Tesla metamorfoza

Rekonstruktivne frekvence TESLA METAMORFOZE ustvarjajo v človeškem telesu energetske valove, da le-to ponovno vzpostavi zdravo frekvenco svetlobe v bolnih celicah.

valoviTeslovi valovi se aktivirajo direktno iz aktivnega etra (Polja), natanko tako kot je razlagal Nikola Tesla (ne uporablja se nobenih strojev, tako kot praktik, kateri izvaja terapijo). Tesla pojasnjuje, da se ti valovi razlikujejo od Herznih elektromagnetnih valov; ti valovi (ne-herzni) pretok energije ne ustavijo ali njeno pot spremenijo, ko pridejo v stik bodisi s kovino, usnjem.

Te (zdravilne) frekvence lahko imajo enako amplitudo kot energetske frekvence plazilcev, kuščarjev, ki imajo naravno sposobnost obnavljanja odsekanih udov.

Tesla se je o tem pogovarjal z  Dr. O.'Beckerjem z Univerze Syracuse , ki je pojasnil, kako te frekvence, bolje kot karkoli drugega, pomagajo telesu, da si opomore od poškodb.

Pojasnjuje, da celoten živčni sistem začne delovati kot "antene", ki sprejema biomagnetno pulziranje nastalo v možganih, še posebej v primerih, ko je telo v travmatičnem stanju. Becker v svoji knjigi »Elektronika telesa: Elektromagnetizem in osnove življenja« navaja primere regeneracije udov pri vrstah kot so salamandri (ribice, močeradi), pa vse do otrok, ki so bili sposobni regenerirati odsekan vrh prsta, če se je poškodba zgodila preden so dopolnile 11 let in če je šlo za ostre kose .


Tesla metamorfoza zdravja teži k temu, da pripelje frekvenco svetlobe v telesu človeka v popolno ravnovesje. Vsaka bolezen je, ne glede na to, ali se pokaže na telesni, duševni ali čustveni ravni, posledica motnje ravnovesja univerzalne življenjske sile v telesu, ki se vidi kot frekvenca svetlobe. Potem, ko se ponovno vzpostavi optimalno frekvenco svetlobe, se prične proces zdravljenja na vseh ravneh.

Za dodatne informacije ali prijavo na Tesla metamorfozo, nas pokličite na telefonsko številko

(gsm): 041 716 195 ali izpolnite kontaktni obrazec!

Altera 2011 - Vse pravice pridržane | Zemljevid strani | Izjava o zasebnosti | Izdelava spletne strani: WSI