KRONIČNE MIGRENE IN GLAVOBOLI

Vas mučijo kronični migrenski glavoboli, stalen tenzijski glavobol? Imate slabosti v glavi in tiščanje, čutite pritisk in stiskanje v glavi, vrtoglavice? Vas med spanjem ponoči zbudi ostra bolečina v glavi?

KAKO ODPRAVITI MIGRENO, STALNE GLAVOBOLE NARAVNO?

Alternativna terapija z bioenergijo BQT je učinkovita terapija.  Izboljšanja so vidna tudi že po prvi bioenergijski terapiji, ne glede na tip bolečine. Z bioterapijo izboljšamo prekrvavitev možganskega predela na povsem naraven način. Bolečine v glavi se bodisi odpravijo ali zmanjšajo, kar hkrati za človeka pomeni kakovostnejše življenje. Bolečina v glavi je različno locirana in se pogosto seli. Pojavi se lahko v zatilju, bolečine glave spredaj v čelu, med očmi, po levi ali desni strani glave. V bioenergijskem smislu prihaja do povečanje potenciala – zastoji oz. blokade na teh predelih kot tudi pomanjkanje energije, katere bioenergetik uskladi. Pri določenih osebah bolečina v glavi izgine že pri prvi terapiji. Trdovratnejše pa zahtevajo nekoliko več časa – več protibolečinskih terapij.. Bioterapija izredno izboljša prekrvavitev možganov ter učinkovito zmanjšuje stres. Bioenergetik znižuje prevelik možganski   potencial. Dolgoročno, bioterapija tako deluje tudi preventivno.

Kot dolgoročno priporočamo tudi uporabo Biostimulatorja.

Odkar imam Biostimulator, spim bolje in nimam več toliko jutranjih glavobolov. Anica P., Kranj

ZAKAJ IZBRATI BIOENERGIJO BQT?

Je učinkovita terapija, deluje tudi na daljavo-rezervirajte prosti termin!

SPREMENITE ŽIVLJENJE NA BOLJE ŽE DANES

Altera z Vami že od 1996!

Zakaj izbrati BQT, Your Content Goes Here

IMATE POGOSTO NOČNI ALI JUTRANJI GLAVOBOL, VAS BOLEČINA PREBUJA SREDI NOČI?

Določeni vzroki za kronične migrene lahko izvirajo tudi iz vratne hrbtenice, pogosto so tudi geopatske narave, kateri vplivajo na telo ponoči, med spanjem. Vlogo ima tudi nizek-visok krvni tlak ali nihanje srčnega pritiska, saj lahko vpliva na občutek kot stiskanje v glavi in slabosti, pritisk v sencah, šibkost v mišicah in slabo delovanje jeter-zastajanje strupov.

Glavobol prizadane običajno večje število žensk kot moških, so pa migrene kot glavoboli lahko prisotni tudi pri otroku. Obstaja več vrst – tipov glavobolov. Najpogostejši je t.i. tenzijski glavobol, katerega pogosto sproži stres, večje psihične aktivnosti človeka, kar pa z bioenergijo uspešno tretiramo.

KAJ POMENI AURA?

Običajno so to zgodnji znaki za napad migrene. Aura je vrsta senzoričnih motenj, ki se zgodijo tik pred napadom migrene. Te motnje segajo od videnja isker, svetlih pik, do mravljinčenja na eni strani telesa. Nezmožen je tudi jasen govor. To običajno traja od 20-60 minut.

Za migreno trpijo tudi najstniki ne samo odrasli. Možgani ne bolijo, pač pa žilje in živčevje.

POMANJKANJE SPANJA – MANJ ENERGIJE

Je lahko vzrok tako nočnih kot jutranjih glavobolov.  Povzroča ga lahko geopatsko sevanje.

 Ko se nakopiči določena komponenta stresa in ostalih dejavnikov, lahko izbruhne bolezen, kjer bioenergija učinkovito pomaga.

STRES

Je odziv telesa na dogodke okoli nas, življenske spremembe. Posledice so hormonalne, saj v stresu telo izloča več adrenalina. Ta ima vpliv na srčni tlak, pulz, tudi zmanjševanje krvnega obtoka v določene organe-tudi možgane. Poleg zunanjega (okoljskega) je prisoten lahko tudi geopatski stres celic (zemeljsko sevanje). Slednje lahko deluje na nas zlasti ponoči med spanjem.

Zdravstveni problem, kot je migrena, vrtoglavica in tenzijski glavobol lahko povzroči stres.

OSNOVNI ZUNANJI POVZROČITELJI STRESA:

menjava /izguba službe

selitev

ločitev

bližajoči izpiti

preveliki cilji in odgovornost

….

MOŽNI POVZROČITELJI BOLEZNI

Razna zdravila za druge bolezni lahko povzročajo stalne glavobole -preberite kontraindikacije o zdravilih, če jih uživate!

SKRITI POVZROČITELJI BOLEZNI

Razna zemeljska sevanja ponoči med spanjem različno vplivajo na zdravje, spanje. Sevanja poznamo kot podzemne vodne žile, hartmannove in curyeve mreže.

Če se določena sevanja križajo na območju glave, le ta povzročajo različne kronične motnje. Določena sevanja delujejo vnetno, različne kombinacije pa lahko tvorijo kancerogena obolenja. Vsa ta sevanja povzročajo bolezen na daljši period izpostavljenosti predvsem med spanjem ponoči.

Namreč ni dovolj samo zdrav življenski stil, prehrana, potrebno je tudi na zdravem mestu spati!

TUMOR NA MOŽGANIH

Lokacija, velikost tumorja na določenem predelu možganov lahko povzroča glavobole.

Tumor na možganih prizadane tako mlajšo kot starejšo populacijo, pri otrokih je pogostejši tumor na malih možganih, pri starejših pa je pogostejši tumor na velikih možganih. Simptomi in znaki za tumor v glavi so lahko hude bolečine glave, katere ne odpravijo običajna zdravila proti bolečinam v glavi, pojavi  se lahko vrtoglavica, motnje vida, ravnotežja. Stalno jemanje protibolečinskih zdravil  ima tudi veliko stranskih učinkov, tudi obremenjuje zlasti ledvice in jetra, želodec, kar pa lahko povzroči dodatne bolezni.

SIMPTOMI IN ZNAKI ZA TUMOR MOŽGANOV

Pogosta vrtoglavica in omotica

stalna omedlevica, pogosti močni glavoboli

motnje v vidu – tudi dvojni vid, motnje v gibanju- motorika telesa

stalni glavoboli in duševne motnje so znamenja, na katera moramo biti pozorni

Vrtoglavica, omotica, omedlevica je lahko tudi kakšen stranski učinek določenega zdravila.V kolikor so glavoboli redki ne gre za pretirano skrb. Problem je, če so pogosti, saj bolezni glave povzročajo hude nevrološke oblike obolenj.

Tudi v teh primerih priporočamo bio terapije.

DEJAVNIKI TVEGANJA

•Sevanje podzemnih žil med spanjem povzroča številne težje bolezni

•Stres

•Nezdrav slog

Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje, z Vami že od 1996!

Bioenergija BQT učinkovito preverjeno deluje tudi na daljavo!

Gre za kodiran proces v dimenziji, kjer ne obstajata  razdalja in čas. Prednosti tovrstne terapije so številne, saj lahko v vsakem trenutku vplivamo na biopolje klienta. Tako lahko kadarkoli in kjerkoli pomagamo zmanjšati ali odpraviti bolečine, pri vseh oblikah zdravstvenih težav in stiskah. Povsem enako kot v živo! Rezultati in učinki so velikokrat močnejši kot v živo.

Dokaz za učinkovitost niso samo naši  tretirani klienti, temveč prav živali (hišni ljubljenčki -pes, maček, konj itn.). Živalim ne moremo sporočiti, da bomo izvajali terapije na daljavo ter kdaj. Ravno pri živalih pa dosežemo najhitreje učinke, saj nimajo tovrstnih blokad.

KAKO POTEKA BIOTERAPIJA, KAJ JE POTREBNO, DA SE IZVEDE?

Priporočljivo (ni pa nujno) nam je poslati sliko obraza preko elektronske pošte, MMS ali poklicati.  Opišite nam svoje zdravstvene težave. Za termin terapije vas obvestimo telefonsko, z sms ali po elektronski pošti.

TRAJANJE TERAPIJE

Bioterapija traja med okvirno 15-30minut. Po končani terapiji vas prav tako obvestimo na zgoraj opisane načine.

ALI LAHKO KAJ “ZMOTI” DELOVANJE BIO TERAPIJE?
Prav ničesar – bioterapija se vsakem primeru odvije, ne glede kaj počnete v času izvajanja.

MORATE KAJ POSEBNEGA STORITI MED IZVAJANJEM BIOTERAPIJE?
Ničesar – priporočamo, da se sprostite, uležete na posteljo ali usedete na stol.  To sicer ni nujno potrebno za njen učinek.

OBSTAJAJO REAKCIJE MED TERAPIJO?

Pri bioenergijski terapiji so možne reakcije kot mravljiinčenje po telesu, občutek toplote ali mraza v določenih predelih, spet pri drugih  ljudeh pa nobenih, kar pa ne pomeni, da terapija ne učinkuje.

Dogaja se tudi, da ljudje med energetsko terapijo zaspijo – to ne pomeni, da zaradi tega ne bi prejeli terapije. Pogosto je to samo znak pomanjkanja energije telesa. Razlog je v bolezni, katera povzroča “enormno odtekanje” energije. Terapija kot taka je tudi zelo sproščujoča, ker se sproščajo blokade.

ALI BIOTERAPIJA VPLIVA NA ZDRAVILA, KATERA MORDA UŽIVATE?

Bio terapija ni v navzkrižju z nobenimi zdravili, katere eventuelno jemljete, ker to ni kemija. Energijsko izboljšanje zdravja naravno izboljšuje funkcije organov telesa, kar lahko strokovno potrdi le vaš zdravnik, kateri lahko spremeni dozo zdravil ali jih ukine, v kolikor niso potrebna.

KEMOTERAPIJA, OBSEVANJE

Priporočamo tudi izvajanje energijske terapije pri kemoterapijah in obsevanjih. Telo se tako hitreje znebi strupov, stranskih učinkov kot so lahko  slabosti, bruhanje, pomanjkanje apetita in energije. Bolezen sama povzroča enormno odtekanje človekove energije. Bioenergetik okrepi tudi imunski sistem človeka ter poveča vitalno energijo, izboljša se spanje, zmanjšujejo bolečine.

Kaj je Biostimulator?

Bio-stimulator je bioenergijski nadvložek, namenjen pa je v osnovi  podpori imunskem sistemu. Namestitev je preprosto na jogi vzmetnico. Njegova inovativna tehnologija združuje  učinkovito varnost pred geopatskimi sevanji (pogosti vzroki nastanka bolezni) kot bioenergijski podpori pri številnih zdravstvenih težavah. V osnovi uravnava energije Yin-a in Yanga čaker, izboljšuje krvno cirkulacijo.

Deluje hkrati protibolečinsko in protivnetno ter krepi imunski sistem. Dokazano izboljšuje spanje in vrača energijo, zmanjšuje stres. Uporaba je običajno med spanjem, kjer je imunski sistem najbolj občutljiv. Je učinkovit način  stalne bioenergijske podpore, saj deluje v vseh raziskavah podobno kot bioenergetik pri terapiji.

Ne glede, Biostimulator je z Vami 365 dni/leto, vsak dan okoli 8 ur, z življensko dobo 10 let. To pa so bistvene prednosti, kot tudi osnova- preprečevanje geopatskih dejavnikov, kateri zmanjšujejo imunski odziv ter so pogosti vzroki nastanka težav.

KAKO IZBOLJŠATI  ZDRAVJE?

Poleg zdrave prehrane ne pozabite, da veliko vlogo za celovito zdravje igra prav pozicija postelje. Sevanje vodnih žil in hartmanove mreže motijo spanje. Povzročajo pa tudi številne kronične in tudi rakave bolezni, saj ta sevanja v osnovi slabijo imunski sistem. V primerih vodnih žil prihaja do različnih benignih kot malignih sprememb celic. Nočne ali jutranje bolečine, zbujanja zlasti med 1. in 4. zjutraj, prekomerna utrujenost so prvi simptomi, da ležite na nezdravem mestu. Pogosto opažamo, da so določene lokacije, ulice, bloki kjer ljudje obolevajo za istimi boleznimi. Pregled spalnice omogoča rešitve ter ugotovitev vzroka zdravstvenih težav.  Priporočamo naš inovatvni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR. Le ta preprečuje škodljiv vpliv zemeljskih sevanj in hkrati nudi dolgotrajno bioenergijsko podporo pri številnih zdravstvenih problemih. Pri multipla skleroza Biostimulator zmanjšuje vnetne procese in izboljšuje gibljivost.

ODPRAVITE PRAVI VZROK BOLEZNI, NE SIMPTOM!

Altera, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996

ZAKAJ JE KORISTEN PREGLED AURE GDV?

Omogoča zgodnji alternativni pregled biopolja celega telesa organov in žlez. Zgodnje odkrivanje težav pomeni pravočasno ukrepanje, pred nastopom bolezni. V auri človeka so vidni podatki, žarišča bolezni. Aura na teh mestih je prekinjena in ali nastajajo neobičajni vzorci na organih.

• Priporočamo tudi v primerih, ko niso jasni bolezenski znaki ali simptomi.

Pregled  Aure se priporoča vsem, ljudem, kateri imajo zdravstvene težave kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti stanje organizma. Kirlianova kamera GDV omogoča hiter celostni alternativni energetski pregled telesa.

Pregled Aure GDV ne nadomešča uradnega pregleda pri zdravniku ali specialistu

Opomnik: Bio energijske terapije ne nadomeščajo zdravljenje pri vašem zdravniku ali specialistu!