Želite ozdraveti ali ostati bolni?

izkusnje z bioenergijoTo je vsekakor pomebno in zadeva posameznika, določeni ljudje zaradi bolezenskega statusa in njegovih bonitet ne želijo sprememb...

Dejstvo je, da so za spremembe potrebna dejanja - ne morate nekaj dobiti, da ne bi nekaj izgubili.  Pa naj si gre to za znanje, ugled, zdravje, denar itn..

Naprimer, ne morete pričakovati telesne kondicije od posedanja na kavču - torej za to je potrebno vložiti željo po spremembi, svoj trud in čas in iti v akcijo - postati telesno aktivni.  Zatorej so le dejanja tista, katera štejejo.

Zdravje ni nekaj, kar lahko dobimo v samopostrežni trgovini (vzamemo in plačamo ali zamenjamo rezervni del denimo pri avtomobilu in dobimo garancijo na le to). Človeško telo je mnogo več kot skupek rezervnih delov (organov) prav zaradi tega tu ni primerno  matematično izračunavanje (ko imate vprašanje koliko možnosti imam v % za ozdravitev ali izboljšanje). Namreč pri bioterapiji se je že večkrat zgodilo "nemogoče".

Navadno je najlažje pojesti pilule, vendar ali s tem vedno odpravimo vzrok?

Obstaja skepsa?

Ste morda eden (ena), kateri ste se »slučajno« znašli(a) na naših spletnih straneh, imate nek problem in dvomite v bioenergijo? Menite, da vam bioenergija ne more pomagati?

Ena izmed vprašanj povezanih z skepso:

Ali mi lahko pomagate pri xy problemu in kakšna je uspešnost? Ste že imeli tak primer kot je moj?

Potrebno se je vprašati : Ste vi isti človek kot nekdo drug  naprimer z isto diagnozo? Menim, da ne.

ali je mozno se pozdraviti z bioenergijoOdgovor je za vse enak: naj gre za preprosti prehlad ali karcinom, bolezen je vedno stanje neravnovesja energij človeka zaradi različnih vzrokov (negativne emocije, različna škodljiva geo sevanja, nepravilen življenski slog posameznika..) kateri so privedli do sedanjega rezultata in kot bioterapevt ne morem dati nobene garancije - edinole delo (bioterapija) pokaže rezultate, kateri so v številnih primerih pozitivni. Velja omeniti tudi bistven iskreni in spoštljivi odnos klienta tako do energije kot do terapevta.

Menim, da je povsem normalno, da ni nikjer na svetu absolutnega (100%) jamstva za ozdravitev, vendar to velja za vse oblike tako alternativnega kot konvencionalnega zdravljenja. Vzemimo primer dveh ljudi, katera imata povsem enako bolezen. Eden se pozdravi, drugi žal ne, na takšen ali drugačen način (bodisi, da oba uporabljata enako metodo zdravljenja). Bioenergetiki torej nismo vladarji življenja in smrti. Bioterapevt je v osnovi sluga v službi energije, medij kateri pretaka energijo obolelemu na obolele predele telesa.

Dejstvo je, da se bioterapija praktično prakticira od začetka nastanka človeka,  tako je tudi danes in v bodoče, saj pomeni izredno krepitev zdravja in pomoči na povsem varen način- brez stranskih  učinkov.. Rezultati terapij so bili večkrat tudi zdravstveno potrjeni. (Npr. primer gangrene, ko človeku ni bilo treba amputirati noge in se je pozdravil, pa ne gre samo za en primer, kot tudi pri ostalih obolenjih).

Kaj lahko izgubite?

Izgubite lahko edinole svoj čas, drži pa tudi, da nekateri enostavno nimajo niti časa zase, kaj šele za terapije, kar je minimalno v dobi našega življenja. ... Rezultati terapij so po večini zelo uspešni, tudi v primerih ko ni pričakovati napredka (npr.multipla), se pa izboljša kvaliteta življenja, oboleli se lažje giblje, lažje je itn.

Omejitve obstajajo samo v naši glavi, če bi jih imeli vsi ljudje do danes, ne bi bilo napredka, novih tehnologij, saj bi bilo itak vse nemogoče. Ni tako daleč nazaj, ko je bila Zemlja še ploščata... IN TO JE BILO ZNANSTVENO DOKAZANO!

Si predstavljate denimo mobilni telefon leta npr. 1980? Najbrž ne, včasih so bili fantazijski filmi res pravljica, danes je večino tega na voljo.

• Ste mnenja, da se morate pogovoriti s svojim partnerjem, ožjimi družinskimi člani?

Torej, če ste tega mnenja, potem je škoda vašega in našega časa, da to ugotavljamo po telefonu ali mejlih. Če menite, da vam lahko pomagajo bodisi partner ali družinski člani, se obrnite na njih, ker očitno poznajo alternativno izboljšanje zdravja z bioenergijo. (izjeme so tu nepolnoletne osebe)

Odločitev je vsekakor samo Vaša. Lahko se odločite za pomoč ali pa ne storite nič in pričakujete "čudež" (morda se bo samo od sebe kaj naredilo).

 

 

Altera 2011 - Vse pravice pridržane | Zemljevid strani | Izjava o zasebnosti | Izdelava spletne strani: WSI