 - Vse pravice pridržane | Zemljevid strani | Izjava o zasebnosti | Izdelava spletne strani: WSI