BIOSTIMULATOR – BIOENERGIJSKI STIMULANS ZA ZDRAVJE IN SPANJE

Bio izdelki – Biostimulator je naraven način za izboljšanje spanja in zdravja. Naravno krepi imunski sistem, deluje protibolečinsko in protivnetno. Priporočamo pri številnih zdravstvenih težavah kot učinkovito naravno dopolnilo. Raziskave in testiranja so pokazala, da bioenergijski nadvložek deluje na podoben način kot terapija pri bioenergetiku. Hkrati učinkovito varuje pred geopatskimi vzroki. Pri Altera imamo razvit tako spalni program kot tudi rešitve za poslovne prostore – bio izdelki za delovno mesto.

Inovativna tehnologija vgrajenih akceptorjev čaker v kombinaciji z obojestransko polarnostjo usmeritve magnetnih sistemov daje Biostimulatorju edinstveno učinkovanje.

SLABO SPITE, STE UTRUJENI?
IMATE KRONIČNE TEŽAVE?
STE IZPOSTAVLJENI GEOPATSKIM VZROKOM?

Ko zdravje potrebuje znanje

BIO LEŽIŠČE – BIOSTIMULATOR PRIPOROČAMO PRI:

 • Izboljšuje spanje, vrača energijo, zmanjšuje stres

 • zmanjšuje in lajša bolečine v križu, sklepih, migrenah, revmatizmu

 • krepi imunski sistem, tudi pri avtoimunih obolenjih

 • izboljšuje krvno oskrbo, pozitivno vpliva na holesterol

 • zlasti priporočamo pri diabetesu, gangreni

 • depresije

 • varuje in ščiti pred pogostimi dejavniki tveganja bolezni med spanjem

 • motnje erekcije, neplodnost

 • epilepsije, aritmije srca

 • bio izdelki uravnavajo Yin in Yang energije človeka

Naravno in učinkovito – Biostimulator

Spoštovani!

Moj mož je že nekaj časa slabo spal. Imel je čudne in moreče sanje. Odločila sva se, da nekaj storiva, da se te slabo prespane noči prenehajo. Pri vas sva kupila zaščitno polje >Biostimulator< in poizkusila. Z veseljem vam sporočam, da se je možu od začetka uporabe >Biostimulatorja< spanje izboljšalo, sanje so izginile in tudi njegovo dnevno počutje je boljše. Opažava, da novo zaščitno polje pozitivno vpliva na njegovo spanje. Zahvaljujem se vam za vaše razumevanje in nasvete. Lep pozdrav, (Lidija S., Ajdovščina)

Spoštovani

Rada bi se Vam zahvalila za vse, kar ste dobrega storili zame in za mojega moža. Pred tremi leti ste opravili pri meni radiestezijsko meritev spalnice, nad katero pa takrat nisem bila prepričana. Odkrili ste možne bolezni, čeprav sem se počutila takrat povsem zdravo. Za nakup nevtralizacijskega zaščitnega polja Biostimulator se takrat nisem odločila. To je bila moja napaka. Minila so tri leta in mene je doletelo vse to, kar ste takrat ugotovili na podlagi meritev. Zbolela sem in bolezni so se vrstile ena za drugo. Nazadnje sem zbolela za hudo pljučnico in zaradi tega zdravila v bolnišnici. Mož je imel čedalje bolj nemirno spanje, se zbujal z bolečinami v vratu in hrbtenici. Rekla sem si, da je tega dovolj in sem Vas ponovno poklicala. Naročila sem nevtralizacijsko zaščitno polje Biostimulator za oba, a brez moževe vednosti. Čeprav on v to ni verjel, so se ravno pri njemu najprej pojavile pozitivne spremembe. Ni imel več mrzlih nog, izboljšala se je prekrvavitev, zmanjšale so se bolečine v vratu in hrbtenici, spanje se je normaliziralo. Sama sem imela več negativnega sevanja, zato je bila tudi reakcija zame zelo huda. Trije tedni so minili, da sem lahko zaspala, ne da bi občutila energijo, ki me obdaja. A zdaj je to za mano, počutim se odlično. Zbudim se naspana in spočita. Zdravniki me še zdravijo po pljučnici, a vem, da bo tudi to kmalu za menoj.
Danes vem, da bi lahko težave preprečila ali vsaj omilila, če bi se za nakup odločila že takrat.
Še enkrat hvala z željo, da vztrajate še naprej pri svojem delu, ker boste tako pomagali lahko še mnogim ljudem.

Lep pozdrav, (Irena Š., Kamnik)

Meritev je pokazala dejansko točne vzroke mojih in ženinih težav. ( Pri ženi je bilo potrebno bolezensko stanje v preteklosti rešiti operativno). Glede na to, da sem se hotel rešiti dosedanjih težav, sem se odločil za nakup nevtralizacijskega zaščitnega polja podjetja ALTERA.
Že v prvi noči nisem čutil več bolečin v ledvenem delu hrbta, kar se mi je dogajalo prej vsako noč. Po preteku slabega pol leta sem imel sistematični pregled. Na moje presenečenje pa so bili rezultati izvidov veliko boljši kot prej… Oba z ženo sva sedaj zadovoljna, tudi splošno počutje se je nama izboljšalo. Zato menim, da ljudje, ki trpijo za različnimi zdravstvenimi težavami naj se obrnejo na podjetje ALTERA, kjer vam pri takih težavah lahko svetujejo in pomagajo. «

Pozdrav, Rudolf V., Kamnik

Presenečen sem nad točnostjo diagnosticiranja na osnovi radiestezijske izmere. Čeprav sem bil v začetku skeptik, sem sedaj povsem zadovoljen. Po več letih nespečnosti in krčev v nogah je to zame končno preteklost .«

Ferdo G., Šentvid pri Ljubljani

Z blazino Biostimulator (zaščita proti sevanju) sem zelo zadovoljna.
S srcem nimam več toliko težav kot jih je bilo prej, saj sem bila vsake dva meseca za nekaj dni v bolnišnici. Aritmija se je umirila, tudi spanje se mi je izboljšalo. Upam, da bo tako tudi ostalo, saj pri svojih 77 letih ne morem pričakovati čudežev, a blazina mi daje upanje.Tudi z hrbtenico imam manj težav. Odkar imam blazino, me še ni položilo v posteljo, kot se je to dogajalo prej. Z nevtralizacijsko zaščito sem zelo zadovoljna, priporočam jo tudi drugim. «

Ana G., Trbovlje

Sporočiti Vam želim, da sem nad vašo zaščito Altera zelo navdušena in zadovoljna. Doslej imam o njej samo pohvalne besede.
Medtem se mi je normaliziral krvni tlak, spanje se mi je izboljšalo in tudi splošno zdravstveno stanje.

Res enkratno!
Marija B., Ig pri Ljubljani

Spoštovani!

Ko sem se v začetku Septembra 2004 odločila za radiostezijsko meritev spalnice, sem si rekla “zakaj pa ne”.
V spalnici so aparati brneli v vseh smereh. Kaj pa zdaj, sem si rekla? Povedali ste mi, da lahko to preprečim z “Biostimulatorjem”. Ker sem zelo slabo spala, ponoči sem po dve ali tri ure presedela v kuhinji, ne vsako noč, velikokrat pa, sem se odločila za nakup. Od tistega dne spim mirno, če že se zbudim, hitro zaspim nazaj. Nič več ni sprehodov po stanovanju ponoči, tudi jutranji glavoboli so redkejši. Hvaležna sem Vam za Biostimulator, meni res pomaga.

Anica P., Kranj

Pozdravljeni,

Toliko , da javim : včeraj smo vsi odšli spat hitreje, ker nas je zanimalo, kako bo spanje s tem biostimultorjem. Mama ima reakcijo v levi roki in ramenu ( jo boli in ima zatečeno – pa ne fejst ). Pravi pa, da je spala kot top in zelo globoko. Tudi čez dan jo vleče nazaj nanj in pravi, da je ful ok.

Samo pravi : točno tam, kjer ste mu povedali, da je problem s pljuči in z hrbtenico je rekel, da je vso noč čutil gomazenje in, da se nekaj dogaja. Pravi tudi, da je super in čuti več energije.

Jaz : ponoči sem čutla gomazenje po hrbtenici , spala globoko in nič me ni bolelo zjutraj, ko sem vstala. Navadno me boli leva ledvica, ramenski predel in križ, kot je pokazala aura. ( sicer ne fejst ampak danes me ni nič). Za sebe lahko mirno rečem, da se počutim resnično spočito in umirjeno kot že dolgo ne. To pa je najlepše jutro, ko se vstaneš in te nič ne boli.

Absolutno smo se takoj kosilu vsi ponovno vrnili na svoje Biostimulatorčke!

Lep pozdrav, Maja

G. Svetlin,

prvič po dooooolgem času sva imela zjutraj “odprt” nos. Očitno se nekaj dogaja.. Lp, Ksenija

E-mail: Zan.s…

Vaša izkušnja z nami:Pozdravljeni Roman, Najprej naj povem,da se danes dne 01.09.2014 počutim zelo dobro, od terapije je minilo malo več kot en mesec. Moje težave so bile s strani uradne medicine, depresija. Vem da temu ni bilo tako. Namreč vse se je začelo z rahlo omotico in utrujenostjo ter  zamašenim nosom. Zdravnica mi je predpisala antibiotik , ker je mislila da imam vnetje sinusov. Po antibiotiku se mi je zdravstveno stanje grozno poslabšalo. Prišlo je do omotic, slabosti in groznega pritiska v glavi, pokanja v ušesih in želodčnih težav. Doživela sem tudi 4 panične napade grozno, človek si ne more predstavljati kaj to naredi telesu! Ker je uradna medicina ugotovila je, da je zadebljena nosna sluznica, vsi ostali izvidi so bili o.k. Skratka, izpolniti sem morala tudi vprašalnik, s katerega ni bilo razvidno ali imam mogoče znake depresije, tudi ta je bil negativen.Moje stanje pa je bilo iz dneva v dan slabše. Iskala sem vse možnosti in tako prišla do Romana. Naprej je opravil meritve v spalnici, po meritvah sem se odločila, za nakup bioenergijskega sistema – Biostimulator. Naj povem, Biostimulator me je rešil, moje mišice se niso več same krčile, pritisk mi ni več nihal, skratka takoj je bilo moje stanje za 20 % boljše. Po terapiji pa kot sem že napisala, se danes počutim dobro , nimam več slabosti , omotic, želodec je o.k. Roman hvala ti , brez tvoje terapije in Biostimulatorja ne vem, če bi se počutila tako dobro kot se !! Lep pozdrav! Mojca

Dovolim, da mojo izkušnjo objavite na spletni strani:Da

Sem Roman Vidic iz Novega mesta, diabetični bolnik, z gangreno po amputaciji prstov na nogi. Po amputaciji dveh prstov se mi je gangrena razširila še na ostale prste na nogi. Odločil sem se za terapije pri vas in po opravljenih terapijah se je stanje obolelih prstov močno izboljšalo. Širitev gangrene se je ustavila. Med vašo terapijo sem kupil tudi priporočen bioenergetski sistem Biostimulator, s katerim sem zelo zadovoljen, saj je počutje in spanje veliko boljše. Lep pozdrav!

Z možem sva imela različne zdravstvene težave. Imela sva že eno hči, želela pa sva si kasneje še enega otroka. Kljub medicinski pomoči ni bilo željenega rezultata. Glede na to sem na internetu iskala dodatne možnosti in naletela na vaše podjetje. Opravili ste meritve, katere so pokazale škodljiva sevanja na moji postelji na področju rodil. Posteljo smo premestili kot ste svetovali na primernejšo lokacijo. Kljub temu, ste svetovali dodatno uporabo Biostimulatorja, zaradi hitrejše regeneracije telesa, dejali ste, da bolezen je “živa” in rabi dodatno pomoč. Z veseljem sporočam, da sem po dveh mesecih uporabe Biostimulatorja zanosila. Lep pozdrav, Tamara, Postojna

BIO IZDELKI – TESTIRANO NA INŠTITUTU BION LJUBLJANA

OPRAVLJENI TESTI:
DIGITALNA ELEKTROFOTOGRAFIJA VODE
– BIOLOŠKI SENZORNI SISTEM
– MERITVE Z ORGONSKIM MERILCEM INTENZIVNOSTI BIOENERGETSKEGA POLJA PRI LJUDEH

Rezultati s prvo merilno napravo (1. senzor) so pokazali višje vrednosti po tistem, ko so osebe ležale na ALTERA podlogi, kot po tistem, ko so ležale na kontrolni podlogi. Razlika med vrednostmi pred ležanjem in po ležanju na ALTERA podlogi je signifikantna, medtem ko sprememba med vrednostmi pred ležanjem in po ležanju na kontrolni podlogi ni.

POVZETEK REZULTATOV IN ZAKLJUČEK

Rezultati so na splošno pokazali, da ima Altera biostimulator (podloga) dokaj močan subtilen učinek na prostor okrog sebe. Pri tem rezultati s kalicami niti niso tako odločujoči, ker kalice na splošno reagirajo tudi na šibka, a bolj konkretna polja, kar se je v našem primeru tudi zgodilo (zaznale so sicer šibko polje magnetnih trakov).
Rezultati pri elektrofotografiji so dali vzorec (glej grafa 1 in 2), ki se dokaj značilno pojavlja pri pozitivnih vplivih (npr. meritvah bioenergetikov), le da so tu razlike manjše, ker podloga ni aktivni sevalec. Ta vzorec se je, sicer v različni intenzivnosti pojavil na obeh raziskanih položajih. Večjo kohezivnost raziskane vode, kot jo kažejo rezultati, se da interpretirati kot vpliv polja podloge, ki objame organizem in ga do neke mere izolira od okolice in mu s tem omogoči globlji počitek. Pridobitev nekakšnega notranjega naboja vode kaže prav na te izboljšane pogoje za revitalizacijo. Razlika pri nekaterih strukturnih parametrih na različnih pozicijah pa kaže, da imajo različna mesta glede na bolj subtilen vpliv različne lastnosti.
Raziskava z obema orgonskima merilcema, je tudi pokazala razlike med kontrolno in Altera podlogo, pa tudi precejšnje individualne variacije med različnimi osebami, ki pa se jih da dokaj dobro razložiti s poznavanjem individualnih situacij. Ob tem velja omeniti tudi njihove subjektivne občutke, in sicer je ležanje na Altera podlogi vse osebe potegnilo v precej globlji počitek (nekatere že skoraj v dremež), kot ležanje na kontrolni, kjer takih učinkov ni bilo.
Po vseh teh raziskavah sklepamo, da Altera podloga, oz. Biostimulator pozitivno vpliva na uspavalni proces.

bion

BION – INŠTITUT ZA BIOELEKTROMAGNETIKO IN NOVO BIOLOGIJO, LJUBLJANA

KOMENTAR ALTERA:

Testi so pokazali, da Biostimulator podobno učinkuje kot bioenergetik – bioterapevt, (ima manjšo jakost) kontrola vode (digitalna elektrofotografija) je pokazala, da je voda izpostavljena na različnih mestih Akceptorjev postala čistejša (daljše korone žarkov, notranji naboj vode), človek pa tudi predstavlja 2/3 vode, kar pomeni revitalizacija-obnova telesa. Poudariti je potrebno, da so testiranja na ljudeh izvajali med za spanje neugodnem času, to je med 11. in 14. uro in kljub neugodnem času, je večino ljudi uspavalo – dremež. Torej, če bi izvajali testiranja preko noči, bi bilo samoumevno, da bi večina ljudi avtomatično zaspala ali padla v dremež; Bistvo samega Biostimulatorja v osnovi je reguliranje energetskega sistema človeka, saj neravnovesje energij (npr. sevanje ali radiacija) povzroča različne oblike težav.

ORIGINAL: VSI TESTI SE NAHAJAJO NA SEDEŽU PODJETJA NA VPOGLED

HUPED- Hrvaško združenje za naravno, energetsko in duhovno medicino
REZULTATI – POVZETEK PREISKOVANJA KOMISIJE HUPED
IZDANA ODLOČBA O USTREZNOSTI PROIZVODA: ŠT:005 2006 – HUPED

Strokovna komisija radiestezistov je dobila na testiranje proizvod Biostimulator, katerega so postavili na območje škodljivih sevanj.

Člani strokovnega tima zadolženega za pregledovanje niso vedeli, na kateri način proizvod deluje.

Priloženi proizvod (bio izdelki proti geopatogenim sevanjem, tehničnem in kozmičnim sevanjem), pregledan je od strani komisije tako, da je v prostoru HUPED-a na naslovu Zelen gaj 5, 10000 ZAGREB, kjer je najdeno več škodljivih sevalnih mest, katera so zatem blokirali z predloženim proizvodom. Komisija je za pregledovanje uporabila naslednje instrumente:

1. nihalo Oziris, majhni

2. nihalo kristal in les

3. nihalo mesing z kristalom

BIOENERGETSKO DELOVANJE VLOŽKA PO RAZISKAVI STROKOVNE KOMISIJE HUPED-a

Zaključeno je, da proizvod efikasno deluje in ščiti prostor od geopatogenih sevanj, katera prihajajo od spodaj in proti konstantnim kozmičnim sevanjem.

Pregledovanje je bilo opravljeno na:

Podzemnih vodnih tokovih, Hartmanov križ, Curryev križ, tehnična sevanja, na osebah

Na BIOENERGETSKEM VLOŽKU ALTERA je komisija izvedla desetdnevno pregledovanje na različnih osebah in ugotovljeno je, da Akceptorji, kateri so vgrajeni v njegovi notranjosti so dali odločujoče rezultate na čakrah, katere so se na pregledovanih osebah uravnotežile na vrednost od 70% do 85%.

Komisija zaključuje, da ta bioenergetski vložek dobro deluje na skupno energijo človeka, odnosno regulira energije Yin-a in Yang-a v vseh energetskih centrih (čakrah).
Zelo učinkovito se je Biostimulator izkazal zlasti pri sevanju podvodnih zemeljskih tokovih cca.95% in tehničnih kot tudi ostalih sevanjih.

HUPED

———————————————————————————————————————————————-

 KOMENTAR ALTERA

Sevanje moti in deloma blokira delovanje energetskih centrov-čaker, katero se izraža v psihofizičnem stanju človeka. Treba je tudi vedeti, da ima vsaka čakra človeka tudi svojo lastno energijo. Delovanje Akceptorjev pa bistveno poveča njeno energijo in odpravlja blokade čaker ter s tem nevtralizira delovanje škodljivih sevanj npr. sevanj podzemnih vodnih tokov. Ta sevanja največkrat povezujemo tudi z hujšimi oblikami bolezni ter rakastimi obolenji; Kot dodatno pa je izdelek Biostimulator opremljen še z magnetnimi sistemi (kateri so sekundarnega pomena) in so nameščeni tako, da delujejo v kombinaciji z Akceptorji v smislu osmice –neskončne energije v skladu Yin-a in Yanga energije.

Bio izdelki – Biostimulator -sestava:

Bombaž, antialergeno polnilo, magnetni sistemi, akceptorji čaker
klasične dimenzije posteljne zaščite v cm: (90×190, 180×190= 2x 90×190) / • po naročilu

Namen: osebna raba, vstavi se ga jogi vzmetnico in pritrdi z vgrajenimi elastikami na zadnji strani izdelka.

• VSI BIO IZDELKI SO DODATNO VIBRACIJSKO INFORMIRANI Z SISTEMOM ORGANETIK

TEHNOLOGIJA PRIHODNOSTI!
VSI IZDELKI IMAJO GARANCIJO

Vsi naši bio izdelki so označeni z etiketami ALTERA in so avtentični, zaščiteni in patentirani

TESTIRANO: INSTITUT BION, INSTITUT HUPED

BIO IDELKI ZA DELOVNO MESTO

Za delovno mizo številni preživijo svojo 2/3 življenja.  Tako je zdravje posameznika lahko povezano z geopatskimi vzroki.

Biostimulator- stolni je namenjen za uporabo na delovnem stolu. Priporočamo tudi uporabo za šolarje, študente, vse, kateri se dlje časa zadržujejo na enem mestu.

• Izboljšuje prekrvavitev, tako da telo dobi boljšo oskrbo tudi možganov z hranili in kisikom

Dimenzije, ki jih ima bio izdelek so 40×40 cm.

Material je iz microfibre, z polnilom, magnetnimi sistemi ter akceptorjem.

ZAKAJ UPORABALJATI STOLNI- BIOSTIMULATOR?

 • nezbranost

  • kronične bolečine, prekomerna utrujenost

   • pomanjkanje koncentracije

   • pogosta odstotnost od dela

   Več informacij za bio izdelki najdete tu.

   Življenje je lahko lažje, Altera z Vami že od 1996!

   Naročilo Biostimulatorja