Zakaj naravno alternativno izboljšanje zdravja z bioenergijo?

naravno zdravljenjeBioenergija ni invazivna, nima stranskih učinkov za razliko od medikamentov. Ne uporablja se skalpeli, kladiv…Uporablja se zgolj taka kot sama je – čista, naravna, inteligentna neuničljiva energija, informirana, deluje tudi na daljavo!

Njeni učinki so po večini pozitivni in blagodejni, ne glede na stopnjo težave oz. bolezni. Naj si gre za prehlad ali rakavo obolenje, bolečine, bolezen je vedno stanje porušenega biopolja telesa - Aure ( pregled Aure je možno opraviti tudi pri nas po predhodnem naročilu- več o Aura ). Zdravilec - bioenergetik torej uravnoveša biopolje človeka -kjer jo je premalo se dodaja bioenergija, kjer je preveč nakopičene energije, se jo odvzema.

Primer, nekje na telesu je energije preveč, nekje premalo, to pa pomeni neravnovesje, katero se običajno kaže v določeni simptomatiki (telo nam sporoča na različne načine, da nekaj ni v redu..), simptome (prave vzroke ne) velikokrat  potlačimo ali ugašamo z  tableti, v kolikor to traja dlje časa, vodi v bolezen. Velikokrat je zaradi tega bioenergija  zdravitelj - edina pot, ko odpovejo zdravila. Bioenergije se žal ne da "stisniti" v tabletko, saj je življenska energija,  za razliko od denimo tabletke vitamina C -  če  bi jo položili v zemljo, iz nje ne bi zrasla limona...

ZDRAVJE JE ČLOVEKOVA NAJVEČJA DOBRINA, VLOŽEK VANJ PA NAJVEČJE OBRESTI ZA TELO! VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS!

Fenomen bioenergije je, da je mogoče naravno izboljšanje zdravja z bioenergijo  tudi na daljavo, kjer so učinki celo velikokrat boljši kot na osebni obravnavi!

Rezultati bioterapije večinoma presegajo meje človekovega razuma in so pogosto označene kot čudežne, kar je v številnih primerih vidno iz medicinskih preiskav, katere poročajo ljudje, ki so koristili naše naravne metode zdravljenja različnih bolezni, tudi ko zdravila odpovejo. Druga dobra  stran je v tem, da ni prisotnih nobenih škodljivih stranskih efektov, kateri pogosto povzročajo dodatne druge bolezni.V praksi poroča približno 95 % ljudi o izboljšanju zdravstvenega stanja ali zmanjšanja težav kot tudi o ozdravljenju. To pa pomeni lažje in kvalitetnejše  življenje, ko so simptomi ali znaki bolezni zmanjšani  in ali odpravljeni !

"NEDISCIPLINA DO SVOJEGA TELESA"

Nadalje bi omenil slabo "disciplino", odnos do lastnega telesa - ko torej delamo zavestno proti našemu lastnemu telesu. Na primer jemo hrano, katera nam škodi, pa se ji ne moremo "odpovedati".  V tem primeru delamo dvojno škodo.

slabe navadeZakaj? Prvo je, da samo po sebi škodi telesu, drugo pa že same naše misli (misel je energija), da je to škodljivo za naše telo povečajo "škodljivost hrane" in krog je sklenjen. V podzavesti se pričnejo izvajati "programi, podzavestni vzorci, različne emocije..." kateri privedejo hitreje ali nasploh do bolezenskih obolenj. Seveda so za nastanek bolezni prisotni tudi ostali posredni kot neposredni dejavniki, več o tem boste našli na naši spletni strani ali njenih podstraneh. Alternativno izboljšanje zdravja z bioterapijo skuša zdravilec hkrati  tako zajeti vse eventuelne vzroke, kateri so privedli do bolezni (izboljšanje zdravja tako duha kot telesa).

Z bioterapijo BQT  vzpostavi bioenergetik - zdravitelj ravnovesje biopolja človeka, kar je predpogoj, da se telo začne samo zdraviti in se vzbudi imunski sistem - ta pa je ključnega pomena za naše zdravje, saj konec koncev vse bolezni izvirajo zaradi slabšega delovanja imunskega sistema, zato je upravičeno naš "najboljši notranji zdravnik".

 

Prav imunski sistem je ključni zdravitelj telesa oz. vseh bolezni (rak, avtoimune bolezni, kronične bolezni in odpravljanje bolečin), sama bioterapija - bioenergija pa v osnovi vključuje izboljšanje imunskega sistema na naraven način, katerega bioenergetik vspodbudi. Alternativno naravno izboljšanje zdravja z bioenergijo je učinkovito, tudi večkrat so potrjeni medicinski  rezultati klientov po opravljenih terapijah!

Bioterapija / bioenergija se izvaja v ciklu dni ter po potrebi bioterapevt - zdravilec nadaljuje z novimi cikli terapij ( kar odvisno je od stanja težave oziroma bolezni).

 

Altera 2011 - Vse pravice pridržane | Zemljevid strani | Izjava o zasebnosti | Izdelava spletne strani: WSI