POMOČ Z BIOENERGIJO

KAKO NARAVNO ODPRAVITI SLAB VID IN TEŽAVE Z OČMI? GRE ZA PEŠANJE VIDA – SLABOVIDNOST, KRATKOVIDNOST, DIABETIČNA RETINOPATIJA? IŠČETE UČINKOVITA “DOMAČA ZDRAVILA” ZA IZBOLJŠANJE VIDA? RABITE NOVA OČALA ALI BOLJŠI VID?

Alternativno izboljšanje bolezni oči na naraven način z bioenergijo BQT je učinkovita terapija. V številnih primerih se tudi dioptrija zmanjša, vid je boljši pogosto celo po že prvi energijski terapiji. Klientom damo običajno v branje drobni tekst, pa ponovno po terapiji. Po bioterapijah se priporoča novi pregled pri okulistu, saj ko se vid izboljša – se zmanjša dioptrija. Posledica tega je, da je potrebno zamenjati očala, ker je sicer delo zaman, saj se oko prilagodi ” starim lečam”… Posebno pozornost posvečamo tudi ostalim organom (jetra, trebušna slinavka, možgani – center za vid..) in imunskemu sistemu. Vse to ima vpliv na kratkovidnost, daljnovidnost kot pešanje vida. Imunski sistem je še posebej odgovoren ko gre za kronično vnetje (razjede na očesu, herpes) in bolezni oči. Zlasti diabetes (sladkorna bolezen) močno poslabšuje vid (diabetična retinopatija).

Alternativna terapija z bioenergijo BQT je učinkovita terapija. Bioenergetik deluje enako učinkovito tudi na daljavo, ne samo v živo!

Energijske terapije pospešijo proces zdravljenja tudi  do 5x! Telo se tako tudi hitreje razstruplja toksinov.

Spoštovani Roman! Rada bi Vam sporočila učinke terapije pri vas glede oči. Prve dni ni bilo nič, potem pa v soboto se je na očesu, katerem imam okvarjen vid začele v prvi fazi pojavljati barve, potem predmeti, seveda barvni, vendar na polovici presekani. Se pravi ni celotne slike, približno sredina je še zamegljena. Res je težko v pravljice verjet, da bi bila mogoča sprememba po 24 letih, saj so zdravniki takrat rekli, da izboljšanja ne bo.S spoštovanjem, Vlasta Lah, Nova Gorica

ZAKAJ IZBRATI BIOENERGIJO BQT?

Je učinkovita terapija, deluje tudi na daljavo-rezervirajte prosti termin!

SPREMENITE ŽIVLJENJE NA BOLJE ŽE DANES

Altera z Vami že od 1996!

Zakaj izbrati BQT, Your Content Goes Here

BOLJŠI VID – KVALITETNEJŠE ŽIVLJENJE

o3Bio – terapijo za oči priporočamo večkrat ponoviti. Razlika bo vidna, ne glede na katerem očesu je več težav (levo ali desno oko). Težave z slabim vidom lahko povzročajo tudi glavobole. Problemi predstavljajo tudi stalno suhe oči (lahko gre za Sjogrenov sindrom, suhost oči pa lahko povzročajo tudi kontaktne leče..) ali , da je oko pogosto srbeče.. Pri določenih osebah so težave z očmi izrazitejše zjutraj ali zvečer. Bioterapija učinkovito izboljšuje kratkovidnost, daljnovidnost ter tudi ko gre za izrazito pešanje vida (diabetična retinopatija).

OČI SO KAZATELJ NOTRANJIH BOLEZNI

Oči so tudi ogledalo zdravja. “Motne – kalne” oči odkrivajo tudi bolezni notranjih organov (Znaki bolezni jeter so rumene beločnice, ledvic..), izbuljene oči pa povzroča bolezen ščitnice.  V tem primeru bioenergetik izvaja terapijo tudi za ščitnico.

DIABETES KVARI VID, DIABETIČNA RETINOPATIJA

Največji problem slabovidnosti predstavlja sladkorna bolezen (diabetična retinopatija – kronično poslabševanje vidnosti). Ta povzroča okvare vida, vodi celo lahko do popolne slepote. Razlogi so v slabi krvni prekrvavitvi in oskrbi očesa. Diabetična retinopatija nastane zaradi povišane vrednosti sladkorja v krvi.

V redkejših primerih  pa je povzročena okvara vida zaradi vratne hrbtenice (tudi škilavost) in okvare možganov. Bolezni oči so prisotne tako pri odraslem kot tudi otroku, lahko so tudi prirojene. V primerih diabetične retinopatije bioenergetik učinkovito  izboljša tudi delovanje trebušne slinavke (sladkorna bolezen). Pešanje vida močno pospeši diabetes. Nihanje krvnega sladkorja povzroča meglen vid.

Zlasti pri diabetesu kot diabetični retinopatiji priporočamo kot dolgoročno tudi uporabo Biostimulatorja. Ta izredno izboljšuje prekrvavitev celega telesa, tako oči, možganov, okončin.

Bioterapija uspešno deluje tudi na daljavo! Učinkuje pri vseh oblikah bolezni-kratkovidnost, daljnovidnost, pešanje vida, diabetična retinopatija…

STE VEDELI, DA MOTNJE SPANJA, ZBUJANJA POVZROČAJO ŠTEVILNE ZDRAVSTVENE TEŽAVE?

Številne svetovne raziskave so dokazale, da ima spanje izredno velik vpliv na zdravje. Motnje spanja in povezane težave so dejavniki tveganja  za pojav srčno- žilnih obolenj, diabetesa, demence ter tudi težjih oblik kot je rak. Spanje ima upravičeno eno od glavnih vlog pri našem zdravju. Obnavlja in regenerira telo, nas polni z energijo. Kronično pomanjkanje spanja, slabo spanje povzroča lahko bolezni kot diabetes, bolezni srca in žil, kapi, hitrejše staranje, bolečinske sindrome (npr. fibriomialgija) »brez razloga«, hormonske motnje in pa tudi težje, rakave bolezni.Razlogi so v imunskem sistemu, ki ne deluje več učinkovito, kar pomeni razvoj številnih kroničnih bolezni (vnetnih, tudi avtoimunih) in s tem daljši čas okrevanja, kar pa vodi tudi v depresije. Zlasti je to pomembno v času, ko se človeške celice delijo. Tu se lahko zgodijo napake, da se zdrave celice spremenijo v bolne.

KAKO VEDETETI, ALI  NAŠE SPANJE  NI KVALITETNO?

Nerazložljiva utrujenost in zaspanost čez dan, kronične težave, potenje ter slab imunski sistem so osnovni prvi kazatelji. Torej ni toliko pomembna količina kot kvaliteta spanja.

KAJ POSLABŠUJE SPANJE?

Poleg številnih znanih dejavnikov (stres, nepravilna prehrana..), ljudje pogosto pozabljamo na tiste nevidne, skrite vzroke kot so zemeljska sevanja podvodnih tokov, hartmannovih in curryevih mrež sevanj. Ker so torej  sevanja nevidna , brez oblike ali vonja (kot tudi vsa tehnična sevanja –tv, računalnik, daljnovodi..) jih pogosto zanemarimo kot možen vzrok.

POMANJKANJE SPANJA – MANJ ENERGIJE

 Ko se nakopiči določena komponenta stresa in ostalih dejavnikov, lahko izbruhne bolezen, kjer bioenergija učinkovito pomaga.

STRES

Je odziv telesa na dogodke okoli nas, življenske spremembe. Posledice so hormonalne, saj v stresu telo izloča več adrenalina. Ta ima vpliv na srčni tlak, pulz, tudi zmanjševanje krvnega obtoka v določene organe. Zmanjšan krvni obtok pa ima posledice- prva so bolečine in slabša oskrba organa ali tkiva. Stres tudi znižuje imunski sistem človeka, povzroča vnetje. Slabši imunski sistem pa povzroča razvoj številnih, avtoimunih in tudi rakavih bolezni. Poleg zunanjega (okoljskega stresa) je prisoten lahko tudi geopatski stres celic (zemeljsko sevanje). Slednje lahko deluje na nas zlasti ponoči med spanjem.

OSNOVNI ZUNANJI POVZROČITELJI STRESA:

menjava /izguba službe

selitev

ločitev

bližajoči izpiti

preveliki cilji in odgovornost

….

 ASTIGMATIZEM

Simptomi

Neoster in zamegljen vid pri branju ali gledanju v daljavo. Oči so utrujene in boleče. Pogosto je prisoten glavobol in škiljenje.

DALJNOVIDNOST

o1

Svetlobni žarki, kateri prihajajo v oko se združijo za mrežnico, namesto na mrežnici. Daljnoviden človek vidi na blizu megleno, to so pogosto prvi znaki in simptomi bolezni.

KRATKOVIDNOST

Svetlobni žarki se zberejo pred mrežnico. Kratkoviden človek na daljavo slabo, nejasno vidi, na blizu pa torej dobro.

KAKO NARAVNO IZBOLJŠATI VID NA DALJAVO ALI NA BLIZU, ODPRAVITI TEŽAVE Z VIDOM, PREPREČITI ODPOVEDOVANJE VIDA?

Bioenergija omogoča alternativno izboljšanje zdravja pri vsek oblikah bolezni oči. Motnje vida, dvojni vid, kratkovidnost in daljnovidnost, zamegljen vid, krvave in utrujene oči, glavkom, suhe  in srbeče oči, povišan očesni pritisk.. Vid se izboljša, pogosto morajo ljudje po terapiji (v kolikor že imajo dioptrijo, očala), zamenjati očala.  V kolikor je vid izboljšan, je potrebno narediti nov pregled pri okulistu in seveda zamenjati stara očala ali kontaktne leče. Pri težjih oblikah slabovidnosti,  tudi, ko vid odpoveduje, svetujemo več ciklov terapij.  Pogosto gre tu hkrati za okvare določenih notranjih organov, ne samo oči, katerim je potrebno izboljšati funkcijo.

Slabšanje vida poleg zdravstvenih težav lahko pomeni dodatno tudi prepoved vožnje – odvzem vozniškega dovoljenja katerekoli kategorije. Ukrepajte pravočasno!

POVEČAN PRITISK V OČEH, SIMPTOMI IN ZNAKI

povisan ocesni pritiskDolgo časa ne povzroča težav. Kasneje pa lahko v vidnem polju vidite pojav migetajočih pik (pogosto ljudje omenjajo muhe), v očeh prihaja do vidnega pokanja kapilar.

To je alarm za ukrepanje, kajti dolgoročno previsok očesni tlak lahko privede do slepote.

BOLEZEN NEZDRAVLJENEGA POVIŠANEGA OČESNEGA TLAKA

utrujene in pekoce oci• Kronični glavkom ali zelena mrena –  običajno nastane zaradi visokega očesnega pritiska, ta povzroča okvaro vidnega živca, lahko povzroči nadalje slepoto.

Postopoma se lahko dogaja, da začnete na eno oko slabše videti..

Gre za oblike kroničnega in akutnega glavkoma. Pri slednjem so simptomi in znaki bolečine v očeh.

OSTALE BOLEZNI OČI

Keratitis -vnetje roženice,

pretirano solzenje očesa ali suho oko (pomanjkanje solz v očeh -suho oko, pekoče oči)

ječmen na očesni veki

barvna slepota (daltonizem) – lahko je delna oz. popolna barvna slepota

nočna slepota

siva mrena (simptomi in znaki so zamegljen vid, lahko je tudi dvojni). Redkeje pa so vzroki dvojnega vida povzročeni zaradi tumorja v možganih.

konjunjuktivitis (vnetje oči, očesne veznice bodisi zaradi alergijskih reakcij, bodisi zaradi virusov in bakterij

MOŽNI POVZROČITELJI BOLEZNI

SKRITI POVZROČITELJI BOLEZNI

Razna zemeljska sevanja ponoči med spanjem različno vplivajo na zdravje, spanje. Sevanja poznamo kot podzemne vodne žile, hartmannove in curyeve mreže.

Če se določena sevanja križajo na različnem območju telesa, tam povzročajo različne motnje. Določena sevanja delujejo vnetno, različne kombinacije pa lahko tvorijo kancerogena obolenja, maligne kot benigne spremembe celic. Primarni tumor pa ima lahko zasevke, metastaze drugje. Vsa ta sevanja povzročajo bolezen na daljši period izpostavljenosti predvsem med spanjem ponoči. Slabijo imunski sistem ter ustvarjajo t.i. stres celic. Če prehaja v predelu oči, vratu lahko povzroča težave vida- kratkovidnost, daljnovidnost. Sevanje na predelu trebušne slinavke pa oslabi njeno funkcijo in posledično nastane diabetična retinopatija in pešanje vida.

Namreč ni dovolj samo zdrav življenski stil, prehrana, potrebno je tudi na zdravem mestu spati! Naloga imunskega sistema je, da nas med spanjem ponoči obnavlja.

 

BIOSTIMULATOR

Priporočamo pri kroničnih težavah in boleznih. Izboljšuje prekrvavitev celega telesa. To pomeni boljšo oskrbo možganov, živcev, ligamentov, mišic.V kombinaciji z bioterapijo tako dosežemo še hitrejše in trajnejše rezultate. Biostimulator ima pozitivne učinke tudi pri številnih drugih zdravstvenih problemih.

deluje protivnetno in protibolečinsko

krepi imunski sistem

običajna uporaba je ponoči med spanjem

izboljšuje spanje in vrača energijo

varuje pred geopatskim vzroki

DEJAVNIKI TVEGANJA

•Sevanje podzemnih žil med spanjem povzroča številne težje bolezni

•Stres

•Nezdrav slog

Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje, z Vami že od 1996!

Bioenergija BQT učinkovito preverjeno deluje tudi na daljavo!

Gre za kodiran proces v dimenziji, kjer ne obstajata  razdalja in čas. Prednosti tovrstne terapije so številne, saj lahko v vsakem trenutku vplivamo na biopolje klienta. Tako lahko kadarkoli in kjerkoli pomagamo zmanjšati ali odpraviti bolečine, pri vseh oblikah zdravstvenih težav in stiskah. Povsem enako kot v živo! Rezultati in učinki so velikokrat močnejši kot v živo.

Dokaz za učinkovitost niso samo naši  tretirani klienti, temveč prav živali (hišni ljubljenčki -pes, maček, konj itn.). Živalim ne moremo sporočiti, da bomo izvajali terapije na daljavo ter kdaj. Ravno pri živalih pa dosežemo najhitreje učinke, saj nimajo tovrstnih blokad.

KAKO POTEKA BIOTERAPIJA, KAJ JE POTREBNO, DA SE IZVEDE?

Priporočljivo (ni pa nujno) nam je poslati sliko obraza preko elektronske pošte, MMS ali poklicati.  Opišite nam svoje zdravstvene težave. Za termin terapije vas obvestimo telefonsko, z sms ali po elektronski pošti.

TRAJANJE TERAPIJE

Bioterapija traja med okvirno 15-30minut. Po končani terapiji vas prav tako obvestimo na zgoraj opisane načine.

ALI LAHKO KAJ “ZMOTI” DELOVANJE BIO TERAPIJE?
Prav ničesar – bioterapija se vsakem primeru odvije, ne glede kaj počnete v času izvajanja.

MORATE KAJ POSEBNEGA STORITI MED IZVAJANJEM BIOTERAPIJE?
Ničesar – priporočamo, da se sprostite, uležete na posteljo ali usedete na stol.  To sicer ni nujno potrebno za njen učinek.

OBSTAJAJO REAKCIJE MED TERAPIJO?

Pri bioenergijski terapiji so možne reakcije kot mravljiinčenje po telesu, občutek toplote ali mraza v določenih predelih, spet pri drugih  ljudeh pa nobenih, kar pa ne pomeni, da terapija ne učinkuje.

Dogaja se tudi, da ljudje med energetsko terapijo zaspijo – to ne pomeni, da zaradi tega ne bi prejeli terapije. Pogosto je to samo znak pomanjkanja energije telesa. Razlog je v bolezni, katera povzroča “enormno odtekanje” energije. Terapija kot taka je tudi zelo sproščujoča, ker se sproščajo blokade.

ALI BIOTERAPIJA VPLIVA NA ZDRAVILA, KATERA MORDA UŽIVATE?

Bio terapija ni v navzkrižju z nobenimi zdravili, katere eventuelno jemljete, ker to ni kemija. Energijsko izboljšanje zdravja naravno izboljšuje funkcije organov telesa, kar lahko strokovno potrdi le vaš zdravnik, kateri lahko spremeni dozo zdravil ali jih ukine, v kolikor niso potrebna.

KEMOTERAPIJA, OBSEVANJE

Priporočamo tudi izvajanje energijske terapije pri kemoterapijah in obsevanjih. Telo se tako hitreje znebi strupov, stranskih učinkov kot so lahko  slabosti, bruhanje, pomanjkanje apetita in energije. Bolezen sama povzroča enormno odtekanje človekove energije. Bioenergetik okrepi tudi imunski sistem človeka ter poveča vitalno energijo, izboljša se spanje, zmanjšujejo bolečine.

Kaj je Biostimulator?

Bio-stimulator je bioenergijski nadvložek, namenjen pa je v osnovi  podpori imunskem sistemu. Namestitev je preprosto na jogi vzmetnico. Njegova inovativna tehnologija združuje  učinkovito varnost pred geopatskimi sevanji (pogosti vzroki nastanka bolezni) kot bioenergijski podpori pri številnih zdravstvenih težavah. V osnovi uravnava energije Yin-a in Yanga čaker, izboljšuje krvno cirkulacijo.

Deluje hkrati protibolečinsko in protivnetno ter krepi imunski sistem. Dokazano izboljšuje spanje in vrača energijo, zmanjšuje stres. Uporaba je običajno med spanjem, kjer je imunski sistem najbolj občutljiv. Je učinkovit način  stalne bioenergijske podpore, saj deluje v vseh raziskavah podobno kot bioenergetik pri terapiji.

Ne glede, Biostimulator je z Vami 365 dni/leto, vsak dan okoli 8 ur, z življensko dobo 10 let. To pa so bistvene prednosti, kot tudi osnova- preprečevanje geopatskih dejavnikov, kateri zmanjšujejo imunski odziv ter so pogosti vzroki nastanka težav.

KAKO IZBOLJŠATI  ZDRAVJE?

Poleg zdrave prehrane ne pozabite, da veliko vlogo za celovito zdravje igra prav pozicija postelje. Sevanje vodnih žil in hartmanove mreže motijo spanje. Povzročajo pa tudi številne kronične in tudi rakave bolezni, saj ta sevanja v osnovi slabijo imunski sistem. V primerih vodnih žil prihaja do različnih benignih kot malignih sprememb celic. Nočne ali jutranje bolečine, zbujanja zlasti med 1. in 4. zjutraj, prekomerna utrujenost so prvi simptomi, da ležite na nezdravem mestu. Pogosto opažamo, da so določene lokacije, ulice, bloki kjer ljudje obolevajo za istimi boleznimi. Pregled spalnice omogoča rešitve ter ugotovitev vzroka zdravstvenih težav.  Priporočamo naš inovatvni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR. Le ta preprečuje škodljiv vpliv zemeljskih sevanj in hkrati nudi dolgotrajno bioenergijsko podporo pri številnih zdravstvenih problemih. Pri multipla skleroza Biostimulator zmanjšuje vnetne procese in izboljšuje gibljivost.

ODPRAVITE PRAVI VZROK BOLEZNI, NE SIMPTOM!

Altera, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996

ZAKAJ JE KORISTEN PREGLED AURE GDV?

Omogoča zgodnji alternativni pregled biopolja celega telesa organov in žlez. Zgodnje odkrivanje težav pomeni pravočasno ukrepanje, pred nastopom bolezni. V auri človeka so vidni podatki, žarišča bolezni. Aura na teh mestih je prekinjena in ali nastajajo neobičajni vzorci na organih.

• Priporočamo tudi v primerih, ko niso jasni bolezenski znaki ali simptomi.

Pregled  Aure se priporoča vsem, ljudem, kateri imajo zdravstvene težave kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti stanje organizma. Kirlianova kamera GDV omogoča hiter celostni alternativni energetski pregled telesa.

Pregled Aure GDV ne nadomešča uradnega pregleda pri zdravniku ali specialistu

Opomnik: Bio energijske terapije ne nadomeščajo zdravljenje pri vašem zdravniku ali specialistu! Namen spletne strani in storitev je izboljšati kvaliteto življenja in dopolnilo zdravja. Simptomi in znaki bolezni navedeni na spletni strani ne predstavljajo diagnoze!