Roman Svetlin, bioterapevt – zdravilec

“Ni nemogočih stvari, nemogoče so edino tiste, katerih ne poizkusimo.”
Roman Svetlin, zdravilec – bioenergetik in radiestezist

BIOENERGIJA BQT

Alternativno sem začel delovati leta 1996, ko sem ustanovil podjetje Altera s.p. Vse od tedaj je moje delo usmerjeno v raziskovanje in proučevanje mejnih znanosti in svetovanje.

Znanja stalno izpopolnjujem, predvsem tudi zaradi dolgoletne tradicije dela oziroma prakse, ki mi daje največ praktičnega znanja, torej najboljšega dela, katerega se ne da naučiti zgolj samo iz knjig. Začel sem z Radiestezijo – meritve geopatogenih sevanj, leta 2001 sem končal tudi šolanje za bioterapevta pri g.Stanojeviću, kasneje pa sem dokončal tudi mojsterstvo za REIKI, šolanje za sistem ORGANETIK (bio frekvenca), slikanje Aure GDV-računalniški energetski pregled žlez in organov telesa in metodo bioterapije po Zdenku Domančiću ( zdravilec, bioenergetik), sem tudi praktik Tesla-metamorfoza (skalarna – neherčna terapija, reconnection).  Pravimo tudi, da bioenergija zdravi človeka, ne bolezni, bioterapevt sem torej medij, kateri pretakam bioenergijo obolelemu.Terapija pa deluje tudi na daljavo in je najboljši način naravne pomoči, ko je oddaljenost prevelika ali zaradi razloga, ko se človek ne more udeležiti terapij v živo. Kot taka se izvaja tudi na živalih, hišnih ljubljenčkih..

Bioenergija BQT je neskončna energija,deluje učinkovito tudi na daljavo!

A pot pelje dalje, tako da zadnje obdobje proučujem intenzivnejše delovanje možganov in “njihovih zapisov” ali enostavneje programov, kateri v določenih okoliščinah lahko povzročajo težave ter eventuelna odprava le teh- PROGRAM EPB -stop bolečini (emotivni program bolečin).

VSEM SKUPAJ ŽELIM OBILO ZDRAVJA IN DOBREGA POČUTJA – PRIVOŠČITE SEBI IN SVOJIM NAJDRAŽJIM NAJBOLJŠI NARAVNI NAČIN KREPITVE ZDRAVJA !!!

KJE POMAGA BIOENERGIJA? Poglejte si, katere so pogoste bolezni, kjer se nudi pomoč in izboljšanje zdravja z bioenergijo.

Kako do nas?

ALTERA ROMAN SVETLIN S.P.

Voljčeva cesta 23, 1360 VRHNIKA

IBAN SI56 0230 0009 0312 544 (NLB d.d.)
ID za DDV: 24432318 (nismo zavezanci za ddv)

T: 041 716 195
E: moc.t1558969688vepar1558969688etoib1558969688@ofni1558969688

Kontakt

Ime (obvezno)

Priimek (obvezno)

Email (obvezno)

Naslov (obvezno za meritve sevanj)

Poštna številka (obvezno)

Mesto/kraj (obvezno)

Telefon (obvezno)

Zanimam se za naslednje področje
BioenergijaBioenergija na daljavoBiofrekvencaMeritve sevanjSlikanje aure


Prilozite sliko obraza za bioterapijo na daljavo:


Zdravstvene težave, v primeru, da se prijavljate na bioterapijo. Opišite jih!

Termin mi bolj ustreza
DopoldnePopoldne

Strinjam se s pogoji navedenimi v pravnem obvestilu in politiko zasebnosti. (obvezno)
DaNe