Vas muči  kronična bolečina v križu, v vratu – zatilju?  Se bolečine širijo v noge, so prisotne tudi razne kalcinacije, je moteno spanje ponoči?

KAKO NARAVNO ODPRAVITI AKUTNO BOLEČINO V VRATU ALI STALNE BOLEČINE V HRBTENICI?

Alternativno izboljšanje zdravja hrbtenice z bioenergijo je usmerjena – prilagojena terapija. Usmerjena je na vrsto-tip bolezenskega stanja, katero bioterapevt izvaja. Bioenergija učinkovito sprošča mišice in odpravlja zategnjenost. Posledično zmanjša bolečino ali odpravi že pri prvi terapiji.

Protibolečinske terapije delujejo enako učinkovito tudi na daljavo!

KAKŠNI SO REZULTATI BIOENERGIJSKIH TERAPIJ?

V praksi odpravljanja bolečin z bioenergijo lahko potrdimo, da se v 95% ljudem popolnoma odpravi bolečina v križu ali vratu. Pogosto se že po 5 minutah obsevanja z bioenergijo bistveno zmanjšajo bolečine. To preverimo lahko tudi tako, da se lahko priklonite celo do tal, vrat obrnete v maksimalen odklon. Če malo karikiramo, ko vzamete protibolečinski tablet običajno ne “prime” tako hitro.

Bioenergija odpravlja vzrok, ne simptom. Hkrati se popravi spanje, saj je pogosto moteno zaradi mravljinčenja. Mravljinčenje je lahko po rokah (vzrok v vratni hrbtenici), ali po nogah (vzrok v ledvenem delu hrbtenice). Protibolečinske terapije priporočamo tudi za išijas, ledveno ali vratno hernijo. Za celovito izboljšanje zdravja hrbtenice, svetujemo še nekajkrat ponovitev terapij.

Bioenergija omogoča učinkovito oskrbo (hranili, s krvjo) medvretečnih diskov in vretenc ter živcev. Tako jih pomaga vračati v svojo naravno lego. Zato je koristna tudi ko gre za deformacije hrbtenice kot kifoza, lordoza. Priporoča se v primerih osteoporoze in kalcinacije (običajno obščitnica izloča preveč kalcija, kar povzroča osteoporozo ali kalcinacijo v različnih sklepnih ligamentih).

SE ZBUJATE MED SPANJEM Z BOLEČINAMI, STE ZJUTRAJ BREZ ENERGIJE IN STE OKORELI?

ZAKAJ IZBRATI BIOENERGIJO BQT?

Je učinkovita terapija, deluje tudi na daljavo-rezervirajte prosti termin!

SPREMENITE ŽIVLJENJE NA BOLJE ŽE DANES

Altera z Vami že od 1996!

Zakaj izbrati BQT, Your Content Goes Here

SO BOLEČINE V KRIŽU LAHKO POSLEDICE DRUGE BOLEZNI?

Hrbtenica ni vedno vzrok bolečine. Redkeje je bolečina križa povzročena zaradi bolezni kakega organa. Rak jeter, prostate, slinavke lahko povzroča bolečino v hrbtenici. Priporočamo tudi naš preventivni alternativni pregled vratne, prsne in ledvene hrbtenice ter celega telesa z slikanjem Aure Gdv. Iz rezultatov je razvidno, ali probleme povzroča hrbtenica ali kak organ (trebušna slinavka, jetra, prostata, ledvice..). Bolezni teh organov, lahko povzročajo bolečine. To pomeni, da hrbtenica ali križ ni izvor bolečin.

GEOPATSKI VZROKIhrbtenica

Vzroki za bolezni, kronične bolečine hrbtenice (lumbaga) so številni. Od fizičnih vzrokov (najpogosteje) je prisotno škodljivo geopatsko sevanje, katero lahko vpliva zlasti ponoči, med spanjem.

Različne oblike sevanja lahko povzroči nastanek tumorja- malignih kot benignih sprememb.

 Ti vzroki pogosto onemogočajo učinkovito zdravljenje, zato se bolečine v križu vračajo.

OSTALI MOŽNI VZROKI

Poškodbe, infekcije, vnetja, kalcinacije v hrbtenici, stenoza- zožan hrbtenični kanal, bolezen kakega organa …

ZDRS MEDVRETENČNEGA DISKA

Bolečine v križu se pojavljajo največkrat zaradi nepravilne drže telesa, nenadzorovanih gibanj. Ponavljajoče se dela, dvigovanje težkih bremen lahko povzroči, da mišice ob vretencih hrbtenice zaradi iztezanja popustijo. Pojavi se akutna bolečina, katera se lahko seli iz križa v spodnje okončine. Bolečine in mravljinčenje je lahko prisotno v obeh nogah, zlasti v zadnjem delu stegen.

STRES

Je odziv telesa na dogodke okoli nas, življenske spremembe. Posledice so hormonalne, saj v stresu telo izloča več adrenalina. Ta ima vpliv na srčni tlak, pulz, tudi zmanjševanje krvnega obtoka v določene organe. Zmanjšan krvni obtok pa ima posledice- prva so bolečine in slabša oskrba organa ali tkiva. Stres tudi znižuje imunski sistem človeka, povzroča vnetje. Slabši imunski sistem pa povzroča razvoj številnih, avtoimunih in tudi rakavih bolezni. Poleg zunanjega (okoljskega stresa) je prisoten lahko tudi geopatski stres celic (zemeljsko sevanje). Slednje lahko deluje na nas zlasti ponoči med spanjem. Pri kroničnih bolečinah priporočamo Biostimulator.

OSNOVNI ZUNANJI POVZROČITELJI STRESA:

menjava /izguba službe

selitev

ločitev

bližajoči izpiti

preveliki cilji in odgovornost

….

bolecina v vratuBOLEČINA V VRATU – ZATILJU – BOLEČ VRAT

Vrat pomeni simbolično most med nižjim in višjim.

Če imamo  težave z vratom ali rameni, razmislimo o naših emocijah. Torej ali razmišljamo preveč togo, smo okoreli, se bojimo pogledati, kaj je ob naših straneh in za nami. Tudi odgovornost za nekaj kar ni naša skrb, ali nočemo gledati iz perspektive drugih. Lahko smo prizadeti tudi, ker drugi nočejo videti iz naše perspektive. Vse to so lahko emocionalni razlogi bolečin.

Bolečine v vratu ali zatilju lahko izzove posledično bolečine v roki, mravljinčenje prstov, tudi pogoste glavobole, motnje vida. Zlasti je pogosto moteno spanje ponoči. Boleč vrat povzroča tudi težave pri premikanju glave. Zlasti opazimo večje probleme denimo pri vožnji z avtomobilom, bolečina pa se lahko razširi tudi na rame in roke.

Bioenergija kot protibolečinska terapija za bolečina v križu in hrbtenici – lumbago, bolečine v vratu, kalcinacije se izvaja priporočeno v ciklu. Po potrebi bioenergetik ponovi cikel terapij. Priporočamo tudi po operacijah, saj je okrevanje minimalno 5x hitrejše kot sicer.

Pogosto bolečina v vratu popusti že pri prvi bio terapiji. Posledično popusti mravljinčenje v rokah tudi ponoči med spanjem. Vratna vretenca pogosto lahko vplivajo na migrene, vrtoglavice, motnje vida.

MOŽNI POVZROČITELJI BOLEZNI

SKRITI POVZROČITELJI BOLEZNI

Razna zemeljska sevanja ponoči med spanjem različno vplivajo na zdravje, spanje. Sevanja poznamo kot podzemne vodne žile, hartmannove in curyeve mreže.

Če se določena sevanja križajo na različnem območju telesa, tam povzročajo različne motnje. Določena sevanja delujejo vnetno, različne kombinacije pa lahko tvorijo kancerogena obolenja, maligne kot benigne spremembe celic. Primarni tumor pa ima lahko zasevke, metastaze drugje. Vsa ta sevanja povzročajo bolezen na daljši period izpostavljenosti predvsem med spanjem ponoči. Slabijo imunski sistem ter ustvarjajo t.i. stres celic.

Namreč ni dovolj samo zdrav življenski stil, prehrana, potrebno je tudi na zdravem mestu spati! Naloga imunskega sistema je, da nas med spanjem ponoči obnavlja.

 

BIOSTIMULATOR

Priporočamo pri kroničnih težavah in boleznih. Izboljšuje prekrvavitev celega telesa. To pomeni boljšo oskrbo možganov, živcev, ligamentov, mišic.V kombinaciji z bioterapijo tako dosežemo še hitrejše in trajnejše rezultate. Biostimulator ima pozitivne učinke tudi pri številnih drugih zdravstvenih problemih.

deluje protivnetno in protibolečinsko

krepi imunski sistem

običajna uporaba je ponoči med spanjem

izboljšuje spanje in vrača energijo

varuje pred geopatskim vzroki

DEJAVNIKI TVEGANJA

•Sevanje podzemnih žil med spanjem povzroča številne težje bolezni

•Stres

•Nezdrav slog

Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje, z Vami že od 1996!

Bioenergija BQT učinkovito preverjeno deluje tudi na daljavo!

Gre za kodiran proces v dimenziji, kjer ne obstajata  razdalja in čas. Prednosti tovrstne terapije so številne, saj lahko v vsakem trenutku vplivamo na biopolje klienta. Tako lahko kadarkoli in kjerkoli pomagamo zmanjšati ali odpraviti bolečine, pri vseh oblikah zdravstvenih težav in stiskah. Povsem enako kot v živo! Rezultati in učinki so velikokrat močnejši kot v živo.

Dokaz za učinkovitost niso samo naši  tretirani klienti, temveč prav živali (hišni ljubljenčki -pes, maček, konj itn.). Živalim ne moremo sporočiti, da bomo izvajali terapije na daljavo ter kdaj. Ravno pri živalih pa dosežemo najhitreje učinke, saj nimajo tovrstnih blokad.

KAKO POTEKA BIOTERAPIJA, KAJ JE POTREBNO, DA SE IZVEDE?

Priporočljivo (ni pa nujno) nam je poslati sliko obraza preko elektronske pošte, MMS ali poklicati.  Opišite nam svoje zdravstvene težave. Za termin terapije vas obvestimo telefonsko, z sms ali po elektronski pošti.

TRAJANJE TERAPIJE

Bioterapija traja med okvirno 15-30minut. Po končani terapiji vas prav tako obvestimo na zgoraj opisane načine.

ALI LAHKO KAJ “ZMOTI” DELOVANJE BIO TERAPIJE?
Prav ničesar – bioterapija se vsakem primeru odvije, ne glede kaj počnete v času izvajanja.

MORATE KAJ POSEBNEGA STORITI MED IZVAJANJEM BIOTERAPIJE?
Ničesar – priporočamo, da se sprostite, uležete na posteljo ali usedete na stol.  To sicer ni nujno potrebno za njen učinek.

OBSTAJAJO REAKCIJE MED TERAPIJO?

Pri bioenergijski terapiji so možne reakcije kot mravljiinčenje po telesu, občutek toplote ali mraza v določenih predelih, spet pri drugih  ljudeh pa nobenih, kar pa ne pomeni, da terapija ne učinkuje.

Dogaja se tudi, da ljudje med energetsko terapijo zaspijo – to ne pomeni, da zaradi tega ne bi prejeli terapije. Pogosto je to samo znak pomanjkanja energije telesa. Razlog je v bolezni, katera povzroča “enormno odtekanje” energije. Terapija kot taka je tudi zelo sproščujoča, ker se sproščajo blokade.

ALI BIOTERAPIJA VPLIVA NA ZDRAVILA, KATERA MORDA UŽIVATE?

Bio terapija ni v navzkrižju z nobenimi zdravili, katere eventuelno jemljete, ker to ni kemija. Energijsko izboljšanje zdravja naravno izboljšuje funkcije organov telesa, kar lahko strokovno potrdi le vaš zdravnik, kateri lahko spremeni dozo zdravil ali jih ukine, v kolikor niso potrebna.

KEMOTERAPIJA, OBSEVANJE

Priporočamo tudi izvajanje energijske terapije pri kemoterapijah in obsevanjih. Telo se tako hitreje znebi strupov, stranskih učinkov kot so lahko  slabosti, bruhanje, pomanjkanje apetita in energije. Bolezen sama povzroča enormno odtekanje človekove energije. Bioenergetik okrepi tudi imunski sistem človeka ter poveča vitalno energijo, izboljša se spanje, zmanjšujejo bolečine.

Kaj je Biostimulator?

Bio-stimulator je bioenergijski nadvložek, namenjen pa je v osnovi  podpori imunskem sistemu. Namestitev je preprosto na jogi vzmetnico. Njegova inovativna tehnologija združuje  učinkovito varnost pred geopatskimi sevanji (pogosti vzroki nastanka bolezni) kot bioenergijski podpori pri številnih zdravstvenih težavah. V osnovi uravnava energije Yin-a in Yanga čaker, izboljšuje krvno cirkulacijo.

Deluje hkrati protibolečinsko in protivnetno ter krepi imunski sistem. Dokazano izboljšuje spanje in vrača energijo, zmanjšuje stres. Uporaba je običajno med spanjem, kjer je imunski sistem najbolj občutljiv. Je učinkovit način  stalne bioenergijske podpore, saj deluje v vseh raziskavah podobno kot bioenergetik pri terapiji.

Ne glede, Biostimulator je z Vami 365 dni/leto, vsak dan okoli 8 ur, z življensko dobo 10 let. To pa so bistvene prednosti, kot tudi osnova- preprečevanje geopatskih dejavnikov, kateri zmanjšujejo imunski odziv ter so pogosti vzroki nastanka težav.

KAKO IZBOLJŠATI  ZDRAVJE?

Poleg zdrave prehrane ne pozabite, da veliko vlogo za celovito zdravje igra prav pozicija postelje. Sevanje vodnih žil in hartmanove mreže motijo spanje. Povzročajo pa tudi številne kronične in tudi rakave bolezni, saj ta sevanja v osnovi slabijo imunski sistem. V primerih vodnih žil prihaja do različnih benignih kot malignih sprememb celic. Nočne ali jutranje bolečine, zbujanja zlasti med 1. in 4. zjutraj, prekomerna utrujenost so prvi simptomi, da ležite na nezdravem mestu. Pogosto opažamo, da so določene lokacije, ulice, bloki kjer ljudje obolevajo za istimi boleznimi. Pregled spalnice omogoča rešitve ter ugotovitev vzroka zdravstvenih težav.  Priporočamo naš inovatvni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR. Le ta preprečuje škodljiv vpliv zemeljskih sevanj in hkrati nudi dolgotrajno bioenergijsko podporo pri številnih zdravstvenih problemih. Pri multipla skleroza Biostimulator zmanjšuje vnetne procese in izboljšuje gibljivost.

ODPRAVITE PRAVI VZROK BOLEZNI, NE SIMPTOM!

Altera, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996

ZAKAJ JE KORISTEN PREGLED AURE GDV?

Omogoča zgodnji alternativni pregled biopolja celega telesa organov in žlez. Zgodnje odkrivanje težav pomeni pravočasno ukrepanje, pred nastopom bolezni. V auri človeka so vidni podatki, žarišča bolezni. Aura na teh mestih je prekinjena in ali nastajajo neobičajni vzorci na organih.

• Priporočamo tudi v primerih, ko niso jasni bolezenski znaki ali simptomi.

Pregled  Aure se priporoča vsem, ljudem, kateri imajo zdravstvene težave kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti stanje organizma. Kirlianova kamera GDV omogoča hiter celostni alternativni energetski pregled telesa.

Pregled Aure GDV ne nadomešča uradnega pregleda pri zdravniku ali specialistu

Opomnik: Bio energijske terapije ne nadomeščajo zdravljenje pri vašem zdravniku ali specialistu! Namen spletne strani in storitev je izboljšati kvaliteto življenja in dopolnilo zdravja. Simptomi in znaki bolezni navedeni na spletni strani ne predstavljajo diagnoze!