BOLEZENSKI SIMPTOMI IN ZNAKI  MOTENJ SRCA:

Imate težave z srcem in ožiljem, zaklopkami, nervozno, živčno srce?  Vam skače srčni pulz in niha pritisk čez dan? So prisotni napadi hitrega bitja srca, je previsok krvni tlak? Se vam rado vrti v glavi, občutite šumenje v ušesih in utripanje srca? Imate težave z dihanjem ponoči med spanjem kot srčna astma, neredno bitje srca in aritmija srca? Pogosto so vzroki srčnih bolezni geopatske narave in stres.

KAKO NA NARAVEN NAČIN UČINKOVITO OKREPITI SRCE?

Alternativno izboljšanje pešanje srca z bioenergijo  je usmerjena – prilagojena terapija. Glede na vrsto-tip bolezenskega stanja  bioterapevt okrepi tudi ostale organe, ki slabijo srce. Učinkovito izboljšuje delovanje srca, okrepi srčno mišico. To so številne izkušnje ljudi, kateri so koristili bioterapije. Tudi ko gre za kronično vnetje osrčnika, bolezni ledvic, sladkorne in ščitnice.

Simptomi in znaki  bolezni srca so pogosto otečeni gležnji na nogah, kateri pogosto že naslednji dan  po bioterapiji “splahnijo”.  Tu se vidi učinkovitost energijske terapije.  Aritmija srca in utrujenost se zmanjša.Učinkovito se to vidi tudi pri težjih boleznih srca (angina pektoris, popuščanje srčne mišice), da lahko bolnik pogosto po že prvi terapiji lažje premaguje stopnice – z manj napora.

Alternativna terapija z bioenergijo BQT je učinkovita terapija. Bioenergetik deluje enako učinkovito tudi na daljavo, ne samo v živo!

Energijske terapije pospešijo proces zdravljenja tudi  do 5x! Telo se tako tudi hitreje razstruplja toksinov.

“Srce me ne stiska več po vaši terapiji,  Marjetka B.”

Geopatski primer aritmije srca:

Z srcem nimam več takih težav, kot se je to dogajalo preje. Tudi aritmija srca se je umirila, zaradi katere sem bila velikokrat v bolnici, odkar uporabljam Biostimulator. Tudi križ je veliko boljši in spanje.”  Anka Grahek, Trbovlje

ZAKAJ IZBRATI BIOENERGIJO BQT?

Je učinkovita terapija, deluje tudi na daljavo-rezervirajte prosti termin!

SPREMENITE ŽIVLJENJE NA BOLJE ŽE DANES

Altera z Vami že od 1996!

Zakaj izbrati BQT, Your Content Goes Here

KAJ ŠKODI SRCU?

Nezdrava hrana in premalo gibanja, prekomeren stres dolgoročno slabijo srce. Tudi razna klasična zdravila z žal stranskimi učinki lahko vplivajo negativno na delovanje srca in srčnih zaklopk. Bolezni srca so lahko tudi prirojene narave (npr. šum na srcu).  Nezdravljena angina, pljučnica lahko kronično oslabi srce.

HRANA -PREHRANJEVANJE

Pri bolezni srca in ožilja je priporočljivo, da jeste manjše zdrave obroke hrane (srce bo manj obremenjeno), zmerno gibanje- sprehodi v naravi; Enako velja z manjšimi vnosi tekočine, ko ste žejni..

ČUSTVENI DEJAVNIKI BOLEZNI SRCA

srce

Srce je simbol ljubezni,  trojni grelec, Motnje srca povzročajo zastajanje krvi, telo nima potrebne moči. Ni veselja in radosti. Na motnje in bolezni srca vplivajo nepravilna prehrana, holesterol,  stres, depresije, nervoze, strahovi, čustveni problemi, razburjanje, psihične napetosti. Nepravilen srčni ritem, aritmija srca je komponeneta tudi teh dejavnikov.

Hkrati je srce zelo povezano z ledvicami in nadledvičnimi žlezami.  Slabše delovanje ledvic tako povzroča težave  srcu tudi kot napadi hitrega bitja srca. Srce je votla mišica, katera žene kri po ožilju arterijah in venah in tako dovaja hrano celicam in organom. Deluje brez prestanka.

Simptomi in znaki bolezni srca

težko dihanje med spanjem ponoči

obojestransko otekanje obeh gležnjev in nog (tipični znaki za slabše delovanje srca)

Hitra utrujenost in zadihanost

aritmija srca

nihanje krvnega pritiska čez dan

vrtoglavice so lahko kazatelji srčnih motenj

Dodatne problema povzroča tudi sladkorna bolezen. Ta povzroča okvare in odpovedovanje številnih organov kot tudi srca ter zlasti ledvice in nadledvične žleze, katere dvigujejo krvni tlak srcu. Bioenergija okrepi vse sovpadajoče organe.

skakanje pritiska cez danVISOK KRVNI TLAK

Previsok krvni pritisk (dolgotrajna hipertenzija povzroči,da je srce povečano – hipertrofija srca. To povzroča večje možnosti za srčni infarkt kot tudi možgansko kap .

Povišan holesterol, dednost, prevelika teža, kajenje, alkohol so nadaljni dejavniki tveganja. Posledice se kažejo tudi v prekomernem “staranju” žil, koronarne bolezni, ateroskleroza, embolija – strdki, srčni infarkt, zastajanje vode – pogosto zatekanje gležnjev.

Nezdravljena angina kot pljučnica pušča sledi na srcu – vnetje srčne mišice (kronično popuščanje, pešanje srca). Ostali  vzroki so bolezni ožilja – zoženje koronarnih žil, katere prehranjujejo srčno mišico.

MEJNE VREDNOSTI KRVNEGA TLAKA

KRVNI PRITISK:merilec-tlaka

Krvni tlak je pritisk, ki ga povzroča pretakajoča se kri na stene žil. Največji krvni pritisk je v levem srčnem prekatu.
Krvni pritisk merimo na nadlahtni arteriji (običajno na levi roki)

SISTOLIČNI TLAK – ZGORNI TLAK
DIASTOLIČNI TLAK- SPODNJI TLAK

Normalne vrednosti tlaka so okvirno 130/80 mm Hg

SLABENJE SRČNE FUNKCIJE

Popuščanje srca ( pektoris) povzroča značilno bolečine v prsnem delu. Bolečina se pogosto sproži ob telesnem naporu, preobilnem obroku, čustveni vznemirjenosti. Povečano srce  pogosto sovpada z angino pectoris. Prisotna je pogosto t.i. srčna astma, oteženo dihanje med spanjem ponoči.

Aritmija srca označuje pospešeno bitje srca kot tudi zmanjšano. Oblike aritmije so bradikardija, tahikardija srca – motnje pulza).  Bolezni srčnih zaklopk (stenoza, insuficienca), mitralna stenoza, mitralna insuficienca, aortna stenoza, aortna insifuenca vplivajo na srčni ritem. Tudi ščitnica lahko vpliva lahko na motnje srčnega ritma (aritmije, neenakomeren srčni pulz, tudi preskoki srca).

STE VEDELI, DA MOTNJE SPANJA, ZBUJANJA POVZROČAJO ŠTEVILNE ZDRAVSTVENE TEŽAVE?

Številne svetovne raziskave so dokazale, da ima spanje izredno velik vpliv na zdravje. Motnje spanja in povezane težave so dejavniki tveganja  za pojav srčno- žilnih obolenj, diabetesa, demence ter tudi težjih oblik kot je rak. Spanje ima upravičeno eno od glavnih vlog pri našem zdravju. Obnavlja in regenerira telo, nas polni z energijo. Kronično pomanjkanje spanja, slabo spanje povzroča lahko bolezni kot diabetes, bolezni srca in žil, kapi, hitrejše staranje, bolečinske sindrome (npr. fibriomialgija) »brez razloga«, hormonske motnje in pa tudi težje, rakave bolezni.Razlogi so v imunskem sistemu, ki ne deluje več učinkovito, kar pomeni razvoj številnih kroničnih bolezni (vnetnih, tudi avtoimunih) in s tem daljši čas okrevanja, kar pa vodi tudi v depresije. Zlasti je to pomembno v času, ko se človeške celice delijo. Tu se lahko zgodijo napake, da se zdrave celice spremenijo v bolne.

KAKO VEDETETI, ALI  NAŠE SPANJE  NI KVALITETNO?

Nerazložljiva utrujenost in zaspanost čez dan, kronične težave, potenje ter slab imunski sistem so osnovni prvi kazatelji. Torej ni toliko pomembna količina kot kvaliteta spanja. Pri nekaterih primerih se aritmija srca pojavi prav med spanjem ponoči.

KAJ POSLABŠUJE SPANJE?

Poleg številnih znanih dejavnikov (stres, nepravilna prehrana..), ljudje pogosto pozabljamo na tiste nevidne, skrite vzroke kot so zemeljska sevanja podvodnih tokov, hartmannovih in curryevih mrež sevanj. Ker so torej  sevanja nevidna , brez oblike ali vonja (kot tudi vsa tehnična sevanja –tv, računalnik, daljnovodi..) jih pogosto zanemarimo kot možen vzrok.

POMANJKANJE SPANJA – MANJ ENERGIJE

 Ko se nakopiči določena komponenta stresa in ostalih dejavnikov, lahko izbruhne bolezen, kjer bioenergija učinkovito pomaga.

STRES

Je odziv telesa na dogodke okoli nas, življenske spremembe. Posledice so hormonalne, saj v stresu telo izloča več adrenalina. Ta ima vpliv na srčni tlak, pulz, tudi zmanjševanje krvnega obtoka v določene organe. Zmanjšan krvni obtok pa ima posledice- prva so bolečine in slabša oskrba organa ali tkiva. Stres tudi znižuje imunski sistem človeka, povzroča vnetje. Pogosto načenja ščitnico, ta pa povzroča motnje srca –  aritmija srca. Slabši imunski sistem pa povzroča razvoj številnih, avtoimunih in tudi rakavih bolezni. Poleg zunanjega (okoljskega stresa) je prisoten lahko tudi geopatski stres celic (zemeljsko sevanje). Slednje lahko deluje na nas zlasti ponoči med spanjem.

OSNOVNI ZUNANJI POVZROČITELJI STRESA:

menjava /izguba službe

selitev

ločitev

bližajoči izpiti

preveliki cilji in odgovornost

….

STE IMELI PREISKAVE SRCA, PA NISO POKAZALE TEŽAVE? UPORABLJATE ZDRAVILA, PA NE POMAGAJO , VAS ŠE STISKA V SRCU? ČUTITE BOLEČINE, PRITISK, STISKANJE V PRSNEM KOŠU, VAM ZATEKAJO NOGE IN ROKE?

Priporočamo tudi naš alternativni  pregled srca kot tudi celega telesa z sistemom Aura GDV, kjer se lahko odkrije, kateri drugi organi povzročajo težave z srcem (npr. pljuča, trebušna slinavka, ledvice…)

MOŽNI POVZROČITELJI BOLEZNI

Razna zdravila za druge bolezni lahko povzročajo težave srcu -preberite kontraindikacije o zdravilih, če jih uživate!

SKRITI POVZROČITELJI BOLEZNI

Razna zemeljska sevanja ponoči med spanjem različno vplivajo na zdravje, spanje. Sevanja poznamo kot podzemne vodne žile, hartmannove in curyeve mreže.

Če se določena sevanja križajo na različnem območju telesa (srca), tam povzročajo različne motnje. Določena sevanja delujejo vnetno, različne kombinacije pa lahko tvorijo kancerogena obolenja, maligne kot benigne spremembe celic. Primarni tumor pa ima lahko zasevke, metastaze drugje. Vsa ta sevanja povzročajo bolezen na daljši period izpostavljenosti predvsem med spanjem ponoči. Slabijo imunski sistem ter ustvarjajo t.i. stres celic.

Namreč ni dovolj samo zdrav življenski stil, prehrana, potrebno je tudi na zdravem mestu spati! Naloga imunskega sistema je, da nas med spanjem ponoči obnavlja.

 

BIOSTIMULATOR

Priporočamo pri kroničnih težavah in boleznih. Izboljšuje prekrvavitev celega telesa. To pomeni boljšo oskrbo možganov, živcev, ligamentov, mišic.V kombinaciji z bioterapijo tako dosežemo še hitrejše in trajnejše rezultate. Biostimulator ima pozitivne učinke tudi pri številnih drugih zdravstvenih problemih.

deluje protivnetno in protibolečinsko

krepi imunski sistem

običajna uporaba je ponoči med spanjem

izboljšuje spanje in vrača energijo

varuje pred geopatskim vzroki

DEJAVNIKI TVEGANJA

•Sevanje podzemnih žil med spanjem povzroča številne težje bolezni

•Stres

•Nezdrav slog

Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje, z Vami že od 1996!

Bioenergija BQT učinkovito preverjeno deluje tudi na daljavo!

Gre za kodiran proces v dimenziji, kjer ne obstajata  razdalja in čas. Prednosti tovrstne terapije so številne, saj lahko v vsakem trenutku vplivamo na biopolje klienta. Tako lahko kadarkoli in kjerkoli pomagamo zmanjšati ali odpraviti bolečine, pri vseh oblikah zdravstvenih težav in stiskah. Povsem enako kot v živo! Rezultati in učinki so velikokrat močnejši kot v živo.

Dokaz za učinkovitost niso samo naši  tretirani klienti, temveč prav živali (hišni ljubljenčki -pes, maček, konj itn.). Živalim ne moremo sporočiti, da bomo izvajali terapije na daljavo ter kdaj. Ravno pri živalih pa dosežemo najhitreje učinke, saj nimajo tovrstnih blokad.

KAKO POTEKA BIOTERAPIJA, KAJ JE POTREBNO, DA SE IZVEDE?

Priporočljivo (ni pa nujno) nam je poslati sliko obraza preko elektronske pošte, MMS ali poklicati.  Opišite nam svoje zdravstvene težave. Za termin terapije vas obvestimo telefonsko, z sms ali po elektronski pošti.

TRAJANJE TERAPIJE

Bioterapija traja med okvirno 15-30minut. Po končani terapiji vas prav tako obvestimo na zgoraj opisane načine.

ALI LAHKO KAJ “ZMOTI” DELOVANJE BIO TERAPIJE?
Prav ničesar – bioterapija se vsakem primeru odvije, ne glede kaj počnete v času izvajanja.

MORATE KAJ POSEBNEGA STORITI MED IZVAJANJEM BIOTERAPIJE?
Ničesar – priporočamo, da se sprostite, uležete na posteljo ali usedete na stol.  To sicer ni nujno potrebno za njen učinek.

OBSTAJAJO REAKCIJE MED TERAPIJO?

Pri bioenergijski terapiji so možne reakcije kot mravljiinčenje po telesu, občutek toplote ali mraza v določenih predelih, spet pri drugih  ljudeh pa nobenih, kar pa ne pomeni, da terapija ne učinkuje.

Dogaja se tudi, da ljudje med energetsko terapijo zaspijo – to ne pomeni, da zaradi tega ne bi prejeli terapije. Pogosto je to samo znak pomanjkanja energije telesa. Razlog je v bolezni, katera povzroča “enormno odtekanje” energije. Terapija kot taka je tudi zelo sproščujoča, ker se sproščajo blokade.

ALI BIOTERAPIJA VPLIVA NA ZDRAVILA, KATERA MORDA UŽIVATE?

Bio terapija ni v navzkrižju z nobenimi zdravili, katere eventuelno jemljete, ker to ni kemija. Energijsko izboljšanje zdravja naravno izboljšuje funkcije organov telesa, kar lahko strokovno potrdi le vaš zdravnik, kateri lahko spremeni dozo zdravil ali jih ukine, v kolikor niso potrebna.

KEMOTERAPIJA, OBSEVANJE

Priporočamo tudi izvajanje energijske terapije pri kemoterapijah in obsevanjih. Telo se tako hitreje znebi strupov, stranskih učinkov kot so lahko  slabosti, bruhanje, pomanjkanje apetita in energije. Bolezen sama povzroča enormno odtekanje človekove energije. Bioenergetik okrepi tudi imunski sistem človeka ter poveča vitalno energijo, izboljša se spanje, zmanjšujejo bolečine.

Kaj je Biostimulator?

Bio-stimulator je bioenergijski nadvložek, namenjen pa je v osnovi  podpori imunskem sistemu. Namestitev je preprosto na jogi vzmetnico. Njegova inovativna tehnologija združuje  učinkovito varnost pred geopatskimi sevanji (pogosti vzroki nastanka bolezni) kot bioenergijski podpori pri številnih zdravstvenih težavah. V osnovi uravnava energije Yin-a in Yanga čaker, izboljšuje krvno cirkulacijo.

Deluje hkrati protibolečinsko in protivnetno ter krepi imunski sistem. Dokazano izboljšuje spanje in vrača energijo, zmanjšuje stres. Uporaba je običajno med spanjem, kjer je imunski sistem najbolj občutljiv. Je učinkovit način  stalne bioenergijske podpore, saj deluje v vseh raziskavah podobno kot bioenergetik pri terapiji.

Ne glede, Biostimulator je z Vami 365 dni/leto, vsak dan okoli 8 ur, z življensko dobo 10 let. To pa so bistvene prednosti, kot tudi osnova- preprečevanje geopatskih dejavnikov, kateri zmanjšujejo imunski odziv ter so pogosti vzroki nastanka težav.

KAKO IZBOLJŠATI  ZDRAVJE?

Poleg zdrave prehrane ne pozabite, da veliko vlogo za celovito zdravje igra prav pozicija postelje. Sevanje vodnih žil in hartmanove mreže motijo spanje. Povzročajo pa tudi številne kronične in tudi rakave bolezni, saj ta sevanja v osnovi slabijo imunski sistem. V primerih vodnih žil prihaja do različnih benignih kot malignih sprememb celic. Nočne ali jutranje bolečine, zbujanja zlasti med 1. in 4. zjutraj, prekomerna utrujenost so prvi simptomi, da ležite na nezdravem mestu. Pogosto opažamo, da so določene lokacije, ulice, bloki kjer ljudje obolevajo za istimi boleznimi. Pregled spalnice omogoča rešitve ter ugotovitev vzroka zdravstvenih težav.  Priporočamo naš inovatvni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR. Le ta preprečuje škodljiv vpliv zemeljskih sevanj in hkrati nudi dolgotrajno bioenergijsko podporo pri številnih zdravstvenih problemih. Pri multipla skleroza Biostimulator zmanjšuje vnetne procese in izboljšuje gibljivost.

ODPRAVITE PRAVI VZROK BOLEZNI, NE SIMPTOM!

Altera, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996

ZAKAJ JE KORISTEN PREGLED AURE GDV?

Omogoča zgodnji alternativni pregled biopolja celega telesa organov in žlez. Zgodnje odkrivanje težav pomeni pravočasno ukrepanje, pred nastopom bolezni. V auri človeka so vidni podatki, žarišča bolezni. Aura na teh mestih je prekinjena in ali nastajajo neobičajni vzorci na organih.

• Priporočamo tudi v primerih, ko niso jasni bolezenski znaki ali simptomi.

Pregled  Aure se priporoča vsem, ljudem, kateri imajo zdravstvene težave kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti stanje organizma. Kirlianova kamera GDV omogoča hiter celostni alternativni energetski pregled telesa.

Pregled Aure GDV ne nadomešča uradnega pregleda pri zdravniku ali specialistu

Opomnik: Bio energijske terapije ne nadomeščajo zdravljenje pri vašem zdravniku ali specialistu! Namen spletne strani in storitev je izboljšati kvaliteto življenja in dopolnilo zdravja. Simptomi in znaki bolezni navedeni na spletni strani ne predstavljajo diagnoze!