KAKO NARAVNO ODPRAVITI TEŽAVE Z JETRI, ŽOLČNE KAMNE, RAZSTRUPITI TELO, KAKŠNA SO DOMAČA “ZDRAVILA, ČAJI” IN METODE ZDRAVLJENJA?

Bioenergija BQT  omogoča učinkovito izboljšanje funkcije jeter  na naraven način brez stranskih učinkov! Deluje pri vseh vrstah težav z jetri in boleznih! Večina zdravil, denimo samo za zniževanje holesterola, imajo mnogo stranskih učinkov – (samo eden izmed njih so lahko kronične bolečine v mišicah –mialgija). Z bioenergijo okrepimo in stimuliramo imunski sistem človeka, katerega zmanjšuje  prav stres!  Izboljša se počutje človeka tudi že po prvih terapijah! Bolezni kot so vnetje jeter, tumor ali rak na jetrih ne povzroča samo alkohol. Geopatski vzroki so pogosto skriti dejavniki različnih, tudi rakavih bolezni.

Alternativna terapija z bioenergijo BQT je učinkovita terapija. Bioenergetik deluje enako učinkovito tudi na daljavo, ne samo v živo!

Energijske terapije pospešijo proces zdravljenja tudi  do 5x! Telo se tako tudi hitreje razstruplja toksinov.

Naša nona Valerija je bila že medicinsko odpisana zaradi raka na jetrih. Po nekaj vaših terapijah se ji je stanje jeter bistveno izboljšalo, ima več energije in se bolje počuti, že veliko postori okoli hiše, kar so pokazale tudi uradne nove preiskave.”. Hvala, Vlasta

ZAKAJ IZBRATI BIOENERGIJO BQT?

Je učinkovita terapija, deluje tudi na daljavo-rezervirajte prosti termin!

SPREMENITE ŽIVLJENJE NA BOLJE ŽE DANES

Altera z Vami že od 1996!

Zakaj izbrati BQT, Your Content Goes Here

VNETJE JETER, TUMOR, RAK IN METASTAZE NA JETRIH

Imunski sistem je ključen za izboljšanje zdravja, saj nastopa v vseh procesih zdravljenja – ko gre za vnetje, poškodbe-reparacijo in bolezni kot so primaren rak ali metastaze, tumor na jetrih. Ko je oslabel,  ne zmore več opravljati svoje funkcije. Priporočamo tudi pri kemoterapijah- energijske terapije močno okrepijo energijo telesa in zmanjšajo škodljive učinke kemoterapij!

Slabo delujoča jetra v kritični fazi lahko preobremenijo možgane z strupi, tako, da človek pade v komo. Namreč funkcija razstrupljanja je praktično minimalna ali ugasla.

STE VEDELI, DA MOTNJE SPANJA, ZBUJANJA POVZROČAJO ŠTEVILNE ZDRAVSTVENE TEŽAVE?

Številne svetovne raziskave so dokazale, da ima spanje izredno velik vpliv na zdravje. Motnje spanja in povezane težave so dejavniki tveganja  za pojav srčno- žilnih obolenj, diabetesa, demence ter tudi težjih oblik kot je rak. Spanje ima upravičeno eno od glavnih vlog pri našem zdravju. Obnavlja in regenerira telo, nas polni z energijo. Kronično pomanjkanje spanja, slabo spanje povzroča lahko bolezni kot diabetes, bolezni srca in žil, kapi, hitrejše staranje, bolečinske sindrome (npr. fibriomialgija) »brez razloga«, hormonske motnje in pa tudi težje, rakave bolezni. Razlogi so v imunskem sistemu, ki ne deluje več učinkovito, kar pomeni razvoj številnih kroničnih bolezni (vnetnih, tudi avtoimunih) in s tem daljši čas okrevanja, kar pa vodi tudi v depresije. Zlasti je to pomembno v času, ko se človeške celice delijo. Tu se lahko zgodijo napake, da se zdrave celice spremenijo v bolne.

KAKO VEMO, ALI  NAŠE SPANJE  NI KVALITETNO?

Nerazložljiva utrujenost in zaspanost čez dan, kronične težave, potenje ter slab imunski sistem so osnovni prvi kazatelji. Torej ni toliko pomembna količina kot kvaliteta spanja.

KAJ POSLABŠUJE SPANJE?

Poleg številnih znanih dejavnikov (stres, nepravilna prehrana..), ljudje pogosto pozabljamo na tiste nevidne, skrite vzroke kot so zemeljska sevanja podvodnih tokov, hartmannovih in curryevih mrež sevanj. Ker so torej  sevanja nevidna , brez oblike ali vonja (kot tudi vsa tehnična sevanja –tv, računalnik, daljnovodi..) jih pogosto zanemarimo kot možen vzrok.

POMANJKANJE SPANJA – MANJ ENERGIJE

 Ko se nakopiči določena komponenta stresa in ostalih dejavnikov, lahko izbruhne bolezen, kjer bioenergija učinkovito pomaga.

STRES

Je odziv telesa na dogodke okoli nas, življenske spremembe. Posledice so hormonalne, saj v stresu telo izloča več adrenalina. Ta ima vpliv na srčni tlak, pulz, tudi zmanjševanje krvnega obtoka v določene organe. Zmanjšan krvni obtok pa ima posledice- prva so bolečine in slabša oskrba organa ali tkiva. Stres tudi znižuje imunski sistem človeka, povzroča vnetje. Slabši imunski sistem pa povzroča razvoj številnih, avtoimunih in tudi rakavih bolezni. Poleg zunanjega (okoljskega stresa) je prisoten lahko tudi geopatski stres celic (zemeljsko sevanje). Slednje lahko deluje na nas zlasti ponoči med spanjem.

OSNOVNI ZUNANJI POVZROČITELJI STRESA:

menjava /izguba službe

selitev

ločitev

bližajoči izpiti

preveliki cilji in odgovornost

….

MOŽNI POVZROČITELJI BOLEZNI

Razna zdravila za druge bolezni lahko povzročajo težave jeter-preberite kontraindikacije o zdravilih, če jih uživate!

RAK JETER NE PRIDE ČEZ NOČ

jJetra so največja žleza v človeškem telesu.  Ležijo na desni strani trebušne votline, so izrednega pomena za naše zdravje. Simptomi in znaki bolezni so pogosto zelo pozno izraženi.

Niso vedno alkoholni vzroki krivec za slabo delovanje jeter in okvare. Vzroki za nastanek bolezni so pogosto tudi negativne emocije (jeza, strah, stres, zamere..) poleg tudi takoimenovanih geopatskih, kateri na telo stalno delujejo zlasti med spanjem ponoči.

Stalen in pogost stres vpliva tudi na povišan holesterol v krvi, tudi žolčnih kamnov. Pogosto dieta in zdrava prehrana ne prinašata željenega rezultata – znižanje krvnega holesterola. Holesterol tvori telo samo.

Slabo delovanje jeter

Lahko se manifestira tudi v obliki kroničnih, nepojasnenih stalnih glavobolov . Pogosto srbenje ter prekomerno staranje kože so določeni znaki za nepravilno delovanje jeter. Slabo počutje brez posebnega razloga so lahko simptomi jetrnih bolezni. Strupi zastajajo v telesu ter tako povzročajo tudi probleme možganom.

SLABOSTI, BOLEČINE, BRUHANJE

Žolčni kamni povzročajo ostre bolečine v napadih v zgornjem delu trebuha ter slabosti z bruhanjem. Pojavijo pa se pogosto po obroku hrane.

Celice jeter proizvajajo žolč, kateri se shranjuje v žolčnem mehurju- žolčnik. Če žolč ne more odtekati iz jeter, se pojavi bolezen zlatenica. Jetra so “kemična čistilnica” človeka, organ za odstranjevanje strupov., ter organ, kateri “skladišči” energijo. Brez njih bi človek lahko živel samo nekaj ur.

STRES ZVIŠUJE TUDI HOLESTEROL V KRVI TER USTVARJA ŽOLČNE KAMNE

Največji faktor za težave z povišanim holesterolom predstavlja prav stres človeka. Ta je tudi pogosti vzrok nastanka žolčnih kamnov – iz tega razloga tudi zdravo prehranjevanje običajno ne pripomore k bistvenem znižanju holesterola. Zelo pomembni vzroki pa so tudi geopatski stres – ta deluje nezavedno na telo in organe že na celičnem nivoju in predstavlja prekomeren stres celic telesa zlasti ponoči, med spanjem. Povzroča tudi hujše bolezni, je tudi pogosti dejavnik, kateri onemogoča učinkovito izboljšanje zdravja ne glede na metode izvajanja! Geopatski stres povzroča škodljivo zemeljsko sevanje vodnih žil, hartmanove mreže. Ti dejavniki pogosto povzročajo hujša obolenja – tudi rakava.

V praksi pogosto ugotavljamo, da so za hujšimi boleznimi jeter zboleli prav ljudje, kateri so relativno zdravo živeli-niso kadili, konzumirali alkohola, veliko je denimo tudi žensk med njimi.

ZLATENICA – ICTERUS

Žolčna barvila se kopičijo in obarvajo kožo rumeno. To je najpogostejši znak jetrne bolezni. Najpogostejši vzroki za zlatenico so žolčni kamni, novotvorbe j2trebušne slinavke in novotvorbe papile dvanajstnika. To se opazi tudi v očeh, kjer beločnice postanejo rumene.

RAK JETER– znaki in simptomi so bolečine, ki se kažejo kažejo pogosto v desni lopatici in rami.

POVEČANA JETRA – spremlja tiščoča bolečina pod desnimi rebri

Bioenergija omogoča učinkovito pomoč -naravno alternativno izboljšanje zdravja obolelim jetrom-izboljšanje jetrne funkcije in njihovo delovanje. Pogosto se izboljšanja ugotovijo z novimi jeternimi testi.

SKRITI POVZROČITELJI BOLEZNI

Razna zemeljska sevanja ponoči med spanjem različno vplivajo na zdravje, spanje. Sevanja poznamo kot podzemne vodne žile, hartmannove in curyeve mreže.

Če se določena sevanja križajo na različnem območju telesa, tam povzročajo različne motnje. Določena sevanja delujejo vnetno, različne kombinacije pa lahko tvorijo kancerogena obolenja, maligne kot benigne spremembe celic. Primarni tumor pa ima lahko zasevke, metastaze drugje. Vsa ta sevanja povzročajo bolezen na daljši period izpostavljenosti predvsem med spanjem ponoči. Slabijo imunski sistem ter ustvarjajo t.i. stres celic.

DEJAVNIKI TVEGANJA NASTANKA BOLEZNI

Številni ljudje si zastavljajo vprašanje, kakšen je pravi razlog, vzrok za bolezen? Je morda kriva prehrana, premalo gibanja, stres? Obratno, kaj pa ljudje, kateri so zdravo živeli, z zdravo prehrano, z dovolj gibanja, pa so kljub vsemu (huje) zboleli?

Naj prvo opomnimo, da se velikokrat pomena zdravja ne zavedamo, ko ga imamo. Če zbolimo, šele uvidimo pravi pomen, ki ga ima bolezen.  Bolezen ne izbira ne starosti in družbenega stanu.

Dejavniki, na katere moramo biti pozorni so: Sevanje vodnih žil med spanjem, Stres in Strah

Ti trije dejavniki predstavljajo celoten stres na vsako celico v telesu. To pa oslabi imunski sistem do te mere, da nastopi katerakoli  bolezen. Na problematiko sevanja je opozoril že Rudolf Breuss v svoji knjigi »Zdravljenje raka in levkemije«, da tudi njegova učinkovita protirakova kura ne učinkuje, če človek spi  na zemeljskih sevanjih. V svoji praksi je ozdravil preko 50.000 ljudi, kateri so bili že odpisani od medicine. Prav tako so številne ustanove odkrile, da težave z spanjem botrujejo številnim zdravstvenim boleznim: nastanek srčno žilnih, obolenj, kapi, oblike demence, slabšim imunskim sistemom.

Namreč ni dovolj samo zdrav življenski stil, prehrana, potrebno je tudi na zdravem mestu spati! Naloga imunskega sistema je, da nas med spanjem ponoči obnavlja.

 

BIOSTIMULATOR

Priporočamo pri kroničnih težavah in boleznih. Izboljšuje prekrvavitev celega telesa. To pomeni boljšo oskrbo možganov, živcev, ligamentov, mišic.V kombinaciji z bioterapijo tako dosežemo še hitrejše in trajnejše rezultate. Biostimulator ima pozitivne učinke tudi pri številnih drugih zdravstvenih problemih.

deluje protivnetno in protibolečinsko

krepi imunski sistem

običajna uporaba je ponoči med spanjem

izboljšuje spanje in vrača energijo

varuje pred geopatskim vzroki

 alternativno zdravljenjeKAKO IZBOLJŠATI SLABO DELOVANJE JETER NA NARAVEN NAČIN? KAKO NARAVNO URAVNATI POVIŠAN HOLESTEROL, KO IMATE GOSTO KRI? KO SAMO DIETA IN ZDRAVA PREHRANA ZA JETRA NI DOVOLJ  IN NIMATE VEČ APETITA PO HRANI?

Alternativno izboljšanje jeter z bioenergijo   izvaja bioenergetik  ciklu terapij. Po potrebi  se bio terapija ponovi. Priporočamo pri boleznih kot zlatenica, vnetje jeter, hepatitis, uravnavanje holesterola, tumor na jetrih, rak jeter, ko jeterne funkcije odpovedujejo, žolčni kamni, povečana jetra) .

BIOTERAPIJA VRAČA ENERGIJO, ZMANJŠUJE STRANSKE UČINKE ZDRAVIL

Telo  se tako hitreje razstrupi,  tudi v primeru kemoterapij. Tu so pogosto prisotni stranski učinki kemoterapije. Stranski učinki so pogoste slabosti, bruhanja, predvsem pa zmanjšan imunski sistem. To pa pomeni večjo dovzetnost k okužbam (bakterije, virusi – pljučnice, katere so lahko v tem primeru usodne).

DEJAVNIKI TVEGANJA

•Sevanje podzemnih žil med spanjem povzroča številne težje bolezni

•Stres

•Nezdrav slog

Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje, z Vami že od 1996!

Bioenergija BQT učinkovito preverjeno deluje tudi na daljavo!

Gre za kodiran proces v dimenziji, kjer ne obstajata  razdalja in čas. Prednosti tovrstne terapije so številne, saj lahko v vsakem trenutku vplivamo na biopolje klienta. Tako lahko kadarkoli in kjerkoli pomagamo zmanjšati ali odpraviti bolečine, pri vseh oblikah zdravstvenih težav in stiskah. Povsem enako kot v živo! Rezultati in učinki so velikokrat močnejši kot v živo.

Dokaz za učinkovitost niso samo naši  tretirani klienti, temveč prav živali (hišni ljubljenčki -pes, maček, konj itn.). Živalim ne moremo sporočiti, da bomo izvajali terapije na daljavo ter kdaj. Ravno pri živalih pa dosežemo najhitreje učinke, saj nimajo tovrstnih blokad.

KAKO POTEKA BIOTERAPIJA, KAJ JE POTREBNO, DA SE IZVEDE?

Priporočljivo (ni pa nujno) nam je poslati sliko obraza preko elektronske pošte, MMS ali poklicati.  Opišite nam svoje zdravstvene težave. Za termin terapije vas obvestimo telefonsko, z sms ali po elektronski pošti.

TRAJANJE TERAPIJE

Bioterapija traja med okvirno 15-30minut. Po končani terapiji vas prav tako obvestimo na zgoraj opisane načine.

ALI LAHKO KAJ “ZMOTI” DELOVANJE BIO TERAPIJE?
Prav ničesar – bioterapija se vsakem primeru odvije, ne glede kaj počnete v času izvajanja.

MORATE KAJ POSEBNEGA STORITI MED IZVAJANJEM BIOTERAPIJE?
Ničesar – priporočamo, da se sprostite, uležete na posteljo ali usedete na stol.  To sicer ni nujno potrebno za njen učinek.

OBSTAJAJO REAKCIJE MED TERAPIJO?

Pri bioenergijski terapiji so možne reakcije kot mravljiinčenje po telesu, občutek toplote ali mraza v določenih predelih, spet pri drugih  ljudeh pa nobenih, kar pa ne pomeni, da terapija ne učinkuje.

Dogaja se tudi, da ljudje med energetsko terapijo zaspijo – to ne pomeni, da zaradi tega ne bi prejeli terapije. Pogosto je to samo znak pomanjkanja energije telesa. Razlog je v bolezni, katera povzroča “enormno odtekanje” energije. Terapija kot taka je tudi zelo sproščujoča, ker se sproščajo blokade.

ALI BIOTERAPIJA VPLIVA NA ZDRAVILA, KATERA MORDA UŽIVATE?

Bio terapija ni v navzkrižju z nobenimi zdravili, katere eventuelno jemljete, ker to ni kemija. Energijsko izboljšanje zdravja naravno izboljšuje funkcije organov telesa, kar lahko strokovno potrdi le vaš zdravnik, kateri lahko spremeni dozo zdravil ali jih ukine, v kolikor niso potrebna.

KEMOTERAPIJA, OBSEVANJE

Priporočamo tudi izvajanje energijske terapije pri kemoterapijah in obsevanjih. Telo se tako hitreje znebi strupov, stranskih učinkov kot so lahko  slabosti, bruhanje, pomanjkanje apetita in energije. Bolezen sama povzroča enormno odtekanje človekove energije. Bioenergetik okrepi tudi imunski sistem človeka ter poveča vitalno energijo, izboljša se spanje, zmanjšujejo bolečine.

Kaj je Biostimulator?

Bio-stimulator je bioenergijski nadvložek, namenjen pa je v osnovi  podpori imunskem sistemu. Namestitev je preprosto na jogi vzmetnico. Njegova inovativna tehnologija združuje  učinkovito varnost pred geopatskimi sevanji (pogosti vzroki nastanka bolezni) kot bioenergijski podpori pri številnih zdravstvenih težavah. V osnovi uravnava energije Yin-a in Yanga čaker, izboljšuje krvno cirkulacijo.

Deluje hkrati protibolečinsko in protivnetno ter krepi imunski sistem. Dokazano izboljšuje spanje in vrača energijo, zmanjšuje stres. Uporaba je običajno med spanjem, kjer je imunski sistem najbolj občutljiv. Je učinkovit način  stalne bioenergijske podpore, saj deluje v vseh raziskavah podobno kot bioenergetik pri terapiji.

Ne glede, Biostimulator je z Vami 365 dni/leto, vsak dan okoli 8 ur, z življensko dobo 10 let. To pa so bistvene prednosti, kot tudi osnova- preprečevanje geopatskih dejavnikov, kateri zmanjšujejo imunski odziv ter so pogosti vzroki nastanka težav.

KAKO IZBOLJŠATI  ZDRAVJE?

Poleg zdrave prehrane ne pozabite, da veliko vlogo za celovito zdravje igra prav pozicija postelje. Sevanje vodnih žil in hartmanove mreže motijo spanje. Povzročajo pa tudi številne kronične in tudi rakave bolezni, saj ta sevanja v osnovi slabijo imunski sistem. V primerih vodnih žil prihaja do različnih benignih kot malignih sprememb celic. Nočne ali jutranje bolečine, zbujanja zlasti med 1. in 4. zjutraj, prekomerna utrujenost so prvi simptomi, da ležite na nezdravem mestu. Pogosto opažamo, da so določene lokacije, ulice, bloki kjer ljudje obolevajo za istimi boleznimi. Pregled spalnice omogoča rešitve ter ugotovitev vzroka zdravstvenih težav.  Priporočamo naš inovatvni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR. Le ta preprečuje škodljiv vpliv zemeljskih sevanj in hkrati nudi dolgotrajno bioenergijsko podporo pri številnih zdravstvenih problemih. Pri multipla skleroza Biostimulator zmanjšuje vnetne procese in izboljšuje gibljivost.

ODPRAVITE PRAVI VZROK BOLEZNI, NE SIMPTOM!

Altera, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996

ZAKAJ JE KORISTEN PREGLED AURE GDV?

Omogoča zgodnji alternativni pregled biopolja celega telesa organov in žlez. Zgodnje odkrivanje težav pomeni pravočasno ukrepanje, pred nastopom bolezni. V auri človeka so vidni podatki, žarišča bolezni. Aura na teh mestih je prekinjena in ali nastajajo neobičajni vzorci na organih.

• Priporočamo tudi v primerih, ko niso jasni bolezenski znaki ali simptomi.

Pregled  Aure se priporoča vsem, ljudem, kateri imajo zdravstvene težave kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti stanje organizma. Kirlianova kamera GDV omogoča hiter celostni alternativni energetski pregled telesa.

Pregled Aure GDV ne nadomešča uradnega pregleda pri zdravniku ali specialistu

Opomnik: Bio energijske terapije ne nadomeščajo zdravljenje pri vašem zdravniku ali specialistu! Namen spletne strani in storitev je izboljšati kvaliteto življenja in dopolnilo zdravja. Simptomi in znaki bolezni navedeni na spletni strani ne predstavljajo diagnoze!