SLIKANJE AURE GDV

IMATE ZDRAVSTVENE TEŽAVE, PA NE VESTE VZROKA?

Pregled biopolja človeka z Auro GDV  je računalniško voden postopek. V avri  človeka so vidni zapisi, žarišča bolezni tudi dosti hitreje, še pred nastopom bolezni na fizičnem nivoju.

Slabo spite, vas mučijo kronične bolečine in bolezni, utrujenost, slabosti?

Pregled in analiza Avre zajame praktično vse telesne organe in žleze vključno z hrbtenico in možganskim predelom na energetskem nivoju; Omogoča tudi pregled vseh čaker telesa, eventuelno omogoča vpogled, ali je čakra blokirana oz. več čaker blokiranih; Diagram čaker prikazuje odličen vpogled v hipo / hiper stanja organizma (npr. vnetni procesi, degeneracija;)

Temelji na principu prepoznavanja neobičajnih vzorcev (koron slikanih prstov v napravi) organov ali žlez, kot tudi višku ali manjku energije posameznega organa ali žleze.

ZAKAJ IZBRATI SLIKANJE AURE?

  • preventiva-zgodnje odkrivanje težav in pravočasno ukrepanje

  • hitra in neinvazivna diagnostika

  • pregled Aure priporočamo vsem

  • ko imate nejasne simptome, bolečine ali znake

KAJ JE AURA?

Avra je človeško bioenergetsko polje, energijski dvojnik, ki obdaja telo (avrični ovoj) in predstavlja skupek sedmih čaker, katere si sledijo od glave do trtice. Poenostavljeno bi lahko tudi rekli, da je to naš zaščitni energetski plašč okrog telesa oziroma biopolje. Podobno kot ima Zemlja zaščitni ozonski plašč, in kjer so razpoke večje, več je težav; Aura torej se razteza v prostor in iz njega črpa vplive okolja (bodisi pozitivne in pa tudi nam negativne).

OSLABLJENA AURA PREDSTAVLJA BOLEZNI

Del aure okrog človeka sestavlja bioelektromagnetno sevanje, katero sega od mikrovalov preko infrardečih žarkov do ultravijolične svetlobe. Ker je vse v univerzumu nihanje, ciklično spreminjanje energije, se tudi aura spreminja. Ko smo zdravi je naša Aura polnejša, boljša, ob bolezni pa šibkejša (ali celo prekinjena) in to na predelih določenih organov kjer so običajno težave oziroma bolezni.
Kirlianova kamera  GDV omogoča preko računalnika slikanje koron prstov (kirlianova fotografija – energetske meritve organov in žlez).

Odkrijte pravi vzrok težav – Aura GDV

VEČ O PREGLEDU AURE

POSTOPEK PREGLEDA

Sam postopek in analiza traja približno 45 minut in je povsem neškodljiv in neboleč. Analiza stanja pokaže, kateri organi in žleze ne delujejo energetsko optimalno in lahko povzročajo težave različnih oblik in tudi v primeru ko ti še niso razviti (zgodnje odkrivanje težav in interpretacija avre).

1. V Kirlianovo kamero vstavimo posamično prste leve in desne roke, izvede se slikanje- snemanje prstov – dobimo korone prstov,vsi podatki se nadalje procesirajo v računalnik. (Opomba-vsak prst je razdeljen v več sektorjev, kateri so povezani z različnimi organi in omogoča tako interpretiranje)

2. Vsi zbrani podatki se še dodatno obdelajo preko programske opreme z korekcijami.

3.  Dobimo računalniško sliko z parametri organov, žlez in čaker

4. Analiza stanja in izpis
(paket slikanja Aure obsega : prejmete sliko Aure, diagram delovanja organov in žlez, čaker,razlago, analiza stanja)

aura-r

korona-aura-animacijakorona_prsti

Vsak neobičajen vzorec, ki ga dobimo pri slikanju Aure, pomeni spremembe na določenih predelih (organih) telesa in s tem energijske blokade le teh.
● imate težave, pa ne veste pravega vzroka?
• ste v dvomih in rabite hiter odgovor?
● slabo spite
● kronične težave
● ste preutrujeni
● rabite dodatno mnenje
nagnjenost k boleznim (dednost)
• ko medicinske preiskave ne pokažejo posebnosti in so prisotne težave

● GLAVA – možgansko območje, epifiza, hipofiza, hipotalamus, endokrini sistem, živčni sistem

– oči, nos, uho,

– čeljust, mandlji, ščitnica

●DIHALA in prsni koš, mlečne žleze, žrelo, sapnik – pljuča

●SRCE – krvni obtok, koronarno ožilje, limfa

●TREBUŠNA VOTLINA: trebušna slinavka, nadledvična žleza, črevesje- debelo (navzdolnje, prečno, navzgornje, tanko črevo, danka, esasto črevo, slepo črevo, slepič, dvanajsternik, jetra, vranica;

● UROGENITALNI SISTEM: ledvici, nadledvični žlezi

● HRBTENICA – vratni del hrbtenice, hrbtna stran telesa, ledveni del hrbtenice, križ, trtica

Opombe: slikanje Aure ne nadomešča pregleda pri zdravniku ali specialistu!

RAZLAGA AVRE

zdrava in blokirana auraAvrično polje zdrave  osebe je gosto brez prekinitev, medtem ko je polje bolne osebe prekinjeno na določenih predelih (organih), kar natačneje določimo iz koron prstov;  Korone izpostavljenih prstov preko programske opreme so pokazatelji motenj pri distribuciji energije energijskemu polju. Nakazujejo na motnje na duševni, funkcionalni in na ravni organov in žlez. Zdravljenje aure je mogoče na več načinov, od Biofrekvence, zdravljenja z bioenergijo..

S kirlianovo GDV kamero posnamemo posamično prste desne in leve roke, (te izpostavimo visokonapetnostnem polju- s tem dosežemo “Kirlianov učinek”), kjer pride do ionizacije, dobimo korone posameznih prstov, ki je fizikalno definirana kot skupek ioniziranih plinov. Hkrati z ionizacijo pride še do oddajanja fotonov, kar pomeni svetlobo, ki jo lahko opazujemo, tehniko opazovanja imenujemo GDV (Gas Discharge Visualization), tehniko slikanja pa EPC (Electro Photonic Capture). Nastali posnetek se digitalizira in obdela v računalniku. GDV tehnika, zasnovana na Kirlianovem efektu, je napredno znanstveno orodje za proučevanje duševno-telesnih funkcij.

V zgodovini je znanstveni razvoj kakega novega instrumenta vedno imel za posledico novo dojemanje realnosti. Mikroskop, teleskop, rentgen, ultrazvok – brez teh instrumentov bi bila moderna znanost nemočna. S pojavom računalniško podprte GDV tehnike, ki je zasnovana na dobro znanem Kirlanovem efektu, smo dobili dokaj preprosto orodje. Moderno znanstveno pomeni : optična steklena vlakna, digitalizirana TV matrica, procesiranje slik z zmogljivimi računalniki – vse to je postalo osnova za uvajanje te tehnike v znanstveno prakso.

Pomembno obvestilo:

Osebam z predolgimi nohti kot tudi osebam, katerim manjkata več kot dva prsta na eni roki, pregled Aure telesa ni mogoč!

DODATNO: Vsaj uro pred pregledom ne konzumirajte poživilnih pijač, ne kadite, ne uživajte hrane zaradi specifičnosti pregleda!

UPORABA GDV KAMERE V ZDRAVSTVU

GDV kamera prof. dr. Korotkova je prva naprava na svetu, ki meri distribucijio energijskih snopov pri bioloških objektih.  Izdelana je bila okvirno leta 1995 in je postala  hkrati nepogrešljiv  del uradne šolske medicine v Rusiji.  Zdravnikom omogoča torej hitrejšo diagnostiko in opredelitve bolezni, pa tudi objektivno razlago karakteristik energij  na znanstveni stopnji in interpretacijo.

Zaradi njene izredne občutljivosti omogoča vpogled tudi v zgodnja  stanja, ko bolezen še ni manifestirana. Pregled -videnje avre omogoča vpogled v mnogo več kot samo v fizično telo. Z uporabo moderne GDV tehnologije je mogoče spremljati potek samega zdravljenja osebe.  Razvite so bile posebne tehnike za preverjanje sprememb posameznikovega stanja med meditacijo, duhovnim, konvencionalnim zdravljenjem ali treningom.

Pravi vzrok in prave rešitve-Altera

Naročite pregled Aure

Investirajte v vaše Zdravje, saj je zdravje naše največje bogastvo!

Pregled aure telesa se priporoča vsem, ljudem, kateri imajo zdravstvene težave kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti stanje organizma. Kirlianova kamera omogoča hitre rezultate stanja.

Naj si gre za prehlad ali rakavo obolenje, bolečine, bolezen je vedno stanje porušenega biopolja telesa – Aure

Prijava na pregled Aure