CENA RADIESTEZIST, RADIESTEZIJA

Cene meritve sevanj, katere ima Radiestezist so:

Radiestezijska meritev spalnice

Redna cena:

108 Eur

Meritev sevanj opravimo v do 7 dni

Opombe:

V primeru večje oddaljenosti 100km  odidemo na meritve samo zaradi ene stranke. To pomeni tudi do 2-3 ure vožnje in tako višje stroške amortizacije, ki jih ima Radiestezist.

Priporočamo

Akcijska cena

36 Eur

Meritve sevanja opravimo

 v 30 do 45 dni

Meritve uskladimo z več strankami iz vaše regije. Temu ustrezno je daljši odzivni rok izvedbe storitev v zakup nižje cene storitve. Pogosto je izvedba merjenj sevanj tudi bistveno krajša.

Urgentna meritev

Cena

180 Eur

Storitve opravimo v 1-2 dni

Takojšen odziv vpliva na ceno. Izjema je manjša odaljenost, do 30 km opravimo po akcijski ceni.

Navedene cene veljajo za področja v Sloveniji.

Cene ne veljajo  za področje Bovca, Tolmina, Rogaške Slatine in Prekmurja – ta področja opravimo le po urgentni ceni! Druga možnost je uporaba tele-radiestezija po akcijski ceni.

KAJ JE TELE -RADIESTEZIJA?

To so radiestezijska merjenja sevanj na daljavo. Vsaka lokacija, objekt, predmet, osebe,  oddajajo svojstveno frekvenco – valovanje ali sevanje. To je mogoče izmeriti z posebnimi tehnikami. Preverjeno so rezultati enaki kot v živo.

Vsaka lokacija na Zemlji ima svojo frekvenco, kot tudi vaša lokacija bivanja, kar pa se da meriti. Za to potrebujemo torej podatke kot so, naslov, ter ime in priimek..

SPANJE JE VAŠA ENERGIJA IN ZDRAVJE – NE PREPUSTITE GA NAKLJUČJU! NAROČITE NAŠE PROFESIONALNE MERITVE ALTERA IN IZBOLJŠAJTE KVALITETO ŽIVLJENJA Z NAMI!

Altera, opravljenih preko 20.000 merjenj sevanj stanovanj, poslovnih prostorov in gradbenih parcel- Z vami že od 1996! Kvaliteta z tradicijo!