POMOČ Z BIOENERGIJO

KAKO NA NARAVEN NAČIN IZBOLJŠATI SLABO DELOVANJE LEDVIC? ODPRAVITI LEDVIČNE TEŽAVE IN PREPREČITI LEDVIČNO ODPOVED, KO JE PRISOTEN RAK LEDVIC?

Alternativno izboljšanje ledvične funkcije, okvare in bolezni ledvic z bioenergijo ima zelo dobre učinke in rezultate. Izboljša njihovo delovanje na naraven način, pogosto so učinki že po prvih terapijah zdravljenja z bioenergijo. Tudi v primerih, kateri veljajo za neozdravljive. Ti so kronična ledvična odpoved, ter ljudem, kateri so že na dializi, se izboljšajo ledvične funkcije). Hkrati stimuliramo in okrepimo imunski sistem, kateri sodeluje v vseh procesih zdravljenja. Namreč kronično vnetje ledvic, avtoimune bolezni kot tudi rak ledvic, tumor na ledvicah in ciste so težave v slabše delujočem imunskem sistemu. Iz tega razloga je bioenergija izredno učinkovita, v sebi ima vsa najboljša “domača zdravila”. Dodatno izboljšamo tudi trebušno slinavko, kadar gre za diabetične ledvice in srce, ko gre za visok krvni tlak… Izkušnje strank so odlične.

NEMOGOČE JE MOGOČE!

Roman, prijazno pozdravljen, v priponki pošiljam izvide, kjer lahko razberete, da nemogoče je mogoče z Vami in Božjo pomočjo kot sami pravite…Funkcija ledvic se je izboljšala, kar je v praksi in z medicinskega vidika MISIJA NEMOGOČE. Imela je odpoved ledvic 3.stopnje, po terapiji so ponovni laboratorijski testi pokazali 2. stopnjo. Mama je tudi  hud sladkorni bolnik. Rada bi se Vam zahvalila, ne najdem besed zahvale ne jaz in ne mama ter vsi ki mamo poznajo, saj se vsakokrat čudijo, ko so vidni učinki terapije. Zelo je važno, da je mama mobilna, sama skrbi zase.. Hvala, hvala, hvala, tisočkrat Vam hvala. Lahko rečem, da z vašo pomočjo obvladuje kronične bolezni že sedem let.Vašim strankam sporočam, da je ta vaša terapija čudežna, lahko me kdorkoli in kadarkoli pokliče in mu povem osebno. Pozdrav, Vlasta Lah

ZAKAJ IZBRATI BIOENERGIJO BQT?

Je učinkovita terapija, deluje tudi na daljavo-rezervirajte prosti termin!

SPREMENITE ŽIVLJENJE NA BOLJE ŽE DANES

Altera z Vami že od 1996!

Zakaj izbrati BQT, Your Content Goes Here

LEDVICE VPLIVAJO NA KRI

Ledvice izločajo škodljive snovi iz organizma, zato so izločala. Ledvica filtrira kri, produkt filtracije je seč oziroma urin. Tega izločimo preko sečevoda ledvične kotanje v zbirnik – sečni mehur in navsezadnje  iz telesa. Uravnavajo telesne tekočine v telesu. Stalne preobremenjenosti  ledvic vodijo do ledvične odpovedi. Pogosto so ledvični bolniki tudi slabokrvni.

Rak ledvic je k sreči redkejši.

LEDVICE IN SRCE

Sta zelo povezana organa, saj en organ obremenjuje drugega. Nepravilno delovanje ledvic  povzroča tudi povišan krvni tlak. Srce mora tako delovati z večjim naporom, pogosto je prisotno zastajanje vode v telesu. Zgodnje izboljšanje zdravja ledvic je izrednega pomena, saj so pogosto znaki ali simptomi za slabo delovanje -odpovedovanje in bolezni kot je rak ter tumor na ledvicah prikriti. Okvara ledvic je lahko povzročena zaradi sladkorne bolezni, ali ko gre za stalno povišan krvni tlak. Kadar je seč (urin) moten, ima poudarjen vonj, pijte več vode.  Temno rjav urin je alarm za takojšnje ukrepanje. To največkrat pomeni kri v vodi – urinu (hematurij). 

STE VEDELI, DA MOTNJE SPANJA, ZBUJANJA POVZROČAJO ŠTEVILNE ZDRAVSTVENE TEŽAVE?

Številne svetovne raziskave so dokazale, da ima spanje izredno velik vpliv na zdravje. Motnje spanja in povezane težave so dejavniki tveganja  za pojav srčno- žilnih obolenj, diabetesa, demence ter tudi težjih oblik kot je rak. Spanje ima upravičeno eno od glavnih vlog pri našem zdravju. Obnavlja in regenerira telo, nas polni z energijo. Kronično pomanjkanje spanja, slabo spanje povzroča lahko bolezni kot diabetes, bolezni srca in žil, kapi, hitrejše staranje, bolečinske sindrome (npr. fibriomialgija) »brez razloga«, hormonske motnje in pa tudi težje, rakave bolezni. Rak ledvic je lahko posledica geo izpostavljenosti. Razlogi so v imunskem sistemu, ki ne deluje več učinkovito, kar pomeni razvoj številnih kroničnih bolezni (vnetnih, tudi avtoimunih) in s tem daljši čas okrevanja, kar pa vodi tudi v depresije. Zlasti je to pomembno v času, ko se človeške celice delijo. Tu se lahko zgodijo napake, da se zdrave celice spremenijo v bolne.

KAKO VEDETETI, ALI  NAŠE SPANJE  NI KVALITETNO?

Nerazložljiva utrujenost in zaspanost čez dan, kronične težave, potenje ter slab imunski sistem so osnovni prvi kazatelji. Torej ni toliko pomembna količina kot kvaliteta spanja.

KAJ POSLABŠUJE SPANJE?

Poleg številnih znanih dejavnikov (stres, nepravilna prehrana..), ljudje pogosto pozabljamo na tiste nevidne, skrite vzroke kot so zemeljska sevanja podvodnih tokov, hartmannovih in curryevih mrež sevanj. Ker so torej  sevanja nevidna , brez oblike ali vonja (kot tudi vsa tehnična sevanja –tv, računalnik, daljnovodi..) jih pogosto zanemarimo kot možen vzrok.

POMANJKANJE SPANJA – MANJ ENERGIJE

 Ko se nakopiči določena komponenta stresa in ostalih dejavnikov, lahko izbruhne bolezen, kjer bioenergija učinkovito pomaga.

STRES

Je odziv telesa na dogodke okoli nas, življenske spremembe. Posledice so hormonalne, saj v stresu telo izloča več adrenalina. Ta ima vpliv na srčni tlak, pulz, tudi zmanjševanje krvnega obtoka v določene organe. Zmanjšan krvni obtok pa ima posledice- prva so bolečine in slabša oskrba organa ali tkiva. Stres tudi znižuje imunski sistem človeka, povzroča vnetje. Slabši imunski sistem pa povzroča razvoj številnih, avtoimunih in tudi rakavih bolezni. Poleg zunanjega (okoljskega stresa) je prisoten lahko tudi geopatski stres celic (zemeljsko sevanje). Slednje lahko deluje na nas zlasti ponoči med spanjem.

OSNOVNI ZUNANJI POVZROČITELJI STRESA:

menjava /izguba službe

selitev

ločitev

bližajoči izpiti

preveliki cilji in odgovornost

….

SO VAŠE NOGE NEMIRNE MED SPANJEM PONOČI, SE PREKOMERNO POTITE?

Pogosto so to znaki zaradi zastajanja uremičnih strupov. Prekomerno potenje prispanju so lahko znaki težjih obolenj ledvic.

Bolezni ledvic so velikokrat prikrite.  Zaradi prirojenih napak so ledvice  lahko zmanjšane, zaradi določenih bolezni pa povečane.

LEDVIČNA ODPOVED

Preobremenjenost in okvare ledvic lahko vodi do akutne ali kronične ledvične odpovedi. V primeru odpovedi ledvic je potrebna dializa. Vzroki za ledvično odpoved so diabetes melitus, pielonefritis, hipertenzija, ledvični kamni, vezikouretralni refluks, glomerulonefritis, policistične ledvice;

Simptomi in znaki bolezni ledvic

nikturija (izločanje večjih količin urina ponoči)

poliurija- povečano izločanje (več kot 2,5l dnevno)

oligurija- zmanjšano izločanje urina, anurija- ni nastajanja seča – odpoved ledvic;

Bolečine se kažejo  lahko v hrbtnem delu, pogosto se pojavi slabost, bruhanje, potemnitev kože, ljudje so pogosto tudi slabokrvni.

  • zgubljanje telesne teže

  • slabše počutje

  • bruhanje, slabokrvnost

MOŽNI POVZROČITELJI BOLEZNI

Razna zdravila za druge bolezni lahko povzročajo bolezni in tudi rak ledvic -preberite kontraindikacije o zdravilih, če jih uživate! Prekomerna raba analgetikov je veli dejavnik tveganja.

SKRITI POVZROČITELJI BOLEZNI

Razna zemeljska sevanja ponoči med spanjem različno vplivajo na zdravje, spanje. Sevanja poznamo kot podzemne vodne žile, hartmannove in curyeve mreže.

Če se določena sevanja križajo na različnem območju telesa, tam povzročajo različne motnje. Določena sevanja delujejo vnetno, različne kombinacije pa lahko tvorijo kancerogena obolenja, maligne kot benigne spremembe celic. Primarni tumor pa ima lahko zasevke, metastaze drugje. Ta geopatska sevanja lahko povročijo tudi rak ledvic ali druge ledvične bolezni.Vsa ta sevanja povzročajo bolezen na daljši period izpostavljenosti predvsem med spanjem ponoči. Slabijo imunski sistem ter ustvarjajo t.i. stres celic.

Namreč ni dovolj samo zdrav življenski stil, prehrana, potrebno je tudi na zdravem mestu spati! Naloga imunskega sistema je, da nas med spanjem ponoči obnavlja.

 

BIOSTIMULATOR

Priporočamo pri kroničnih težavah in boleznih. Izboljšuje prekrvavitev celega telesa. To pomeni boljšo oskrbo možganov, živcev, ligamentov, mišic.V kombinaciji z bioterapijo tako dosežemo še hitrejše in trajnejše rezultate. Biostimulator ima pozitivne učinke tudi pri številnih drugih zdravstvenih problemih.

deluje protivnetno in protibolečinsko

krepi imunski sistem

običajna uporaba je ponoči med spanjem

izboljšuje spanje in vrača energijo

varuje pred geopatskim vzroki

DEJAVNIKI TVEGANJA

•Sevanje podzemnih žil med spanjem povzroča številne težje bolezni

•Stres

•Nezdrav slog

Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje, z Vami že od 1996!

Bioenergija BQT učinkovito preverjeno deluje tudi na daljavo!

Gre za kodiran proces v dimenziji, kjer ne obstajata  razdalja in čas. Prednosti tovrstne terapije so številne, saj lahko v vsakem trenutku vplivamo na biopolje klienta. Tako lahko kadarkoli in kjerkoli pomagamo zmanjšati ali odpraviti bolečine, pri vseh oblikah zdravstvenih težav in stiskah. Povsem enako kot v živo! Rezultati in učinki so velikokrat močnejši kot v živo.

Dokaz za učinkovitost niso samo naši  tretirani klienti, temveč prav živali (hišni ljubljenčki -pes, maček, konj itn.). Živalim ne moremo sporočiti, da bomo izvajali terapije na daljavo ter kdaj. Ravno pri živalih pa dosežemo najhitreje učinke, saj nimajo tovrstnih blokad.

KAKO POTEKA BIOTERAPIJA, KAJ JE POTREBNO, DA SE IZVEDE?

Priporočljivo (ni pa nujno) nam je poslati sliko obraza preko elektronske pošte, MMS ali poklicati.  Opišite nam svoje zdravstvene težave. Za termin terapije vas obvestimo telefonsko, z sms ali po elektronski pošti.

TRAJANJE TERAPIJE

Bioterapija traja med okvirno 15-30minut. Po končani terapiji vas prav tako obvestimo na zgoraj opisane načine.

ALI LAHKO KAJ “ZMOTI” DELOVANJE BIO TERAPIJE?
Prav ničesar – bioterapija se vsakem primeru odvije, ne glede kaj počnete v času izvajanja.

MORATE KAJ POSEBNEGA STORITI MED IZVAJANJEM BIOTERAPIJE?
Ničesar – priporočamo, da se sprostite, uležete na posteljo ali usedete na stol.  To sicer ni nujno potrebno za njen učinek.

OBSTAJAJO REAKCIJE MED TERAPIJO?

Pri bioenergijski terapiji so možne reakcije kot mravljiinčenje po telesu, občutek toplote ali mraza v določenih predelih, spet pri drugih  ljudeh pa nobenih, kar pa ne pomeni, da terapija ne učinkuje.

Dogaja se tudi, da ljudje med energetsko terapijo zaspijo – to ne pomeni, da zaradi tega ne bi prejeli terapije. Pogosto je to samo znak pomanjkanja energije telesa. Razlog je v bolezni, katera povzroča “enormno odtekanje” energije. Terapija kot taka je tudi zelo sproščujoča, ker se sproščajo blokade.

ALI BIOTERAPIJA VPLIVA NA ZDRAVILA, KATERA MORDA UŽIVATE?

Bio terapija ni v navzkrižju z nobenimi zdravili, katere eventuelno jemljete, ker to ni kemija. Energijsko izboljšanje zdravja naravno izboljšuje funkcije organov telesa, kar lahko strokovno potrdi le vaš zdravnik, kateri lahko spremeni dozo zdravil ali jih ukine, v kolikor niso potrebna.

KEMOTERAPIJA, OBSEVANJE

Priporočamo tudi izvajanje energijske terapije pri kemoterapijah in obsevanjih. Telo se tako hitreje znebi strupov, stranskih učinkov kot so lahko  slabosti, bruhanje, pomanjkanje apetita in energije. Bolezen sama povzroča enormno odtekanje človekove energije. Bioenergetik okrepi tudi imunski sistem človeka ter poveča vitalno energijo, izboljša se spanje, zmanjšujejo bolečine.

Kaj je Biostimulator?

Bio-stimulator je bioenergijski nadvložek, namenjen pa je v osnovi  podpori imunskem sistemu. Namestitev je preprosto na jogi vzmetnico. Njegova inovativna tehnologija združuje  učinkovito varnost pred geopatskimi sevanji (pogosti vzroki nastanka bolezni) kot bioenergijski podpori pri številnih zdravstvenih težavah. V osnovi uravnava energije Yin-a in Yanga čaker, izboljšuje krvno cirkulacijo.

Deluje hkrati protibolečinsko in protivnetno ter krepi imunski sistem. Dokazano izboljšuje spanje in vrača energijo, zmanjšuje stres. Uporaba je običajno med spanjem, kjer je imunski sistem najbolj občutljiv. Je učinkovit način  stalne bioenergijske podpore, saj deluje v vseh raziskavah podobno kot bioenergetik pri terapiji.

Ne glede, Biostimulator je z Vami 365 dni/leto, vsak dan okoli 8 ur, z življensko dobo 10 let. To pa so bistvene prednosti, kot tudi osnova- preprečevanje geopatskih dejavnikov, kateri zmanjšujejo imunski odziv ter so pogosti vzroki nastanka težav.

KAKO IZBOLJŠATI  ZDRAVJE?

Poleg zdrave prehrane ne pozabite, da veliko vlogo za celovito zdravje igra prav pozicija postelje. Sevanje vodnih žil in hartmanove mreže motijo spanje. Povzročajo pa tudi številne kronične in tudi rakave bolezni, saj ta sevanja v osnovi slabijo imunski sistem. V primerih vodnih žil prihaja do različnih benignih kot malignih sprememb celic. Nočne ali jutranje bolečine, zbujanja zlasti med 1. in 4. zjutraj, prekomerna utrujenost so prvi simptomi, da ležite na nezdravem mestu. Pogosto opažamo, da so določene lokacije, ulice, bloki kjer ljudje obolevajo za istimi boleznimi. Pregled spalnice omogoča rešitve ter ugotovitev vzroka zdravstvenih težav.  Priporočamo naš inovatvni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR. Le ta preprečuje škodljiv vpliv zemeljskih sevanj in hkrati nudi dolgotrajno bioenergijsko podporo pri številnih zdravstvenih problemih. Pri multipla skleroza Biostimulator zmanjšuje vnetne procese in izboljšuje gibljivost.

ODPRAVITE PRAVI VZROK BOLEZNI, NE SIMPTOM!

Altera, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996

ZAKAJ JE KORISTEN PREGLED AURE GDV?

Omogoča zgodnji alternativni pregled biopolja celega telesa organov in žlez. Zgodnje odkrivanje težav pomeni pravočasno ukrepanje, pred nastopom bolezni. V auri človeka so vidni podatki, žarišča bolezni. Aura na teh mestih je prekinjena in ali nastajajo neobičajni vzorci na organih.

• Priporočamo tudi v primerih, ko niso jasni bolezenski znaki ali simptomi.

Pregled  Aure se priporoča vsem, ljudem, kateri imajo zdravstvene težave kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti stanje organizma. Kirlianova kamera GDV omogoča hiter celostni alternativni energetski pregled telesa.

Pregled Aure GDV ne nadomešča uradnega pregleda pri zdravniku ali specialistu

Opomnik: Bio energijske terapije ne nadomeščajo zdravljenje pri vašem zdravniku ali specialistu! Namen spletne strani in storitev je izboljšati kvaliteto življenja in dopolnilo zdravja. Simptomi in znaki bolezni navedeni na spletni strani ne predstavljajo diagnoze!