•Zaščita – harmonizacija človekovega biopolja pred sevanji

•regulira energije Yina in Yanga

•izboljša človekovo energetsko biopolje – Auro

•dovaja manjkajočo bioenergijo telesu

•krepi naravni obrambni mehanizem telesa

Je inovativna tehnologija, ima dvojno delovanjeaktivator bio energije telesa in uravnava energetske centre (čakre). Hkrati je zaščita pred geobiološkimi (naravnimi) in tehničnimi (elektromagnetnimi) vplivi sevanj.

KOMU JE NAMENJEN?

Vsem starostnim skupinam ljudi, posebej pa ljudem, kateri imajo oslabljen imunski sistem. Priporočamo ljudem z moteno cirkulacijo, saj zagotavlja boljšo cirkulacijo in s tem oskrbo organov po krvi in hranili.Deluje tudi protivnetno in protibolečinsko na naraven način. Priporočamo ga hkrati kot dolgoročno podporo pri različnih zdravstvenih težavah. Omogoča tudi hitrejše okrevanje, vrača energijo, katero odvzema bolezen. Imunski sistem vso energijo usmerja v reparacijo telesa zlasti ponoči med spanjem. Iz tega razloga kronično primanjkuje energije na drugih nivojih. Kronično pomanjkanje energije pa povzroči, da imunski sistem prekine potrebne procese (samo)zdravljenja.

kronične bolezni in bolečine (v križu in nogah, terapija in zdravljenje, glavoboli in migrene)

pomanjkanje energije, nespečnost ali druge oblike motnje spanja

slabši imunski sistem, avtoimune bolezni,zdravljenje

pri gangrena noge, tromboza, zdravljenje, trombozi noge

•••

BIOSTIMULATOR

Skonstruiran je tako, da na območju delovanja (spanja) ustvari stabilno magnetno polje in tako človeka izolira od (škodljive) okolice. Geomagnetno sevanje predstavlja stres za celice. Biostimulator tako omogoča optimalne, t.j. naravne pogoje za regeneracijo telesa med spanjem, ne da bi nanj vplivali škodljivi geopatski vplivi in  sevanja tehničnega izvora.

V tem pogledu deluje kot aktivna zaščita in hkrati kot energijski stimulans, zaradi katerega je BIOSTIMULATOR edinstven na trgu: Zaradi vgrajenih posebnih osmih akceptorjev, ki so nameščeni po sredini prevleke na mestu energetskih centrov – čaker v kombinaciji z magnetnimi sistemi aktivira bioenergijo za vzpostavitev človekovega lastnega energetskega ravnotežja.  V tem pogledu deluje terapevtsko, saj so rezultati testov dali vzorec, ki se dokaj značilno pojavlja pri pozitivnih vplivih bioenergetikov.

BIOSTIMULATOR telesu dodaja energijo na mesta, kjer jo le-ta potrebuje.

Ključne prednosti delovanja BIOSTIMULATORJA na organizem:

1. Geobiološka zaščita

BIOSTIMULATOR telo ščiti pred vplivi naravnih sevanj na biopolje človeka – aure. Ta sevanja so vodni tokovi, zemeljske in kozmične magnetne mreže (Hartmannova in Curryjeva mreža), geološke prelomnice in elektromagnetnega sevanja. Elektromagnetna sevanja so: elektrosmog: TV, računalniki, daljnovodi, različni električni aparati, nočne lučke, budilke ipd.) Je pravi odgovor, kako se zaščititi pred škodljivimi geopatskimi vplivi.

 2. Aktivator bioenergije telesa

BIOSTIMULATOR na telo deluje terapevtsko – podobno kot seansa pri bioenergetiku ( rezultate testiranj spodaj), kar se kaže v povečanju belih in rdečih krvničk v krvi. Poveča se količina kisika v krvi, zaradi boljše krvne cirkulacije zmanjšanje holesterol in trigliceride. BIOSTIMULATOR tako utrjuje naravni telesni obrambni mehanizem . Skozi dovajanje bioenergije krepi imunski sistem (je kot osebni “bioenergetik na domu”).

 3. Skrajša čas rekonvalescence

BIOSTIMULATOR pri delovanju podvoji hitrost deljenja celic, poveča se hitrost pretoka krvi, zato izjemno blagodejno vpliva pri hitrejšem celjenju ran zaradi poškodb in pooperativnih ran.

 4. Protibolečinska terapija

Z BIOSTIMULATORJEM poteka naravna metoda samozdravljenja brez tablet, pri čemer telo prevzame le toliko bioenergije, kolikor jo potrebuje za vzpostavitev lastnega energetskega ravnotežja. Biostimulator ne nadomešča zdravnika ali zdravniškega zdravljenja in ne predstavlja diagnoze.

BIOSTIMULATOR lahko uporabljate tudi samo kot terapijo.
Rezultati so pokazali, da BIOSTIMULATOR na organizem deluje zelo podobno kot pri terapiji bioenergetikov.

Telesu dovaja manjkajočo energijo na mesta, kjer jo potrebuje.

 BIOSTIMULATOR-3KJE POMAGA?

BIOSTIMULATOR je zelo učinkovit pri motnjah spanja (slabo spanje in nespečnost), utrujenosti zaradi vremenskih vplivov. Priporočamo pri depresijah, vegetativni distoniji, alergijah, migrenah, bronhitisu, moških in ženskih težavah, neplodnost.  Tudi priporočamo pri presnovnih težavah, uravnavanju krvnega tlaka, revmatizmu, artrozi, osteoporozi, diabetes, gangrena, epilepsije, pogostih glavobolih, zmanjšuje stres,  …

Deluje tudi proti trombozi in kardioprofilaksi – strdki v krvi. Izboljšuje micro in macro prekrvavitev telesa (kapilare, arterije, kjer je motena oskrba z krvjo –nekrozna stanja).

Deluje tudi kot pomoč pri odpravljanju težav kardiovaskularnega sistema, zagotavlja boljšo prekrvavitev vseh organov in izboljšanje celične presnove (organi, celice dobijo več kisika in hranil). To pomeni temperaturno uskladitev telesa ter vitaliziranje telesa in duha – psihe.

STRANSKI UČINKI

BIOSTIMULATOR nima stranskih učinkov in se priporoča tudi otrokom. Pri zelo občutljivih osebah je možno, da v začetku uporabe pride do reakcije, t.i. nervozitete, lahko občutek mravljinčenja, gomazenja energije. Običajno ta zajema tista mesta, ki so lahko vzrok določenih zdravstvenih težav. To je dober znak, saj pomeni, da BIOSTIMULATOR deluje.

KONTRAINDIKACIJE

BIOSTIMULATOR ni priporočljiv za osebe s srčnim spodbujevalcem oz. drugimi elektronskimi napravami na telesu.  Za te potrebe izdelamo drugačen način zaščite. Umetne proteze, tudi umetne zaklopke, imolanti pri raziskavi niso imeli kontraindikacije.

TESTIRANJA IN REZULTATI

BIOSTIMULATOR je bil testiran na Inštitutu Bion, Slovenija in Inštitutu Huped, Hrvaška.

Povzetek rezultatov in zaključek:
Rezultati so na splošno pokazali, da ima BIOSTIMULATOR (podloga) dokaj močan subtilen učinek na prostor okoli sebe. Rezultati na elektrofotografiji so dali vzorec (glej graf 1 in 2), ki se dokaj značilno pojavlja pri pozitivnih vplivih (npr. meritvah bioenergetikov), le da so tu razlike manjše, ker podloga ni aktivni sevalec. Ta vzorec se je, sicer v različnih intenzivnosti pojavil na obeh raziskanih položajih. Večjo kohezivnost raziskane vode, kot jo kažejo rezultati, se da interpretirati kot vpliv polja podloge, ki objame organizem in ga do neke mere izolira od okolice ter mu s tem omogoči globlji počitek. Pridobitev nekakšnega notranjega naboja vode kaže prav na te izboljšane pogoje za revitalizacijo.

Raziskava z obema orgonskima merilcema

Pokazala razlike med kontrolno podlogo in podlogo BIOSTIMULATOR, pa tudi precejšnje individualne variacije med različnimi osebami, ki pa se jih da dokaj dobro razložiti s poznavanjem individualnih situacij. Ob tem velja omeniti tudi njihove subjektivne občutke, in sicer je ležanje na podlogi BIOSTIMULATOR, vse osebe potegnilo v precej globlji počitek, kot ležanje na kontrolni podlogi, kjer takih učinkov ni bilo.

bion

Povzetek rezultatov in zaključek testiranja Inštituta HUPED:

BIOSTIMULATOR blokira sevanja, katera prihajajo do človeka in je zaščita samo v primeru, ko človek leži na njem.
Zaključeno je, da proizvod učinkovito deluje in ščiti pred geopatogenimi sevanji, ki prihajajo od spodaj in proti kozmičnim sevanjem.

Pregledovanje je bilo opravljeno na:

podzemnih vodnih tokovih, Hartmannov križ, Curryjev križ, tehnična sevanja, ter na osebah
Na bioenergetskem vložku BIOSTIMULATOR je komisija izvedla desetdnevno testiranje na različnih osebah. Ugotovljeno je, da so Akceptorji, ki so vgrajeni v BIOSTIMULATORJU, dali odločujoče rezultate na delovanje čaker, ki se na testiranih osebah uravnotežile na vrednost od 70 – 85%.
Komisija zaključuje, da ta bioenergetski vložek dobro deluje na skupno energijo človeka, konkretno uravnava energije Yina in Yanga v vseh energetskih centrih (čakrah).

huped

Originalni testi se nahajajo na naši izpostavi ali sedežu podjetja.

Pozdrav,

Sem Roman Vidic iz Novega mesta, diabetični bolnik, z gangreno po amputaciji prstov na nogi. Po amputaciji dveh prstov se mi je gangrena razširila še na ostale prste na nogi. Odločil sem se za terapije pri vas in po opravljenih terapijah se je stanje obolelih prstov močno izboljšalo. Širitev gangrene se je ustavila. Med vašo terapijo sem kupil tudi priporočen bioenergetski sistem Biostimulator, s katerim sem zelo zadovoljen, saj je počutje in spanje veliko boljše. Lep pozdrav!

Spoštovani!

Moj mož je že nekaj časa slabo spal. Imel je čudne in moreče sanje. Odločila sva se, da nekaj storiva, da se te slabo prespane noči prenehajo. Pri vas sva kupila zaščitno polje >Biostimulator< in poizkusila. Z veseljem vam sporočam, da se je možu od začetka uporabe >Biostimulatorja< spanje izboljšalo, sanje so izginile in tudi njegovo dnevno počutje je boljše. Opažava, da novo zaščitno polje pozitivno vpliva na njegovo spanje. Zahvaljujem se vam za vaše razumevanje in nasvete. Lep pozdrav, (Lidija S., Ajdovščina)

Spoštovani,

Rada bi se Vam zahvalila za vse, kar ste dobrega storili zame in za mojega moža. Pred tremi leti ste opravili pri meni radiestezijsko meritev spalnice, nad katero pa takrat nisem bila prepričana. Odkrili ste možne bolezni, čeprav sem se počutila takrat povsem zdravo. Za nakup nevtralizacijskega zaščitnega polja Biostimulator se takrat nisem odločila. To je bila moja napaka. Minila so tri leta in mene je doletelo vse to, kar ste takrat ugotovili na podlagi meritev. Zbolela sem in bolezni so se vrstile ena za drugo. Nazadnje sem zbolela za hudo pljučnico in zaradi tega zdravila v bolnišnici. Mož je imel čedalje bolj nemirno spanje, se zbujal z bolečinami v vratu in hrbtenici. Rekla sem si, da je tega dovolj in sem Vas ponovno poklicala. Naročila sem nevtralizacijsko zaščitno polje Biostimulator za oba, a brez moževe vednosti. Čeprav on v to ni verjel, so se ravno pri njemu najprej pojavile pozitivne spremembe. Ni imel več mrzlih nog, izboljšala se je prekrvavitev, zmanjšale so se bolečine v vratu in hrbtenici, spanje se je normaliziralo. Sama sem imela več negativnega sevanja, zato je bila tudi reakcija zame zelo huda. Trije tedni so minili, da sem lahko zaspala, ne da bi občutila energijo, ki me obdaja. A zdaj je to za mano, počutim se odlično. Zbudim se naspana in spočita. Zdravniki me še zdravijo po pljučnici, a vem, da bo tudi to kmalu za menoj. Danes vem, da bi lahko težave preprečila ali vsaj omilila, če bi se za nakup odločila že takrat. Še enkrat hvala, z željo, da vztrajate še naprej pri svojem delu, ker boste tako pomagali še mnogim ljudem. Lep pozdrav, Irena Š., Kamnik

Spoštovani Roman,

Meritev je pokazala dejansko točne vzroke mojih in ženinih težav. ( Pri ženi je bilo potrebno bolezensko stanje v preteklosti rešiti operativno). Glede na to, da sem se hotel rešiti dosedanjih težav, sem se odločil za nakup nevtralizacijskega zaščitnega polja podjetja ALTERA. Že v prvi noči nisem čutil več bolečin v ledvenem delu hrbta, kar se mi je dogajalo prej vsako noč. Po preteku slabega pol leta sem imel sistematični pregled, na moje presenečenje pa so bili rezultati izvidov veliko boljši kot prej… Oba z ženo sva sedaj zadovoljna, tudi splošno počutje se je nama izboljšalo. Zato menim, da ljudje, ki trpijo za različnimi zdravstvenimi težavami, naj se obrnejo na podjetje ALTERA. Tu vam pri takih težavah lahko svetujejo in pomagajo. Pozdrav, Rudolf V., Kamnik

Presenečen sem nad točnostjo diagnosticiranja na osnovi radiestezijske izmere. Čeprav sem bil v začetku skeptik, sem sedaj povsem zadovoljen. Po več letih nespečnosti in krčev v nogah je to zame končno preteklost . Ferdo G., Šentvid pri Ljubljani

Pozdravljeni!

Z blazino Biostimulator (zaščita proti sevanju) sem zelo zadovoljna. Z srcem nimam več toliko težav kot jih je bilo prej, saj sem bila vsake dva meseca za nekaj dni v bolnišnici. Aritmija se je umirila, tudi spanje se mi je izboljšalo. Upam, da bo tako tudi ostalo, saj pri svojih 77 letih ne morem pričakovati čudežev, a blazina mi daje upanje.Tudi z hrbtenico imam manj težav in odkar imam blazino, me še ni položilo v posteljo, kot se je to dogajalo prej. Z nevtralizacijsko zaščito sem zelo zadovoljna, priporočam jo tudi drugim. « Ana G., Trbovlje

Sporočiti Vam želim, da sem nad vašo zaščito Altera zelo navdušena in zadovoljna. Doslej imam o njej samo pohvalne besede. Medtem se mi je normaliziral krvni tlak, spanje se mi je izboljšalo in tudi splošno zdravstveno stanje. Res enkratno! Marija Brancelj., Ig pri Ljubljani

Spoštovani!

Ko sem se v začetku Septembra 2004 odločila za radiostezijsko meritev spalnice, sem si rekla “zakaj pa ne”. V spalnici so aparati brneli v vseh smereh. Kaj pa zdaj, sem si rekla? Povedali ste mi, da lahko to preprečim z “Biostimulatorjem”. Ker sem zelo slabo spala, ponoči sem po dve ali tri ure presedela v kuhinji, ne vsako noč, velikokrat pa, sem se odločila za nakup. Od tistega dne spim mirno, če že se zbudim, hitro zaspim nazaj. Nič več ni sprehodov po stanovanju ponoči, tudi jutranji glavoboli so redkejši. Hvaležna sem Vam za Biostimulator, meni res pomaga.  Anica Perme., Kranj

  Pozdravljeni,

Toliko , da javim : včeraj smo vsi odšli spat hitreje, ker nas je zanimalo, kako bo spanje s tem biostimultorjem. Mama : ima reakcijo v levi roki in ramenu ( jo boli in ima zatečeno – pa ne fejst ) pravi pa, da je spala kot top in zelo globoko. Tudi čez dan jo vleče nazaj nanj in pravi , da je ful ok. Samo pravi : točno tam, kjer ste mu povedali, da je problem s pljuči in z hrbtenico je rekel, da je vso noč čutil gomazenje in , da se nekaj dogaja. Pravi tudi, da je super in , da čuti več energije. Jaz : ponoči sem čutla gomazenje po hrbtenici , spala globoko in nič me ni bolelo zjutraj, ko sem vstala. Navadno me boli leva ledvica, ramenski predel in križ, kot je pokazala aura. ( sicer ne fejst ampak danes me ni nič). Za sebe lahko mirno rečem, da se počutim resnično spočito in umirjeno kot že dolgo ne. To pa je najlepše jutro, ko se vstaneš in te nič ne boli! Absolutno smo se takoj kosilu vsi ponovno vrnili na svoje Biostimulatorčke.  Lep pozdrav, Maja

G. Svetlin, prvič po dooooolgem času sva imela zjutraj “odprt” nos. Očitno se nekaj dogaja.. Lp, Ksenija

 Pozdravljeni Roman!

Najprej naj povem,da se danes dne 01.09.2014 počutim zelo dobro, od terapije je minilo malo več kot en mesec, moje težave so bile s strani uradne medicije, depresija. Vem da temu ni bilo tako, namreč vse se je začelo z rahlo omotico in utrujenostjo, in zamašenim nosom.Zdravnica mi je predpisala antibiotik , ker je mislila da imam vnetje sinusov, po antibiotiku se mi je zdravstveno stanje grozno poslabšalo, prišlo je do omotic, slabosti in groznega pritiska v glavi, in pokanja v ušesih in želodčnih težav. Doživela sem tudi 4 panične napade grozno, človek si ne more predstavljati kaj to naredi telesu! Ker je uradna medicina ugotovila je, da je zadebljena nosna sluznica, vsi ostali izvidi so bili o.k. Skratka, izpolniti sem morala tudi vprašalnik, s katerega ni bilo razvidno ali imam mogoče znake depresije, tudi ta je bil negativen. Moje stanje pa je bilo iz dneva v dan slabše. Iskala sem vse možnosti in tako prišla do Romana, kateri je naprej opravil meritve v spalnici. Po meritvah sem se odločila, za nakup bioenergijskega sistema – Biostimulator. Naj povem, Biostimulator me je rešil, moje mišice se niso več same krčile, pritisk mi ni več nihal, skratka takoj je bilo moje stanje za 20 % boljše. Po terapiji pa kot sem že napisala, se danes počutim dobro , nimam več slabosti , omotic, želodec je o.k. Roman hvala ti!  Brez tvoje terapije in Biostimulatorja ne vem, če bi se počutila tako dobro kot se !! Lep pozdrav! Mojca

Spoštovani,

Imam velike težave z alergijo, praktično vse kar me obkroža, mi povzroča težave. Zato tudi v stanovanju nimam zaves, tepiha, tudi v avtu imam usnje. Posledično temu so tudi težave z spanjem. Odločil sem se za radiestezijski pregled hiše. Analiza merjenja je pokazalo škodljivo sevanje podzemne vode, hartmana in kozmičnega sevanja. Odločil sem se za zaščito pred sevanjem Biostimulator, kajti tudi nisem mogel premestiti postelje, saj je bila hiša odnosno spalnica na slabem mestu. Bil sem skeptičen v material, zaščita je iz bombaža, da mi ne bi dodatno povzročalo alergije. Po uporabi pa je moje mnenje drugačno, spanje se mi je zelo izboljšalo in s tem tudi dnevno počutje;  Pozdrav, Založnik, Kranj

Pozdrav,

Z možem sva imela različne zdravstvene težave. Imela sva že eno hči, želela pa sva si kasneje še enega otroka. Kljub medicinski pomoči ni bilo željenega rezultata. Glede na to sem na internetu iskala dodatne možnosti in naletela na vaše podjetje. Opravili ste meritve, katere so pokazale škodljiva sevanja na moji postelji na področju rodil. Posteljo smo premestili kot ste svetovali na primernejšo lokacijo. Kljub temu, ste svetovali dodatno uporabo Biostimulatorja, zaradi hitrejše regeneracije telesa, dejali ste, da bolezen je “živa” in rabi dodatno pomoč. Z veseljem sporočam, da sem po dveh mesecih uporabe Biostimulatorja zanosila. Lep pozdrav, Tamara R, Postojna

Ko sem se preselila v novo stanovanje, nikakor nisem več mogla spati, kar je bilo čudno, saj nimam zdravstvenih težav. Po mesecu dni nespanja sem se ponovno odločila za vaše podjetje, saj ste bili pri meni pred več kot desetimi leti na drugi lokaciji. Že takrat sem kupila vašo zaščito za posteljo, katero sem kasneje dala sestri, ker sem odšla v Avstralijo. Sestra je zadovoljna, zmanjšale so se ji težave v nogah. Po vrnitvi iz Avstralije v tem novem stanovanju, nikakor nisem mogla spati, pomislila sem, da je nekaj narobe na moji postelji. Meritve so pokazale negativno sevanje, torej, da je ležišče na povsem neprimernem mestu za spanje kot počutje. Ponovno sem kupila vaš Biostimulator, že po prvi uporabi sem spala odlično, tudi dnevno počutje je sedaj  dobro. Lep pozdrav, Marinka G., Novo Mesto

Z možem sva imela različne zdravstvene težave. Imela sva že eno hči, želela pa sva si kasneje še enega otroka. Kljub medicinski pomoči ni bilo željenega rezultata. Glede na to sem na internetu iskala dodatne možnosti in naletela na vaše podjetje. Opravili ste meritve, katere so pokazale škodljiva sevanja na moji postelji na področju rodil. Posteljo smo premestili kot ste svetovali na primernejšo lokacijo. Kljub temu, ste svetovali dodatno uporabo Biostimulatorja, zaradi hitrejše regeneracije telesa, dejali ste, da bolezen je “živa” in rabi dodatno pomoč. Z veseljem sporočam, da sem po dveh mesecih uporabe Biostimulatorja zanosila. Lep pozdrav, Tamara R, Postojna

Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje, z Vami že od 1996!