IZBOLJŠANJE ZDRAVJA Z SKALARNO ENERGIJO

Tesla metamorfoza predstavlja naprednejši način zdravljenja z (ne) herčnim valovanjem  -skalarno energijo, katere zdravilne frekvence presegajo dosedajne energetske tehnike zdravljenja.

Lahko bi jo poimenovali tudi drugače – torzijsko polje kot to poimenujejo Rusi. V novejšem času pa jo je »odkril« dr. Eric Pearl – reconnection in Anja Petrović kot tesla metamorfoza. Dejstvo je, da je skalarne valove  odkril, oziroma znal proizvajati že Nikola Tesla, veliki genij in znanstvenik , čigar njegovi izumi in znanje se še danes uporabljajo v praksi.

Tesla je torej iznašel valove, zdravilne frekvence, katere se z oddaljenostjo še povečujejo (postajajo vse močnejši).

 TESLA METAMORFOZA

Po terapijah številni ljudje v svetu poročajo o ozdravitvah od bolezni, ki veljajo za neozdravljive.  Bolezni kot so rak, AIDS, lupus, poškodbe hrbtenice, sindrom kronične utrujenosti, depresije, anksioznost, bipolarna motnja in rekonstrukcija prirojenih okvar. Prav zaradi tega  je vzbudila veliko zanimanja znanstvenikov po svetu. Pomembno je to, da se lahko izboljšanje zdravja zgodi zelo hitro. V večini primerov zadostujejo trije tretmani, v kolikor je potrebno se izdelajo dodatni cikli terapij.
Teslovi valovi se aktivirajo direktno iz aktivnega etra (Polja), natanko tako kot je razlagal Nikola Tesla. Za tretman se ne uporablja strojev ali aparatur. Tesla pojasnjuje, da se ti valovi razlikujejo od Herznih elektromagnetnih valov. Ti ne-herzni valovi energije ne ustavijo ali njeno pot spremenijo, tudi ko pridejo v stik bodisi s kovino, usnjem.

Tesla metamorfoza

Rekonstruktivne frekvence TESLA METAMORFOZE ustvarjajo v človeškem telesu energetske valove. To ponovno vzpostavi zdravo frekvenco svetlobe v bolnih celicah.

Nova močnejša oblika zdravljenja na osnovi skalarne ne-herzne energije teslove frekvence

valoviTeslovi valovi se aktivirajo direktno iz aktivnega etra (Polja), natanko tako kot je razlagal Nikola Tesla. Terapevt tesla metamorfoze pri svojem delu neuporablja nobenih strojev.. Tesla pojasnjuje, da se ti valovi razlikujejo od Herznih elektromagnetnih valov; ti valovi (ne-herzni) pretok energije ne ustavijo ali njeno pot spremenijo, ko pridejo v stik bodisi s kovino, usnjem.

Iz tega razloga je Tesla metamorfoza terapija mogoča tudi na daljavo!

Te (zdravilne) frekvence lahko imajo enako amplitudo kot energetske frekvence plazilcev, kuščarjev, ki imajo naravno sposobnost obnavljanja odsekanih udov.

Tesla se je o tem pogovarjal z  Dr. O.’Beckerjem z Univerze Syracuse , ki je pojasnil, kako te frekvence, bolje kot karkoli drugega, pomagajo telesu, da si opomore od poškodb.

REGENERACIJA POŠKODB Z UPORABO TESLINIH FREKVENC

Pojasnjuje, da celoten živčni sistem začne delovati kot “antene”, ki sprejema biomagnetno pulziranje nastalo v možganih, še posebej v primerih, ko je telo v travmatičnem stanju. Becker v svoji knjigi »Elektronika telesa: Elektromagnetizem in osnove življenja« navaja primere regeneracije udov pri vrstah kot so salamandri (ribice, močeradi), pa vse do otrok. Ti so bili sposobni regenerirati odsekan vrh prsta, če se je poškodba zgodila preden so dopolnili 11 let in če je šlo za ostre kose .

Tesla metamorfoza zdravja teži k temu, da pripelje frekvenco svetlobe v telesu človeka v popolno ravnovesje. Vsaka bolezen je, ne glede na to, ali se pokaže na telesni, duševni ali čustveni ravni, posledica motnje ravnovesja univerzalne življenjske sile v telesu. To se vidi kot frekvenca svetlobe. Potem, ko se ponovno vzpostavi optimalno frekvenco svetlobe, se prične proces zdravljenja na vseh ravneh.

Metamorfoza celic

Celica je osnovni gradnik življenja!

cZato je treba sprejeti, da pomanjkanja energije – svetlobe v celici povzroči bolezen.

Kronični simptomi pomanjkanja energije v celicah povzročajo številni dejavniki. Ti so slabe prehranjevalne navade, premalo telesnega gibanja, stresi, psihološke obremenitve, škodljiva geološka sevanja (podvodni tokovi..), pomanjkanje kisika, genetika;

Uporaba  Tesla skalarnih frekvenc energije deluje tako na telo, zavest in duha. To omogoča izboljšanje zdravja na vseh ravneh človekovega življenja!

Za metabolizem vsake celice velja pravilno delovanje elektro-kemičnih procesov in potrebna zadostna  energija, da izpolnijo to funkcijo.

Obstajata samo dve stanji celic: energetsko normalno stanje in energetsko nenormalno stanje celice. Celice raka črpajo iz okolja 60-krat več energije kot normalne (zdrave) celice. Rakave celice lastne energije sploh ne proizvajajo. Zatorej že majhen tumor povzroča preveliko črpanje energije iz zdravih celic.

Tesla Metamorfoza zdravja celic v človeškem telesu privede telo v ravnovesje svetlobe in se zaradi tega prične postopek zdravljenja. Treba je poudariti, da ima vsaka celica v sebi »malo baterijo«, katera seva  svetlobo. Ob porušenem ravnovesju (bolezni) pa določene »bolne« celice oddajajo oslabljeno svetlobo, kar se izraža v težavah odnosno v bolezni. Bolezen kot taka je običajno večplastna kot skupek določenih  faktorjev – psihe, življenskega stila posameznika (gibanje, prehrana..), geobioloških sevanj. Pri zdravljenju z Tesla metamorfoza -skalarna energija se vzpostavi optimalna frekvenca svetlobe celic v telesu, kar omogoča ozdravitev na vseh nivojih (faktorjev, kateri so privedli do bolezni).

REZULTATI ZDRAVLJENJ (VIR):http://www.teslametamorphosis.com

Ozdravitve z uporabo skalarne energije velikokrat presegajo predvidevanja in zmožnosti uradne medicine. Klienti poročajo, da so ozdraveli od raka, tumorja prostate, lupusa, srčnih obolenj, artritisa, AIDS-a, kroničnega sindroma utrujenosti, depresije, poškodbe hrbtenice in celo prirojenih deformacij;

Rezultati sledijo zelo hitro. Po tretji seansi je največkrat že jasno, ali so se zgodile vidnejše spremembe. V večini primerov zadostujejo tri seanse, po potrebi pa dodatni  energijski cikli.

Sama frekvenčna terapija se odvija še po zaključenih seansah, ljudje poročajo največkrat  bistvene spremembe v obdobju do treh tednov.

Za dodatne informacije ali prijavo na Tesla metamorfozo, nas pokličite na telefonsko številko 041 716 195

Tesla svetlobno telo

dnk

Metamorfoza svetlobnega telesa  aktivira energetske tokove in energijske centre -čakre v popolno ravnovesje svetlobe.

Skupno imamo 7 čaker človeka.

S tem postopkom je omogočeno rekonstruiranje  originalnih 12-ih verig DNK , s čimer se vzpostavlja resonanco frekvence DNK človeka in DNK Zemlje ter Vesolja.

Posledično temu se povečajo človekovi potenciali, dvig  energetske zavesti človeka na višjo stopnjo.

Tesla svetlobno telo se izvede v treh dneh ( prvotno se izdela ena terapija tesla metamorfoze, ostala dva dneva pa se izvaja postopek aktivacije Svetlobnega telesa po približno 30-45 min).

Tretman tesla metamorfoze

Klient udobno leži na terapevtski mizi.  Tretman traja približno pol ure, v popolni tišini.

Obstajajo kakšne reakcije med tretmanom?

Odvisno od posameznika, ljudje občutijo mravljince po telesu, okončinah, toploto, pri številnih je opaziti hitro trzanje očesnih vek, srčni pulz pri določenih osebah bliskovito narašča, spet pri nekaterih gre za premikanje ekstremitet (noge, roke, trzanje..) ali kakega drugega dela telesa, nekateri vidijo prelivanje barv, zaznavajo različne vonjave, različne slušne pojave, sproščenost;

Praktik -terapevt izvaja terapijo torzijskega polja, brez dotikanja ali polaganja rok na klienta.

Je potrebna diagnoza za opravo tretmana?

Ne. Terapija kot taka sama išče pot do vzroka nastanka bolezni. Praktik se tudi v nobenem primeru ne vmešava v katerikoli že obstoječe izboljšanje zdravja.

Praktik tudi ne diagnosticira, ne usmerja energije, ničesar ne vleče iz telesa, niti karkoli v telo dodaja; Višja zavest stranke sama ustvarja neke vrste sporazumevanje z Univerzalno zavestjo, praktik nastopa kot aktivator skalarne energije in kot pomoč, da proces steče, nastopa kot opazovalec in kot opazovani;

• POMEMBNO: Za maksimalne rezultate so potrebni 3 tretmani v zaporedju 48 ur oziroma maksimalni razmak med tretmani je lahko 7 dni.

Za dodatne informacije ali prijavo na Tesla metamorfozo, nas pokličite na telefonsko številko (gsm): 041 716 195

Celica je osnovna enota življenja

bioenergija

Terapije teslinih frekvenc

Investirajte v vaše Zdravje, saj je zdravje naše največje bogastvo!

Tesla metamorfoza je izredno močna metoda zdravljenja – samozdravljenja, katera poteka na vseh človekovih nivojih. Teslove zdravilne frekvence imajo cilj, da privedejo frekvenco svetlobe  v vse celice človeškega telesa do popolnega ravnovesja. Metamorfoza deluje in uravnava porušena stanja na vseh človekovih ravneh, tako na fizičnem, psihičnem, mentalnem in duhovnem nivoju.

Posebnost teh zdravilnih frekvenc je v tem, da v zelo kratkem času od izvedbe dosegajo izjemni rezultati.  Tesla metamorfoza zdravja se izvaja lahko tudi na daljavo!

Njeni učinki so po večini pozitivni in blagodejni, ne glede na stopnjo težave oz. bolezni. Naj si gre za prehlad ali rakavo obolenje, bolečine, bolezen je vedno stanje porušenega biopolja telesa – Aure.

Prijava na termin