DERMATOLOŠKE TEŽAVE

Koža je največji človeški organ. Ščiti organe, skrbi za ohranjanje telesne temperature;Preobčutljiva koža pa nakazuje lahko določene težave ali bolezni, vnetja. Upravičeno velja za ogledalo zdravja kot bolezni, ni samo estetski pomen. V njej se vidijo razne bolezni notranjih organov – jeter, črevesja, srca, pljuč, trebušne slinavke. Luskavica, koprivnica, atopijski dermatitis, ekcem, vitiligo, srbečica so pogoste težave kože.

KAKO NA NARAVEN NAČIN NAD PSORIAZO, KOPRIVNICO IN DRUGIMI BOŽNIMI BOLEZNIIMI?

Alternativna terapija z bioenergijo BQT je učinkovita terapija. Bioenergetik deluje enako učinkovito tudi na daljavo, ne samo v živo!

Energijske terapije pospešijo proces zdravljenja tudi  do 5x! Telo se tako tudi hitreje razstruplja toksinov.

Alternativno izboljšanje zdravja kože z bioenergijo je usmerjena – prilagojena terapija glede na vrsto-tip bolezenskega stanja, katero bioterapevt izvaja. Z bio energijo stimuliramo in okrepimo imunski sistem. Ta sodeluje pri vseh bolezenskih primerih – pri vnetju kože, pri  poškodbah tkiva in obnovi tkiva. Nepravilen odziv imunskega sistema pa povzroči številne nevšečnosti in težave – avtoimunske in kronične bolezni, alergije, katere se izražajo skozi kožo. Pri bioterapiji se posebej posvetimo notranjim organom, Ti so zlasti jetra, ledvice, ščitnica, izboljšamo njihovo funkcijo in prekrvavitev kože celega telesa. Odvisno od vrste težav ali stopnje bolezni, so postopna izboljšanja že tudi po prvem ciklu terapij. Pri trdovratnješih primerih pa svetujemo večkratno ponovitev ciklov.

Kozmetično polepšanje kože ne zdravi vzroka, zato je za kožo najboljše notranje ozdravljenje! Bioenergija je upravičeno “najboljša naravna krema” za nego kože.

 

ZAKAJ IZBRATI BIOENERGIJO BQT?

Je učinkovita terapija, deluje tudi na daljavo-rezervirajte prosti termin!

SPREMENITE ŽIVLJENJE NA BOLJE ŽE DANES

Altera z Vami že od 1996!

Zakaj izbrati BQT, Your Content Goes Here

KAKŠNI SO LAHKO VZROKI KOŽNIH OBOLENJ?

Večino težav  z kožo predstavlja imunski sistem in določeni ostali dejavniki. Pogosto so vzroki obolenj notranjih organov tudi geopatske narave.

Skozi kožo se z znojenjem izločajo tudi toksini -strupi, kar jo lahko v prekomernem smislu “načenjajo”.  Poudarjen, kiselkast vonj kljub ustrezni negi in higieni so lahko bolezenski simptomi in znaki za kak notranji organ, kot tudi pogosta srbečica, katere vzrok ni alergija. Razna zdravila, tudi hormonska -njihovi stranski učinki lahko vplivajo negativno na kožo.

URTIKA

Je alergijska reakcija kože zaradi zunanjih dejavnikov – nastajajo urtike. Urtika je lahko majhna (nekaj mimilimetrov) ali večja do nekaj centimetrov velika rdečkasta, srbeča kožna sprememba.

Vzroki za urtiko

•reakcije kože zaradi določene hrane, pijače in zdravil

•Piki insektov

•Reakcije kože na snovi (dišave, lateks, nikelj…)

•Avtoimune bolezni (imunski sistem)

Urtika- koprivnica, kadar traja bolezen dlje časa (kronična urtika)

KRONIČNO VNETJE KOŽE

Je kronična vnetna bolezen kože. Koža je pri luskavici pordela, značilno je prekrita z sivimi luskami.

Psoriaza najpogosteje prizadane nadlahti, ledveni del hrbtenice, nohte, lahko pa se pojavi tudi po obrazu in drugih predelih telesa.

Možni vzroki za psoriazo-luskavico: motnje imunskega sistema, psihosomatika, geopatski vzroki

SRBENJE KOŽE IN EKCEMI

Problemi z suho in hrapavo kožo so pogosto povzročeni zaradi nepravilnega delovanja ščitnice. Pogosta srbečica pa običajno povzročajo jetra. Vzroki ekcema so pogosto v bioenergijskem smislu povezani z pljuči (alergijska astma, tudi lahko zaradi zaviralcev astme-kortikosteroidi).

Kožni rak je tumor pigmentnih celic v sluznicah (ust, spolovil, bazalni plasti očesne mrežnice, možganskih ovojnicah).Možni vzroki za maligni melanom: t.i. brutalno sončenje brez zaščite z opeklinami (večkratne opekline), nepotrjeno raba solarijev.

Dejavniki tveganja za nastaneg malignega melanoma so večji pri ljudeh svetlejše polti, pozornost velja nameniti tudi kožnim znamenjem, katere se po potrebi odstranjuje operativno.

 SKVAMOZNO CELIČNI KARCINOM

Je najpogostejši rak kože, kateri nastaja zaradi izpostavljene kože soncu (obraz, vrat, roke…). Pogostejši je pri moških, starejših od 70 let.

BAZALNO CELIČNI KARCINOM

Je maligni tumor kože. Raste počasi.

DERMATITIS, ATOPIČNI DERMATITIS -EKCEM, KONTAKTNI DERMATITIS

Dermatitis je vnetje kože. Atopični dermatitis je zlasti pogostejši pri dojenčkih.

Kontaktni dermatitis je reakcija kože zaradi stika z kako substanco (kovino, detergentov, mil itn.)

Problemi kroničnega vnetja kože gre splošno zlasti iskati v motnjah imunskega sistema.

Sumljiva kožna znamenja vedno preglejte pri specializiranem dermatologu, kot tudi o načinu uradnega zdravljenja kožnega raka. Bioener

BOLEZEN POVEZANA Z PIGMENTOM

Vitiligo je kožna bolezen, ki nastane zaradi izgube pigmenta. Kaže se v obliki belih omejenih madežev na različnih predelih telesa. Prizadane lahko katerikoli del telesa; Običajno sta obe polovici telesa prizadeti simetrično.  Bolezen prizadane približno 12% ljudi, vzroki niso poznani.

STRES

Je odziv telesa na dogodke okoli nas, življenske spremembe. Posledice so hormonalne, saj v stresu telo izloča več adrenalina. Ta ima vpliv na srčni tlak, pulz, tudi zmanjševanje krvnega obtoka v določene organe. Zmanjšan krvni obtok pa ima posledice- prva so bolečine in slabša oskrba organa ali tkiva. Stres tudi znižuje imunski sistem človeka, povzroča vnetje. Slabši imunski sistem pa povzroča razvoj številnih, avtoimunih in tudi rakavih bolezni. Poleg zunanjega (okoljskega stresa) je prisoten lahko tudi geopatski stres celic (zemeljsko sevanje). Slednje lahko deluje na nas zlasti ponoči med spanjem.

OSNOVNI ZUNANJI POVZROČITELJI STRESA:

menjava /izguba službe

selitev

ločitev

bližajoči izpiti

preveliki cilji in odgovornost

….

MOŽNI POVZROČITELJI BOLEZNI

Razna zdravila za druge bolezni lahko povzročajo bolezni kože kot je ekcem, atopijski dermatitis, koprivnico -preberite kontraindikacije o zdravilih, če jih uživate!

SKRITI POVZROČITELJI BOLEZNI

Razna zemeljska sevanja ponoči med spanjem različno vplivajo na zdravje, spanje. Sevanja poznamo kot podzemne vodne žile, hartmannove in curyeve mreže.

Če se določena sevanja križajo na različnem območju telesa, tam povzročajo različne motnje. Določena sevanja delujejo vnetno, različne kombinacije pa lahko tvorijo kancerogena obolenja, maligne kot benigne spremembe celic. Primarni tumor pa ima lahko zasevke, metastaze drugje. Vsa ta sevanja povzročajo bolezen na daljši period izpostavljenosti predvsem med spanjem ponoči. Slabijo imunski sistem ter ustvarjajo t.i. stres celic.

Namreč ni dovolj samo zdrav življenski stil, prehrana, potrebno je tudi na zdravem mestu spati! Naloga imunskega sistema je, da nas med spanjem ponoči obnavlja.

 

BIOSTIMULATOR

Priporočamo pri kroničnih težavah in boleznih. Izboljšuje prekrvavitev celega telesa. To pomeni boljšo oskrbo možganov, živcev, ligamentov, mišic.V kombinaciji z bioterapijo tako dosežemo še hitrejše in trajnejše rezultate. Biostimulator ima pozitivne učinke tudi pri številnih drugih zdravstvenih problemih.

deluje protivnetno in protibolečinsko

krepi imunski sistem

običajna uporaba je ponoči med spanjem

izboljšuje spanje in vrača energijo

varuje pred geopatskim vzroki

DEJAVNIKI TVEGANJA

•Sevanje podzemnih žil med spanjem povzroča številne težje bolezni

•Stres

•Nezdrav slog

Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje, z Vami že od 1996!

Bioenergija BQT učinkovito preverjeno deluje tudi na daljavo!

Gre za kodiran proces v dimenziji, kjer ne obstajata  razdalja in čas. Prednosti tovrstne terapije so številne, saj lahko v vsakem trenutku vplivamo na biopolje klienta. Tako lahko kadarkoli in kjerkoli pomagamo zmanjšati ali odpraviti bolečine, pri vseh oblikah zdravstvenih težav in stiskah. Povsem enako kot v živo! Rezultati in učinki so velikokrat močnejši kot v živo.

Dokaz za učinkovitost niso samo naši  tretirani klienti, temveč prav živali (hišni ljubljenčki -pes, maček, konj itn.). Živalim ne moremo sporočiti, da bomo izvajali terapije na daljavo ter kdaj. Ravno pri živalih pa dosežemo najhitreje učinke, saj nimajo tovrstnih blokad.

KAKO POTEKA BIOTERAPIJA, KAJ JE POTREBNO, DA SE IZVEDE?

Priporočljivo (ni pa nujno) nam je poslati sliko obraza preko elektronske pošte, MMS ali poklicati.  Opišite nam svoje zdravstvene težave. Za termin terapije vas obvestimo telefonsko, z sms ali po elektronski pošti.

TRAJANJE TERAPIJE

Bioterapija traja med okvirno 15-30minut. Po končani terapiji vas prav tako obvestimo na zgoraj opisane načine.

ALI LAHKO KAJ “ZMOTI” DELOVANJE BIO TERAPIJE?
Prav ničesar – bioterapija se vsakem primeru odvije, ne glede kaj počnete v času izvajanja.

MORATE KAJ POSEBNEGA STORITI MED IZVAJANJEM BIOTERAPIJE?
Ničesar – priporočamo, da se sprostite, uležete na posteljo ali usedete na stol.  To sicer ni nujno potrebno za njen učinek.

OBSTAJAJO REAKCIJE MED TERAPIJO?

Pri bioenergijski terapiji so možne reakcije kot mravljiinčenje po telesu, občutek toplote ali mraza v določenih predelih, spet pri drugih  ljudeh pa nobenih, kar pa ne pomeni, da terapija ne učinkuje.

Dogaja se tudi, da ljudje med energetsko terapijo zaspijo – to ne pomeni, da zaradi tega ne bi prejeli terapije. Pogosto je to samo znak pomanjkanja energije telesa. Razlog je v bolezni, katera povzroča “enormno odtekanje” energije. Terapija kot taka je tudi zelo sproščujoča, ker se sproščajo blokade.

ALI BIOTERAPIJA VPLIVA NA ZDRAVILA, KATERA MORDA UŽIVATE?

Bio terapija ni v navzkrižju z nobenimi zdravili, katere eventuelno jemljete, ker to ni kemija. Energijsko izboljšanje zdravja naravno izboljšuje funkcije organov telesa, kar lahko strokovno potrdi le vaš zdravnik, kateri lahko spremeni dozo zdravil ali jih ukine, v kolikor niso potrebna.

KEMOTERAPIJA, OBSEVANJE

Priporočamo tudi izvajanje energijske terapije pri kemoterapijah in obsevanjih. Telo se tako hitreje znebi strupov, stranskih učinkov kot so lahko  slabosti, bruhanje, pomanjkanje apetita in energije. Bolezen sama povzroča enormno odtekanje človekove energije. Bioenergetik okrepi tudi imunski sistem človeka ter poveča vitalno energijo, izboljša se spanje, zmanjšujejo bolečine.

Kaj je Biostimulator?

Bio-stimulator je bioenergijski nadvložek, namenjen pa je v osnovi  podpori imunskem sistemu. Namestitev je preprosto na jogi vzmetnico. Njegova inovativna tehnologija združuje  učinkovito varnost pred geopatskimi sevanji (pogosti vzroki nastanka bolezni) kot bioenergijski podpori pri številnih zdravstvenih težavah. V osnovi uravnava energije Yin-a in Yanga čaker, izboljšuje krvno cirkulacijo.

Deluje hkrati protibolečinsko in protivnetno ter krepi imunski sistem. Dokazano izboljšuje spanje in vrača energijo, zmanjšuje stres. Uporaba je običajno med spanjem, kjer je imunski sistem najbolj občutljiv. Je učinkovit način  stalne bioenergijske podpore, saj deluje v vseh raziskavah podobno kot bioenergetik pri terapiji.

Ne glede, Biostimulator je z Vami 365 dni/leto, vsak dan okoli 8 ur, z življensko dobo 10 let. To pa so bistvene prednosti, kot tudi osnova- preprečevanje geopatskih dejavnikov, kateri zmanjšujejo imunski odziv ter so pogosti vzroki nastanka težav.

KAKO IZBOLJŠATI  ZDRAVJE?

Poleg zdrave prehrane ne pozabite, da veliko vlogo za celovito zdravje igra prav pozicija postelje. Sevanje vodnih žil in hartmanove mreže motijo spanje. Povzročajo pa tudi številne kronične in tudi rakave bolezni, saj ta sevanja v osnovi slabijo imunski sistem. V primerih vodnih žil prihaja do različnih benignih kot malignih sprememb celic. Nočne ali jutranje bolečine, zbujanja zlasti med 1. in 4. zjutraj, prekomerna utrujenost so prvi simptomi, da ležite na nezdravem mestu. Pogosto opažamo, da so določene lokacije, ulice, bloki kjer ljudje obolevajo za istimi boleznimi. Pregled spalnice omogoča rešitve ter ugotovitev vzroka zdravstvenih težav.  Priporočamo naš inovatvni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR. Le ta preprečuje škodljiv vpliv zemeljskih sevanj in hkrati nudi dolgotrajno bioenergijsko podporo pri številnih zdravstvenih problemih. Pri multipla skleroza Biostimulator zmanjšuje vnetne procese in izboljšuje gibljivost.

ODPRAVITE PRAVI VZROK BOLEZNI, NE SIMPTOM!

Altera, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996

ZAKAJ JE KORISTEN PREGLED AURE GDV?

Omogoča zgodnji alternativni pregled biopolja celega telesa organov in žlez. Zgodnje odkrivanje težav pomeni pravočasno ukrepanje, pred nastopom bolezni. V auri človeka so vidni podatki, žarišča bolezni. Aura na teh mestih je prekinjena in ali nastajajo neobičajni vzorci na organih.

• Priporočamo tudi v primerih, ko niso jasni bolezenski znaki ali simptomi.

Pregled  Aure se priporoča vsem, ljudem, kateri imajo zdravstvene težave kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti stanje organizma. Kirlianova kamera GDV omogoča hiter celostni alternativni energetski pregled telesa.

Pregled Aure GDV ne nadomešča uradnega pregleda pri zdravniku ali specialistu

Opomnik: Bio energijske terapije ne nadomeščajo zdravljenje pri vašem zdravniku ali specialistu! Namen spletne strani in storitev je izboljšati kvaliteto življenja in dopolnilo zdravja. Simptomi in znaki bolezni navedeni na spletni strani ne predstavljajo diagnoze!