MALIGNE IN BENIGNE TVORBE, ZASEVKI

Vsaka maligna tvorba oziroma diagnoza je vsekakor zastrašujoča. Zakaj te nastajajo pri vseh starostnih skupinah kot so otroci, mladi in starejši?

Kot bioenergetik in radiestezist ugotavljam nekako tri temeljne dejavnike: STRES, STRAH, GEOPATSKO SEVANJE. Seveda obstajajo še kakšni, vendar izpostavljam najbolj glavne.

Vsi trije navedeni dejavniki slabijo naš imunski sistem do te mere, da ne prepozna tuje celice ter je ne uniči. Telo nas lahko večkrat opozarja, a ta sporočila prepogosto preslišimo ali jih zamaskiramo z raznimi (morda protibolečinskimi ali drugimi) sredstvi. Bolezen rak je pogosto rezultanta teh dejavnikov.

Dvig imunskega sistema ima ključno vlogo pri rakavih obolenjih.

POMNITE-ZMAGA JE NA STRANI POGUMNIH!

KAKO NA NARAVEN NAČIN NAD METASTAZE ALI RAKA?

Alternativna terapija z bioenergijo BQT je učinkovita dopolnilna terapija. Bioenergetik deluje enako učinkovito tudi na daljavo, ne samo v živo!

Energijske terapije pospešijo proces zdravljenja tudi  do 5x! Telo se tako tudi hitreje razstruplja toksinov, tvorbe se prično zmanjševati! Rak nima lastne inteligence, kot tudi maligne tvorbe, metastaze ne.

Bioenergija omogoča dvig energije imunskega sistema človeka, katerega bolezen zahteva ogromne količine energije. Zato je bolan človek pogosto brez energije, saj vso energijo porabi bolezen sama. Oslabljen imunski sistem povzroča tako manjše kot hujše oblike obolenj, saj zaradi tega ne popravi oziroma ne izloči  škodljive celice, ker je ne prepozna za škodljivo. S tem so pogosto ustvarjeni pogoji za bolezni rak – karcinom – tumor in posledično metastaze. Praktično tudi za vse oblike različnih vnetij (vse kar vsebuje končnico itis – npr. artritis, telitis, bronhitis itn.) avtoimunih bolezni je odgovoren prav naš imunski sistem.

Velik vpliv na težje bolezni pa je geopatski vzrok, katerega je večkrat poudaril Rudolf Breuss. S svojo zeliščno kuro je ozdravil preko 50.000 ljudi, kateri so bili že medicinsko odpisani. V svoji knjigi ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE je zapisal:

Imejte v mislih tudi to, da tudi moja sicer učinkovita protirakava kura ni učinkovita, če ležite na vodnih žilah.

 

ZAKAJ IZBRATI BIOENERGIJO BQT?

Je učinkovita terapija, deluje tudi na daljavo-rezervirajte prosti termin!

SPREMENITE ŽIVLJENJE NA BOLJE ŽE DANES

Altera z Vami že od 1996!

Zakaj izbrati BQT, Your Content Goes Here

Bioenergija BQT

V osnovi vključuje dvig imunskega sistema človeka, je hkrati nadgradnja klasične bioterapije, saj vključuje program ozaveščanja– različni vzorci oz.programi, ki delujejo v ozadju na podzavestni ravni kot negativen zapis  in onemogočajo celovito holistično terapijo.

STE NA  KEMOTERAPIJAH, JE MOŽNA TUDI BIOENERGIJSKA TERAPIJA?

Metoda podpore na naraven način z bioenergijo se priporoča tudi pri kemoterapijah. Priporoča se na splošno vsem ljudem, tako zdravim (preventivno -1-2x letno) in seveda ljudem z težavami in obolenji. Alternativno naravno izboljšanje zdravja ko gre za raka- karcinom in metastaze bioenergetik izvaja v ciklu terapij.

Pri rakavih obolenjih priporočamo mesečno vsaj 1 do 2 cikla bioterapij. Bioterapija tudi hitreje razstrupi telo, zmanjša slabosti po kemoterapiji, vrača apetit.

Običajno se začne tumor pri bioenergijski terapiji zmanjševati. Pomembno je, da oboleli ne prekine (v kolikor ima) uradnega zdravniškega zdravljenja in jemanja predpisanih zdravil.  Samo zdravnik vam lahko zmanjša ali ukine zdravila, v kolikor le ta ne bi bila več potrebna na osnovi novih pregledov in diagnoze. Diagnozo vam vedno izda samo vaš zdravnik.

RAK JE SKORAJ EPIDEMIJA MODERNE DOBE

Te bolezni ne prizanašajo nikomur, vsakdo izmed celotnega števila prebivalstva na Zemlji nosi v sebi potencialno rakave celice. Žal se pri določenih osebah aktivirajo zaradi določenih negativnih pogojev. V prvi vrsti je to oslabljen imunski sistem, sledijo dedne zasnove, lahko zaradi nezdrave prehrane. Uporaba pesticidov, konzervansov, nitrati v mesu, dimljeno meso, umetna sladila, klor v vodi, zdravil itn.).

Stres, preveč dela in premalo počitka in navsezadnje tudi škodljiva Zemeljska sevanja (podvodni tokovi, curryeve mreže, hartmanovo sevanje), na kar je opozoril že sloviti Rudolf Breuss (ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE ).

breussRudolf Breuss je ozdravil v svoji praksi preko 45.000 »neozdravljivih« rakavih bolnikov. Izjava Rudolfa Breussa, v rubriki  knjige ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE:« Imejte v mislih tudi to, da vsi za rakom oboleli ležijo nad vodnimi žilami.« Koristno je torej izmeriti sevanja, saj če se nahajate na škodljivih conah, nobena terapija ne more biti uspešna. Namreč še vedno obstaja vzrok in s tem posledica.

Ker se ukvarjam tudi z Radiestezijo (izvedel sem preko 20.000 meritev sevanj v svoji praksi), moram reči, da pogosto se odkrije vzrok za različna obolenja.

Da se normalna zdrava celica spremeni v rakavo, mora biti navzočih več dejavnikov. Za razliko od normalnih celic, rakave celice prevzamejo nadzor in začnejo zasedati mesta zdravih celic. Imunski sistem bi v normalnih okoliščinah takšne celice izločil, vendar ko je imunski sistem oslabljen, se rakave celice izmuznejo njegovemu nadzoru in se prekomerno razrastejo, širijo se v druge dele telesa – metastaze ali zasevki. Metastaze so sekundarni tumorji, kateri predstavljajo lahko vzrok smrti v številnih primerih.

Trendi in statistike rakavih obolenj kažejo, da je bolezen v porastu. Določene raziskave kažejo, da bo imel v prihodnosti vsak drugi Zemljan rakavo obolenje. Zelo zaskrbljujoča je porast raka, povezanega z hormoni. Gre predvsem za raka na tkivih, na katera vplivajo hormoni – moda in prostata pri moških, pri ženskah pa maternični vrat, jajčniki, dojke, maternica.

STRES

Je odziv telesa na dogodke okoli nas, življenske spremembe. Posledice so hormonalne, saj v stresu telo izloča več adrenalina. Ta ima vpliv na srčni tlak, pulz, tudi zmanjševanje krvnega obtoka v določene organe. Zmanjšan krvni obtok pa ima posledice- prva so bolečine in slabša oskrba organa ali tkiva. Stres tudi znižuje imunski sistem človeka, povzroča vnetje. Slabši imunski sistem pa povzroča razvoj številnih, avtoimunih in tudi rakavih bolezni. Poleg zunanjega (okoljskega stresa) je prisoten lahko tudi geopatski stres celic (zemeljsko sevanje). Slednje lahko deluje na nas zlasti ponoči med spanjem.

OSNOVNI ZUNANJI POVZROČITELJI STRESA:

menjava /izguba službe

selitev

ločitev

bližajoči izpiti

preveliki cilji in odgovornost

….

Pri obolenjih kot je rak, karcinom, tumor, metastaze je priporočljivo se izogibati zlasti živilom mesa sesalcev, sladkorju, mleku..

MOŽNI POVZROČITELJI BOLEZNI

ORGANI IN ŽLEZE

Primarni rak nastane kjerkoli na organih, edino le na srcu ne. Rak pljuč, želodca, ledvic, črevesja, ledvic, mehurja, trebušne slinavke, jeter, ščitnice, grla.. Primarni rak ima lahko zasevke oziroma metastaze na drugih organih.

SKRITI POVZROČITELJI BOLEZNI

Razna zemeljska sevanja ponoči med spanjem različno vplivajo na zdravje, spanje. Sevanja poznamo kot podzemne vodne žile, hartmannove in curyeve mreže.

Če se določena sevanja križajo na različnem območju telesa, tam povzročajo različne motnje. Določena sevanja delujejo vnetno, različne kombinacije pa lahko tvorijo kancerogena obolenja, maligne kot benigne spremembe celic. Primarni tumor pa ima lahko zasevke, metastaze drugje. Vsa ta sevanja povzročajo bolezen na daljši period izpostavljenosti predvsem med spanjem ponoči. Slabijo imunski sistem ter ustvarjajo t.i. stres celic.

Namreč ni dovolj samo zdrav življenski stil, prehrana, potrebno je tudi na zdravem mestu spati! Naloga imunskega sistema je, da nas med spanjem ponoči obnavlja.

 

BIOSTIMULATOR

Priporočamo pri kroničnih težavah in boleznih. Izboljšuje prekrvavitev celega telesa. To pomeni boljšo oskrbo možganov, živcev, ligamentov, mišic.V kombinaciji z bioterapijo tako dosežemo še hitrejše in trajnejše rezultate. Biostimulator ima pozitivne učinke tudi pri številnih drugih zdravstvenih problemih.

deluje protivnetno in protibolečinsko

krepi imunski sistem

običajna uporaba je ponoči med spanjem

izboljšuje spanje in vrača energijo

varuje pred geopatskim vzroki

DEJAVNIKI TVEGANJA

•Sevanje podzemnih žil med spanjem povzroča številne težje bolezni

•Stres

•Nezdrav slog

Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje, z Vami že od 1996!

Bioenergija BQT učinkovito preverjeno deluje tudi na daljavo!

Gre za kodiran proces v dimenziji, kjer ne obstajata  razdalja in čas. Prednosti tovrstne terapije so številne, saj lahko v vsakem trenutku vplivamo na biopolje klienta. Tako lahko kadarkoli in kjerkoli pomagamo zmanjšati ali odpraviti bolečine, pri vseh oblikah zdravstvenih težav in stiskah. Povsem enako kot v živo! Rezultati in učinki so velikokrat močnejši kot v živo.

Dokaz za učinkovitost niso samo naši  tretirani klienti, temveč prav živali (hišni ljubljenčki -pes, maček, konj itn.). Živalim ne moremo sporočiti, da bomo izvajali terapije na daljavo ter kdaj. Ravno pri živalih pa dosežemo najhitreje učinke, saj nimajo tovrstnih blokad.

KAKO POTEKA BIOTERAPIJA, KAJ JE POTREBNO, DA SE IZVEDE?

Priporočljivo (ni pa nujno) nam je poslati sliko obraza preko elektronske pošte, MMS ali poklicati.  Opišite nam svoje zdravstvene težave. Za termin terapije vas obvestimo telefonsko, z sms ali po elektronski pošti.

TRAJANJE TERAPIJE

Bioterapija traja med okvirno 15-30minut. Po končani terapiji vas prav tako obvestimo na zgoraj opisane načine.

ALI LAHKO KAJ “ZMOTI” DELOVANJE BIO TERAPIJE?
Prav ničesar – bioterapija se vsakem primeru odvije, ne glede kaj počnete v času izvajanja.

MORATE KAJ POSEBNEGA STORITI MED IZVAJANJEM BIOTERAPIJE?
Ničesar – priporočamo, da se sprostite, uležete na posteljo ali usedete na stol.  To sicer ni nujno potrebno za njen učinek.

OBSTAJAJO REAKCIJE MED TERAPIJO?

Pri bioenergijski terapiji so možne reakcije kot mravljiinčenje po telesu, občutek toplote ali mraza v določenih predelih, spet pri drugih  ljudeh pa nobenih, kar pa ne pomeni, da terapija ne učinkuje.

Dogaja se tudi, da ljudje med energetsko terapijo zaspijo – to ne pomeni, da zaradi tega ne bi prejeli terapije. Pogosto je to samo znak pomanjkanja energije telesa. Razlog je v bolezni, katera povzroča “enormno odtekanje” energije. Terapija kot taka je tudi zelo sproščujoča, ker se sproščajo blokade.

ALI BIOTERAPIJA VPLIVA NA ZDRAVILA, KATERA MORDA UŽIVATE?

Bio terapija ni v navzkrižju z nobenimi zdravili, katere eventuelno jemljete, ker to ni kemija. Energijsko izboljšanje zdravja naravno izboljšuje funkcije organov telesa, kar lahko strokovno potrdi le vaš zdravnik, kateri lahko spremeni dozo zdravil ali jih ukine, v kolikor niso potrebna.

KEMOTERAPIJA, OBSEVANJE

Priporočamo tudi izvajanje energijske terapije pri kemoterapijah in obsevanjih. Telo se tako hitreje znebi strupov, stranskih učinkov kot so lahko  slabosti, bruhanje, pomanjkanje apetita in energije. Bolezen sama povzroča enormno odtekanje človekove energije. Bioenergetik okrepi tudi imunski sistem človeka ter poveča vitalno energijo, izboljša se spanje, zmanjšujejo bolečine.

Kaj je Biostimulator?

Bio-stimulator je bioenergijski nadvložek, namenjen pa je v osnovi  podpori imunskem sistemu. Namestitev je preprosto na jogi vzmetnico. Njegova inovativna tehnologija združuje  učinkovito varnost pred geopatskimi sevanji (pogosti vzroki nastanka bolezni) kot bioenergijski podpori pri številnih zdravstvenih težavah. V osnovi uravnava energije Yin-a in Yanga čaker, izboljšuje krvno cirkulacijo.

Deluje hkrati protibolečinsko in protivnetno ter krepi imunski sistem. Dokazano izboljšuje spanje in vrača energijo, zmanjšuje stres. Uporaba je običajno med spanjem, kjer je imunski sistem najbolj občutljiv. Je učinkovit način  stalne bioenergijske podpore, saj deluje v vseh raziskavah podobno kot bioenergetik pri terapiji.

Ne glede, Biostimulator je z Vami 365 dni/leto, vsak dan okoli 8 ur, z življensko dobo 10 let. To pa so bistvene prednosti, kot tudi osnova- preprečevanje geopatskih dejavnikov, kateri zmanjšujejo imunski odziv ter so pogosti vzroki nastanka težav.

KAKO IZBOLJŠATI  ZDRAVJE?

Poleg zdrave prehrane ne pozabite, da veliko vlogo za celovito zdravje igra prav pozicija postelje. Sevanje vodnih žil in hartmanove mreže motijo spanje. Povzročajo pa tudi številne kronične in tudi rakave bolezni, saj ta sevanja v osnovi slabijo imunski sistem. V primerih vodnih žil prihaja do različnih benignih kot malignih sprememb celic. Nočne ali jutranje bolečine, zbujanja zlasti med 1. in 4. zjutraj, prekomerna utrujenost so prvi simptomi, da ležite na nezdravem mestu. Pogosto opažamo, da so določene lokacije, ulice, bloki kjer ljudje obolevajo za istimi boleznimi. Pregled spalnice omogoča rešitve ter ugotovitev vzroka zdravstvenih težav.  Priporočamo naš inovatvni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR. Le ta preprečuje škodljiv vpliv zemeljskih sevanj in hkrati nudi dolgotrajno bioenergijsko podporo pri številnih zdravstvenih problemih. Pri multipla skleroza Biostimulator zmanjšuje vnetne procese in izboljšuje gibljivost.

ODPRAVITE PRAVI VZROK BOLEZNI, NE SIMPTOM!

Altera, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996

ZAKAJ JE KORISTEN PREGLED AURE GDV?

Omogoča zgodnji alternativni pregled biopolja celega telesa organov in žlez. Zgodnje odkrivanje težav pomeni pravočasno ukrepanje, pred nastopom bolezni. V auri človeka so vidni podatki, žarišča bolezni. Aura na teh mestih je prekinjena in ali nastajajo neobičajni vzorci na organih.

• Priporočamo tudi v primerih, ko niso jasni bolezenski znaki ali simptomi.

Pregled  Aure se priporoča vsem, ljudem, kateri imajo zdravstvene težave kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti stanje organizma. Kirlianova kamera GDV omogoča hiter celostni alternativni energetski pregled telesa.

Pregled Aure GDV ne nadomešča uradnega pregleda pri zdravniku ali specialistu

Opomnik: Bio energijske terapije ne nadomeščajo zdravljenje pri vašem zdravniku ali specialistu! Namen spletne strani in storitev je izboljšati kvaliteto življenja in dopolnilo zdravja. Simptomi in znaki bolezni navedeni na spletni strani ne predstavljajo diagnoze!