KAKO NARAVNO ODPRAVITI STALNE BOLEČINE V MIŠICAH? KAKŠNA SO “DOMAČA ZDRAVILA” ZA ODPRAVLJANJE BOLEČIN IN KRONIČNA VNETJA MIŠIC? JE PRISOTNA FIBROMIALGIJA?

Alternativno izboljšanje  mialgije, miopatije ali  fibromialgije z bioenergijo je učinkovita terapija. Glede na vrsto-tip bolezenskega stanja, bioenergetik izvaja specifično terapijo. Pogosto so izboljšanja vidna že po prvih energijskih terapijah.  Stimuliramo in okrepimo tudi imunski sistem človeka, kateri je ključen za samoozdravitev. Ta je vključen v vseh vnetnih procesih, pri poškodbah in tudi avtoimunih boleznih. Fizikalni vzroki za nastanek mialgije, miopatije in fibromialgije so pogosto geopatske narave,  (sevanja) ter emocionalne narave. Zemeljska sevanja  delujejo na telo prav ponoči med spanjem ter slabijo funkcije mišic, živcev ali ligamentov.  Prav ti dejavniki pogosto onemogočajo učinkovito zdravljenje bolezni, saj slabijo imunski sistem.  Ta deluje slabše in lahko  tudi proti svojemu telesu – avtoimunski odziv. Bioenergija učinkovito sprošča mišice, ligamente, živce, saj izboljša njihovo prekrvavitev  in oskrbo s hranili. Izboljšajo se tudi funkcije organov  ter tako odpravlja bolečine.

FIBROMIALGIJA

Je kronično stanje bolečin po celem telesu. Bolečine so prisotne bodisi v vratu, ramenih križu, nogah ali ligamentih. Pogosto so prizadeti ligamenti kot kolk, koleno, stopalo, rama, sindrom piriformis (bolečine v zadnjici).

Bolečine so lahko izrazitejše ponoči med spanjem, zjutraj, ko vstanete, ali čez dan. Simptomi in znaki so še šibkost (denimo v eni ali obeh nogah), mravljinčenja rok ali nog. Kronično vodi to v depresije, občutek nemoči, strahu pred jutrišnjim dnem. Občutki so lahko, kot da ste na slabšem kot invalid brez noge ali roke. Ne zmorete več osnovnih opravil, ali pa jih opravljate delno in s strahom pred ponovitvijo novih bolečin.

TO LAHKO SPREMENIMO- POVRNITE TELESU GIBANJE! – DODATNO PRIPOROČAMO NAŠ EPB PROGRAM ZA ODVAJANJE OD BOLEČIN!

KAKŠNI SO NEFIZIKALNI DEJAVNIKI KRONIČNIH BOLEČIN?

Stres, negativne emocije in neprave -škodljive  informacije o bolezni  (nocebo) ter strah. Pogosto se razvije skladno s tem pogojevan podzavestni vzorec bolečin. Pri kroničnih in več leta trajajočih bolečinah priporočamo tudi naš celostni program ozaveščanja EPB (emotivni program odvajanja od bolečin).

NAŠ CILJ JE POVRNITI ŽIVLJENJE V GIBANJE BREZ BOLEČIN!

OBLIKE BOLEČINE V MIŠICAH

Mialgija je izraz za bolečine v mišicah, lahko so posledica avtoimune bolezni – nepravilnega delovanja imunskega sistema.

Miopatija – kronično bolezensko stanje mišic

Dolgoročno priporočamo kot podporo tudi naš bioenergijski sistem – Biostimulator, kateri naravno deluje protibolečinsko in protivnetno, tudi nevtralizator geopatskih vzrokov.

VRSTE MIOPATIJE:

  • Vnetne miopatije

  • Revmatska polimialgija

  • Polimyozitis

  • Dermatomiozitis

  • Myositis

Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje, z Vami že od 1996!

DEJAVNIKI TVEGANJA

•Sevanje podzemnih žil med spanjem povzroča številne težje bolezni

•Stres

•Nezdrav slog

Bioenergija BQT učinkovito preverjeno deluje tudi na daljavo!

Gre za kodiran proces v dimenziji, kjer ne obstajata  razdalja in čas. Prednosti tovrstne terapije so številne, saj lahko v vsakem trenutku vplivamo na biopolje klienta. Tako lahko kadarkoli in kjerkoli pomagamo zmanjšati ali odpraviti bolečine, pri vseh oblikah zdravstvenih težav in stiskah. Povsem enako kot v živo! Rezultati in učinki so velikokrat močnejši kot v živo.

Dokaz za učinkovitost niso samo naši  tretirani klienti, temveč prav živali (hišni ljubljenčki -pes, maček, konj itn.). Živalim ne moremo sporočiti, da bomo izvajali terapije na daljavo ter kdaj. Ravno pri živalih pa dosežemo najhitreje učinke, saj nimajo tovrstnih blokad.

KAKO POTEKA BIOTERAPIJA, KAJ JE POTREBNO, DA SE IZVEDE?

Priporočljivo (ni pa nujno) nam je poslati sliko obraza preko elektronske pošte, MMS ali poklicati.  Opišite nam svoje zdravstvene težave. Za termin terapije vas obvestimo telefonsko, z sms ali po elektronski pošti.

TRAJANJE TERAPIJE

Bioterapija traja med okvirno 15-30minut. Po končani terapiji vas prav tako obvestimo na zgoraj opisane načine.

ALI LAHKO KAJ “ZMOTI” DELOVANJE BIO TERAPIJE?
Prav ničesar – bioterapija se vsakem primeru odvije, ne glede kaj počnete v času izvajanja.

MORATE KAJ POSEBNEGA STORITI MED IZVAJANJEM BIOTERAPIJE?
Ničesar – priporočamo, da se sprostite, uležete na posteljo ali usedete na stol.  To sicer ni nujno potrebno za njen učinek.

OBSTAJAJO REAKCIJE MED TERAPIJO?

Pri bioenergijski terapiji so možne reakcije kot mravljiinčenje po telesu, občutek toplote ali mraza v določenih predelih, spet pri drugih  ljudeh pa nobenih, kar pa ne pomeni, da terapija ne učinkuje.

Dogaja se tudi, da ljudje med energetsko terapijo zaspijo – to ne pomeni, da zaradi tega ne bi prejeli terapije. Pogosto je to samo znak pomanjkanja energije telesa. Razlog je v bolezni, katera povzroča “enormno odtekanje” energije. Terapija kot taka je tudi zelo sproščujoča, ker se sproščajo blokade.

ALI BIOTERAPIJA VPLIVA NA ZDRAVILA, KATERA MORDA UŽIVATE?

Terapija ni v navzkrižju z nobenimi zdravili, katere eventuelno jemljete, ker to ni kemija. Energijsko izboljšanje zdravja naravno izboljšuje funkcije organov telesa, kar lahko strokovno potrdi le vaš zdravnik, kateri lahko spremeni dozo zdravil ali jih ukine, v kolikor niso potrebna.

Kaj je Biostimulator?

Bio-stimulator je bioenergijski nadvložek, namenjen pa je v osnovi  podpori imunskem sistemu. Namestitev je preprosto na jogi vzmetnico. Njegova inovativna tehnologija združuje  učinkovito varnost pred geopatskimi sevanji (pogosti vzroki nastanka bolezni) kot bioenergijski podpori pri številnih zdravstvenih težavah. V osnovi uravnava energije Yin-a in Yanga čaker, izboljšuje krvno cirkulacijo.

Deluje hkrati protibolečinsko in protivnetno ter krepi imunski sistem. Dokazano izboljšuje spanje in vrača energijo, zmanjšuje stres. Uporaba je običajno med spanjem, kjer je imunski sistem najbolj občutljiv. Je učinkovit način  stalne bioenergijske podpore, saj deluje v vseh raziskavah podobno kot bioenergetik pri terapiji.

Ne glede, Biostimulator je z Vami 365 dni/leto, vsak dan okoli 8 ur, z življensko dobo 10 let. To pa so bistvene prednosti, kot tudi osnova- preprečevanje geopatskih dejavnikov, kateri zmanjšujejo imunski odziv ter so pogosti vzroki nastanka težav.

KAKO IZBOLJŠATI  ZDRAVJE?

Poleg zdrave prehrane ne pozabite, da veliko vlogo za celovito zdravje igra prav pozicija postelje. Sevanje vodnih žil in hartmanove mreže motijo spanje. Povzročajo pa tudi številne kronične in tudi rakave bolezni, saj ta sevanja v osnovi slabijo imunski sistem. V primerih vodnih žil prihaja do različnih benignih kot malignih sprememb celic. Nočne ali jutranje bolečine, zbujanja zlasti med 1. in 4. zjutraj, prekomerna utrujenost so prvi simptomi, da ležite na nezdravem mestu. Pogosto opažamo, da so določene lokacije, ulice, bloki kjer ljudje obolevajo za istimi boleznimi. Pregled spalnice omogoča rešitve ter ugotovitev vzroka zdravstvenih težav.  Priporočamo naš inovatvni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR. Le ta preprečuje škodljiv vpliv zemeljskih sevanj in hkrati nudi dolgotrajno bioenergijsko podporo pri številnih zdravstvenih problemih.

ODPRAVITE PRAVI VZROK BOLEZNI, NE SIMPTOM!

Altera, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996

ZAKAJ JE KORISTEN PREGLED AURE GDV?

Omogoča zgodnji alternativni pregled biopolja celega telesa organov in žlez. Zgodnje odkrivanje težav pomeni pravočasno ukrepanje, pred nastopom bolezni. V auri človeka so vidni podatki, žarišča bolezni. Aura na teh mestih je prekinjena in ali nastajajo neobičajni vzorci na organih.

• Priporočamo tudi v primerih, ko niso jasni bolezenski znaki ali simptomi.

Pregled  Aure se priporoča vsem, ljudem, kateri imajo zdravstvene težave kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti stanje organizma. Kirlianova kamera GDV omogoča hiter celostni alternativni energetski pregled telesa.

Pregled Aure GDV ne nadomešča uradnega pregleda pri zdravniku ali specialistu