MOTNJE ŠČITNICE

Nepravilno delovanje ščitnice se odraža v tem, da ste brez energije, imate “cmok” v grlu, razbijanje srca, aritmije. Redko lahko bolezen ščitnice vodi celo do odpovedi srca. Ima velik vpliv na telo, tudi na črevo-zaprtje ali driske. Pri ženski lahko povzroča neplodnost. Pogosti vzroki za bolezen ščitnice so stres in geopatski vzroki, kateri slednji delujejo na nas ponoči med spanjem. Hashimoto, Gravesova bolezen, hipotiroza in hipertiroza , rak so bolezni ščitnice.

KAKO NA NARAVEN NAČIN URAVNATI ŠČITNICO, KO DELUJE PREMALO ALI PREVEČ?

Alternativna terapija z bioenergijo BQT je učinkovita terapija. Bioenergetik deluje enako učinkovito tudi na daljavo, ne samo v živo!

Energijske terapije pospešijo proces zdravljenja tudi  do 5x! Telo se tako tudi hitreje razstruplja toksinov.

Alternativno izboljšanje zdravja ščitnice na naraven način, obščitnic z bioenergijo je usmerjeno in daje odlične rezultate. Bio terapija učinkovito zmanjšuje stres in krepi imunski sistem človeka, kateri je ključni za ozdravitev katerekoli bolezni. Nepravilno delovanje  imunskega sistema povzroča številne avtoimune, kronične in rakave bolezni, pogosto te “brez” razloga. Ko se vzpovstavi delovanje hormonov ščitnice, se s tem ponovno vzpodbudi tudi rast las, izboljša se koža, nohti niso tako več lomljivi, tudi ko so prisotne ciste na ščitnici… Pogosto so izboljšave  in učinki vidni že pri prvi bioenergiji, to so izkušnje številnih uporabnikov naših storitev.

V srednjem istmičnem delu je gomolj velikosti 2mm izginil, ali pa ga tokrat niso zaznali na ultrazvoku. Največji med 4 velikimi je 33x22mm. Krvna slika ščitničnih hormonov je mnogo boljša od rezultatov izpred enega leta. Takrat sem bila na meji s hashimotom, zdaj so vsi hormoni na sredi okvirne normale, torej popolnoma OK. Počutim se bolje.  Lep pozdrav, Špela

Geopatski primer:

Aritmija srca se je umirila, tudi spanje se mi je izboljšalo. Upam, da bo tako tudi ostalo, saj pri svojih 77 letih ne morem pričakovati čudežev, a Biostimulator mi daje upanje.Tudi z hrbtenico imam manj težav. Odkar imam Biostimulator, me še ni položilo v posteljo. lep pozdrav, Anka Grahek, Trbovlje

ZAKAJ IZBRATI BIOENERGIJO BQT?

Je učinkovita terapija, deluje tudi na daljavo-rezervirajte prosti termin!

SPREMENITE ŽIVLJENJE NA BOLJE ŽE DANES

Altera z Vami že od 1996!

Zakaj izbrati BQT, Your Content Goes Here

MENSTRUALNI CIKLUS IN TELESNA TEMPERATURA  KOT ODZIV ŠČITNICE

Velik vpliv ima tudi na (ne)redni menstrualni ciklus pri ženski (pogosto tudi vzrok ženske neplodnosti).  Ščitnica uravnava telesno temperaturo, bolezni pa imajo tudi moški kot tudi najmlajši-otroki. Motnje v delovanju ščitnice se kažejo tako, da določene ljudi stalno zebe, spet drugim pa je vroče in imajo pretirano znojenje. Pridobivanje na teži “brez” razloga ali pa se ne morete zrediti, so nadaljni znaki. Povzroča tudi motnje spanja – nespečnost in osteoporozo kosti, mišične slabosti. Tipični znaki so nepravilnega delovanja ščitnice so tudi izbuljene oči. Kronične driske (sindrom nervoznega črevesja) ali pa pogosto zaprtost (leno črevo) so vplivi nepravilnega izločanja ščitničnih hormonov.

OSTEOPOROZA IN KALCINACIJE

Nepravilno delovanje ščitnice in obščitnic so pogosti vzroki tudi za kalcinacije v mišicah in sklepih, kar pogosto povzroča trdovratne bolečine prizadetih mest. V drugih primerih pa se dogaja pretirano izločanje kalcija, kar povzroča osteoporozo.

Gre za povečano izločanje tiroksina – s tem se poveča presnova in toplota, oseba hujša.

PREMALO DELUJOČA ŠČITNICA

Pri hipotirozi gre za zmanjšano delovanje ščitnice, osebe navadno pridobivajo na teži. Pri otrocih pa prirojena (hipotiroza) povzroča zmanjšane umske sposobnosti, nizko rast in čokatost.

Bioenergija učinkovito pomaga.

KRONIČNO VNETJE ŠČITNICE

Avtoimuna – kronična  vnetna bolezen ščitnice, običajno se lahko pojavi po 50. letu starosti. Kronični hashimotov tiroiditis postopoma začne upočasnjevati delovanje ščitnice. Vzroki so nepravilno delovanje imunskega sistema, saj ta deluje proti lastnemu telesu. Hhrati je ta tudi pogosto vzrok tudi za rak, saj ne prepozna telesu  tuje celice (benigne kot maligne) in je tako ne uniči pravočasno.

OSTEOPOROZA IN KALCINACIJE

Uravnavajo količino kalcija v krvi.  Kalcij ima pomembno vlogo v našem telesu: sestavlja kosti, sestavlja biološke membrane, vpliva na prevajanje vzburjenja po živcih, omogoča izločanje hormonov v kri, pravilno delovanje encimov, je dejavnik pri strjevanju krvi itn.

HIPER- PARATIROIDIZEM – povečuje se raven kalcija v krvi – hiperkalcemija (pojavi se pomanjkanje teka, slabost, bruhanje, hujšanje, zaprtje, žejo, sečni kamni, hipertenzija, kalcinacije v sklepih in mišicah itn.;)

HIPO –  PARATIROIDIZEM – zmanjšana raven kalcija (pojavijo se duševne motnje, mravljinčenje po udih, težko dihanje, nehoteni mišični krči, lasje in dlake izpadajo itn.;

STRES

Je odziv telesa na dogodke okoli nas, življenske spremembe. Posledice so hormonalne, saj v stresu telo izloča več adrenalina. Ta ima vpliv na srčni tlak, pulz, tudi zmanjševanje krvnega obtoka v določene organe. Zmanjšan krvni obtok pa ima posledice- prva so bolečine in slabša oskrba organa ali tkiva. Stres tudi znižuje imunski sistem človeka, povzroča vnetje. Slabši imunski sistem pa povzroča razvoj številnih, avtoimunih in tudi rakavih bolezni. Poleg zunanjega (okoljskega stresa) je prisoten lahko tudi geopatski stres celic (zemeljsko sevanje). Slednje lahko deluje na nas zlasti ponoči med spanjem.

OSNOVNI ZUNANJI POVZROČITELJI STRESA:

menjava /izguba službe

selitev

ločitev

bližajoči izpiti

preveliki cilji in odgovornost

….

ZNAKI RAKA NA ŠČITNICI

oteklina na vratu,

spremenjen glas

težave z požiranjem.

MOŽNI POVZROČITELJI BOLEZNI

SKRITI POVZROČITELJI BOLEZNI

Razna zemeljska sevanja ponoči med spanjem različno vplivajo na zdravje, spanje. Sevanja poznamo kot podzemne vodne žile, hartmannove in curyeve mreže.

Če se določena sevanja križajo na različnem območju telesa, tam povzročajo različne motnje. Določena sevanja delujejo vnetno, različne kombinacije pa lahko tvorijo kancerogena obolenja, maligne kot benigne spremembe celic. Primarni tumor pa ima lahko zasevke, metastaze drugje. Vsa ta sevanja povzročajo bolezen na daljši period izpostavljenosti predvsem med spanjem ponoči. Slabijo imunski sistem ter ustvarjajo t.i. stres celic.

Namreč ni dovolj samo zdrav življenski stil, prehrana, potrebno je tudi na zdravem mestu spati! Naloga imunskega sistema je, da nas med spanjem ponoči obnavlja.

 

BIOSTIMULATOR

Priporočamo pri kroničnih težavah in boleznih. Izboljšuje prekrvavitev celega telesa. To pomeni boljšo oskrbo možganov, živcev, ligamentov, mišic.V kombinaciji z bioterapijo tako dosežemo še hitrejše in trajnejše rezultate. Biostimulator ima pozitivne učinke tudi pri številnih drugih zdravstvenih problemih.

deluje protivnetno in protibolečinsko

krepi imunski sistem

običajna uporaba je ponoči med spanjem

izboljšuje spanje in vrača energijo

varuje pred geopatskim vzroki

DEJAVNIKI TVEGANJA

•Sevanje podzemnih žil med spanjem povzroča številne težje bolezni

•Stres

•Nezdrav slog

Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje, z Vami že od 1996!

Bioenergija BQT učinkovito preverjeno deluje tudi na daljavo!

Gre za kodiran proces v dimenziji, kjer ne obstajata  razdalja in čas. Prednosti tovrstne terapije so številne, saj lahko v vsakem trenutku vplivamo na biopolje klienta. Tako lahko kadarkoli in kjerkoli pomagamo zmanjšati ali odpraviti bolečine, pri vseh oblikah zdravstvenih težav in stiskah. Povsem enako kot v živo! Rezultati in učinki so velikokrat močnejši kot v živo.

Dokaz za učinkovitost niso samo naši  tretirani klienti, temveč prav živali (hišni ljubljenčki -pes, maček, konj itn.). Živalim ne moremo sporočiti, da bomo izvajali terapije na daljavo ter kdaj. Ravno pri živalih pa dosežemo najhitreje učinke, saj nimajo tovrstnih blokad.

KAKO POTEKA BIOTERAPIJA, KAJ JE POTREBNO, DA SE IZVEDE?

Priporočljivo (ni pa nujno) nam je poslati sliko obraza preko elektronske pošte, MMS ali poklicati.  Opišite nam svoje zdravstvene težave. Za termin terapije vas obvestimo telefonsko, z sms ali po elektronski pošti.

TRAJANJE TERAPIJE

Bioterapija traja med okvirno 15-30minut. Po končani terapiji vas prav tako obvestimo na zgoraj opisane načine.

ALI LAHKO KAJ “ZMOTI” DELOVANJE BIO TERAPIJE?
Prav ničesar – bioterapija se vsakem primeru odvije, ne glede kaj počnete v času izvajanja.

MORATE KAJ POSEBNEGA STORITI MED IZVAJANJEM BIOTERAPIJE?
Ničesar – priporočamo, da se sprostite, uležete na posteljo ali usedete na stol.  To sicer ni nujno potrebno za njen učinek.

OBSTAJAJO REAKCIJE MED TERAPIJO?

Pri bioenergijski terapiji so možne reakcije kot mravljiinčenje po telesu, občutek toplote ali mraza v določenih predelih, spet pri drugih  ljudeh pa nobenih, kar pa ne pomeni, da terapija ne učinkuje.

Dogaja se tudi, da ljudje med energetsko terapijo zaspijo – to ne pomeni, da zaradi tega ne bi prejeli terapije. Pogosto je to samo znak pomanjkanja energije telesa. Razlog je v bolezni, katera povzroča “enormno odtekanje” energije. Terapija kot taka je tudi zelo sproščujoča, ker se sproščajo blokade.

ALI BIOTERAPIJA VPLIVA NA ZDRAVILA, KATERA MORDA UŽIVATE?

Bio terapija ni v navzkrižju z nobenimi zdravili, katere eventuelno jemljete, ker to ni kemija. Energijsko izboljšanje zdravja naravno izboljšuje funkcije organov telesa, kar lahko strokovno potrdi le vaš zdravnik, kateri lahko spremeni dozo zdravil ali jih ukine, v kolikor niso potrebna.

KEMOTERAPIJA, OBSEVANJE

Priporočamo tudi izvajanje energijske terapije pri kemoterapijah in obsevanjih. Telo se tako hitreje znebi strupov, stranskih učinkov kot so lahko  slabosti, bruhanje, pomanjkanje apetita in energije. Bolezen sama povzroča enormno odtekanje človekove energije. Bioenergetik okrepi tudi imunski sistem človeka ter poveča vitalno energijo, izboljša se spanje, zmanjšujejo bolečine.

Kaj je Biostimulator?

Bio-stimulator je bioenergijski nadvložek, namenjen pa je v osnovi  podpori imunskem sistemu. Namestitev je preprosto na jogi vzmetnico. Njegova inovativna tehnologija združuje  učinkovito varnost pred geopatskimi sevanji (pogosti vzroki nastanka bolezni) kot bioenergijski podpori pri številnih zdravstvenih težavah. V osnovi uravnava energije Yin-a in Yanga čaker, izboljšuje krvno cirkulacijo.

Deluje hkrati protibolečinsko in protivnetno ter krepi imunski sistem. Dokazano izboljšuje spanje in vrača energijo, zmanjšuje stres. Uporaba je običajno med spanjem, kjer je imunski sistem najbolj občutljiv. Je učinkovit način  stalne bioenergijske podpore, saj deluje v vseh raziskavah podobno kot bioenergetik pri terapiji.

Ne glede, Biostimulator je z Vami 365 dni/leto, vsak dan okoli 8 ur, z življensko dobo 10 let. To pa so bistvene prednosti, kot tudi osnova- preprečevanje geopatskih dejavnikov, kateri zmanjšujejo imunski odziv ter so pogosti vzroki nastanka težav.

KAKO IZBOLJŠATI  ZDRAVJE?

Poleg zdrave prehrane ne pozabite, da veliko vlogo za celovito zdravje igra prav pozicija postelje. Sevanje vodnih žil in hartmanove mreže motijo spanje. Povzročajo pa tudi številne kronične in tudi rakave bolezni, saj ta sevanja v osnovi slabijo imunski sistem. V primerih vodnih žil prihaja do različnih benignih kot malignih sprememb celic. Nočne ali jutranje bolečine, zbujanja zlasti med 1. in 4. zjutraj, prekomerna utrujenost so prvi simptomi, da ležite na nezdravem mestu. Pogosto opažamo, da so določene lokacije, ulice, bloki kjer ljudje obolevajo za istimi boleznimi. Pregled spalnice omogoča rešitve ter ugotovitev vzroka zdravstvenih težav.  Priporočamo naš inovatvni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR. Le ta preprečuje škodljiv vpliv zemeljskih sevanj in hkrati nudi dolgotrajno bioenergijsko podporo pri številnih zdravstvenih problemih. Pri multipla skleroza Biostimulator zmanjšuje vnetne procese in izboljšuje gibljivost.

ODPRAVITE PRAVI VZROK BOLEZNI, NE SIMPTOM!

Altera, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996

ZAKAJ JE KORISTEN PREGLED AURE GDV?

Omogoča zgodnji alternativni pregled biopolja celega telesa organov in žlez. Zgodnje odkrivanje težav pomeni pravočasno ukrepanje, pred nastopom bolezni. V auri človeka so vidni podatki, žarišča bolezni. Aura na teh mestih je prekinjena in ali nastajajo neobičajni vzorci na organih.

• Priporočamo tudi v primerih, ko niso jasni bolezenski znaki ali simptomi.

Pregled  Aure se priporoča vsem, ljudem, kateri imajo zdravstvene težave kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti stanje organizma. Kirlianova kamera GDV omogoča hiter celostni alternativni energetski pregled telesa.

Pregled Aure GDV ne nadomešča uradnega pregleda pri zdravniku ali specialistu

Opomnik: Bio energijske terapije ne nadomeščajo zdravljenje pri vašem zdravniku ali specialistu! Namen spletne strani in storitev je izboljšati kvaliteto življenja in dopolnilo zdravja. Simptomi in znaki bolezni navedeni na spletni strani ne predstavljajo diagnoze!