ANKSIOZNOST, DEPRESIJA, BOLEZNI PSIHE, GLAVE / POMOČ Z BIOENERGIJO

KAKO NA NARAVEN NAČIN NAD DEPRESIJO, ANKSIOZNOST, BIPOLARNO MOTNJO? ZMANJŠATI PSIHIČNE TEŽAVE – DEPRESIJO, PANIČNE NAPADE, PREKOMEREN STRES, KO SLABO SPITE, KAKŠNA SO “DOMAČA ZDRAVILA”?

Bioenergija je naravna oblika pomoči, ko ste obupani in na tleh, deluje proti psihičnim težavam, brez stranskih efektov. Uravnava hormonsko delovanje žlez, katere delujejo hkrati nepravilno pri tovrstnih obolenjih in vrača energijo človeku. Pogosto prihaja do težav z ščitnico, nadledvičnih žlez. Psihološke težave namreč odvzemajo ogromne količine vitalne energije človeka. Iz tega razloga se oboleli zapira vase, je brez volje in cilja, primanjkuje mu vitalne energije.. Nastaja depresija, panični napadi, bipolarna motnja, anksioznost.

Alternativna terapija z bioenergijo BQT je učinkovita terapija. Bioenergetik deluje enako učinkovito tudi na daljavo, ne samo v živo!

Energijske terapije pospešijo proces zdravljenja tudi  do 5x! Telo se tako tudi hitreje razstruplja toksinov. Bioenergija zbistri um, vrača energijo in spanje ter tako splošno zdravje in počuje!

Doživela sem tudi 4 panične napade grozno, človek si ne more predstavljati kaj to naredi telesu! Moje stanje pa je bilo iz dneva v dan slabše. Po terapiji pa kot sem že napisala, se danes počutim dobro , nimam več slabosti , omotic, želodec je o.k. Roman hvala ti, brez tvoje terapije in Biostimulatorja ne vem, če bi se počutila tako dobro kot se !! Lep pozdrav! Mojca

ZAKAJ IZBRATI BIOENERGIJO BQT?

Je učinkovita terapija, deluje tudi na daljavo-rezervirajte prosti termin!

SPREMENITE ŽIVLJENJE NA BOLJE ŽE DANES

Altera z Vami že od 1996!

Zakaj izbrati BQT, Your Content Goes Here

KAKO LAHKO POMAGAMO PRI DEPRESIJI, ANKSIOZNOSTI, BIPOLARNI MOTNJI?

Z bioterapijo ugodno vplivamo na možgane, možganske žleze. Tako izboljšamo reprodukcijo hormona sreče-seratonina. Rezultati so odvisni od stopnje bolezni in trajanja, navkljub temu, bioterapija hitro doseže učinke. V določenih primerih se težave odpravijo že v prvem ciklu terapij, v trdovratnejših primerih pa je potrebno periodično ponavljanje terapij.

Naj postane anksioznost, depresija preteklost!

Problemi z psiho so večplastni, kot take jih štejemo za najtežje oblike obolenj. Depresija, anksioznost se lahko pojavij tudi pri mladoletnih osebah -otroku, ne samo pri odraslih. Pogosto strah manifestira tudi psihološke motnje. Denimo daljše obdobje strahu pred boleznijo (imate težave, pa nimate diagnoze in vas gloda, kaj če..), strah pred izgubo službe in drugo..

V medicini za zdravljenje depresije in drugih  psiholoških oblik bolezni uporabljajo  klasična zdravila. Le ta, kakor vsako drugo zdravilo imajo tudi žal vrsto škodljivih stranskih učinkov.

NAPADI PANIKE, PANIČNA MANIJA

DEPRESIJA

Panična motnja izzove prekomeren strah pred smrtjo. Simptomi kot znaki so dušenje, hitro bitje srca, tresavica, omotičnost. Pri ljudeh z panično manijo je prisoten vsestalni strah pred ponovitvijo. Paničnih napadov se ne da predvideti vnaprej. Stres in strah povzročita kopičenje stresnega hormona v telesu. To stanje malenkostno zoža žile v telesu, kar je rezultanta težjega dihanja, večjega srčnega utripa, slabše oskrbe možganov. Vse to poustvarja simptome, ki izgledajo resnični.

Bolezni psihe

Poznamo jih pod anksioznost, depresija, moteno spanje, bipolarne motnje, tesnoba, nervoza, hiperaktivnost, manična depresija, slabo počutje…

Psihične bolezni zelo poslabšajo kvaliteto življenja, ne samo za  obolelega ter tudi njegove bližnje. Sem spadajo tudi panični napadi. Potrebno je veliko razumevanja  s strani bližnjih, kateri morajo biti obolelim v pomoč. Pogosto, ko se ne najdejo organski vzroki bolezni, gre za različne oblike psihičnih bolezni.

STRAH, PRETIRANA ZASKRBLJENOST, ANKSIOZNOST

Anksiozne motnje se kažejo v obliki strahu, pretirane zaskrbljenosti, napad panike (pogosto motnje anksioznosti zajamejo kot oteženo dihanje, razbijanje srca, tesnoba, strah pred smrtjo…)

Bolezen prizadane vse  starostne skupine – od mladih do starejših. Psihične bolezni močno ohromijo kvaliteto življenja. Oboleli si pravzaprav želijo pomagati sami sebi, vendar so navkljub vsemu v stalnem strahu pred nečim (namišljenem). Dokler nimajo uradne diagnoze se anksioznost kaže kot neka dejanska bolezen. Npr. pri oteženem dihanju pomislijo, da je to bolezen pljuč, uradna preiskava pa pokaže, da so pljuča zdrava. Motnje se kažejo dalje tudi v spanju, pojavljajo se glavoboli itn.

PRETIRANO VESELJE ENTUZIAZEM/ PRETIRANA ŽALOST

to je bipolarna motnja – spremembe nihanj razpoloženja ( iz odličnega v katastrofalnega). Bipolarna motnja je dolgotrajna bolezen. Pogosto se bipolarne motnje kažejo tudi v samomorilnosti. V bioenergijskem smislu gre za neusklajenost energij Yina in Yanga. Ko gre za višek torej ali kot manjko, katere uravnamo z terapijami.

NARAVNO PROTI DEPRESIJI IN PANIČNIMI NAPADI

Alternativno izboljšanje zdravja z bioenergijo psihičnih bolezni kot so anksioznost, depresija, bipolarna motnja bistveno izboljša kvaliteto življenja. Zmanjša negativne vplive same bolezni. Po potrebi bioenergetik izvede več terapevtskih ciklov. Bioterapija deluje jakostno, če bi lahko primerjali minuto obsevanja z bioenergijo, je vsekakor enakovredno eni uri pogovorov in svetovanj.

Narediti nič je najlažje, vendar dolgoročno to pomeni le še stopnjevanje bolezni. V Sloveniji je to še vedno “tabu” tema, medtem ko zunaj je povsem običajno. Oboleli pri nas pogosto ne želijo govoriti o tem.  Iz tega razloga tudi žal zavračajo kakršnokoli pomoč, celo v primeru težjih oblik so pogosto mnenja, da je vse v redu.

PRIMER IN IZKUŠNJE BIOENERGIJSKE OBRAVNAVE:

Pozdravljeni Roman, najprej naj povem, da se danes dne 01.09.2014 počutim zelo dobro. Od terapije je minilo malo več kot en mesec, moje težave so bile s strani uradne medicije, depresija. Vem da temu ni bilo tako, namreč vse se je začelo z rahlo omotico in utrujenostjo in zamašenim nosom. Zdravnica mi je predpisala antibiotik , ker je mislila da imam vnetje sinusov. Po antibiotiku se mi je zdravstveno stanje grozno poslabšalo, prišlo je do omotic, slabosti in groznega pritiska v glavi, in pokanja v ušesih in želodčnih težav.

Doživela sem tudi 4 panične napade grozno! 

Človek si ne more predstavljati kaj to naredi telesu! Ker je uradna medicina ugotovila je, da je zadebljena nosna sluznica, vsi ostali izvidi so bili o.k. Moje stanje pa je bilo iz dneva v dan slabše. Iskala sem vse možnosti in tako prišla do Romana. Odločila  sem se  tudi za nakup bioenergijskega sistema – Biostimulator. Naj povem, Biostimulator me je rešil, moje mišice se niso več same krčile, pritisk mi ni več nihal, skratka takoj je bilo moje stanje za 20 % boljše. Po tvoji terapiji pa kot sem že napisala, se danes počutim dobro. Nimam več slabosti, omotic, želodec je o.k. Roman hvala ti ! Brez tvoje terapije in Biostimulatorja ne vem, če bi se počutila tako dobro kot se !! Lep pozdrav! Mojca

KAJ LAHKO POVZROČA DEPRESIJO IN SPREMLJAJOČE SIMPTOME?

bipolarna motnjaDepresija je čustvena motnja, pogosteje se pojavlja pri ženskah kot moških. Daljša obdobja (kronične bolečine, bolezni) lahko vodijo do depresije. Najpogostejši znaki depresije so lahko povezane z spanjem – motnje spanja, depresivni ljudje so pogosto brez energije, nemirni in razdražljivi, imajo slabo počutje.

Depresija se lahko sproži ob negativnih dogodkih (osebnostnih, poslovnih) v kolikor to traja daljše obdobje. Manična depresija- manija pa je obratna, ljudje z manijo v razliki z depresijo imajo ogromno energije, hiperaktivnost.

STE VEDELI, DA MOTNJE SPANJA, ZBUJANJA POVZROČAJO ŠTEVILNE ZDRAVSTVENE TEŽAVE?

Številne svetovne raziskave so dokazale, da ima spanje izredno velik vpliv na zdravje. Motnje spanja in povezane težave so dejavniki tveganja  za pojav srčno- žilnih obolenj, diabetesa, demence ter tudi težjih oblik kot je rak. Spanje ima upravičeno eno od glavnih vlog pri našem zdravju. Obnavlja in regenerira telo, nas polni z energijo. Kronično pomanjkanje spanja, slabo spanje povzroča lahko bolezni kot diabetes, bolezni srca in žil, kapi, hitrejše staranje, bolečinske sindrome (npr. fibriomialgija) »brez razloga«, hormonske motnje in pa tudi težje, rakave bolezni. Razlogi so v imunskem sistemu, ki ne deluje več učinkovito, kar pomeni razvoj številnih kroničnih bolezni (vnetnih, tudi avtoimunih) in s tem daljši čas okrevanja, kar pa vodi tudi v depresije. Zlasti je to pomembno v času, ko se človeške celice delijo. Tu se lahko zgodijo napake, da se zdrave celice spremenijo v bolne.

KAKO VEDETETI, ALI  NAŠE SPANJE  NI KVALITETNO?

Nerazložljiva utrujenost in zaspanost čez dan, kronične težave, potenje ter slab imunski sistem so osnovni prvi kazatelji. Torej ni toliko pomembna količina kot kvaliteta spanja. KAJ POSLABŠUJE SPANJE? Poleg številnih znanih dejavnikov (stres, nepravilna prehrana..), ljudje pogosto pozabljamo na tiste nevidne, skrite vzroke kot so zemeljska sevanja podvodnih tokov, hartmannovih in curryevih mrež sevanj. Ker so torej  sevanja nevidna , brez oblike ali vonja (kot tudi vsa tehnična sevanja –tv, računalnik, daljnovodi..) jih pogosto zanemarimo kot možen vzrok.

POMANJKANJE SPANJA – MANJ ENERGIJE

 Ko se nakopiči določena komponenta stresa in ostalih dejavnikov, lahko izbruhne bolezen, kot je depresija, anksioznost ter bipolarna motnja. Tu bioenergija učinkovito pomaga. Dolgoročno priporočamo tudi Biostimmulator.

STRES

Je odziv telesa na dogodke okoli nas, življenske spremembe. Posledice so hormonalne, saj v stresu telo izloča več adrenalina. Ta ima vpliv na srčni tlak, pulz, tudi zmanjševanje krvnega obtoka v določene organe. Zmanjšan krvni obtok pa ima posledice- prva so bolečine in slabša oskrba organa ali tkiva. Stres tudi znižuje imunski sistem človeka, povzroča vnetje. Slabši imunski sistem pa povzroča razvoj številnih, avtoimunih in tudi rakavih bolezni. Poleg zunanjega (okoljskega stresa) je prisoten lahko tudi geopatski stres celic (zemeljsko sevanje). Slednje lahko deluje na nas zlasti ponoči med spanjem.

OSNOVNI ZUNANJI POVZROČITELJI STRESA:

menjava /izguba službe

selitev

ločitev

bližajoči izpiti

preveliki cilji in odgovornost

….

MOŽNI POVZROČITELJI BOLEZNI

Razna zdravila za druge bolezni lahko povzročajo depresije ali psihološke motnje -preberite kontraindikacije o zdravilih, če jih uživate!

SKRITI POVZROČITELJI BOLEZNI

Razna zemeljska sevanja ponoči med spanjem različno vplivajo na zdravje, spanje. Sevanja poznamo kot podzemne vodne žile, hartmannove in curyeve mreže.

Če se določena sevanja križajo na različnem območju telesa, tam povzročajo različne motnje. Določena sevanja delujejo vnetno, različne kombinacije pa lahko tvorijo kancerogena obolenja, maligne kot benigne spremembe celic. Primarni tumor pa ima lahko zasevke, metastaze drugje. Vsa ta sevanja povzročajo bolezen na daljši period izpostavljenosti predvsem med spanjem ponoči. Slabijo imunski sistem ter ustvarjajo t.i. stres celic. Telo se različno odzvove, nastopi lahko depresija, anksioznost, bipolarna motnja ter druge težave.

Namreč ni dovolj samo zdrav življenski stil, prehrana, potrebno je tudi na zdravem mestu spati! Naloga imunskega sistema je, da nas med spanjem ponoči obnavlja.

 

BIOSTIMULATOR

Priporočamo pri kroničnih težavah in boleznih. Izboljšuje prekrvavitev celega telesa. To pomeni boljšo oskrbo možganov, živcev, ligamentov, mišic.Iz tega razloga pozitivno deluje tudi kjer je anksioznost, depresija. V kombinaciji z bioterapijo tako dosežemo še hitrejše in trajnejše rezultate. Biostimulator ima pozitivne učinke tudi pri številnih drugih zdravstvenih problemih.

deluje protivnetno in protibolečinsko

krepi imunski sistem

običajna uporaba je ponoči med spanjem

izboljšuje spanje in vrača energijo

varuje pred geopatskim vzroki

DEJAVNIKI TVEGANJA

•Sevanje podzemnih žil med spanjem povzroča številne težje bolezni

•Stres

•Nezdrav slog

Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje, z Vami že od 1996!

Bioenergija BQT učinkovito preverjeno deluje tudi na daljavo!

Gre za kodiran proces v dimenziji, kjer ne obstajata  razdalja in čas. Prednosti tovrstne terapije so številne, saj lahko v vsakem trenutku vplivamo na biopolje klienta. Tako lahko kadarkoli in kjerkoli pomagamo zmanjšati ali odpraviti bolečine, pri vseh oblikah zdravstvenih težav in stiskah. Povsem enako kot v živo! Rezultati in učinki so velikokrat močnejši kot v živo.

Dokaz za učinkovitost niso samo naši  tretirani klienti, temveč prav živali (hišni ljubljenčki -pes, maček, konj itn.). Živalim ne moremo sporočiti, da bomo izvajali terapije na daljavo ter kdaj. Ravno pri živalih pa dosežemo najhitreje učinke, saj nimajo tovrstnih blokad.

KAKO POTEKA BIOTERAPIJA, KAJ JE POTREBNO, DA SE IZVEDE?

Priporočljivo (ni pa nujno) nam je poslati sliko obraza preko elektronske pošte, MMS ali poklicati.  Opišite nam svoje zdravstvene težave. Za termin terapije vas obvestimo telefonsko, z sms ali po elektronski pošti.

TRAJANJE TERAPIJE

Bioterapija traja med okvirno 15-30minut. Po končani terapiji vas prav tako obvestimo na zgoraj opisane načine.

ALI LAHKO KAJ “ZMOTI” DELOVANJE BIO TERAPIJE?
Prav ničesar – bioterapija se vsakem primeru odvije, ne glede kaj počnete v času izvajanja.

MORATE KAJ POSEBNEGA STORITI MED IZVAJANJEM BIOTERAPIJE?
Ničesar – priporočamo, da se sprostite, uležete na posteljo ali usedete na stol.  To sicer ni nujno potrebno za njen učinek.

OBSTAJAJO REAKCIJE MED TERAPIJO?

Pri bioenergijski terapiji so možne reakcije kot mravljiinčenje po telesu, občutek toplote ali mraza v določenih predelih, spet pri drugih  ljudeh pa nobenih, kar pa ne pomeni, da terapija ne učinkuje.

Dogaja se tudi, da ljudje med energetsko terapijo zaspijo – to ne pomeni, da zaradi tega ne bi prejeli terapije. Pogosto je to samo znak pomanjkanja energije telesa. Razlog je v bolezni, katera povzroča “enormno odtekanje” energije. Terapija kot taka je tudi zelo sproščujoča, ker se sproščajo blokade.

ALI BIOTERAPIJA VPLIVA NA ZDRAVILA, KATERA MORDA UŽIVATE?

Bio terapija ni v navzkrižju z nobenimi zdravili, katere eventuelno jemljete, ker to ni kemija. Energijsko izboljšanje zdravja naravno izboljšuje funkcije organov telesa, kar lahko strokovno potrdi le vaš zdravnik, kateri lahko spremeni dozo zdravil ali jih ukine, v kolikor niso potrebna.

KEMOTERAPIJA, OBSEVANJE

Priporočamo tudi izvajanje energijske terapije pri kemoterapijah in obsevanjih. Telo se tako hitreje znebi strupov, stranskih učinkov kot so lahko  slabosti, bruhanje, pomanjkanje apetita in energije. Bolezen sama povzroča enormno odtekanje človekove energije. Bioenergetik okrepi tudi imunski sistem človeka ter poveča vitalno energijo, izboljša se spanje, zmanjšujejo bolečine.

Kaj je Biostimulator?

Bio-stimulator je bioenergijski nadvložek, namenjen pa je v osnovi  podpori imunskem sistemu. Namestitev je preprosto na jogi vzmetnico. Njegova inovativna tehnologija združuje  učinkovito varnost pred geopatskimi sevanji (pogosti vzroki nastanka bolezni) kot bioenergijski podpori pri številnih zdravstvenih težavah. V osnovi uravnava energije Yin-a in Yanga čaker, izboljšuje krvno cirkulacijo.

Deluje hkrati protibolečinsko in protivnetno ter krepi imunski sistem. Dokazano izboljšuje spanje in vrača energijo, zmanjšuje stres. Uporaba je običajno med spanjem, kjer je imunski sistem najbolj občutljiv. Je učinkovit način  stalne bioenergijske podpore, saj deluje v vseh raziskavah podobno kot bioenergetik pri terapiji.

Ne glede, Biostimulator je z Vami 365 dni/leto, vsak dan okoli 8 ur, z življensko dobo 10 let. To pa so bistvene prednosti, kot tudi osnova- preprečevanje geopatskih dejavnikov, kateri zmanjšujejo imunski odziv ter so pogosti vzroki nastanka težav.

KAKO IZBOLJŠATI  ZDRAVJE?

Poleg zdrave prehrane ne pozabite, da veliko vlogo za celovito zdravje igra prav pozicija postelje. Sevanje vodnih žil in hartmanove mreže motijo spanje. Povzročajo pa tudi številne kronične in tudi rakave bolezni, saj ta sevanja v osnovi slabijo imunski sistem. V primerih vodnih žil prihaja do različnih benignih kot malignih sprememb celic. Nočne ali jutranje bolečine, zbujanja zlasti med 1. in 4. zjutraj, prekomerna utrujenost so prvi simptomi, da ležite na nezdravem mestu. Pogosto opažamo, da so določene lokacije, ulice, bloki kjer ljudje obolevajo za istimi boleznimi. Pregled spalnice omogoča rešitve ter ugotovitev vzroka zdravstvenih težav.  Priporočamo naš inovatvni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR. Le ta preprečuje škodljiv vpliv zemeljskih sevanj in hkrati nudi dolgotrajno bioenergijsko podporo pri številnih zdravstvenih problemih. Pri multipla skleroza Biostimulator zmanjšuje vnetne procese in izboljšuje gibljivost.

ODPRAVITE PRAVI VZROK BOLEZNI, NE SIMPTOM!

Altera, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996

ZAKAJ JE KORISTEN PREGLED AURE GDV?

Omogoča zgodnji alternativni pregled biopolja celega telesa organov in žlez. Zgodnje odkrivanje težav pomeni pravočasno ukrepanje, pred nastopom bolezni. V auri človeka so vidni podatki, žarišča bolezni. Aura na teh mestih je prekinjena in ali nastajajo neobičajni vzorci na organih.

• Priporočamo tudi v primerih, ko niso jasni bolezenski znaki ali simptomi.

Pregled  Aure se priporoča vsem, ljudem, kateri imajo zdravstvene težave kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti stanje organizma. Kirlianova kamera GDV omogoča hiter celostni alternativni energetski pregled telesa.

Pregled Aure GDV ne nadomešča uradnega pregleda pri zdravniku ali specialistu

Opomnik: Bio energijske terapije ne nadomeščajo zdravljenje pri vašem zdravniku ali specialistu! Namen spletne strani in storitev je izboljšati kvaliteto življenja in dopolnilo zdravja. Simptomi in znaki bolezni navedeni na spletni strani ne predstavljajo diagnoze!