SO VAŠE NOGE OTEČENE IN TEŽKE?

Krčne žile niso samo estetski problem. So razširjene, podaljšane polne ter nabrekle vene. Krčne žile so lahko površinske ali globinske. Običajno je problem v venskih zaklopkah, ki začnejo popuščati. To povzroči, da kri začne zastajati v venah. Posledice so otečene in boleče noge. Težave z krčnimi žilami so pogostejše pri ljudeh s stoječimi poklici. Priporoča se zgodnje zdravljenje krčnih žil, saj jih v nasprotnem primeru nastaja vedno več. S tem se tudi preprečuje eventuelni nastanek kasnejših razjed na golenih, tromboze noge. Bolečine v mečih, krči po nogah ponoči med spanjem, vnetje žil (vaskulitis)  so spremljevalci  venske bolezni. Krčne žile se pojavljajo tudi pri mlajših, ne samo pri starejših.

KAKO NA NARAVEN NAČIN ODSTRANITI KRČNE ŽILE ALI ZMANJŠATI?

Alternativna terapija z bioenergijo BQT je učinkovita terapija. Bioenergija deluje enako učinkovito tudi na daljavo, ne samo v živo! Učinki naravnega odstranjevanja krčnih žil so izjemni. Izboljšanja so vidna tudi že po prvi bioenergijski terapiji, noge so »lažje«, prav tako se bolečine v nogah zmanjšajo ali odpravijo.  Krčne žile začnejo izginjati celo pogosto že po prvi  energijski terapiji, zmanjšuje se občutek težkih nog. Bioenergetik učinkovito izboljša funkcije venskih zaklopk, kar so vzroki nastanka krčnih žil.  Stimuliramo srce in okrepimo imunski sistem, kateri je vključen v vseh ozdravitvenih procesih. Ko gre za vnetje, bodisi poškodbe in hujše bolezni, je imunski sistem upravičen kot  najboljše zdravilo za telo. Upravičeno lahko rečemo, da je bioterapija kot taka prva alternativna pomoč za odpravljanje krčnih žil in tudi brez stranskih učinkov.

ZAKAJ IZBRATI BIOENERGIJO BQT?

Je učinkovita terapija, deluje tudi na daljavo-rezervirajte prosti termin!

SPREMENITE ŽIVLJENJE NA BOLJE ŽE DANES

Altera z Vami že od 1996!

Zakaj izbrati BQT, Your Content Goes Here

KRVNI STRDKI -EMBOLIJA

Embolusi so trombi, koščki tkiv, maščobnih kapljic, zračnih mehurčkov, rakavih celic. Najpogostejši emboli so trombi iz ven medenice in spodnjih okončin. Zlasti slaba cirkulacija v nogah povzroči, da se kri začne zgoščevati, to pa so pogosti vzroki za nastanek embolije- krvni strdki v nogah. Simptomi  in znaki so lahko zatekanje noge in bolečine v okončini. Je nevarno stanje, saj lahko embulus (krvni strdek) zaide v srce, pljuča, možgane in povzroči možgansko kap, infarkt srca ali pljuč. Pogosteje je bolezen prisotna pri ljudeh z malo gibanja in nepokretnih. Pri slabi cirkulaciji v nogah priporočamo uporabo Biostimulatorja.

OSTALE BOLEZNI ŽIL

Je poapnenje arterij (nikoli ven).

Arterioskleroza (poškodba srednjih in malih arterij na nogah, katera povzroča bolečine v mečih). Nevarno stanje nastaja ko, bolečina v meču noge ne popusti tudi v mirovanju denimo ponoči med spanjem, kar so lahko predznaki za možgansko kap ali infarkt srca.

Anevrizma je omejeno izbočenje stene arterije, vene ali srca. Stena žile je neelastična in se zaradi poškodovane mišične plasti lahko izboči, posledično zaradi tega lahko žila poči, kar povzroči notranje krvavitve.

Je vnetje krvnih žil, gre za avtoimuno obolenje (nepravilen odziv imunskega sistema).  Vaskulitis pa lahko povzroči tudi cepljenje. Običajno so to otroške bolezni žil, pojavijo pa se lahko tudi v odrasli dobi.

Je boleče vnetje ven, vena je pordela, trda in na otip boleča , v medicini za izboljšanje zdravja uporabljajo nošenje kompresijskih povojev. Vzroki so pogosto sedeči poklici, premalo gibanja, kri prepočasi teče in se tako gosti..

MOŽNI POVZROČITELJI BOLEZNI

Razna zdravila za druge bolezni lahko povzročajo epilepsije -preberite kontraindikacije o zdravilih, če jih uživate!

SKRITI POVZROČITELJI BOLEZNI

Razna zemeljska sevanja ponoči med spanjem različno vplivajo na zdravje, spanje. Sevanja poznamo kot podzemne vodne žile, hartmannove in curyeve mreže.

Če se določena sevanja križajo na različnem območju telesa, tam povzročajo različne motnje. V primeru krčnih žil, embolije, tromboflebitisa se pogosto križajo ta sevanja v medeničnem predelu. Določena sevanja delujejo vnetno, različne kombinacije pa lahko tvorijo kancerogena obolenja. Vsa ta sevanja povzročajo bolezen na daljši period izpostavljenosti predvsem med spanjem ponoči. Slabijo imunski sistem ter ustvarjajo t.i. stres celic.

Namreč ni dovolj samo zdrav življenski stil, prehrana, potrebno je tudi na zdravem mestu spati!

DIABETES IN ŽILE

Sladkorna bolezen poškoduje žile, znižuje cirkulacijo. Ta bolezen je sistemska, saj napade praktitčno vse organe- ker je slabša cirkulacija. Tako organi kot naprimer srce, ledvica, oči… ne dobijo ustrezne krvne oskrbe in začnejo obolevati. A temeljni vzrok so žile, slabša prehodnost krvi.

STRES

Je odziv telesa na dogodke okoli nas, življenske spremembe. Posledice so hormonalne, saj v stresu telo izloča več adrenalina. Ta ima vpliv na (povišan) srčni tlak, pulz, tudi zmanjševanje krvnega obtoka v določene organe Zožuje žile. Poleg zunanjega (okoljskega) je prisoten lahko tudi geopatski stres celic (zemeljsko sevanje). Slednje lahko deluje na nas zlasti ponoči med spanjem.

 

OSNOVNI ZUNANJI POVZROČITELJI STRESA:

menjava /izguba službe

selitev

ločitev

bližajoči izpiti

preveliki cilji in odgovornost

….

DEJAVNIKI TVEGANJA

•Sevanje podzemnih žil med spanjem povzroča številne težje bolezni

•Stres

•Nezdrav slog

Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje, z Vami že od 1996!

Bioenergija BQT učinkovito preverjeno deluje tudi na daljavo!

Gre za kodiran proces v dimenziji, kjer ne obstajata  razdalja in čas. Prednosti tovrstne terapije so številne, saj lahko v vsakem trenutku vplivamo na biopolje klienta. Tako lahko kadarkoli in kjerkoli pomagamo zmanjšati ali odpraviti bolečine, pri vseh oblikah zdravstvenih težav in stiskah. Povsem enako kot v živo! Rezultati in učinki so velikokrat močnejši kot v živo.

Dokaz za učinkovitost niso samo naši  tretirani klienti, temveč prav živali (hišni ljubljenčki -pes, maček, konj itn.). Živalim ne moremo sporočiti, da bomo izvajali terapije na daljavo ter kdaj. Ravno pri živalih pa dosežemo najhitreje učinke, saj nimajo tovrstnih blokad.

KAKO POTEKA BIOTERAPIJA, KAJ JE POTREBNO, DA SE IZVEDE?

Priporočljivo (ni pa nujno) nam je poslati sliko obraza preko elektronske pošte, MMS ali poklicati.  Opišite nam svoje zdravstvene težave. Za termin terapije vas obvestimo telefonsko, z sms ali po elektronski pošti.

TRAJANJE TERAPIJE

Bioterapija traja med okvirno 15-30minut. Po končani terapiji vas prav tako obvestimo na zgoraj opisane načine.

ALI LAHKO KAJ “ZMOTI” DELOVANJE BIO TERAPIJE?
Prav ničesar – bioterapija se vsakem primeru odvije, ne glede kaj počnete v času izvajanja.

MORATE KAJ POSEBNEGA STORITI MED IZVAJANJEM BIOTERAPIJE?
Ničesar – priporočamo, da se sprostite, uležete na posteljo ali usedete na stol.  To sicer ni nujno potrebno za njen učinek.

OBSTAJAJO REAKCIJE MED TERAPIJO?

Pri bioenergijski terapiji so možne reakcije kot mravljiinčenje po telesu, občutek toplote ali mraza v določenih predelih, spet pri drugih  ljudeh pa nobenih, kar pa ne pomeni, da terapija ne učinkuje.

Dogaja se tudi, da ljudje med energetsko terapijo zaspijo – to ne pomeni, da zaradi tega ne bi prejeli terapije. Pogosto je to samo znak pomanjkanja energije telesa. Razlog je v bolezni, katera povzroča “enormno odtekanje” energije. Terapija kot taka je tudi zelo sproščujoča, ker se sproščajo blokade.

ALI BIOTERAPIJA VPLIVA NA ZDRAVILA, KATERA MORDA UŽIVATE?

Bio terapija ni v navzkrižju z nobenimi zdravili, katere eventuelno jemljete, ker to ni kemija. Energijsko izboljšanje zdravja naravno izboljšuje funkcije organov telesa, kar lahko strokovno potrdi le vaš zdravnik, kateri lahko spremeni dozo zdravil ali jih ukine, v kolikor niso potrebna.

KEMOTERAPIJA, OBSEVANJE

Priporočamo tudi izvajanje energijske terapije pri kemoterapijah in obsevanjih. Telo se tako hitreje znebi strupov, stranskih učinkov kot so lahko  slabosti, bruhanje, pomanjkanje apetita in energije. Bolezen sama povzroča enormno odtekanje človekove energije. Bioenergetik okrepi tudi imunski sistem človeka ter poveča vitalno energijo, izboljša se spanje, zmanjšujejo bolečine.

Kaj je Biostimulator?

Bio-stimulator je bioenergijski nadvložek, namenjen pa je v osnovi  podpori imunskem sistemu. Namestitev je preprosto na jogi vzmetnico. Njegova inovativna tehnologija združuje  učinkovito varnost pred geopatskimi sevanji (pogosti vzroki nastanka bolezni) kot bioenergijski podpori pri številnih zdravstvenih težavah. V osnovi uravnava energije Yin-a in Yanga čaker, izboljšuje krvno cirkulacijo.

Deluje hkrati protibolečinsko in protivnetno ter krepi imunski sistem. Dokazano izboljšuje spanje in vrača energijo, zmanjšuje stres. Uporaba je običajno med spanjem, kjer je imunski sistem najbolj občutljiv. Je učinkovit način  stalne bioenergijske podpore, saj deluje v vseh raziskavah podobno kot bioenergetik pri terapiji.

Ne glede, Biostimulator je z Vami 365 dni/leto, vsak dan okoli 8 ur, z življensko dobo 10 let. To pa so bistvene prednosti, kot tudi osnova- preprečevanje geopatskih dejavnikov, kateri zmanjšujejo imunski odziv ter so pogosti vzroki nastanka težav.

KAKO IZBOLJŠATI  ZDRAVJE?

Poleg zdrave prehrane ne pozabite, da veliko vlogo za celovito zdravje igra prav pozicija postelje. Sevanje vodnih žil in hartmanove mreže motijo spanje. Povzročajo pa tudi številne kronične in tudi rakave bolezni, saj ta sevanja v osnovi slabijo imunski sistem. V primerih vodnih žil prihaja do različnih benignih kot malignih sprememb celic. Nočne ali jutranje bolečine, zbujanja zlasti med 1. in 4. zjutraj, prekomerna utrujenost so prvi simptomi, da ležite na nezdravem mestu. Pogosto opažamo, da so določene lokacije, ulice, bloki kjer ljudje obolevajo za istimi boleznimi. Pregled spalnice omogoča rešitve ter ugotovitev vzroka zdravstvenih težav.  Priporočamo naš inovatvni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR. Le ta preprečuje škodljiv vpliv zemeljskih sevanj in hkrati nudi dolgotrajno bioenergijsko podporo pri številnih zdravstvenih problemih. Pri multipla skleroza Biostimulator zmanjšuje vnetne procese in izboljšuje gibljivost.

ODPRAVITE PRAVI VZROK BOLEZNI, NE SIMPTOM!

Altera, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996

ZAKAJ JE KORISTEN PREGLED AURE GDV?

Omogoča zgodnji alternativni pregled biopolja celega telesa organov in žlez. Zgodnje odkrivanje težav pomeni pravočasno ukrepanje, pred nastopom bolezni. V auri človeka so vidni podatki, žarišča bolezni. Aura na teh mestih je prekinjena in ali nastajajo neobičajni vzorci na organih.

• Priporočamo tudi v primerih, ko niso jasni bolezenski znaki ali simptomi.

Pregled  Aure se priporoča vsem, ljudem, kateri imajo zdravstvene težave kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti stanje organizma. Kirlianova kamera GDV omogoča hiter celostni alternativni energetski pregled telesa.

Pregled Aure GDV ne nadomešča uradnega pregleda pri zdravniku ali specialistu

Opomnik: Bio energijske terapije ne nadomeščajo zdravljenje pri vašem zdravniku ali specialistu!