JE VAŠ OTROK STALNO BOLAN, IMA POGOSTO ANGINE, VNETJA UŠES IN NOSU?

Razlogi so slabši imunski sistem. Alternativno izboljšanje imunskega sistema z bioenergijo BQT je učinkovita terapija. Izboljšanja so vidna tudi že po prvi bioenergijski terapiji, ne glede na tip bolezni. Bioterapija izredno izboljša krvno cirkulacijo ter imunski sistem, zmanjšuje stres. Tako hkrati naravno  tudi odpravlja strupe iz telesa. Alergija na določene snovi je prav tako nepravilna reakcija imunskega sistema. Pomemben dejavnik imunskega sistema je tudi sam porod – naravni ali carski rez, vakum. Carski rez  lahko vpliva na zmanjšan imunski sistem otroka, pa tudi kasneje v odrasli dobi. Podobno velja tudi za vakumski porod. Redkeje lahko zaradi pomanjkanja kisika v možganih nastane cerebralna paraliza.  Sam porod je torej izrednega pomena za zdravje otroka, tudi predporodna doba. A to ni zdaj tema diskusije, bistvo je ohraniti in izboljšati naše največje bogastvo- zdravje otrok!

Moram se vam še enkrat zahvalit, saj ste že spet storili čudež. Davidu je cmv virus padel že za dve tretjini in je praktično negativen. Pa tudi ostali izvidi so veliko boljši. Tudi hemoglobin, ki se nikakor ni hotel dvigniti, je zdaj skoraj že na spodnji meji. Kašelj pa se tudi umirja, oziroma se zdaj veliko izkašljuje, kar prej ni mogel, je posledica adenovirusa. Tako, da res najleša hvala za terapijo na daljavo. Vsi verjamemmo v vas in zelo cenimo vašo pomoč, lp, Katja B.

Energijske terapije z bioenergijo priporočamo izvajati večkrat letno v primeru trdovratnejših bolezni .

ZAKAJ IZBRATI BIOENERGIJO BQT?

Je učinkovita terapija, deluje tudi na daljavo-rezervirajte prosti termin!

SPREMENITE ŽIVLJENJE NA BOLJE ŽE DANES

Altera z Vami že od 1996!

Zakaj izbrati BQT, Your Content Goes Here

 IMA OTROK TEŽAVE Z KONCENTRACIJO, MOTNJE POZORNOSTI?  NE ZDRŽI PRI MIRU, JE HIPERAKTIVEN, SE TEŽKO UMIRI? ALI JE PREMALO AKTIVEN IN BREZ PRAVE VOLJE?

Bioenergija zelo ugodno vpliva na možgane in funkcije, je sproščujoča in uravnava razna hiper-hipo stanja, pogosto starši povedo, ko so pripeljali otroka zaradi bodisi kake druge bolezni, da je bolj zbran in miren, se tudi lažje uči.

Glede na tempo današnjega časa so otroci pogosto pod velikimi pritiski in stresom (šola, učenje, ocene, hobi), kar privede do padca imunskega sistema in s tem nastanek motenj kot bolezni.

KAJ POVZROČA MOTNJE IMUNSKEGA SISTEMA?

Pozicija postelje

Ima velik vpliv na zdravje. Razna potencialna sevanja vodnih žil, hartmannove mreže, curryeve mreže vplivajo negativno na spanje in zdravje. Slabijo imunski sistem, tudi na način, da le ta deluje proti lastnemu telesu. Pojav tudi avtoimunih bolezni, alergije itn.

Poslabšuje se tudi kvaliteta spanja, to pa pomeni odtekanje energije. Sledi pomanjkanje energije, volje in koncentracije, kar ustvarja stres..

Znanstveno dejstvo je, da stres slabi imunski sistem.

Pri odraslem ni nič posebej drugače – ko se nakopiči določena komponenta stresa in ostalih dejavnikov, lahko izbruhne bolezen.

Pogosto jemanje antibiotikov, tudi protibolečinskih tablet, ter za zbijanje visoke telesne temperature ima številne žal tudi negativne stranske učinke, katere slabijo imunski sistem.

CEREBRALNA PARALIZA

Ti otroki imajo težave z gibanjem, hojo, koordinacijo, hranjenjem… Pojavijo se tudi lahko bolezenske motnje s sluhom, očmi, govorom…

Bioenergetik se pri cerebralni paralizi posveča tako možganom in hrbtenjači, ter ostalim težavam.  Izboljšanja  so vidna velikokrat že pri prvih energijskih terapijah.

Tu je bistvena je boljša kvaliteta življenja z manjšimi znaki bolezni.

Oblik cerebralne paralize je več, kot so tudi razlogi številni.

DEJAVNIKI TVEGANJA

•Sevanje podzemnih žil med spanjem povzroča številne težje bolezni

•Stres

•Nezdrav slog

Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje, z Vami že od 1996!

Bioenergija BQT učinkovito preverjeno deluje tudi na daljavo!

Gre za kodiran proces v dimenziji, kjer ne obstajata  razdalja in čas. Prednosti tovrstne terapije so številne, saj lahko v vsakem trenutku vplivamo na biopolje klienta. Tako lahko kadarkoli in kjerkoli pomagamo zmanjšati ali odpraviti bolečine, pri vseh oblikah zdravstvenih težav in stiskah. Povsem enako kot v živo! Rezultati in učinki so velikokrat močnejši kot v živo.

Dokaz za učinkovitost niso samo naši  tretirani klienti, temveč prav živali (hišni ljubljenčki -pes, maček, konj itn.). Živalim ne moremo sporočiti, da bomo izvajali terapije na daljavo ter kdaj. Ravno pri živalih pa dosežemo najhitreje učinke, saj nimajo tovrstnih blokad.

KAKO POTEKA BIOTERAPIJA, KAJ JE POTREBNO, DA SE IZVEDE?

Priporočljivo (ni pa nujno) nam je poslati sliko obraza preko elektronske pošte, MMS ali poklicati.  Opišite nam svoje zdravstvene težave. Za termin terapije vas obvestimo telefonsko, z sms ali po elektronski pošti.

TRAJANJE TERAPIJE

Bioterapija traja med okvirno 15-30minut. Po končani terapiji vas prav tako obvestimo na zgoraj opisane načine.

ALI LAHKO KAJ “ZMOTI” DELOVANJE BIO TERAPIJE?
Prav ničesar – bioterapija se vsakem primeru odvije, ne glede kaj počnete v času izvajanja.

MORATE KAJ POSEBNEGA STORITI MED IZVAJANJEM BIOTERAPIJE?
Ničesar – priporočamo, da se sprostite, uležete na posteljo ali usedete na stol.  To sicer ni nujno potrebno za njen učinek.

OBSTAJAJO REAKCIJE MED TERAPIJO?

Pri bioenergijski terapiji so možne reakcije kot mravljiinčenje po telesu, občutek toplote ali mraza v določenih predelih, spet pri drugih  ljudeh pa nobenih, kar pa ne pomeni, da terapija ne učinkuje.

Dogaja se tudi, da ljudje med energetsko terapijo zaspijo – to ne pomeni, da zaradi tega ne bi prejeli terapije. Pogosto je to samo znak pomanjkanja energije telesa. Razlog je v bolezni, katera povzroča “enormno odtekanje” energije. Terapija kot taka je tudi zelo sproščujoča, ker se sproščajo blokade.

ALI BIOTERAPIJA VPLIVA NA ZDRAVILA, KATERA MORDA UŽIVATE?

Terapija ni v navzkrižju z nobenimi zdravili, katere eventuelno jemljete, ker to ni kemija. Energijsko izboljšanje zdravja naravno izboljšuje funkcije organov telesa, kar lahko strokovno potrdi le vaš zdravnik, kateri lahko spremeni dozo zdravil ali jih ukine, v kolikor niso potrebna.

Kaj je Biostimulator?

Bio-stimulator je bioenergijski nadvložek, namenjen pa je v osnovi  podpori imunskem sistemu. Namestitev je preprosto na jogi vzmetnico. Njegova inovativna tehnologija združuje  učinkovito varnost pred geopatskimi sevanji (pogosti vzroki nastanka bolezni) kot bioenergijski podpori pri številnih zdravstvenih težavah. V osnovi uravnava energije Yin-a in Yanga čaker, izboljšuje krvno cirkulacijo.

Deluje hkrati protibolečinsko in protivnetno ter krepi imunski sistem. Dokazano izboljšuje spanje in vrača energijo, zmanjšuje stres. Uporaba je običajno med spanjem, kjer je imunski sistem najbolj občutljiv. Je učinkovit način  stalne bioenergijske podpore, saj deluje v vseh raziskavah podobno kot bioenergetik pri terapiji.

Ne glede, Biostimulator je z Vami 365 dni/leto, vsak dan okoli 8 ur, z življensko dobo 10 let. To pa so bistvene prednosti, kot tudi osnova- preprečevanje geopatskih dejavnikov, kateri zmanjšujejo imunski odziv ter so pogosti vzroki nastanka težav.

KAKO IZBOLJŠATI  ZDRAVJE?

Poleg zdrave prehrane ne pozabite, da veliko vlogo za celovito zdravje igra prav pozicija postelje. Sevanje vodnih žil in hartmanove mreže motijo spanje. Povzročajo pa tudi številne kronične in tudi rakave bolezni, saj ta sevanja v osnovi slabijo imunski sistem. V primerih vodnih žil prihaja do različnih benignih kot malignih sprememb celic. Nočne ali jutranje bolečine, zbujanja zlasti med 1. in 4. zjutraj, prekomerna utrujenost so prvi simptomi, da ležite na nezdravem mestu. Pogosto opažamo, da so določene lokacije, ulice, bloki kjer ljudje obolevajo za istimi boleznimi. Pregled spalnice omogoča rešitve ter ugotovitev vzroka zdravstvenih težav.  Priporočamo naš inovatvni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR. Le ta preprečuje škodljiv vpliv zemeljskih sevanj in hkrati nudi dolgotrajno bioenergijsko podporo pri številnih zdravstvenih problemih.

ODPRAVITE PRAVI VZROK BOLEZNI, NE SIMPTOM!

Altera, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996

ZAKAJ JE KORISTEN PREGLED AURE GDV?

Omogoča zgodnji alternativni pregled biopolja celega telesa organov in žlez. Zgodnje odkrivanje težav pomeni pravočasno ukrepanje, pred nastopom bolezni. V auri človeka so vidni podatki, žarišča bolezni. Aura na teh mestih je prekinjena in ali nastajajo neobičajni vzorci na organih.

• Priporočamo tudi v primerih, ko niso jasni bolezenski znaki ali simptomi.

Pregled  Aure se priporoča vsem, ljudem, kateri imajo zdravstvene težave kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti stanje organizma. Kirlianova kamera GDV omogoča hiter celostni alternativni energetski pregled telesa.

Pregled Aure GDV ne nadomešča uradnega pregleda pri zdravniku ali specialistu