POVIŠAN HOLESTEROL, ZASTAJANJE STRUPOV, RAK JETER

Stres ima veliko vlogo pri tvorjenju povišanih vrednosti holesterola v krvi. Holesterol nastaja v jetrih. Prav zaradi prekomernega stresa  so pogosto diete za znižanje holesterola neuspešne. Slabo delovanje jeter povzroča zastajanje strupov v telesu. Simptomi in znaki za jetra se kažejo lahko kot slabost, bolečine in napetosti v glavi, razne srbečice kože. Poleg drugih dejavnikov, stres  tudi vpliva na razvoj žolčnih kamnov. Pešanje delovanja jeter lahko povzroča tudi, da zastaja voda v trebušni votlini, pogosto je tako izražen rak jeter. Ostale jetrne bolezni so ciroza, zlatenica, povečana jetra. Treba je poudariti, da alkohol ni vedno glavni vzrok. Vzroki so tudi geopatske narave  ter emocionalne.

KAKO NARAVNO IZBOLJŠATI DELOVANJE JETER? IMATE ŽOLČNE KAMNE, BI RADI RAZSTRUPILI TELO, IŠČETE DOMAČA “ZDRAVILA, ČAJ”?

Alternativno izboljšanje delovanje jeter z bioenergijo BQT je učinkovita terapija.  Učinki naravnega zdravljenja in nastalih posledic so dobri. Izboljšanja so vidna tudi že po prvi bioenergijski terapiji, ne glede na tip bolezni. Bioterapija izredno izboljša imunski sistem ter delovanje jeter in učinkovito zmanjšuje stres. Tako na naraven način znižuje oziroma uravnava holesterol in odpravlja strupe iz telesa. Denimo medikamenti proti zvišanemu holesterolu v krvi imajo žal lahko številne škodljive stranske učinke. Eden izmed njih so kronične bolečine po celem telesu, znano kot mialgija.

Naša nona Valerija je bila že medicinsko odpisana zaradi raka na jetrih. Po nekaj vaših terapijah se ji je stanje jeter bistveno izboljšalo. Ima več energije in se bolje počuti, že veliko postori okoli hiše, kar so pokazale tudi uradne nove preiskave.”. Hvala, Vlasta

ZAKAJ IZBRATI BIOENERGIJO BQT?

Je učinkovita terapija, deluje tudi na daljavo-rezervirajte prosti termin!

SPREMENITE ŽIVLJENJE NA BOLJE ŽE DANES

Altera z Vami že od 1996!

Zakaj izbrati BQT, Your Content Goes Here

JETRA

So največja žleza v človeškem telesu. Jetra ležijo na desni strani trebušne votline, so izrednega pomena za naše zdravje. Simptomi in znaki bolezni so pogosto zelo pozno izraženi. Jetra so “kemična čistilnica” človeka, organ za odstranjevanje strupov. Skladiščijo našo energijo. Brez njih bi človek lahko živel samo nekaj ur.

Pri cirozi jeter gre za propad jetrnega tkiva – v jetrih se razrašča neaktivno vezivno tkivo. Vzroki so lahko hepatitis, bolezni žolčnih vodov, zastrupitve z toksini-strupi.

Znaki in simptomi

utrujenost

slab apetit

kronično zaprtje ali pogoste driske

jutranje bruhanje

topa bolečina v žlički.

j2Žolčna barvila se kopičijo in obarvajo kožo rumeno. To je najpogostejši znak jetrne bolezni.

Najpogostejši vzroki za zlatenico so žolčni kamni, novotvorbe trebušne slinavke in novotvorbe papile dvanajstnika.

To se opazi tudi v očeh, kjer beločnice postanejo rumene ten kože je rumenkast.

Znaki in simptomi  raka na jetrih

 bolečine, ki se kažejo kažejo v desni lopatici in rami

zatekanje tekočine v trebušni votlini (“povečan trebuh”)

OSNOVNI POVZROČITELJI BOLEZNI JETER

debelost, nezdrava prehrana

premalo gibanja

alkohol

kajenje

razna “zdrava” prehranska dopolnila

razna zdravila, protibolečinska sredstva

negativne emocije (jeza, zamere, sovraštvo…)

SKRITI POVZROČITELJI BOLEZNI

Razna zemeljska sevanja ponoči med spanjem različno vplivajo na zdravje, spanje. Sevanja poznamo kot podzemne vodne žile, hartmannove in curyeve mreže.

Če se določena sevanja križajo na območju jeter, le ta povzročajo različne motnje. Določena sevanja delujejo vnetno, različne kombinacije pa lahhko tvorijo kancerogena obolenja. Vsa ta sevanja povzročajo bolezen na daljši period izpostavljenosti predvsem med spanjem ponoči.

Metastaze se lahko pojavijo tudi na jetrih kot seveda primarni rak.

Namreč ni dovolj samo zdrav življenski stil, prehrana, potrebno je tudi na zdravem mestu spati!

STRES

Je odziv telesa na dogodke okoli nas, življenske spremembe. Posledice so hormonalne, saj v stresu telo izloča več adrenalina. Ta ima vpliv na srčni tlak, pulz, tudi zmanjševanje krvnega obtoka v določene organe. Zmanjšan krvni obtok pa ima posledice- prva so bolečine in slabša oskrba organa ali tkiva. Stres tudi znižuje imunski sistem človeka, povzroča vnetje. Slabši imunski sistem pa povzroča razvoj številnih, avtoimunih in tudi rakavih bolezni. Poleg zunanjega (okoljskega stresa) je prisoten lahko tudi geopatski stres celic (zemeljsko sevanje). Slednje lahko deluje na nas zlasti ponoči med spanjem.

OSNOVNI ZUNANJI POVZROČITELJI STRESA:

menjava /izguba službe

selitev

ločitev

bližajoči izpiti

preveliki cilji in odgovornost

….

DEJAVNIKI TVEGANJA

•Sevanje podzemnih žil med spanjem povzroča številne težje bolezni

•Stres

•Nezdrav slog

Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje, z Vami že od 1996!

Bioenergija BQT učinkovito preverjeno deluje tudi na daljavo!

Gre za kodiran proces v dimenziji, kjer ne obstajata  razdalja in čas. Prednosti tovrstne terapije so številne, saj lahko v vsakem trenutku vplivamo na biopolje klienta. Tako lahko kadarkoli in kjerkoli pomagamo zmanjšati ali odpraviti bolečine, pri vseh oblikah zdravstvenih težav in stiskah. Povsem enako kot v živo! Rezultati in učinki so velikokrat močnejši kot v živo.

Dokaz za učinkovitost niso samo naši  tretirani klienti, temveč prav živali (hišni ljubljenčki -pes, maček, konj itn.). Živalim ne moremo sporočiti, da bomo izvajali terapije na daljavo ter kdaj. Ravno pri živalih pa dosežemo najhitreje učinke, saj nimajo tovrstnih blokad.

KAKO POTEKA BIOTERAPIJA, KAJ JE POTREBNO, DA SE IZVEDE?

Priporočljivo (ni pa nujno) nam je poslati sliko obraza preko elektronske pošte, MMS ali poklicati.  Opišite nam svoje zdravstvene težave. Za termin terapije vas obvestimo telefonsko, z sms ali po elektronski pošti.

TRAJANJE TERAPIJE

Bioterapija traja med okvirno 15-30minut. Po končani terapiji vas prav tako obvestimo na zgoraj opisane načine.

ALI LAHKO KAJ “ZMOTI” DELOVANJE BIO TERAPIJE?
Prav ničesar – bioterapija se vsakem primeru odvije, ne glede kaj počnete v času izvajanja.

MORATE KAJ POSEBNEGA STORITI MED IZVAJANJEM BIOTERAPIJE?
Ničesar – priporočamo, da se sprostite, uležete na posteljo ali usedete na stol.  To sicer ni nujno potrebno za njen učinek.

OBSTAJAJO REAKCIJE MED TERAPIJO?

Pri bioenergijski terapiji so možne reakcije kot mravljiinčenje po telesu, občutek toplote ali mraza v določenih predelih, spet pri drugih  ljudeh pa nobenih, kar pa ne pomeni, da terapija ne učinkuje.

Dogaja se tudi, da ljudje med energetsko terapijo zaspijo – to ne pomeni, da zaradi tega ne bi prejeli terapije. Pogosto je to samo znak pomanjkanja energije telesa. Razlog je v bolezni, katera povzroča “enormno odtekanje” energije. Terapija kot taka je tudi zelo sproščujoča, ker se sproščajo blokade.

ALI BIOTERAPIJA VPLIVA NA ZDRAVILA, KATERA MORDA UŽIVATE?

Bio terapija ni v navzkrižju z nobenimi zdravili, katere eventuelno jemljete, ker to ni kemija. Energijsko izboljšanje zdravja naravno izboljšuje funkcije organov telesa, kar lahko strokovno potrdi le vaš zdravnik, kateri lahko spremeni dozo zdravil ali jih ukine, v kolikor niso potrebna.

KEMOTERAPIJA, OBSEVANJE

Priporočamo tudi izvajanje energijske terapije pri kemoterapijah in obsevanjih. Telo se tako hitreje znebi strupov, stranskih učinkov kot so lahko  slabosti, bruhanje, pomanjkanje apetita in energije. Bolezen sama povzroča enormno odtekanje človekove energije. Bioenergetik okrepi tudi imunski sistem človeka ter poveča vitalno energijo, izboljša se spanje, zmanjšujejo bolečine.

Kaj je Biostimulator?

Bio-stimulator je bioenergijski nadvložek, namenjen pa je v osnovi  podpori imunskem sistemu. Namestitev je preprosto na jogi vzmetnico. Njegova inovativna tehnologija združuje  učinkovito varnost pred geopatskimi sevanji (pogosti vzroki nastanka bolezni) kot bioenergijski podpori pri številnih zdravstvenih težavah. V osnovi uravnava energije Yin-a in Yanga čaker, izboljšuje krvno cirkulacijo.

Deluje hkrati protibolečinsko in protivnetno ter krepi imunski sistem. Dokazano izboljšuje spanje in vrača energijo, zmanjšuje stres. Uporaba je običajno med spanjem, kjer je imunski sistem najbolj občutljiv. Je učinkovit način  stalne bioenergijske podpore, saj deluje v vseh raziskavah podobno kot bioenergetik pri terapiji.

Ne glede, Biostimulator je z Vami 365 dni/leto, vsak dan okoli 8 ur, z življensko dobo 10 let. To pa so bistvene prednosti, kot tudi osnova- preprečevanje geopatskih dejavnikov, kateri zmanjšujejo imunski odziv ter so pogosti vzroki nastanka težav.

KAKO IZBOLJŠATI  ZDRAVJE?

Poleg zdrave prehrane ne pozabite, da veliko vlogo za celovito zdravje igra prav pozicija postelje. Sevanje vodnih žil in hartmanove mreže motijo spanje. Povzročajo pa tudi številne kronične in tudi rakave bolezni, saj ta sevanja v osnovi slabijo imunski sistem. V primerih vodnih žil prihaja do različnih benignih kot malignih sprememb celic. Nočne ali jutranje bolečine, zbujanja zlasti med 1. in 4. zjutraj, prekomerna utrujenost so prvi simptomi, da ležite na nezdravem mestu. Pogosto opažamo, da so določene lokacije, ulice, bloki kjer ljudje obolevajo za istimi boleznimi. Pregled spalnice omogoča rešitve ter ugotovitev vzroka zdravstvenih težav.  Priporočamo naš inovatvni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR. Le ta preprečuje škodljiv vpliv zemeljskih sevanj in hkrati nudi dolgotrajno bioenergijsko podporo pri številnih zdravstvenih problemih.

ODPRAVITE PRAVI VZROK BOLEZNI, NE SIMPTOM!

Altera, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996

ZAKAJ JE KORISTEN PREGLED AURE GDV?

Omogoča zgodnji alternativni pregled biopolja celega telesa organov in žlez. Zgodnje odkrivanje težav pomeni pravočasno ukrepanje, pred nastopom bolezni. V auri človeka so vidni podatki, žarišča bolezni. Aura na teh mestih je prekinjena in ali nastajajo neobičajni vzorci na organih.

• Priporočamo tudi v primerih, ko niso jasni bolezenski znaki ali simptomi.

Pregled  Aure se priporoča vsem, ljudem, kateri imajo zdravstvene težave kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti stanje organizma. Kirlianova kamera GDV omogoča hiter celostni alternativni energetski pregled telesa.

Pregled Aure GDV ne nadomešča uradnega pregleda pri zdravniku ali specialistu