MOŽGANSKI TUMOR

Možganski tumorji so lahko primarni ali zasevki – metastaze na možganih. Najpogosteje so prisotne metastaze drugih organov (naprimer pljuč). Dejavniki tveganja za nastanek primarnega možganskega tumorja uradno niso poznani. Naše izkušnje kažejo, da je pogosto geopatsko sevanje ter stres ključni krivec nastanka rakavih tvorb.  Le to zmanjšuje imunski sistem. Edino pri gliomu je krivec radioaktivno sevanje. Meningeom – je benigni tumor, ki izhaja iz možganskih ovojnic. Simptomi in znaki  tumorja na možganih so lahko glavobol, katerega ne odpravi običajno protibolečinsko sredstvo. Drugi pojavi so možni kot dvojni vid, vrtoglavica, motnje ravnotežja, posledično padec človeka. Pojav epilepsije je tudi možen.

KAKO NA NARAVEN NAČIN NAD MOŽGANSKI TUMOR IN METASTAZE?

Alternativna terapija z bioenergijo BQT je učinkovita terapija. Bioenergetik deluje enako učinkovito tudi na daljavo, ne samo v živo!

Energijske terapije pospešijo proces zdravljenja tudi  do 5x! Telo se tako tudi hitreje razstruplja toksinov.

Izboljšanja so vidna tudi že po prvih bioenergijskih terapijah. Izboljša se vid, dvojni vid se popravi, kar kaže, da se je tumor v možganih zmanjšal.

Tudi stranski simptomi in znaki tumorja se zmanjšajo. Ti so motnje ravnotežja, vrtoglavice, epilepsije ali glavoboli in otežena hoja. Bistvo bioenergije je, da izredno okrepi imunski sistem. Namreč prav ta je pogosti osnovni krivec nastanka benignih ali malignih sprememb celic. Torej, če jih pravočasno ne prepozna, ne ukrepa in jih ne uniči. Številni uporabniki bioterapije poročajo tudi o odklonu epilepsij. Bioterapija izredno izboljša delovanje možganov ter učinkovito zmanjšuje stres in tumor.  To so pogoste izkušnje ljudi tretiranih z energijsko terapijo.

Pozdravljeni, oče ima metastaze na možganih. Po vaši bioterapiji, ga ne boli več glava, tudi hoja je boljša. Po približno petem ciklu terapij tudi bolje vidi. Lep pozdrav, Irena

ZAKAJ IZBRATI BIOENERGIJO BQT?

Je učinkovita terapija, deluje tudi na daljavo-rezervirajte prosti termin!

SPREMENITE ŽIVLJENJE NA BOLJE ŽE DANES

Altera z Vami že od 1996!

Zakaj izbrati BQT, Your Content Goes Here

MOŽGANSKA KAP ALI INFARKT

Nastane zaradi različnih vzrokov. Gre za rupturo žile v možganih, anevrizme in krvavitve ali oz. posledično zamašitve žile zaradi strdka, notranjih krvavitev. Možgani so najbolj zapleten organ, kateri nadzorujejo telesne funkcije. V možganih so centri za čutila kot vid, sluh, vonj, govor, veselje, žalost, bolečine…

Možganska kap je tretji najpogostejši vzrok smrti v Evropi.

Po  možganski kapi se običajno življenje spremeni. Posledice se kažejo kot  znaki za različne motnje in okvare – prizadetost rok, ohromelosti nog po levi ali desni strani telesa, motnje govora, vida, invalidnost – paraliza itn.; Vzroki pri starejših ljudeh za možgansko kap so pogosteje v bolezni ožilja- ateroskleroza, visok krvni tlak in sladkorna bolezen. Bio terapija po možganski kapi se priporoča, kar kažejo izkušnje številnih ljudi.

Možgani dajejo impulz, sporočila živcem, mišicam, kaj naj naredijo. Iz tega razloga je treba izboljšati oskrbo možganov, kar pa bioenergija izboljšuje. Če torej želimo prijeti žlico, mora prvo priti impulz za določeno mišico. Res je, dlje ko traja določena paraliza, mišice bolj atrofirajo – z gibanjem, vajami jih resda krepimo. A še vedno, impulz možganov je tisti, kateri sproži določeno skupino mišic.

Novejša znanstvena dognanja so, da se lahko možganske celice začnejo obnavljati.

Tudi tu imamo z energijskimi vplivi pozitivne izkušnje. Obolelim se izboljša finomotorika, hoja , govor, premikanje rok..

Izvaja se bioterapija na prizadetih delih telesa in motnjah, katere so nastale zaradi možganske kapi oz. infarkta. Obsevanje možganov z bioenergijo daje odlične rezultate, popravlja prizadetost možganov zaradi okvare, izboljša možganske funkcije. Pospeši rehabilitacijo-okrevanje tudi do 5x. Izboljša se oskrba možganov po krvi in hranili, stanje žil.

Pogosto se pozitivni učinki vidijo že tudi po prvi terapiji, ljudje lažje in boljše hodijo, boljše dvignejo roko, katero pred bioterapijo niso mogli. Postopoma  se izboljšujejo ostale prizadete funkcije telesa tudi pri zastaranih boleznih..

nezdravo prehranjevanje

povišan holesterol, zamašenost žil, strdki

kajenje, motnje srčnega ritma

previsok krvni tlak, alkohol

Velikokrat pa so vzroki tudi geopatske narave.   Geopatski vzroki delujejo na telo prav ponoči med spanjem, povzročajo pa benigne kot maligne spremembe celic, zlasti, ko prehajajo na območju glave. Ostale nevrološke bolezni možganov so Alzheimerjeva bolezen, Parkinsonova bolezen, demenca, shizofrenija, epilepsija, depresija.  Pri naštetih boleznih tudi priporočamo uporabo bioenergije.

STRES

Je odziv telesa na dogodke okoli nas, življenske spremembe. Posledice so hormonalne, saj v stresu telo izloča več adrenalina. Ta ima vpliv na srčni tlak, pulz, tudi zmanjševanje krvnega obtoka v določene organe. Zmanjšan krvni obtok pa ima posledice- prva so bolečine in slabša oskrba organa ali tkiva. Stres tudi znižuje imunski sistem človeka, povzroča vnetje. Slabši imunski sistem pa povzroča razvoj številnih bolezni, tudi rakavih. Poleg zunanjega (okoljskega) je prisoten lahko tudi geopatski stres celic (zemeljsko sevanje). Slednje lahko deluje na nas zlasti ponoči med spanjem.

OSNOVNI ZUNANJI POVZROČITELJI STRESA:

menjava /izguba službe

selitev

ločitev

bližajoči izpiti

preveliki cilji in odgovornost

….

MOŽNI POVZROČITELJI BOLEZNI

SKRITI POVZROČITELJI BOLEZNI

Razna zemeljska sevanja ponoči med spanjem različno vplivajo na zdravje, spanje. Sevanja poznamo kot podzemne vodne žile, hartmannove in curyeve mreže.

Če se določena sevanja križajo na različnem območju telesa, tam povzročajo različne motnje. Določena sevanja delujejo vnetno, različne kombinacije pa lahko tvorijo kancerogena obolenja, maligne kot benigne spremembe celic. Primarni tumor pa ima lahko zasevke, metastaze drugje. Vsa ta sevanja povzročajo bolezen na daljši period izpostavljenosti predvsem med spanjem ponoči. Slabijo imunski sistem ter ustvarjajo t.i. stres celic.

Namreč ni dovolj samo zdrav življenski stil, prehrana, potrebno je tudi na zdravem mestu spati! Naloga imunskega sistema je, da nas med spanjem ponoči obnavlja.

 

TUMOR NA MOŽGANIH

Lokacija, velikost tumorja na določenem predelu možganov lahko povzroča epilepsije.

Tudi v teh primerih priporočamo bio terapije.

DEJAVNIKI TVEGANJA

•Sevanje podzemnih žil med spanjem povzroča številne težje bolezni

•Stres

•Nezdrav slog

Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje, z Vami že od 1996!

Bioenergija BQT učinkovito preverjeno deluje tudi na daljavo!

Gre za kodiran proces v dimenziji, kjer ne obstajata  razdalja in čas. Prednosti tovrstne terapije so številne, saj lahko v vsakem trenutku vplivamo na biopolje klienta. Tako lahko kadarkoli in kjerkoli pomagamo zmanjšati ali odpraviti bolečine, pri vseh oblikah zdravstvenih težav in stiskah. Povsem enako kot v živo! Rezultati in učinki so velikokrat močnejši kot v živo.

Dokaz za učinkovitost niso samo naši  tretirani klienti, temveč prav živali (hišni ljubljenčki -pes, maček, konj itn.). Živalim ne moremo sporočiti, da bomo izvajali terapije na daljavo ter kdaj. Ravno pri živalih pa dosežemo najhitreje učinke, saj nimajo tovrstnih blokad.

KAKO POTEKA BIOTERAPIJA, KAJ JE POTREBNO, DA SE IZVEDE?

Priporočljivo (ni pa nujno) nam je poslati sliko obraza preko elektronske pošte, MMS ali poklicati.  Opišite nam svoje zdravstvene težave. Za termin terapije vas obvestimo telefonsko, z sms ali po elektronski pošti.

TRAJANJE TERAPIJE

Bioterapija traja med okvirno 15-30minut. Po končani terapiji vas prav tako obvestimo na zgoraj opisane načine.

ALI LAHKO KAJ “ZMOTI” DELOVANJE BIO TERAPIJE?
Prav ničesar – bioterapija se vsakem primeru odvije, ne glede kaj počnete v času izvajanja.

MORATE KAJ POSEBNEGA STORITI MED IZVAJANJEM BIOTERAPIJE?
Ničesar – priporočamo, da se sprostite, uležete na posteljo ali usedete na stol.  To sicer ni nujno potrebno za njen učinek.

OBSTAJAJO REAKCIJE MED TERAPIJO?

Pri bioenergijski terapiji so možne reakcije kot mravljiinčenje po telesu, občutek toplote ali mraza v določenih predelih, spet pri drugih  ljudeh pa nobenih, kar pa ne pomeni, da terapija ne učinkuje.

Dogaja se tudi, da ljudje med energetsko terapijo zaspijo – to ne pomeni, da zaradi tega ne bi prejeli terapije. Pogosto je to samo znak pomanjkanja energije telesa. Razlog je v bolezni, katera povzroča “enormno odtekanje” energije. Terapija kot taka je tudi zelo sproščujoča, ker se sproščajo blokade.

ALI BIOTERAPIJA VPLIVA NA ZDRAVILA, KATERA MORDA UŽIVATE?

Bio terapija ni v navzkrižju z nobenimi zdravili, katere eventuelno jemljete, ker to ni kemija. Energijsko izboljšanje zdravja naravno izboljšuje funkcije organov telesa, kar lahko strokovno potrdi le vaš zdravnik, kateri lahko spremeni dozo zdravil ali jih ukine, v kolikor niso potrebna.

KEMOTERAPIJA, OBSEVANJE

Priporočamo tudi izvajanje energijske terapije pri kemoterapijah in obsevanjih. Telo se tako hitreje znebi strupov, stranskih učinkov kot so lahko  slabosti, bruhanje, pomanjkanje apetita in energije. Bolezen sama povzroča enormno odtekanje človekove energije. Bioenergetik okrepi tudi imunski sistem človeka ter poveča vitalno energijo, izboljša se spanje, zmanjšujejo bolečine.

Kaj je Biostimulator?

Bio-stimulator je bioenergijski nadvložek, namenjen pa je v osnovi  podpori imunskem sistemu. Namestitev je preprosto na jogi vzmetnico. Njegova inovativna tehnologija združuje  učinkovito varnost pred geopatskimi sevanji (pogosti vzroki nastanka bolezni) kot bioenergijski podpori pri številnih zdravstvenih težavah. V osnovi uravnava energije Yin-a in Yanga čaker, izboljšuje krvno cirkulacijo.

Deluje hkrati protibolečinsko in protivnetno ter krepi imunski sistem. Dokazano izboljšuje spanje in vrača energijo, zmanjšuje stres. Uporaba je običajno med spanjem, kjer je imunski sistem najbolj občutljiv. Je učinkovit način  stalne bioenergijske podpore, saj deluje v vseh raziskavah podobno kot bioenergetik pri terapiji.

Ne glede, Biostimulator je z Vami 365 dni/leto, vsak dan okoli 8 ur, z življensko dobo 10 let. To pa so bistvene prednosti, kot tudi osnova- preprečevanje geopatskih dejavnikov, kateri zmanjšujejo imunski odziv ter so pogosti vzroki nastanka težav.

KAKO IZBOLJŠATI  ZDRAVJE?

Poleg zdrave prehrane ne pozabite, da veliko vlogo za celovito zdravje igra prav pozicija postelje. Sevanje vodnih žil in hartmanove mreže motijo spanje. Povzročajo pa tudi številne kronične in tudi rakave bolezni, saj ta sevanja v osnovi slabijo imunski sistem. V primerih vodnih žil prihaja do različnih benignih kot malignih sprememb celic. Nočne ali jutranje bolečine, zbujanja zlasti med 1. in 4. zjutraj, prekomerna utrujenost so prvi simptomi, da ležite na nezdravem mestu. Pogosto opažamo, da so določene lokacije, ulice, bloki kjer ljudje obolevajo za istimi boleznimi. Pregled spalnice omogoča rešitve ter ugotovitev vzroka zdravstvenih težav.  Priporočamo naš inovatvni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR. Le ta preprečuje škodljiv vpliv zemeljskih sevanj in hkrati nudi dolgotrajno bioenergijsko podporo pri številnih zdravstvenih problemih. Pri multipla skleroza Biostimulator zmanjšuje vnetne procese in izboljšuje gibljivost.

ODPRAVITE PRAVI VZROK BOLEZNI, NE SIMPTOM!

Altera, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996

ZAKAJ JE KORISTEN PREGLED AURE GDV?

Omogoča zgodnji alternativni pregled biopolja celega telesa organov in žlez. Zgodnje odkrivanje težav pomeni pravočasno ukrepanje, pred nastopom bolezni. V auri človeka so vidni podatki, žarišča bolezni. Aura na teh mestih je prekinjena in ali nastajajo neobičajni vzorci na organih.

• Priporočamo tudi v primerih, ko niso jasni bolezenski znaki ali simptomi.

Pregled  Aure se priporoča vsem, ljudem, kateri imajo zdravstvene težave kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti stanje organizma. Kirlianova kamera GDV omogoča hiter celostni alternativni energetski pregled telesa.

Pregled Aure GDV ne nadomešča uradnega pregleda pri zdravniku ali specialistu

Opomnik: Bio energijske terapije ne nadomeščajo zdravljenje pri vašem zdravniku ali specialistu! Namen spletne strani in storitev je izboljšati kvaliteto življenja in dopolnilo zdravja. Simptomi in znaki bolezni navedeni na spletni strani ne predstavljajo diagnoze!