MERITVE SEVANJ

Meritve sevanj obsegajo elektromagnetno sevanje (EMS) vključeno z geopatskimi sevanji. Modernega človeka v današnjem času obkroža več vrst sevanja v urbanih območjih kot je hiša, stanovanje ali poslovna zgradba. Elektrika je prisotna povsod, vtičnice, aparature (televizija, radio, wi-fi…), električni kabli v stenah, elektro omarice, bližina daljnovoda. V določenih okoliščinah je to sevanje lahko predozirano in ogroža naše zdravje. Elektromagnetna sevanja imajo zlasti negativen vpliv na kosti in krvno sliko. Pretirane doze bi lahko imele tudi maligne ali benigne spremembe na celicah, še slabše pa v kombinaciji z geopatskimi valovanji. Poglejte si več, kako izmeriti sevanje v spalnici ter kakšne so rešitve.

meritve sevanja

Meritve elektomagnetnih sevanj pokažejo v praksi  večje vrednosti v starejših objektih od 20-30 let ali več. Sicer to ni pravilo saj je lahko zaradi neustrezne izvedbe priklopa, vezave elektrifikacije  lahko sevanje večje kot bi lahko bilo tudi v novejših zgradbah.

Kako lahko vemo, ali je doza elektromagnetnega sevanja normalna ali previsoka?

Odgovor je možno dobiti edinole na podlagi meritev sevanja konkretno v stanovanju. Namreč, vse oblike, vrste sevanj prosto ne moremo zaznati z našimi čutili -za to je  potrebno elektronsko merjenje sevalnih obremenitev.

Ne gre pozabiti tudi na geopatski del sevanj

Zemeljsko sevanje vodnih tokov pod hišo / spalnico, globalne Hartmannove in Curryeve mreže ima prav tako med spanjem lahko težje posledice, zlasti pa še v kombinaciji z EMS sevanji postajajo geopatska še močnejša. Vpliv elektromagnetnega sevanja in geopatskega  na zdravje ljudi  ima torej lahko nerazložljive tudi težje bolezni.

Kako izmeriti sevanje?

kako izmeriti sevanjeZ apararurami izmerimo elektromagnetno sevanje v stanovanju. Vir sevanja predstavljajo vsa elektrifikacija, aparati, elektro omara, bližina daljnovoda, sevanja električnih kablov.

EM sevanja upadajo z oddaljenostjo od svojega izvora. Poleg EM valovanj merimo tudi geopatska valovanja vodnih tokov.

KO SEVANJE NI UGANKA – NAROČITE NAŠE ELEKTROMAGNETNE  IN GEOPATSKE MERITVE ALTERA

meritve sevanj

GEOPATSKI PRIMER SEVANJ – RADIESTEZIJA

Radiestezijske meritve sevanj podzemne vode, Hartmanna in Curry-a na ležišču v spalnici pri osebi “B”. Analiza stanja osebe “B” kaže na možnost tumorja  glave z predhodnimi simptomi kot so nepojasnjeni glavoboli, motnje spanja – pogosto zbujanje, omotice in vrtoglavice.

Oseba “A” je na nevtralnem, zdravem mestu za spanje, tako, da tu ni pričakovati zdravstvenih težav iz tega naslova.

Kot smo že poudarili, elektromagnetno sevanje (EMS) še ojača geopatska sevanja.

Altera, profesionalne meritve sevanj – z Vami že od 1996

ZAKAJ PREVERITI SEVANJE NA DOMU ALI DELOVNEM MESTU?

Priporočamo vsem, kateri bi radi še naprej ostali zdravi, posebno pa ljudem, kateri so zboleli. Namreč z meritvami je mogoče najti rešitve in hkrati vzroke določenih bolezni.

S tem omogočimo telesu optimalne pogoje za zdravljenje na katerikoli način. Organi, kateri niso tako več obremenjeni, začnejo bolje delovati, kar se kaže postopoma v boljšem počutju in spanju ter imunskem sistemu.

meritve sevanjaZAKAJ “SAMO” ZDRAV ŽIVLJENSKI SLOG NI DOVOLJ?

Brez pomote, priporočamo zdravo prehrano in gibanje. A v praksi to ni zagotovilo pred kroničnimi ali težjimi boleznimi. Denimo samo v Sloveniji smo spoznali ogromno število ljudi, kateri so imeli zdrav življenski stil, pa kljub temu težje zboleli. Nekateri primeri so tudi medijsko znani.

TEMELJNE SKRIVNOSTI – SKRITI VZROKI

Glavni del je naša odpornost, imunski sistem. Če je ta blokiran, poslabšan, nas telo ne more pozdraviti samo. V tem primeru slabši imunski sistem tako ne prepozna telesu tuje celice in jih ne uniči. Iz tega razloga se te lahko  razvijejo v samostojne, benigne kot maligne oblike.

Problem v raznih sevanjih je, da jih ne vidimo ali zaznavamo z čutili – to lahko strokovno le izmerimo!

NAROČITE NAŠE MERITVE NA DOMU ALI DELOVNEM MESTU! IZBOLJŠAJTE KVALITETO ŽIVLJENJA

ZAŠČITITE SVOJE ZDRAVJE

meritve sevanja

V primerih, ko ni mogoče sanirati sevanja, se priporočajo izdelki proti sevanju – Biostimulator. Namenjeni so za uporabo med spanjem in delovnem okolju – pisarne.

Vsak telesni organ ima svojo frekvenco delovanja, katero pa lahko ovira (premočna frekvenca) različnih elektromagnetnih  in ali geopatskih sevanj.

Biostimulator  skrbi za enotno homogeno polje med spanjem ali na delovnem mestu.

Številni naši uporabniki izdelkov poročajo o boljšem počutju, spanju in zdravju, odkar uporabljajo naše izdelke.

Izdelki so testirani na inštutu Bion, Slovenija in Huped, Hrvaška.

“Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer sevanje izvira- z Vami že od 1996”