ZDRAVA HRANA IN ŽIVLJENSKI STIL ŠE NE ZAGOTAVLJA ZDRAVJA

V zadnjem času je mnogo govora o zdravi prehrani, gibanju. Nedvomno je to sicer res dobra preventiva pred boleznimi in se priporoča. Povsem podpiramo in priporočamo zdrav življenski stil, a ne glede na vse to, to še ni zagotovilo, da ne moremo težje ali kronično zboleti. To potrjujejo številni primeri ljudi, kateri so zdravo živeli, pa navkljub vsemu huje zboleli. Poglejmo si primer, da samo zdrava hrana ni garancija, da ne moremo zboleti:

PRIMER IZ PRAKSE:

Pred časom smo obravnavali primer raka trebušne votline terminalne faze. Ženska, okvirno 70 let, prehranjuje se strogo vegansko že preko 20 let, upošteva zdrav življenski slog…  Kako je torej to mogoče? Mimogrede, je “čudežno” okrevala.

SO ODGOVORNI GENI?

Večina ljudi je prepričanih v to. Če je temu tako, čemu vsa preventiva? Saj je vse že usojeno… Pa je res tako? Pozabljamo na ključno – vzorce, katere nevedoč, nehote prevzamemo od staršev (tako dobre kot slabe). Torej vse navade, enaka hrana, opozorila kaj je dobro in  kaj škoduje, pogosto kreirajo naš vzorec. Osebno bi označili, da gensko pogojene bolezni predstavljajo do samo 25% vzroka, ne pa 100%. Povedano drugače, naši geni so večinoma vzorčni.

KJE ISKATI TEMELJNI VZROK NASTANKA BOLEZNI?

Ljudje v praksi pogosto ne pomislijo na očem ali bolje našim čutilom skrite stvari.  Nekaj kar ne vidimo, ne slišimo, ne vonjamo se je nemogoče zoperstaviti.

Govorimo o geopatskem sevanju podzemnih voda, Hartmannove in Curryeve mreže sevanj. Ti imajo glavni vpliv na telo prav med spanjem ali delovnem mestu.

Ta področje pokriva veda Radiestezija. Radiestezijske meritve natančno pokažejo vzroke nastanka telesnih obolenj.

KAKŠNI SO SIMPTOMI IZPOSTAVLJENOSTI ŠKODLJIVEM SEVANJU?

NOČNO ZBUJANJE

Zemeljsko geopatsko sevanje v primeru, ko se nahajamo na področju Curryeve linije povzroča sprva motnje spanja in celo nespečnost.  Zgodnji simptomi so zbujanje med 1. in 4. uro zjutraj. Dolgoročno pa Curryeve linije sevanj povzročijo vnetna stanja in kronične bolečinske sindrome.

Posledično prihaja do pomanjkanja vitalne energije, slabše koncentracije. Slabeti začne imunski sistem. Slabši imunski sistem pa vodi do različnih bolezni.

Dogajati se začne odpor do spanja, strah pred nočjo, kar pa skupno močno še poslabša zdravstveno stanje in kvaliteto življenja.

BOLEČINE V SKLEPIH, KRIŽU

Pogosto sevanja Curryeve mreže postopno privedejo do nočnih kot tudi dnevnih bolečin  v različnih delih kosti, sklepov ali mišic. V določenih kombinacijah linij sevanja sprožajo srčne aritmije.

PADEC IMUNSKEGA SISTEMA, RAZVOJ RAZLIČNIH BOLEZNI

Podzemnni vodni tokovi pogosto povzročajo razvoj ne samo kroničnbih, temveč tudi težjih bolezni kot je rak. Spremembe nastajajo na celicah, kar vodi pogosto do benignih kot malignih sprememb. Imunski sistem ne uspe sanirati sprememb, kar pa vodi do avtoimunih, kroničnih kot tudi rakavih stanj.

ZGODNJI ZNAKI IZPOSTAVLJENOSTI VODNIM ŽILAM

Prvi simptomi izpostavljenosti vodnim žilam se kažejo kot nerazložljiva utrujenost, pomanjkanje energije. Pogosto so težave na krvni sliki, kvaliteta krvi slabi, pojavijo se tudi krvne bolezni. Te so lahko kot anemija, levkemija…. Največji krvotvorni organ je hrbtenica, saj v kostnem mozgu nastajajo krvne celice.

VZROK IN POSLEDICE

Številni primeri kažejo, da je geopatsko sevanje osnovni vzrok povzročitve bolezni. Zato je primarno odpraviti temeljni vzrok, kateri je povzročil bolezen, vse ostalo je ukvarjanje s  posledico. Posledica je bolezen. Prav zato poudarjamo, da zdrava hrana enostavno ni dovolj, je pa seveda nedvomno priporočljiva in koristna.

Vsaka diagnoza ima vzrok, a če vzroka ne odpravimo, kakšno je potem zdravljenje?

To problematiko je podrobno opisal tudi Rudolf Breuss v knjigi ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE. (Ozdravil je preko 45.000 rakavih bolnikov s svojo zeliščno kuro. Poudaril je večkrat, da tudi njegova učinkovita protirakava kura ne učinkuje, če človek spi na sevanjih vodnih žil. Zato je potreben Radiestezist, da izmeri spalnico.)

STRES, STRAH, EMOCIJE

Dejstvo je, da je človekokovo telo popolnoma samoozdravljivo, a le če ima za to ustrezne pogoje. Osnovni so nevtralna in neobremenjena sevalna mesta za spanje, saj se večina bolezni razvija prav med spanjem. Geopatsko sevanje predstavlja torej vsakodnevni nižji stres celic, čemur sledi še emocionalni stres. Denimo najmočnejše -radioktivno sevanje pa lahko v hipu spremeni celično strukturo, če je dovolj visoko. Za razumevanje kompleksnega ustroja kot je človek, pa ne moremo tudi mimo emocij.  Te so lahko tako pozitivne kot negativne. Stres kot strah nastopata običajno v paru, tudi ob pojavu bolezni ali poškodbe.

KAJ POVZROČA STRES, STRAH?

Osebni ali službeni odnosi, finance, bolezen ožjih družinskih članov…  Znano je, da stres tudi slabi naš imunski sistem. Poleg omenjenih torej osnovnih vzrokov bolezni kot so geopatska sevanja, je pogosto stres ter strah sekundarni spremljevalec. Vsako težje bolezensko stanje poustvari stres, strah.

Negativne emocije pod skupnim imenovalcem STRES so jeza, zamere, žalost, občutek krivde… Le te je enako pomembno “ozdraviti”.

Radiestezijske metode na splošno z kombinacijo bioterapije so naravna in učinkovita pomoč za dviganje kvalitete življenja.

  • Priporočamo naše radiestezijske meritve sevanj

  • Bioterapija

DEJAVNIKI TVEGANJA

•Sevanje podzemnih žil med spanjem povzroča številne težje bolezni

•Stres

•Nezdrav slog

Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje, z Vami že od 1996!

Bioenergija BQT učinkovito preverjeno deluje tudi na daljavo!

Gre za kodiran proces v dimenziji, kjer ne obstajata  razdalja in čas. Prednosti tovrstne terapije so številne, saj lahko v vsakem trenutku vplivamo na biopolje klienta. Tako lahko kadarkoli in kjerkoli pomagamo zmanjšati ali odpraviti bolečine, pri vseh oblikah zdravstvenih težav in stiskah. Povsem enako kot v živo! Rezultati in učinki so velikokrat močnejši kot v živo.

Dokaz za učinkovitost niso samo naši  tretirani klienti, temveč prav živali (hišni ljubljenčki -pes, maček, konj itn.). Živalim ne moremo sporočiti, da bomo izvajali terapije na daljavo ter kdaj. Ravno pri živalih pa dosežemo najhitreje učinke, saj nimajo tovrstnih blokad.

KAKO POTEKA BIOTERAPIJA, KAJ JE POTREBNO, DA SE IZVEDE?

Priporočljivo (ni pa nujno) nam je poslati sliko obraza preko elektronske pošte, MMS ali poklicati.  Opišite nam svoje zdravstvene težave. Za termin terapije vas obvestimo telefonsko, z sms ali po elektronski pošti.

TRAJANJE TERAPIJE

Bioterapija traja med okvirno 15-30minut. Po končani terapiji vas prav tako obvestimo na zgoraj opisane načine.

ALI LAHKO KAJ “ZMOTI” DELOVANJE BIO TERAPIJE?
Prav ničesar – bioterapija se vsakem primeru odvije, ne glede kaj počnete v času izvajanja.

MORATE KAJ POSEBNEGA STORITI MED IZVAJANJEM BIOTERAPIJE?
Ničesar – priporočamo, da se sprostite, uležete na posteljo ali usedete na stol.  To sicer ni nujno potrebno za njen učinek.

OBSTAJAJO REAKCIJE MED TERAPIJO?

Pri bioenergijski terapiji so možne reakcije kot mravljiinčenje po telesu, občutek toplote ali mraza v določenih predelih, spet pri drugih  ljudeh pa nobenih, kar pa ne pomeni, da terapija ne učinkuje.

Dogaja se tudi, da ljudje med energetsko terapijo zaspijo – to ne pomeni, da zaradi tega ne bi prejeli terapije. Pogosto je to samo znak pomanjkanja energije telesa. Razlog je v bolezni, katera povzroča “enormno odtekanje” energije. Terapija kot taka je tudi zelo sproščujoča, ker se sproščajo blokade.

ALI BIOTERAPIJA VPLIVA NA ZDRAVILA, KATERA MORDA UŽIVATE?

Terapija ni v navzkrižju z nobenimi zdravili, katere eventuelno jemljete, ker to ni kemija. Energijsko izboljšanje zdravja naravno izboljšuje funkcije organov telesa, kar lahko strokovno potrdi le vaš zdravnik, kateri lahko spremeni dozo zdravil ali jih ukine, v kolikor niso potrebna.

Kaj je Biostimulator?

Bio-stimulator je bioenergijski nadvložek, namenjen pa je v osnovi  podpori imunskem sistemu. Namestitev je preprosto na jogi vzmetnico. Njegova inovativna tehnologija združuje  učinkovito varnost pred geopatskimi sevanji (pogosti vzroki nastanka bolezni) kot bioenergijski podpori pri številnih zdravstvenih težavah. V osnovi uravnava energije Yin-a in Yanga čaker, izboljšuje krvno cirkulacijo.

Deluje hkrati protibolečinsko in protivnetno ter krepi imunski sistem. Dokazano izboljšuje spanje in vrača energijo, zmanjšuje stres. Uporaba je običajno med spanjem, kjer je imunski sistem najbolj občutljiv. Je učinkovit način  stalne bioenergijske podpore, saj deluje v vseh raziskavah podobno kot bioenergetik pri terapiji.

Ne glede, Biostimulator je z Vami 365 dni/leto, vsak dan okoli 8 ur, z življensko dobo 10 let. To pa so bistvene prednosti, kot tudi osnova- preprečevanje geopatskih dejavnikov, kateri zmanjšujejo imunski odziv ter so pogosti vzroki nastanka težav.

KAKO IZBOLJŠATI  ZDRAVJE?

Poleg zdrave prehrane ne pozabite, da veliko vlogo za celovito zdravje igra prav pozicija postelje. Sevanje vodnih žil in hartmanove mreže motijo spanje. Povzročajo pa tudi številne kronične in tudi rakave bolezni, saj ta sevanja v osnovi slabijo imunski sistem. V primerih vodnih žil prihaja do različnih benignih kot malignih sprememb celic. Nočne ali jutranje bolečine, zbujanja zlasti med 1. in 4. zjutraj, prekomerna utrujenost so prvi simptomi, da ležite na nezdravem mestu. Pogosto opažamo, da so določene lokacije, ulice, bloki kjer ljudje obolevajo za istimi boleznimi. Pregled spalnice omogoča rešitve ter ugotovitev vzroka zdravstvenih težav.  Priporočamo naš inovatvni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR. Le ta preprečuje škodljiv vpliv zemeljskih sevanj in hkrati nudi dolgotrajno bioenergijsko podporo pri številnih zdravstvenih problemih.

ODPRAVITE PRAVI VZROK BOLEZNI, NE SIMPTOM!

Altera, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996

ZAKAJ JE KORISTEN PREGLED AURE GDV?

Omogoča zgodnji alternativni pregled biopolja celega telesa organov in žlez. Zgodnje odkrivanje težav pomeni pravočasno ukrepanje, pred nastopom bolezni. V auri človeka so vidni podatki, žarišča bolezni. Aura na teh mestih je prekinjena in ali nastajajo neobičajni vzorci na organih.

• Priporočamo tudi v primerih, ko niso jasni bolezenski znaki ali simptomi.

Pregled  Aure se priporoča vsem, ljudem, kateri imajo zdravstvene težave kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti stanje organizma. Kirlianova kamera GDV omogoča hiter celostni alternativni energetski pregled telesa.

Pregled Aure GDV ne nadomešča uradnega pregleda pri zdravniku ali specialistu