RADIESTEZIJA 

JE TEMELJNI ČLEN ZA OHRANJANJE ZDRAVJA KOT PREPREČEVANJE BOLEZNI

Radiestezijske meritve sevanja odkrijejo pogosto pravi vzrok bolezni. Večina bolezni se razvija prav med spanjem dokazano odkriva Radiestezija. Zato je merjenje sevanj najpomembnejše v spalnici. Radiestezist označi slaba mesta na postelji, kjer nastaja bolezen.  Po potrebi se priporoča premestitev postelje ali pa uporaba tehničnih zaščitnih sredstev. Spanje na zdravem, nevtralnem sevalnem mestu omogoča zdravje. V primeru bolezni pa je najpomemnejši vidik za kvalitetno in učinkovito (o)zdravljenje, ne glede na načine – metode zdravljenja! Cena za izmere sevanja je dostopna vsem.

ZAKAJ IZBRATI NAŠO RADIESTEZIJSKO MERITEV SEVANJA V STANOVANJU?

  • Ker vam 85% natančno povemo, kateri zdravstveni problem imate – najdemo vzrok

NEKAJ NAŠIH  RADIESTEZIJSKIH MERITEV SEVANJ ALTERA:

• PROTOKOLARNI URAD RS

• MINISTRSTVO ZA ŠOLSTVO

•FLYCOM D.O.O.

AGENCIJA SONČEK

ZAVAS D.O.O.

PRO SAF D.O.O

Mnogo je še tudi znanih podjetij ne samo v Sloveniji, ljudi in tudi v tujini! Dober je edino kvaliteten spanec, če želite biti ali ostati zdravi!

Altera, z Vami že od 1996- preko 20.000 izdelanih radiestezijskih meritev sevanj  in elektromagnetnih na domu, poslovnih prostorih in gradbenih parcel

radiestezija-meritve-sevanja-radiestezist-sevanje

IMATE ZDRAVSTVENE TEŽAVE, KRONIČNE  BOLEČINE, AVTOIMUNE BOLEZNI, MOTNJE SPANJA, ALI RAKA?

STE POMISLILI, DA JE LAHKO PRAV SPALNICA IZVOR BOLEZNI? SPANJE JE VAŠA ENERGIJA IN ZDRAVJE!

Radiestezija je veda, katera proučuje meritve sevanja Zemlje. Radiestezist izmeri škodljiva mesta v spalnici, kjer spite, kajti (nezdrava lokacija spanja) lahko povzroča številne bolezni. Najpomembnejši prostori za meritev sevanj v hiši ali stanovanju so spalnica, dnevni prostor.  Pod sevanje Zemlje obravnavamo podzemne vode, geološke prelomnice, lomi zemeljske skorje, Hartmann in Curry (kozmična) mreža sevanja. Vse to skrajšano imenujemo geopatski vzroki. Največji problem nastaja prav ponoči med spanjem. Sevanje v spalnici slabi imunski sistem in predstavljajo geopatski stres celic ter hujša obolenja.  Različne kombinacije sevanja povzročajo benigne kot maligne spremembe. Spanje je vaše zdravje, ne prepustite ga naključju!

ZGODNJI ZNAKI IN SIMPTOMI IZPOSTAVLJENOSTI SEVANJU:

Znanilci so prekomerna jutranja in dnevna utrujenost, bolečine med spanjem ali zjutraj ali te, katere se razširjajo skozi dan. Tudi jutranji glavoboli, nemirno bitje srca, krči in mravljinčenja po okončinah ponoči. To so sporočila, zgodnji alarm telesa. Vse to lahko utišamo z tableti, a to je le utišanje simptoma, ne pa vzroka.

NIČ NA SVETU NI NAKLJUČNEGA, TUDI TO NE, DA SMO ZDRAVI ALI BOLNI!

RADIESTEZIJA, NE PREPUSTITE ZDRAVJA NAKLJUČJU!

ZEMLJA JE VELIKO MAGNETNO POLJE – ZEMELJSKI  MAGNETIZEM

Kot večina ve, je Zemlja veliko magnetno polje.. V naši krvi se nahaja železo. (Ob pomanjkanju železa govorimo o anemiji..). Torej, magnet in železo reagirata med seboj. V primeru zemeljskega sevanja (razni križi – kombinacije vodne žile, Hartmanna, Currya ustvarjajo interakcijo z organi, žlezami). Te preobremenjenosti vodijo do bolezni!  Bolezni kot jih poznamo – avtoimune, kronične kot tudi rakave bolezni pogosto nastajajo zaradi slabe – neustrezne pozicije postelje!

RADIESTEZIJA JE ŠIROKA VEDA

Z radiestezijo je moč določati ustreznost hrane, iskanje izgubljenih predmetov, ljudi.., primarno pa za zaščito zdravja.

SPALNICA- IZVOR ZDRAVJA ALI BOLEZNI

Razloge pogosto iščemo drugje, le tam ne, kjer je pogosti krivec izvor – v spalnici. Med spanjem na nas lahko delujejo nevidna sevanja podzemne vode, Hartmannove ali Curryjeve mreže sevanj. Kjer se sevanja na telesu križajo, tam nastajajo težave z organi, da začno nepravilno delovati. Potem se začnemo ukvarjati z bolnim organom, namesto z vzrokom, ki ga je povzročil. Dober in predvsem kvaliteten spanec je zlata vreden!

Kako odkriti ali so sevanja vzrok težav?

radiestezijske meritveRADIESTEZIJA JE PRAVI ODGOVOR

Z elektronskimi aparaturami natančno odkrijemo vrste sevanja in lokacijo. V praksi to pomeni, da v 85 odstotkih primerov odkrijemo zdravstvene težave osebe. Pogosto se ujema z njihovo diagnozo (če jo imajo) in to pomeni vzrok. V teh primerih se priporoča sprememba lokacije spanja, v kolikor pa to ni možno, uporabo tehničnih rešitev (Biostimulator). Dokler obstaja vzrok za bolezen, obstaja tudi posledica v smislu zdravstvenih težav.

RADIESTEZIST JE NUJNO POTREBEN

Iz tega razloga, če zanemarimo temeljni vzrok, se bolezen vrne kljub zdravljenju. Gotovo poznate primere, kateri so “povsem ozdraveli” od težje bolezni, čez nekaj časa pa se je bolezen vrnila v agresivnejši obliki ali je bila celo usodna. Zdravje vemo nima cene, a včasih je cena ki jo povzroči geopatski vzrok z boleznijo velika.

Radiestezija je odlično orodje za preprečevanje bolezni in ohranjanje zdravja.

ZAŠČITITE SVOJE ZDRAVJE – TELO VAM BO HVALEŽNO!

NEKVALITETNO SPANJE – MANJ ENERGIJE, VEČ ZDRAVSTVENIH TEŽAV

radiestezijaŠtevilne svetovne raziskave so dokazale, da ima spanje izredno velik vpliv na zdravje. Motnje spanja in povezane težave so dejavniki tveganja  za pojav srčno- žilnih obolenj, kapi, diabetesa, demence, hitrejše staranje, hormonske motnje ter tudi težjih oblik kot je rak.

Zato ima zdravo spanje upravičeno eno od glavnih vlog pri našem zdravju. Spanje obnavlja in regenerira telo, nas polni z energijo.

SKRITI VZROKI  BOLEZNI

Večinoma se v praksi hujše bolezni razvijajo prav med spanjem, tudi te brez »vzroka«. Zatorej bi morali vsi tisti, ki obolevajo za hujšimi »neozdravljivimi« boleznimi, preveriti tudi lokacijo svojega ležišča. Velja tudi za ljudi, kateri želijo obdržati svoje zdravje. Radiestezijska meritev sevanj predstavlja velik doprinos k izboljšanju zdravja in počutja ljudi. Če tudi spite celo noč, to ni merilo, da niste izpostavljeni geopatskemu sevanju. Določena sevanja, ki jih beleži radiestezija slabijo spanje zlasti med 1 in 3.uro zjutraj. Medtem pa druga ne povzročajo motenj spanja, pač pa težave na organih, žlezah.

STRES

meritve sevanjaJe odziv telesa na dogodke okoli nas, življenske spremembe. Posledice so hormonalne, saj v stresu telo izloča več adrenalina. Ta ima vpliv na srčni tlak, pulz, tudi zmanjševanje krvnega obtoka v določene organe. Zmanjšan krvni obtok pa ima posledice- prva so bolečine in slabša oskrba organa ali tkiva.

Stres tudi znižuje imunski sistem človeka, povzroča vnetje. Slabši imunski sistem pa povzroča razvoj številnih, avtoimunih in tudi rakavih bolezni. Poleg zunanjega (okoljskega stresa) je prisoten lahko tudi geopatski stres celic (zemeljsko sevanje). Slednje lahko deluje na nas zlasti ponoči med spanjem. Radiestezija omogoča rešitve.

OSNOVNI ZUNANJI POVZROČITELJI STRESA:

menjava /izguba službe

selitev

ločitev

bližajoči izpiti

preveliki cilji in odgovornost

….

SMER -POLOŽAJ GLAVA-NOGE PRI SPANJU

radiestezijske meritve sevanjaVečinoma ljudje zmotno mislijo, da je položaj Sever (glava) in Jug (noge) najboljši položaj za spanje.

Če bi to bilo tako enostavno, čemu bi izvajali meritev sevanj ali sploh obstajala Radiestezija?

Sevanje naprimer  v Kranju v tej koordinati ni enako kot denimo v Mariboru. Primer bloka v Ljubljani: Spalnice so usmerjene Sever-Jug. Opravili smo meritev pri samo eni stranki. Rezultat: vsi stanovalci obolevajo za hujšo obliko pljučne bolezni. Namreč, sevanje je v vertikali enako, torej spodaj je enako zgoraj. Isto je seveda v privatnih hišah. Pa imamo takih primerov ogromno, kjer je pogostost raka višja. Upoštevajoč, da v njihovi bližini tega pojava ni, kljub enakim klimatskim razmeram (zrak je isti, vlaga, temperatura…).

Pravilen položaj postelje, smer spanja lahko ugotovimo le na osnovi strokovne radiestezijske meritve sevanja!

Vsak primer je unikaten.

NI DOVOLJ SAMO ZDRAVA HRANA, TREBA JE TUDI NA ZDRAVEM MESTU SPATI!

radiestezija-meritve-sevanja-radiestezist-sevanje

Praksa kaže torej, da  številni kljub zdravi prehrani niso ravno zdravi in obratno.

Vprašanje na mestu- kako to?

Pogosto razmišljamo o zdravi prehrani, pozabljamo pa, da samo to ni dovolj za celovito zdravje. To se da argumentirati z podkrepljenimi dejstvi, da določeno okolje (vas, ulica, predel ) oboleva za enakimi boleznimi. Med temi so tudi hujše bolezni, medtem ko v njihovi bližnji okolici tega pojava ni. In to kljub dejstvu, da gre za enake klimatske razmere.

PRIMERI V BLOKIH ALI HIŠAH, KAR ODKRIVA RADIESTEZIJA

Največ tega dokaza je zlasti v določenih  blokih, kjer ljudje obolevajo za identičnimi boleznimi, s tem, da si ti ljudje niso v sorodu. Ni torej dednih povezav.

Na to problematiko je večkrat opozoril priznani zeliščar Rudolf Breuss. V svoji knjigi Zdravljenja raka in levkemije je zapisal: » Tudi moja protirakava kura ni učinkovita, če človek spi  na vodnih žilah. Prav zato je potreben Radiestezist, da izmeri vodne tokove« . (Ozdravil je preko 50.000 ljudi, odpisanih s strani medicine)

Kako razložiti, da nekdo, ki je že preko 20 let vegan, zboli za rakom trebušne votline??

Pomembno je torej odkriti pravi vzrok težav, to pa omogoča radiestezijsko merjenje sevanja! Če vzroka ne odpravite, kakšno je lahko potem zdravljenje, da se težava ne vrača? V številnih primerih Radiestezija odkrije pravi vzrok.

ZAKAJ IZBRATI ALTERA MERITVE?

Ker najdemo pravi vzrok vaših težav!

SPANJE JE VAŠA ENERGIJA IN ZDRAVJE-NE PREPUSTITEGA NAKLJUČJU!

Altera z Vami že od 1996, ko zdravje ni naključje

BOLEZEN JE ODSOTNOST ZDRAVJA

Razna zdravila za bolezni lahko povzročijo nastanek novih bolezni -preberite kontraindikacije o zdravilih, če jih uživate!

VPLIV ZEMELJSKIH SEVANJ – RADIESTEZIJA

altera, meritev sevanja,radiestezija

Slika prikazuje škodljivo sevanje v postelji na strani osebe “B”

Radiestezijska analiza osebe “B”:

Jutranji glavoboli, pomanjkanje energije, spanje z zbujanji, dolgoročno lahko tudi tumor na možganih;

V praksi je seveda še veliko drugačnih situacij, kot je tudi bolezni več.

Oseba “A” spi na nevtralnem, zdravem mestu.

IMATE ZDRAVSTVENE TEŽAVE, NE VESTE VZROKA?

Radiestezija odkriva skrite vzroke nastanka obolenj. Pokličite nas za radiestezijske meritve na domu na Gsm: 041 716 195 ali pošljite sporočilo!

BIOSTIMULATOR

Ima dvojno učinkovanje. Varuje pred geopatskimi sevanji ter hkrati učinkuje podobno kot bioenergijske terapije. Priporočamo pri kroničnih težavah in boleznih. Izboljšuje prekrvavitev celega telesa. To pomeni boljšo oskrbo možganov, živcev, ligamentov, mišic. Vrača spanje in energijo. V kombinaciji z bioterapijo tako dosežemo še hitrejše in trajnejše rezultate. Biostimulator ima pozitivne učinke tudi pri številnih drugih zdravstvenih problemih.

deluje protivnetno in protibolečinsko

krepi imunski sistem

običajna uporaba je ponoči med spanjem

izboljšuje spanje in vrača energijo

varuje pred geopatskim vzroki

ZDRAVA LOKACIJA SPANJA – BOLJŠE ZDRAVJE IN ENERGIJA

Izdelamo skico linij zemeljskih žarkov, označimo slaba, škodljiva mesta na ležišču, analiziramo osebe in prostor. Z meritvami sevanj se da ugotoviti tudi bolezni oseb. To pomeni pogosto vzrok nastanka bolezni in hkrati vzrok, kateri preprečuje celovito zdravljenje.

Dokler vzrok bolezni obstaja, nobena metoda zdravljenja ni popolna.

Prav zaradi tega so najbolj pomembne radiestezijske meritve sevanj v stanovanju – spalnih prostorov – spalnice v hiši.  Drugi pomembnejši prostor pa je pisarna. V teh prostorih preživimo torej običajno 2/3 življena na istem mestu. To pomeni, da če se nahajamo na bolezenskih conah težave zdravju!

SPANJE NA NEVTRALNEM MESTU POMENI HITREJŠE OKREVANJE! S TEM PREPREČITE, DA SE BOLEZEN NE RAZŠIRJA!

To je osnovni pojem za učinkovito zdravljenje ne glede na metode katere uporabljate za ozdravitev.

KAJ NAM POKAŽEJO RADIESTEZIJSKE MERITVE SEVANJA V SPALNICI?

radiestezijaNa osnovi meritev sevanj z elektronskimi aparaturami natančno izdelamo skico sevalnih pasov na postelji. Vrišemo eventuelna sevanja in kjer se ta križajo, povzročajo  pogosto zdravstvene težave na določenem organu. Običajno to sovpada tudi z uradno medicinsko diagnozo človeka. S tem dobimo tako tudi celotno stanje spalnice in eventuelno primernejša-nevtralna mesta za zdravo spanje.

RADIESTEZIJA ODKRIVA POJAVNOST TEŽJIH BOLEZNI

Omeniti velja tudi, da je denimo pojavnost primer rakavih obolenj v  posameznih  področjih Slovenije večja, drugje manjša. So primeri, ko recimo na eni ulici ljudje obolevajo celo za istim tipom bolezni, kar ni naključje. Radiestezija odlično odkriva skrite vzroke za bolezni. Vodni tokovi pogosto povzročajo benigne kot maligne spremembe celic. Denimo samo v Ljubljani v enem izmed blokov vsi obolevajo za pljučnim rakom. To ne more biti slučaj! Medtem ko v njihovi bližini okoliški bloki tega pojava nimajo kljub enakim klimatskim razmeram in okoljskimi dejavniki.

Dodatne informacije o radiesteziji lahko najdete tudi na altera.si!

DEJAVNIKI TVEGANJA

•Sevanje podzemnih žil med spanjem povzroča številne težje bolezni

•Stres

•Nezdrav slog

Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje, z Vami že od 1996!

NEKAJ NAŠIH RADIESTEZIJSKIH MERITEV ALTERA

•MINISTRSTVO ZA PROTOKOL

•MINISTRSTVO ZA ŠOLSTVO

•FLYCOM D.O.O.

•ZAVAS D.O.O.

•AGENCIJA SONČEK

•PROSAF D.O.O.

Zaupala so nam še številna ostala ugledna podjetja in ljudje v Sloveniji kot v tujini

Altera, ko zdravje ni naključje – Z vami že od 1996!

Izdelali smo preko 20.000 merjenj sevanj na domu in poslovnih prostorih

RADIESTEZIJA – IZKUŠNJE

Pozdrav

Meritev je pokazala dejansko točne vzroke mojih in ženinih težav. ( Pri ženi je bilo potrebno bolezensko stanje v preteklosti rešiti operativno). Glede na to, da sem se hotel rešiti dosedanjih težav, sem se odločil za nakup nevtralizacijskega zaščitnega polja podjetja ALTERA.
Že v prvi noči nisem čutil več bolečin v ledvenem delu hrbta, kar se mi je dogajalo prej vsako noč. Po preteku slabega pol leta sem imel sistematični pregled. Na moje presenečenje pa so bili rezultati izvidov veliko boljši kot prej. Oba z ženo sva sedaj zadovoljna, tudi splošno počutje se je nama izboljšalo. Zato menim, da ljudje, ki trpijo za različnimi zdravstvenimi težavami, naj se obrnejo na podjetje ALTERA. Tu vam pri takih težavah lahko svetujejo in pomagajo. «

Rudolf Vidic., Kamnik

Spoštovani!

Rada bi se Vam zahvalila za vse, kar ste dobrega storili zame in za mojega moža. Pred tremi leti ste opravili pri meni radiestezijsko meritev spalnice, nad katero pa takrat nisem bila prepričana. Odkrili ste možne bolezni, čeprav sem se počutila takrat povsem zdravo. Za nakup nevtralizacijskega zaščitnega polja Biostimulator se takrat nisem odločila. To je bila moja napaka. Minila so tri leta in mene je doletelo vse to, kar ste takrat ugotovili na podlagi meritev.

Zbolela sem in bolezni so se vrstile ena za drugo

Nazadnje sem zbolela za hudo pljučnico in zaradi tega zdravila v bolnišnici. Mož je imel čedalje bolj nemirno spanje, se zbujal z bolečinami v vratu in hrbtenici. Rekla sem si, da je tega dovolj in sem Vas ponovno poklicala. Naročila sem nevtralizacijsko zaščito za posteljo polje Biostimulator za oba, a brez moževe vednosti. Čeprav on v to ni verjel, so se ravno pri njemu najprej pojavile pozitivne spremembe. Ni imel več mrzlih nog, izboljšala se je prekrvavitev, zmanjšale so se bolečine v vratu in hrbtenici. Spanje se je normaliziralo. Sama sem imela več negativnega sevanja, zato je bila tudi reakcija zame zelo huda. Trije tedni so minili, da sem lahko zaspala, ne da bi občutila energijo, ki me obdaja. A zdaj je to za mano, počutim se odlično. Zbudim se naspana in spočita. Danes vem, da bi lahko težave preprečila ali vsaj omilila, če bi se za nakup odločila že takrat.
Še enkrat hvala z željo, da vztrajate še naprej pri svojem delu, ker boste tako pomagali lahko še mnogim ljudem.

Lep pozdrav, (Irena Š., Kamnik)

Presenečen sem nad točnostjo diagnosticiranja na osnovi radiestezijske izmere. Čeprav sem bil v začetku skeptik, sem sedaj povsem zadovoljen. Po več letih nespečnosti in krčev v nogah je to zame končno preteklost .«

Ferdo G., Šentvid pri Ljubljani

Z blazino Biostimulator (zaščita proti sevanju) sem zelo zadovoljna.
S srcem nimam več toliko težav kot jih je bilo prej, saj sem bila vsake dva meseca za nekaj dni v bolnišnici. Aritmija se je umirila, tudi spanje se mi je izboljšalo. Upam, da bo tako tudi ostalo, saj pri svojih 77 letih ne morem pričakovati čudežev, a blazina mi daje upanje.Tudi z hrbtenico imam manj težav. Odkar imam podlogo Biostimulator, me še ni položilo v posteljo, kot se je to dogajalo prej. Z nevtralizacijsko zaščito sem zelo zadovoljna, priporočam jo tudi drugim. «
Ana G., Trbovlje

Sporočiti Vam želim, da sem nad vašo zaščito Altera zelo navdušena in zadovoljna. Doslej imam o njej samo pohvalne besede.
Medtem se mi je normaliziral krvni tlak, spanje se mi je izboljšalo in tudi splošno zdravstveno stanje.

Res enkratno!
Marija B., Ig pri Ljubljani

Spoštovani!

Ko sem se v začetku Septembra 2004 odločila za radiostezijsko meritev spalnice, sem si rekla “zakaj pa ne”.
V spalnici so aparati brneli v vseh smereh. Kaj pa zdaj, sem si rekla? Povedali ste mi, da lahko to preprečim z “Biostimulatorjem”. Ker sem zelo slabo spala, ponoči sem po dve ali tri ure presedela v kuhinji, ne vsako noč, velikokrat pa, sem se odločila za nakup. Od tistega dne spim mirno, če že se zbudim, hitro zaspim nazaj. Nič več ni sprehodov po stanovanju ponoči, tudi jutranji glavoboli so redkejši. Hvaležna sem Vam za Biostimulator, meni res pomaga.

Anica P., Kranj

Pozdravljeni,

Toliko , da javim : včeraj smo vsi odšli spat hitreje, ker nas je zanimalo, kako bo spanje s tem biostimultorjem. Mama : ima reakcijo v levi roki in ramenu ( jo boli in ima zatečeno – pa ne fejst ).  Pravi pa, da je spala kot top in zelo globoko. Tudi čez dan jo vleče nazaj nanj in pravi , da je ful ok.

Samo pravi : točno tam, kjer ste mu povedali, da je problem s pljuči in z hrbtenico je rekel, da je vso noč čutil gomazenje, da se nekaj dogaja. Pravi tudi, da je super in čuti več energije.

Jaz : ponoči sem čutla gomazenje po hrbtenici , spala globoko in nič me ni bolelo zjutraj, ko sem vstala. Navadno me boli leva ledvica, ramenski predel in križ, kot je pokazala aura.( sicer ne fejst ampak danes me ni nič). Za sebe lahko mirno rečem, da se počutim resnično spočito in umirjeno kot že dolgo ne. To pa je najlepše jutro, ko se vstaneš in te nič ne boli.

Absolutno smo se takoj kosilu vsi ponovno vrnili na svoje Biostimulatorčke!

Lep pozdrav, Maja

G. Svetlin,

prvič po dooooolgem času sva imela zjutraj “odprt” nos. Očitno se nekaj dogaja, tako, da zaščita za sevanje deluje.. Lp, Ksenija R.

E-mail: Zan.s…

Vaša izkušnja z nami:Pozdravljeni Roman, Najprej naj povem,da se danes dne 01.09.2014 počutim zelo dobro. Od terapije je minilo malo več kot en mesec, moje težave so bile s strani uradne medicije, depresija. Vem da temu ni bilo tako, namreč vse se je začelo z rahlo omotico in utrujenostjo,  zamašenim nosom. Zdravnica mi je predpisala antibiotik, ker je mislila da imam vnetje sinusov. Po antibiotiku se mi je zdravstveno stanje grozno poslabšalo. Prišlo je do omotic, slabosti in groznega pritiska v glavi, pokanja v ušesih in želodčnih težav.

Doživela sem tudi 4 panične napade

Človek si ne more predstavljati kaj to naredi telesu! Ker je uradna medicina ugotovila je, da je zadebljena nosna sluznica, vsi ostali izvidi so bili o.k.. Skratka, izpolniti sem morala tudi vprašalnik, s katerega ni bilo razvidno ali imam mogoče znake depresije. Test je bil negativen. Moje stanje pa je bilo iz dneva v dan slabše. Iskala sem vse možnosti in tako prišla do Romana, kateri je naprej opravil meritve v spalnici. Po meritvah sem se odločila, za nakup bioenergijskega sistema – Biostimulator. Biostimulator me je rešil, moje mišice se niso več same krčile, pritisk mi ni več nihal, skratka takoj je bilo moje stanje za 20 % boljše. Po terapiji pa kot sem že napisala, se danes počutim dobro , nimam več slabosti , omotic, želodec je o.k. Roman hvala ti, brez tvoje terapije in Biostimulatorja ne vem, če bi se počutila tako dobro kot se !! Lep pozdrav! Mojca

Pozdravljeni,

Sem Roman Vidic iz Novega mesta, diabetični bolnik, z gangreno po amputaciji prstov na nogi. Po amputaciji dveh prstov se mi je gangrena razširila še na ostale prste na nogi. Odločil sem se za terapije pri vas in po opravljenih terapijah se je stanje obolelih prstov močno izboljšalo. Širitev gangrene se je ustavila. Med vašo terapijo sem kupil tudi priporočen bioenergetski sistem Biostimulator, s katerim sem zelo zadovoljen. Počutje in spanje veliko boljše. Lep pozdrav!

Pozdravljeni

Z možem sva imela različne zdravstvene težave. Imela sva že eno hči, želela pa sva si kasneje še enega otroka. Kljub medicinski pomoči ni bilo željenega rezultata. Glede na to sem na internetu iskala dodatne možnosti in naletela na vaše podjetje. Opravili ste meritve, katere so pokazale škodljiva sevanja na moji postelji na področju rodil. Posteljo smo premestili kot ste svetovali na primernejšo lokacijo. Kljub temu, ste svetovali dodatno uporabo Biostimulatorja, zaradi hitrejše regeneracije telesa, dejali ste, da bolezen je “živa” in rabi dodatno pomoč. Z veseljem sporočam, da sem po dveh mesecih uporabe Biostimulatorja zanosila. Lep pozdrav, Tamara R, Postojna

Spoštovani!

Moj mož je že nekaj časa slabo spal. Imel je čudne in moreče sanje. Odločila sva se, da nekaj storiva, da se te slabo prespane noči prenehajo. Pri vas sva kupila zaščitno polje >Biostimulator< in poizkusila. Z veseljem vam sporočam, da se je možu od začetka uporabe >Biostimulatorja< spanje izboljšalo, sanje so izginile in tudi njegovo dnevno počutje je boljše. Opažava, da novo zaščitno polje pozitivno vpliva na njegovo spanje. Zahvaljujem se vam za vaše razumevanje in nasvete. Lep pozdrav, (Lidija S., Ajdovščina)

STE VEDELI, DA MOTNJE SPANJA, ZBUJANJA POVZROČAJO ŠTEVILNE ZDRAVSTVENE TEŽAVE?

radiestezija-meritve-sevanja-radiestezist-sevanjeŠtevilne svetovne raziskave so dokazale, da ima spanje izredno velik vpliv na zdravje. Motnje spanja in povezane težave so dejavniki tveganja za pojav srčno- žilnih obolenj, kapi, diabetesa, demence ter tudi težjih oblik kot je rak. Spanje ima upravičeno eno od glavnih vlog pri našem zdravju. Obnavlja in regenerira telo, nas polni z energijo. Sledijo hormonske motnje, bolečinski sindromi. Razlogi so v imunskem sistemu, ki ne deluje več učinkovito. To vodi razvoj številnih tudi kroničnih bolezni (vnetnih, tudi avtoimunih) in s tem daljši čas okrevanja, kar pa vodi tudi v depresije. Zlasti je to pomembno v času, ko se človeške celice delijo. Tu se lahko zgodijo napake, da se zdrave celice spremenijo v bolne.

KAKO VEMO, ALI  NAŠE SPANJE  NI KVALITETNO?

Nerazložljiva utrujenost in zaspanost čez dan, kronične težave, potenje ter slab imunski sistem so osnovni prvi kazatelji. Torej ni toliko pomembna količina kot kvaliteta spanja. In tu je Radiestezija nepogrešljiva veda, saj natančno ugotovi vzrok težav.

KAJ POSLABŠUJE SPANJE?

Poleg številnih znanih dejavnikov (stres, nepravilna prehrana..), ljudje pogosto pozabljamo na tiste nevidne, skrite vzroke. Ti so zemeljska sevanja podvodnih tokov, hartmannovih in curryevih mrež sevanj, katere meri Radiestezist. Ker so torej  sevanja nevidna, brez oblike ali vonja (kot tudi elektromagnetno sevanje –tv, računalnik, daljnovodi..), jih pogosto zanemarimo kot možen vzrok.

POMANJKANJE SPANJA – MANJ ENERGIJE IN ZDRAVJA

 Ko se nakopiči določena komponenta stresa in ostalih dejavnikov, lahko izbruhne bolezen, kjer Radiestezija in bioenergija učinkovito pomagata. Za dober in kvaliteten spanec lahko poskrbi Radiestezist.

radiestezija-meritve-sevanja-radiestezist-sevanjeBio-stimulator – zaščita postelje in generator telesne energije (2 v enem)

Je bioenergijski nadvložek, namenjen pa je v osnovi  podpori imunskem sistemu. Namestitev je preprosto na jogi vzmetnico. Njegova inovativna tehnologija združuje  učinkovito varnost pred geopatskimi sevanji (pogosti vzroki nastanka bolezni) ter kot bioenergijski podpori pri številnih zdravstvenih težavah. V osnovi uravnava energije Yin-a in Yanga čaker, izboljšuje krvno cirkulacijo.

DELOVANJE

Deluje hkrati protibolečinsko in protivnetno ter krepi imunski sistem. Dokazano izboljšuje spanje in vrača energijo, zmanjšuje stres. Uporaba je običajno med spanjem, ko je imunski sistem najbolj občutljiv. Je učinkovit način  stalne bioenergijske podpore, saj deluje v vseh raziskavah podobno kot bioenergetik pri terapiji. Hkrati pa je učinkovita bio zaščita pred sevanjem.

Ne glede, Biostimulator je z Vami 365 dni/leto, vsak dan okoli 8 ur, z življensko dobo 10 let. To pa so bistvene prednosti, kot tudi osnova- preprečevanje geopatskih dejavnikov, kateri zmanjšujejo imunski odziv ter so pogosti vzroki nastanka težav. Namreč vsaka težava ali bolezen je živa in rabi terapijo.