BOLEZNI IN DEFORMACIJE HRBTENICE

SPONDILOZA, SPONDILOARTROZA, SKOLIOZA, KIFOZA, LORDOZA, TUMOR NA HRBTENICI

Pogosti vzroki ukrivljenosti hrbtenice so pogosto geopatske narave. Imate težave z krivo in upognjeno hrbtenico? Je prisotna spondiloza, spondiloarttroza, lordoza, kifoza , so prisotne kronične bolečine v križu ali v vratu, imate omejeno premikanje?

KAKO NARAVNO ODPRAVITI UKRIVLJENOST HRBTENICE?

Alternativna terapija z bioenergijo BQT je učinkovita terapija. Bioenergetik deluje enako učinkovito tudi na daljavo, ne samo v živo!

Energijske terapije pospešijo proces zdravljenja tudi  do 5x!

Bioenergija zmanjša oz.  učinkovito bodisi odpravi težave in bolečine v hrbtenici. Je varna metoda za naravno naravnavanje različnih bolezenskih ukrivljenostih hrbtenice. Te so prisotne tako  pri otroku kot odraslih. Včasih je ukrivljenost hrbtenice tako huda, da že ogroža organe. Pozitivne učinke “ravnanja” hrbtenice z bioenergijo lahko spremljate z prostim očesom. Pogosto se že po prvem ciklu terapij odpravijo deformacije ali zmanjšajo, kar pa se da tudi spremljati z “starimi” rentgenskimi slikami in novimi, če želite še bolj natančno.

Bioenergija omogoča učinkovito oskrbo (hranili, s krvjo) medvretečnih diskov in vretenc ter živcev, pomaga jih vračati v svojo naravno lego. Zato je izredno  koristna v primerih deformacije hrbtenice kot so kifoza, lordoza, kifoza na povsem naraven način.

Imam kronične težave z hrbtenico zaradi stenoze (zožan hrbtenični kanal), hude okvare in bolečine, čakam na operacijo. Zaradi bolečin sem poiskala vašo pomoč, že po drugi obravnavi so se bolečine zmanjšale,ponoči sem po dolgem času spala.  Oceno izboljšanja  z 1-10 ocenjujem z 8. Marinčič A.

ZAKAJ IZBRATI BIOENERGIJO BQT?

Je učinkovita terapija, deluje tudi na daljavo-rezervirajte prosti termin!

SPREMENITE ŽIVLJENJE NA BOLJE ŽE DANES

Altera z Vami že od 1996!

Zakaj izbrati BQT, Your Content Goes Here

SKRB ZA HRBTENICO

Za zdravo hrbtenico je potrebno poskrbeti že v najmlajši dobi. Težke torbe, ki jih nosijo otroki vsekakor ni zdravo za hrbtenico, kot nošenje bremena v eni roki – bolje je razporediti, da imamo v vsaki roki polovico bremena, ter pravilno dvigovanje bremen iz počepa.

Včasih je hrbtenica tudi “tarča” za tumor, bolezni krvi, saj je največji krvotvorni organ, posledično so lahko zaradi tega nepojasnene bolečine po kosteh in utrujenost.

Gre za pretirano poudarjeno vratno ali ledveno hrbtenico. Nastane zaradi bodisi nepravilne drže, zaradi debelosti, pri nosečnicah. Pri lordozi se oboleli s premikom ramen naprej skušajo ohraniti središče težnosti, zaradi tega se ledvena krivina bolj upogne.

Deformacije hrbtenice posledično okvarijo lahko tudi sklepe okončin (kolke, kolena, stopala) zaradi nepravilnega položaja in obratno. Na primer oksaste noge, krajša noga, kasneje lahko povzroča težave in bolezni hrbtenice.

Gre za pretirano izraženo prsno hrbtenično krivino, pojavlja se pogosteje pri starejših.

Simptomi in znaki spondiloze, spondiloartroze:

omejena gibljivost vratu

bolečina v vratu, ki se širi proti rokam

bolečina ki se širi od križa preko zadnjice po nogi (običajno gre za hernio discus -zdrs medvretenčne ploščice). Redkeje se pojavlja tumor na hrbtenici, kostni rak.

Običajno gre za degeneretativne spremembe na vretencih po 30.letu starostu dalje. Prizadeti so predvsem najbolj gibljivi deli hrbtenice.

Rakave tvorbe na hrbtenici

Tumor na hrbtenici, kostni rak so običajno zasevki, metastaze, največkrat se pojavijo iz primarnega raka na prsih, pljučih, ledvicah, ščitnici, prostati.

•Ostale bolečine hrbtenice so lahko tudi zaradi kalcinacije.

MOŽNI POVZROČITELJI BOLEZNI

SKRITI POVZROČITELJI BOLEZNI

Razna zemeljska sevanja ponoči med spanjem različno vplivajo na zdravje, spanje. Sevanja poznamo kot podzemne vodne žile, hartmannove in curyeve mreže.

Če se določena sevanja križajo na različnem območju telesa, tam povzročajo različne motnje. Določena sevanja delujejo vnetno, različne kombinacije pa lahko tvorijo kancerogena obolenja, maligne kot benigne spremembe celic. Primarni tumor pa ima lahko zasevke, metastaze drugje. Vsa ta sevanja povzročajo bolezen na daljši period izpostavljenosti predvsem med spanjem ponoči. Slabijo imunski sistem ter ustvarjajo t.i. stres celic.

Namreč ni dovolj samo zdrav življenski stil, prehrana, potrebno je tudi na zdravem mestu spati! Naloga imunskega sistema je, da nas med spanjem ponoči obnavlja.

 

ČUSTVA

Negativne emocije imajo močan vpliv na hrbtenico. Hrbtenica predstavlja težo in napetosti našega vsakdana, življenja. Služba, otroci in družina, naši odnosi doma in drugje kreirajo naše občutke. Ti imajo morda večji vpliv, kot si lahko zamislite.

Predstavili bomo nekaj negativnih emocij, katere iz prakse povzročajo različne deformacije, ukrivljenosti hrbtenice:

šok (lahko ob nenadni izgubi ljubljene osebe ali kaj drugega nam izrednega)

izjemna žalost (lahko pridružena z šokom)

huda jeza in sovraštvo (običajno traja nekaj let)

pohlep in izguba vsega (nekaj let trajanja)

Vse to ima v ozadju velik stres, kar dolgoročno lahko privede (preverjeno iz prakse) do raznih deformacij hrbtenice.

BIOSTIMULATOR

Priporočamo pri kroničnih težavah in boleznih. Izboljšuje prekrvavitev celega telesa. To pomeni boljšo oskrbo možganov, živcev, ligamentov, mišic.V kombinaciji z bioterapijo tako dosežemo še hitrejše in trajnejše rezultate. Biostimulator ima pozitivne učinke tudi pri številnih drugih zdravstvenih problemih.

deluje protivnetno in protibolečinsko

krepi imunski sistem

običajna uporaba je ponoči med spanjem

izboljšuje spanje in vrača energijo

varuje pred geopatskim vzroki

DEJAVNIKI TVEGANJA

•Sevanje podzemnih žil med spanjem povzroča številne težje bolezni

•Stres

•Nezdrav slog

Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje, z Vami že od 1996!

Bioenergija BQT učinkovito preverjeno deluje tudi na daljavo!

Gre za kodiran proces v dimenziji, kjer ne obstajata  razdalja in čas. Prednosti tovrstne terapije so številne, saj lahko v vsakem trenutku vplivamo na biopolje klienta. Tako lahko kadarkoli in kjerkoli pomagamo zmanjšati ali odpraviti bolečine, pri vseh oblikah zdravstvenih težav in stiskah. Povsem enako kot v živo! Rezultati in učinki so velikokrat močnejši kot v živo.

Dokaz za učinkovitost niso samo naši  tretirani klienti, temveč prav živali (hišni ljubljenčki -pes, maček, konj itn.). Živalim ne moremo sporočiti, da bomo izvajali terapije na daljavo ter kdaj. Ravno pri živalih pa dosežemo najhitreje učinke, saj nimajo tovrstnih blokad.

KAKO POTEKA BIOTERAPIJA, KAJ JE POTREBNO, DA SE IZVEDE?

Priporočljivo (ni pa nujno) nam je poslati sliko obraza preko elektronske pošte, MMS ali poklicati.  Opišite nam svoje zdravstvene težave. Za termin terapije vas obvestimo telefonsko, z sms ali po elektronski pošti.

TRAJANJE TERAPIJE

Bioterapija traja med okvirno 15-30minut. Po končani terapiji vas prav tako obvestimo na zgoraj opisane načine.

ALI LAHKO KAJ “ZMOTI” DELOVANJE BIO TERAPIJE?
Prav ničesar – bioterapija se vsakem primeru odvije, ne glede kaj počnete v času izvajanja.

MORATE KAJ POSEBNEGA STORITI MED IZVAJANJEM BIOTERAPIJE?
Ničesar – priporočamo, da se sprostite, uležete na posteljo ali usedete na stol.  To sicer ni nujno potrebno za njen učinek.

OBSTAJAJO REAKCIJE MED TERAPIJO?

Pri bioenergijski terapiji so možne reakcije kot mravljiinčenje po telesu, občutek toplote ali mraza v določenih predelih, spet pri drugih  ljudeh pa nobenih, kar pa ne pomeni, da terapija ne učinkuje.

Dogaja se tudi, da ljudje med energetsko terapijo zaspijo – to ne pomeni, da zaradi tega ne bi prejeli terapije. Pogosto je to samo znak pomanjkanja energije telesa. Razlog je v bolezni, katera povzroča “enormno odtekanje” energije. Terapija kot taka je tudi zelo sproščujoča, ker se sproščajo blokade.

ALI BIOTERAPIJA VPLIVA NA ZDRAVILA, KATERA MORDA UŽIVATE?

Bio terapija ni v navzkrižju z nobenimi zdravili, katere eventuelno jemljete, ker to ni kemija. Energijsko izboljšanje zdravja naravno izboljšuje funkcije organov telesa, kar lahko strokovno potrdi le vaš zdravnik, kateri lahko spremeni dozo zdravil ali jih ukine, v kolikor niso potrebna.

KEMOTERAPIJA, OBSEVANJE

Priporočamo tudi izvajanje energijske terapije pri kemoterapijah in obsevanjih. Telo se tako hitreje znebi strupov, stranskih učinkov kot so lahko  slabosti, bruhanje, pomanjkanje apetita in energije. Bolezen sama povzroča enormno odtekanje človekove energije. Bioenergetik okrepi tudi imunski sistem človeka ter poveča vitalno energijo, izboljša se spanje, zmanjšujejo bolečine.

Kaj je Biostimulator?

Bio-stimulator je bioenergijski nadvložek, namenjen pa je v osnovi  podpori imunskem sistemu. Namestitev je preprosto na jogi vzmetnico. Njegova inovativna tehnologija združuje  učinkovito varnost pred geopatskimi sevanji (pogosti vzroki nastanka bolezni) kot bioenergijski podpori pri številnih zdravstvenih težavah. V osnovi uravnava energije Yin-a in Yanga čaker, izboljšuje krvno cirkulacijo.

Deluje hkrati protibolečinsko in protivnetno ter krepi imunski sistem. Dokazano izboljšuje spanje in vrača energijo, zmanjšuje stres. Uporaba je običajno med spanjem, kjer je imunski sistem najbolj občutljiv. Je učinkovit način  stalne bioenergijske podpore, saj deluje v vseh raziskavah podobno kot bioenergetik pri terapiji.

Ne glede, Biostimulator je z Vami 365 dni/leto, vsak dan okoli 8 ur, z življensko dobo 10 let. To pa so bistvene prednosti, kot tudi osnova- preprečevanje geopatskih dejavnikov, kateri zmanjšujejo imunski odziv ter so pogosti vzroki nastanka težav.

KAKO IZBOLJŠATI  ZDRAVJE?

Poleg zdrave prehrane ne pozabite, da veliko vlogo za celovito zdravje igra prav pozicija postelje. Sevanje vodnih žil in hartmanove mreže motijo spanje. Povzročajo pa tudi številne kronične in tudi rakave bolezni, saj ta sevanja v osnovi slabijo imunski sistem. V primerih vodnih žil prihaja do različnih benignih kot malignih sprememb celic. Nočne ali jutranje bolečine, zbujanja zlasti med 1. in 4. zjutraj, prekomerna utrujenost so prvi simptomi, da ležite na nezdravem mestu. Pogosto opažamo, da so določene lokacije, ulice, bloki kjer ljudje obolevajo za istimi boleznimi. Pregled spalnice omogoča rešitve ter ugotovitev vzroka zdravstvenih težav.  Priporočamo naš inovatvni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR. Le ta preprečuje škodljiv vpliv zemeljskih sevanj in hkrati nudi dolgotrajno bioenergijsko podporo pri številnih zdravstvenih problemih. Pri multipla skleroza Biostimulator zmanjšuje vnetne procese in izboljšuje gibljivost.

ODPRAVITE PRAVI VZROK BOLEZNI, NE SIMPTOM!

Altera, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996

ZAKAJ JE KORISTEN PREGLED AURE GDV?

Omogoča zgodnji alternativni pregled biopolja celega telesa organov in žlez. Zgodnje odkrivanje težav pomeni pravočasno ukrepanje, pred nastopom bolezni. V auri človeka so vidni podatki, žarišča bolezni. Aura na teh mestih je prekinjena in ali nastajajo neobičajni vzorci na organih.

• Priporočamo tudi v primerih, ko niso jasni bolezenski znaki ali simptomi.

Pregled  Aure se priporoča vsem, ljudem, kateri imajo zdravstvene težave kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti stanje organizma. Kirlianova kamera GDV omogoča hiter celostni alternativni energetski pregled telesa.

Pregled Aure GDV ne nadomešča uradnega pregleda pri zdravniku ali specialistu

Opomnik: Bio energijske terapije ne nadomeščajo zdravljenje pri vašem zdravniku ali specialistu! Namen spletne strani in storitev je izboljšati kvaliteto življenja in dopolnilo zdravja. Simptomi in znaki bolezni navedeni na spletni strani ne predstavljajo diagnoze!