VAS MUČI KRONIČNA ZAPRTOST – ZAPEKA?  MORATE POGOSTO NA BLATO (DIAREJA) IN IMATE SINDROM RAZDRAŽLJIVEGA ČREVESJA? SO PRISOTNE AVTOIMUNE BOLEZNI -ULCEROZNI KOLITIS, CHRONOVA BOLEZEN IN VNETJA Z TREBUŠNIMI KRČI IN BOLEČINAMI?

Alternativno izboljšanje zdravja  debelega in tankega črevesa z bioenergijo BQT je učinkovita terapija. Prvenstveno izredno krepi imunski sistem in znižuje stres. Pozitivni učinki so pogosto že pri prvi bioterapiji, to so številne izkušnje naših uporabnikov. Imunski sistem je ključen za ozdravitev vseh bolezni kot tudi raka. Ulcerozni kolitis, chronova bolezen, rak na debelem črevesu ali danki je rezultanta slabo ali napačno delujočega imunskega sistema.

Imunski sistem deluje tudi proti lastnemu telesu-pojav avtoimunih bolezni, kar sta chronova bolezen in ulcerozni kolitis.

KAKŠNI SO DEJAVNIKI ZA SLABŠE ALI NEPRAVILNO  DELOVANJE IMUNSKEGA SISTEMA?

Stres in geopatsko sevanje vodnih žil, katero deluje na telo ponoči med spanjem. Ta dva dejavnika sta ključna za nastanek tudi hujših bolezni. Zatorej ni dovolj samo zdrava hrana, če ste to mislili. Mnogo je primerov, ko so “samo” zdravo hrano jedli, pa so zboleli ravno v trebušni votlini. Torej  ostali dejavniki so velikega pomena.

Že po vaši prvi terapiji nisem imela naslednji dan več krvave driske, lep pozdrav, Draksler

SIMPTOMI IN ZNAKI ČREVESNIH BOLEZNI

Velikokrat so bolezni trebušne votline povezane tudi z bolečinami glave. Slabo počutje, slabosti, kronična utrujenost in pomanjkanje energije so lahko zgodnji simptomi črevesnih težav. Ko ozdravite vzrok, se reši tako več težav hkrati! V bioenergijskem smislu nastajajo zastoji, blokade na črevesu, ni apetita. To povzroči imunski odziv-vnetje in bolečino. Tudi jemanje zdravil ima žal številne nezaželjene stranske učinke na metabolizem-črevesje.

PREHRANA, DIETA

Črevesne težave lahko omilite tako, da izločite mleko in mlečne izdelke iz svoje prehrane. V primeru, če je prisoten rak na debelem ali tankem črevesu svetujemo izogibu na vse mesne izdelke, sladkor.

Presnova ali metabolizem je transformiranje zaužite hrane v energijo, odvisna od encimov, katere proizvaja trebušna slinavka, jetra;

ZAPORA ČREVESA (ZAPEKA) ALI LENO ČREVO

Pogostejša obdobja daljše zaprtosti črevesja, neredno iztrebljanje blata lahko privede do hemeroidov. Znaki in simptomi so napihnjenost trebuha, krči in bolečine v trebuhu ter slabost. Če je prisotna stalna zaprtost, priporočamo piti tudi več tekočine-vode.

Hemeroidi ali zlata žila je pogosta oblika bolezni rectuma – danke. Hemoroidi so žilni vozli, v takih primerih je pogosto blato rdeče obarvano, zaradi prisotnosti krvi v blatu in je potrebno laboratorijsko pregledati. Simptomi in znaki  hemoroidov so pekoče bolečine v danki. Bolezen je pogostejša pri sedečih poklicih. Pogosto ljudje začnejo zadrževati blato, vendar to le še poslabšuje težave ter je bolečina še večja.

KRONIČNE IN POGOSTE DRISKE

Kot že večkrat povedano je stres tisti, kateri povzroča “nervozo” črevesa. Na stres pa se odzove tudi ščitnica, saj ima ta tudi veliko vlogo pri metabolizmu in seveda številnih ostalih organih. Neravnovesje ščitnice lahko povzroča torej stalne driske.

Bioenergetik v teh primerih energijsko uravnovesi ščitnico, da se pogosto odvajanje na blato normalizira.

Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje, z Vami že od 1996!

Bioenergija BQT učinkovito preverjeno deluje tudi na daljavo!

Gre za kodiran proces v dimenziji, kjer ne obstajata  razdalja in čas. Prednosti tovrstne terapije so številne, saj lahko v vsakem trenutku vplivamo na biopolje klienta. Tako lahko kadarkoli in kjerkoli pomagamo zmanjšati ali odpraviti bolečine, pri vseh oblikah zdravstvenih težav in stiskah. Povsem enako kot v živo! Rezultati in učinki so velikokrat močnejši kot v živo.

Dokaz za učinkovitost niso samo naši  tretirani klienti, temveč prav živali (hišni ljubljenčki -pes, maček, konj itn.). Živalim ne moremo sporočiti, da bomo izvajali terapije na daljavo ter kdaj. Ravno pri živalih pa dosežemo najhitreje učinke, saj nimajo tovrstnih blokad.

KAKO POTEKA BIOTERAPIJA, KAJ JE POTREBNO, DA SE IZVEDE?

Priporočljivo (ni pa nujno) nam je poslati sliko obraza preko elektronske pošte, MMS ali poklicati.  Opišite nam svoje zdravstvene težave. Za termin terapije vas obvestimo telefonsko, z sms ali po elektronski pošti.

TRAJANJE TERAPIJE

Bioterapija traja med okvirno 15-30minut. Po končani terapiji vas prav tako obvestimo na zgoraj opisane načine.

ALI LAHKO KAJ “ZMOTI” DELOVANJE BIO TERAPIJE?
Prav ničesar – bioterapija se vsakem primeru odvije, ne glede kaj počnete v času izvajanja.

MORATE KAJ POSEBNEGA STORITI MED IZVAJANJEM BIOTERAPIJE?
Ničesar – priporočamo, da se sprostite, uležete na posteljo ali usedete na stol.  To sicer ni nujno potrebno za njen učinek.

OBSTAJAJO REAKCIJE MED TERAPIJO?

Pri bioenergijski terapiji so možne reakcije kot mravljiinčenje po telesu, občutek toplote ali mraza v določenih predelih, spet pri drugih  ljudeh pa nobenih, kar pa ne pomeni, da terapija ne učinkuje.

Dogaja se tudi, da ljudje med energetsko terapijo zaspijo – to ne pomeni, da zaradi tega ne bi prejeli terapije. Pogosto je to samo znak pomanjkanja energije telesa. Razlog je v bolezni, katera povzroča “enormno odtekanje” energije. Terapija kot taka je tudi zelo sproščujoča, ker se sproščajo blokade.

ALI BIOTERAPIJA VPLIVA NA ZDRAVILA, KATERA MORDA UŽIVATE?

Terapija ni v navzkrižju z nobenimi zdravili, katere eventuelno jemljete, ker to ni kemija. Energijsko izboljšanje zdravja naravno izboljšuje funkcije organov telesa, kar lahko strokovno potrdi le vaš zdravnik, kateri lahko spremeni dozo zdravil ali jih ukine, v kolikor niso potrebna.

Kaj je Biostimulator?

Bio-stimulator je bioenergijski nadvložek, namenjen pa je v osnovi  podpori imunskem sistemu. Namestitev je preprosto na jogi vzmetnico. Njegova inovativna tehnologija združuje  učinkovito varnost pred geopatskimi sevanji (pogosti vzroki nastanka bolezni) kot bioenergijski podpori pri številnih zdravstvenih težavah. V osnovi uravnava energije Yin-a in Yanga čaker, izboljšuje krvno cirkulacijo.

Deluje hkrati protibolečinsko in protivnetno ter krepi imunski sistem. Dokazano izboljšuje spanje in vrača energijo, zmanjšuje stres. Uporaba je običajno med spanjem, kjer je imunski sistem najbolj občutljiv. Je učinkovit način  stalne bioenergijske podpore, saj deluje v vseh raziskavah podobno kot bioenergetik pri terapiji.

Ne glede, Biostimulator je z Vami 365 dni/leto, vsak dan okoli 8 ur, z življensko dobo 10 let. To pa so bistvene prednosti, kot tudi osnova- preprečevanje geopatskih dejavnikov, kateri zmanjšujejo imunski odziv ter so pogosti vzroki nastanka težav.

KAKO IZBOLJŠATI  ZDRAVJE?

Poleg zdrave prehrane ne pozabite, da veliko vlogo za celovito zdravje igra prav pozicija postelje. Sevanje vodnih žil in hartmanove mreže motijo spanje. Povzročajo pa tudi številne kronične in tudi rakave bolezni, saj ta sevanja v osnovi slabijo imunski sistem. V primerih vodnih žil prihaja do različnih benignih kot malignih sprememb celic. Nočne ali jutranje bolečine, zbujanja zlasti med 1. in 4. zjutraj, prekomerna utrujenost so prvi simptomi, da ležite na nezdravem mestu. Pogosto opažamo, da so določene lokacije, ulice, bloki kjer ljudje obolevajo za istimi boleznimi. Pregled spalnice omogoča rešitve ter ugotovitev vzroka zdravstvenih težav.  Priporočamo naš inovatvni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR. Le ta preprečuje škodljiv vpliv zemeljskih sevanj in hkrati nudi dolgotrajno bioenergijsko podporo pri številnih zdravstvenih problemih.

ODPRAVITE PRAVI VZROK BOLEZNI, NE SIMPTOM!

Altera, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996

ZAKAJ JE KORISTEN PREGLED AURE GDV?

Omogoča zgodnji alternativni pregled biopolja celega telesa organov in žlez. Zgodnje odkrivanje težav pomeni pravočasno ukrepanje, pred nastopom bolezni. V auri človeka so vidni podatki, žarišča bolezni. Aura na teh mestih je prekinjena in ali nastajajo neobičajni vzorci na organih.

• Priporočamo tudi v primerih, ko niso jasni bolezenski znaki ali simptomi.

Pregled  Aure se priporoča vsem, ljudem, kateri imajo zdravstvene težave kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti stanje organizma. Kirlianova kamera GDV omogoča hiter celostni alternativni energetski pregled telesa.

Pregled Aure GDV ne nadomešča uradnega pregleda pri zdravniku ali specialistu