Bioterapija BQT

Bioterapija je priznana od Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) že leta 1976, ko se je pojavila potreba po premikanju znanstvenih meja. Na ta način se je osnovala podlaga za razvoj in večji ugled novih pristopov k zdravljenju človeka po bioenergetskih principih.

Zakaj se imenuje ta bioterapija BQT?

Imenuje se prav zaradi tega, ker  metoda vpliva na človekovo biokvantno polje – BQT (biokvantna terapija). Omogoča organizmu hitro povrniti ravnovesje, saj je vsaka težava, bolezen zunanji simptom neravnovesja notranjih napetosti.

Cilj bioenergije je zmanjšanje ali odstranjevanje zdravstvenih težav, obogatiti človekovo osebnost in jo narediti bolj odprto. Bioterapija vedno poskuša rešiti primarno težavo oz. vzrok, ki bi sicer onemogočal okrevanje.

Bioterapija BQT

Pokriva široko področje, od preventive do obravnave vseh fizičnih in psihičnih bolezni! Ko ne morete spati, ste kronično utrujeni, imate bolečine ali težje bolezni? Gre za uspešno, neinvazivno  metodo pomoči z blagodejnim učinkom, ne glede na bolezensko stanje, katerega kot bioenergetik obravnavam. Deluje učinkovito tudi na daljavo!

Zdravje je prioriteta

ALTERA, VSE NA ENEM MESTU

Bioterapija

Radiestezija

Pregled telesa Aura gdv

Spanje je naša energija in zdravje!

Bioenergija

Spremenimo življenje na bolje

Odpravimo stres!

Altera, z vami od 1996 – ko zdravje ni naključje!

Bioterapija, učinkovito do zdravja

“Ni nemogočih stvari, nemogoče so le tiste, katere ne poiskusimo”

“Starost je modrost, ne štejejo leta, temveč kakovost našega zdravja”

“Da bo vse dobro, smo z Vami že od 1996 – Altera, ko zdravje ni naključje!”

KJE SO VZROKI BOLEZNI?

Človek je stalno podvržen različnim spremembam. Stalno smo obkroženi z virusi, bakterijami, stresu, okoljskim in drugimi – geopatskimi dejavniki, strupi. Telo odnosno naš imunski sistem se v skladu s tem nenehno trudi vzdrževati ravnovesje. V kolikor se nabere določenih dejavnikov preveč, telo zboli. Prvi simptomi ali znaki bolezni pripeljejo tudi do strahu pred boleznimi. V današnjem času je človek obdan z številnimi  (tudi škodljivimi ali nocebo) informacijami. Seštevek vsega tega so lahko težje bolezni. Življenje je vedno uskljajevanje – ko ste lačni – jeste, ko vas zebe -zakurite, ste žejni-pijete itn.

BIOTERAPIJA KREPI IMUNSKI SISTEM 

Z bioterapijo zmanjšujemo stres, telo se hitreje razstruplja in okrepi imunski sistem. Pri svojem delu ne postavljam nobene diagnoze. Na osnovi uradne medicinske diagnoze ter s svojimi metodami  izvajam bio terapijo. Izboljšanje zdravstvenega stanja po terapiji z bioenergijo se velikokrat lahko ugotovi le na podlagi ponovnega zdravniškega pregleda.

Izjemno pomembno je, da uporabniki storitev bioterapije ne prenehajo jemati zdravil, ki jim jih je predpisal zdravnik! Tudi to, da sami ne zmanjšajo količine zdravil. To je potrebno narediti strokovno in pod zdravniškim nadzorom! Bioterapija se tretira samo kot dopolnilo k uradnem zdravljenju.

Vse se lahko zgodi, a nič namesto Vas

Terapije

Investirajte v vaše Zdravje, saj je zdravje naše največje bogastvo!

Bioenergija ni invazivna, nima stranskih učinkov za razliko od medikamentov. Ne uporablja se skalpeli, kladiv…Uporablja se zgolj taka kot sama je – čista, naravna, inteligentna neuničljiva energija, informirana.. Bioenergetik deluje tudi na daljavo!

Njeni učinki so po večini pozitivni in blagodejni, ne glede na stopnjo težave oz. bolezni. Naj si gre za prehlad ali rakavo obolenje, bolečine, bolezen je vedno stanje porušenega biopolja telesa – Aure.

Prijava na termin