KAJ POVZROČA TEŽJE BOLEZNI KOT JE RAK?

Večinoma težje, kronične, avtoimune bolezni, rak, tumor potekajo skrito. Ne obstaja garancije, da navkljub zdravemu načinu življenja ne moremo težje zboleti. To dokazujejo žal številni primeri ne samo v Sloveniji, pač pa tudi drugje v Svetu.

Govor je o ljudeh, kateri se zdravo  (bio) prehranjujejo, so aktivni (ukvarjajo s športom, ali redno gibajo v naravi). Živijo daleč stran od industrije, pridelujejo svoja živila pa navkljub vsemu zbolijo – kot tudi ljudje, ki živijo drugače. Pri slednjih bi bilo še nekako razumljivo, celo pri slednjih je morda pojavnost nižja. Kaj pa naši najmlajši? Še živeti niso dobro začeli, pa že prisotne bolezni. Žal tudi rak. Otrokom vsaj ne moremo očitati nezdravega življenja.

Če vprašamo stoletnike o načinu življenja, bo toliko odgovorov kot vprašanj. Eni bodo prisegali na zelje, drugi na repo, tretji pa nič od tega, morda samo meso, spet četrti pa vse od kraja in umirjeno življenje.. Sreča, naključje ali še kaj drugega?

KJE ISKATI VZROKE, ZAKAJ?

Bližnji vedo povedati, pa tako dobra oseba, vsakomur pomaga pa takole zboli… Kje je tu pravica? Zdi se, da se to dogaja drugje.

Altera, vedno obstajajo rešitve

OSNOVNI DEJAVNIKI -POVZROČITELJI BOLEZNI

Zdravje kot bolezen ni naključje

KOMBINACIJA DEJAVNIKOV BOLEZNI

V praksi pogosto geopatski vzrok in emocionalen stres nastopata v paru. Redkeje gre za prisotnost samo enega od povzročiteljev bolezni.

KAKŠNE SO REŠITVE?

Pri Altera priporočamo naše izvedbe geopatskih meritev in bioenergijo. V prvem delu delu to pomeni eliminacija vzroka, kar sploh lahko omogoča učinkovito tretiranje bolezni ter preprečuje širjenje le te. V drugem delu pa uporabo bioenergije, saj le ta hitreje okrepi telo, katero je pri bolezni izčrpano. Vsaka bolezen povzroči ogromno odtekanje vitalne energije, katero imunski sistem izredno potrebuje. Bioenergija se priporoča tudi kot učinkovito dopolnilo pri kemoterapijah, saj bioenergetik močno okrepi imunski sistem.

Slabosti, izčrpanost, pomanjkanje apetita po hrani, razne druge motnje so posledice manjka vitalne energije.

BIOSTIMULATOR

Poleg terapij z bioterapijo naš inovativni sistem – Biostimulator iz več razlogov. Varuje pred geopatskimi vplivi ter hkrati nudi dolgoročno bioenergijsko podporo, krepi imunski sistem. Ima številne pozitivne učinke pri številnih zdravstvenih težavah.

SPREMEMBA CELIC

Da se normalna zdrava celica spremeni v rakavo, mora biti navzočih več dejavnikov. Za razliko od normalnih celic, rakave celice prevzamejo nadzor in začnejo zasedati mesta zdravih celic. Imunski sistem bi v normalnih okoliščinah takšne celice izločil, vendar ko je imunski sistem oslabljen, se rakave celice izmuznejo njegovemu nadzoru in se prekomerno razrastejo, širijo se v druge dele telesa – metastaze ali zasevki. Metastaze običajno povzročajo nastanek sekundarnih tumorjev, kateri predstavljajo vzrok smrti v številnih primerih.

Trendi in statistike rakavih obolenj kažejo, da je bolezen v porastu, določene raziskave kažejo, da bo imel v prihodnosti vsak drugi Zemljan rakavo obolenje. Zelo zaskrbljujoča je porast raka, povezanega z hormoni. Gre predvsem za raka na tkivih, na katera vplivajo hormoni – moda in prostata pri moških, pri ženskah pa maternični vrat, jajčniki, dojke, maternica.

IGNORANCA SPOROČIL TELESA

Velikokrat ljudje zanemarjamo različna simptomatska sporočila telesa, pa pravimo saj ni tako hudo, nimam časa zdajle, bom poskrbel, vendar telo vse to beleži, do neke mere tolerira, nazadnje pa se odzove z šokom – nas priklene na posteljo in pravi »no zdaj pa si boš le vzel čas zame«.

Pri obolenjih kot je rak, karcinom, tumor, metastaze je priporočljivo se izogibati zlasti živilom mesa sesalcev, sladkorju in seveda stresu.

PRIPOROČAMO PREHRANO PO RUDOLFU BREUSSU

Rudolf Breuss je ozdravil v svoji praksi preko 45.000 »neozdravljivih« rakavih bolnikov. Izjava Rudolfa Breussa, v rubriki  knjige ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE:« Imejte v mislih tudi to, da vsi za rakom oboleli ležijo nad vodnimi žilami.«

Koristno je torej izmeriti sevanja, saj če se nahajate na škodljivih conah, nobena terapija ne more biti uspešna, ker še vedno obstaja vzrok in s tem posledica. Ker se ukvarjam tudi z Radiestezijo (izvedel sem preko 20.000 meritev sevanj v svoji praksi), moram reči, da pogosto se odkrije vzrok za različna obolenja, tudi tovrstna obolenja kot je rak.

Te bolezni ne prizanašajo nikomur, vsakdo izmed celotnega števila prebivalstva na Zemlji nosi v sebi potencialno rakave celice, žal se pri določenih osebah aktivirajo zaradi določenih negativnih pogojev. V prvi vrsti je oslabljen imunski sistem.