POVIŠAN HOLESTEROL IN ŽOLČNI KAMNI

Telo tvori holesterol samo.Vzroki za zvišan holesterol v krvi so STRES ter geopatski stres celic.  Geopatski stres potencialno vpliva na telo zlasti ponoči med spanjem ter povzroča tudi hujše bolezni. Prav zato pogosto tudi radikalna sprememba v prehrani ne učinkuje dovolj za znižanje holesterola. Denimo v praksi je tudi za hujšimi boleznimi kot je rak jeter zbolelo ogromno ljudi, kateri so zdravo živeli, niso kadili in konzumirali alkohola. Žolčni kamni imajo isti vzrok.

KAKO NA NARAVEN NAČIN ZMANJŠATI PREVISOK HOLESTEROL IN ODPRAVITI ŽOLČNE KAMNE?

Alternativna terapija z bioenergijo BQT je učinkovita terapija. Bioenergetik deluje enako učinkovito tudi na daljavo, ne samo v živo!

Energijske terapije pospešijo proces zdravljenja tudi  do 5x! Telo se tako tudi hitreje razstruplja toksinov, izboljša se delovanje jeter.

Alternativno izboljšanje jeter in povezanih jetrnih bolezni z bioenergijo ima dobre učinke. Učinkovito zmanjšuje stres, izboljša krvno cirkulacijo celega telesa. Namreč kri, katera je gosta, običajno počasneje teče, kar predstavlja napor za srce in žile. Nevarnost slabšega krvnega obtoka predstavlja težave srcu in žilam, posledično nastaja višji krvni tlak, da srce zadosti potrebe oskrbe organom. Namreč, slabša krvna cirkulacija lahko povzroči krvne strdke in predstavlja nevarnost srčnega infarkta ali možganske kapi zaradi embolije-krvnega strdka.  Z bioenergijo močno okrepimo tudi delovanje srca ter celotno prekrvavitev telesa. V primeru težav z žolčem, žolčnimi kamni, je terapija usmerjena na “topljenju”  žolčnih kamnov kateri zajamejo izvode- žolčevode. Pogosto so zvišan holesterol in žolčni kamni posledica stresa, kateri vpliva na vse celice telesa. Zdravila za zniževanje holesterola pa imajo žal veliko stranskih učinkov. Eden izmed stranskih učinkov so bolečine po mišicah-mialgija.

Gledano v praksi, celo dieta in zdrava hrana ne pripomore k bistvenem znižanju holesterola.Kako razložiti tudi, da povišan holesterol najdemo tudi pri veganih in vegeterijancih?

ZAKAJ IZBRATI BIOENERGIJO BQT?

Je učinkovita terapija, deluje tudi na daljavo-rezervirajte prosti termin!

SPREMENITE ŽIVLJENJE NA BOLJE ŽE DANES

Altera z Vami že od 1996!

Zakaj izbrati BQT, Your Content Goes Here

HOLESTEROL IN HRANA

Holesterol nastaja v jetrih, kamor naj bi se tudi vrnil, potem ko se z žolčem prenese v prebavil. Žolč pomaga presnavljati maščobe. Nosilci  beljakovin – lipoproteini (LDL) povzročajo nalaganje maščobnih oblog arterijskih stenah žil.  Lipoproteini z visoko gostoto (HDL) pa skrbijo za to, da holesterol potuje skozi krvne žile in se nato vrne v jetra.

Povišan holesterol (LDL) je torej skriti sovražnik našega ožilja, problem je tudi v tem, da dolga leta deluje potihoma, ko se zavemo, so običajno prisotne že posledice. Pomembno je, da kadar se ugotovi povišan holesterol, da zmanjšamo vnos maščob, zlasti živalskega izvora. Vendar, odločilen je stres in pogosto geopatski vzrok. Iz tega razloga kot poudarjamo, dieta in prehrana za znižanje holesterola običajno ne spremeni kaj dosti. Bioenergija deluje naravno, učinkovito in tako povsem brez stranskih učinkov.

HOLESTEROL IN CIRKULACIJA – (PREKRVAVITEV)

Pretirano visoke vrednosti holesterola, trigliceridev mašijo žile,  to so dejavniki bolezni srca in ožilja. To poveča tveganje nastanka srčnega infarkta in možganske kapi. V redkejših primerih tudi gangrene ali tromboze noge. Skupno to pomeni višji krvni pritisk skozi stene žil, slabši pretok zaradi zožanja-stenoze žile. Stenoza povzroči, da se kri postopno začne zgoščevati, ustvari pogoj za embolijo – krvne strdke. Kri mora teči torej, da ne postane gosta. Dodaten problem slabe cirkulacije pa nastaja pri ljudeh z omejeno gibljivostjo bodisi zaradi bolečin ali invalidnosti. Zlasti to postane drastično ponoči med spanjem, saj se že tako slab krvni obtok še zmanjša. Še večji problem in nevarnost pa je kombinacija sladkorne bolezni- visok krvni sladkor  v krvi.

Žolč je prebavni sok

Je zlatorumene barve. Sestava žolča: vsebuje elektrolite, holesterol in druge maščobe, elektrolite, odpadne snovi jeter, razgradnje zdravil. Deluje tako, da topi maščobe iz zaužite mastne hrane, da jih telo lažje absorbira.

Pomanjkanje žolča

Težave z žolčem lahko najhitreje opazimo tudi na blatu: Če je blato zelo svetlo, pomeni da jetra proizvedejo premalo žolča.

STRES

Žolčni kamni večinoma nastajajo v žolčniku. Lahko prizadanejo nevarno žolčevode (okužbe) in s tem jetra ter trebušno slinavko, okužba pa se dalje širi preko krvnega obtoka. Tudi tu je pogosto vzrok stres, zato ni čudno, če rečemo za nekoga, da je “žolčen”.

Holestaza je delni ali popolni zastoj žolča. Možni vzroki so žolčni kamni v žolčniku, hepatični;

Žolčna kolika-  imenuje se za bolečine zaradi bolečine v napadih, katere povzročijo žolčni kamni.

Simptomi in znaki se kažejo lahko kot povišana temperatura, mrzlica, bruhanje;

STRES

Je odziv telesa na dogodke okoli nas, življenske spremembe. Posledice so hormonalne, saj v stresu telo izloča več adrenalina. Ta ima vpliv na srčni tlak, pulz, tudi zmanjševanje krvnega obtoka v določene organe. Zmanjšan krvni obtok pa ima posledice- prva so bolečine in slabša oskrba organa ali tkiva. Stres tudi znižuje imunski sistem človeka, povzroča vnetje. Slabši imunski sistem pa povzroča razvoj številnih, avtoimunih in tudi rakavih bolezni. Poleg zunanjega (okoljskega stresa) je prisoten lahko tudi geopatski stres celic (zemeljsko sevanje). Slednje lahko deluje na nas zlasti ponoči med spanjem.

OSNOVNI ZUNANJI POVZROČITELJI STRESA:

menjava /izguba službe

selitev

ločitev

bližajoči izpiti

preveliki cilji in odgovornost

….

MOŽNI POVZROČITELJI BOLEZNI

Razna zdravila za druge bolezni lahko povzročajo težave za jetra -preberite kontraindikacije o zdravilih, če jih uživate!

SKRITI POVZROČITELJI BOLEZNI

Razna zemeljska sevanja ponoči med spanjem različno vplivajo na zdravje, spanje. Sevanja poznamo kot podzemne vodne žile, hartmannove in curyeve mreže.

Če se določena sevanja križajo na različnem območju telesa, tam povzročajo različne motnje. Določena sevanja delujejo vnetno, različne kombinacije pa lahko tvorijo kancerogena obolenja, maligne kot benigne spremembe celic. Primarni tumor pa ima lahko zasevke, metastaze drugje. Vsa ta sevanja povzročajo bolezen na daljši period izpostavljenosti predvsem med spanjem ponoči. Slabijo imunski sistem ter ustvarjajo t.i. stres celic.

Namreč ni dovolj samo zdrav življenski stil, prehrana, potrebno je tudi na zdravem mestu spati! Naloga imunskega sistema je, da nas med spanjem ponoči obnavlja.

 

BIOSTIMULATOR

Priporočamo pri kroničnih težavah in boleznih. Izboljšuje prekrvavitev celega telesa. To pomeni boljšo oskrbo možganov, živcev, ligamentov, mišic.V kombinaciji z bioterapijo tako dosežemo še hitrejše in trajnejše rezultate. Biostimulator ima pozitivne učinke tudi pri številnih drugih zdravstvenih problemih.

deluje protivnetno in protibolečinsko

krepi imunski sistem

običajna uporaba je ponoči med spanjem

izboljšuje spanje in vrača energijo

varuje pred geopatskim vzroki

izboljšuje cirkulacijo celega telesa ter tako pozitivno učinkuje na holesterol

DEJAVNIKI TVEGANJA

•Sevanje podzemnih žil med spanjem povzroča številne težje bolezni

•Stres

•Nezdrav slog

Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje, z Vami že od 1996!

Bioenergija BQT učinkovito preverjeno deluje tudi na daljavo!

Gre za kodiran proces v dimenziji, kjer ne obstajata  razdalja in čas. Prednosti tovrstne terapije so številne, saj lahko v vsakem trenutku vplivamo na biopolje klienta. Tako lahko kadarkoli in kjerkoli pomagamo zmanjšati ali odpraviti bolečine, pri vseh oblikah zdravstvenih težav in stiskah. Povsem enako kot v živo! Rezultati in učinki so velikokrat močnejši kot v živo.

Dokaz za učinkovitost niso samo naši  tretirani klienti, temveč prav živali (hišni ljubljenčki -pes, maček, konj itn.). Živalim ne moremo sporočiti, da bomo izvajali terapije na daljavo ter kdaj. Ravno pri živalih pa dosežemo najhitreje učinke, saj nimajo tovrstnih blokad.

KAKO POTEKA BIOTERAPIJA, KAJ JE POTREBNO, DA SE IZVEDE?

Priporočljivo (ni pa nujno) nam je poslati sliko obraza preko elektronske pošte, MMS ali poklicati.  Opišite nam svoje zdravstvene težave. Za termin terapije vas obvestimo telefonsko, z sms ali po elektronski pošti.

TRAJANJE TERAPIJE

Bioterapija traja med okvirno 15-30minut. Po končani terapiji vas prav tako obvestimo na zgoraj opisane načine.

ALI LAHKO KAJ “ZMOTI” DELOVANJE BIO TERAPIJE?
Prav ničesar – bioterapija se vsakem primeru odvije, ne glede kaj počnete v času izvajanja.

MORATE KAJ POSEBNEGA STORITI MED IZVAJANJEM BIOTERAPIJE?
Ničesar – priporočamo, da se sprostite, uležete na posteljo ali usedete na stol.  To sicer ni nujno potrebno za njen učinek.

OBSTAJAJO REAKCIJE MED TERAPIJO?

Pri bioenergijski terapiji so možne reakcije kot mravljiinčenje po telesu, občutek toplote ali mraza v določenih predelih, spet pri drugih  ljudeh pa nobenih, kar pa ne pomeni, da terapija ne učinkuje.

Dogaja se tudi, da ljudje med energetsko terapijo zaspijo – to ne pomeni, da zaradi tega ne bi prejeli terapije. Pogosto je to samo znak pomanjkanja energije telesa. Razlog je v bolezni, katera povzroča “enormno odtekanje” energije. Terapija kot taka je tudi zelo sproščujoča, ker se sproščajo blokade.

ALI BIOTERAPIJA VPLIVA NA ZDRAVILA, KATERA MORDA UŽIVATE?

Bio terapija ni v navzkrižju z nobenimi zdravili, katere eventuelno jemljete, ker to ni kemija. Energijsko izboljšanje zdravja naravno izboljšuje funkcije organov telesa, kar lahko strokovno potrdi le vaš zdravnik, kateri lahko spremeni dozo zdravil ali jih ukine, v kolikor niso potrebna.

KEMOTERAPIJA, OBSEVANJE

Priporočamo tudi izvajanje energijske terapije pri kemoterapijah in obsevanjih. Telo se tako hitreje znebi strupov, stranskih učinkov kot so lahko  slabosti, bruhanje, pomanjkanje apetita in energije. Bolezen sama povzroča enormno odtekanje človekove energije. Bioenergetik okrepi tudi imunski sistem človeka ter poveča vitalno energijo, izboljša se spanje, zmanjšujejo bolečine.

Kaj je Biostimulator?

Bio-stimulator je bioenergijski nadvložek, namenjen pa je v osnovi  podpori imunskem sistemu. Namestitev je preprosto na jogi vzmetnico. Njegova inovativna tehnologija združuje  učinkovito varnost pred geopatskimi sevanji (pogosti vzroki nastanka bolezni) kot bioenergijski podpori pri številnih zdravstvenih težavah. V osnovi uravnava energije Yin-a in Yanga čaker, izboljšuje krvno cirkulacijo.

Deluje hkrati protibolečinsko in protivnetno ter krepi imunski sistem. Dokazano izboljšuje spanje in vrača energijo, zmanjšuje stres. Uporaba je običajno med spanjem, kjer je imunski sistem najbolj občutljiv. Je učinkovit način  stalne bioenergijske podpore, saj deluje v vseh raziskavah podobno kot bioenergetik pri terapiji.

Ne glede, Biostimulator je z Vami 365 dni/leto, vsak dan okoli 8 ur, z življensko dobo 10 let. To pa so bistvene prednosti, kot tudi osnova- preprečevanje geopatskih dejavnikov, kateri zmanjšujejo imunski odziv ter so pogosti vzroki nastanka težav.

KAKO IZBOLJŠATI  ZDRAVJE?

Poleg zdrave prehrane ne pozabite, da veliko vlogo za celovito zdravje igra prav pozicija postelje. Sevanje vodnih žil in hartmanove mreže motijo spanje. Povzročajo pa tudi številne kronične in tudi rakave bolezni, saj ta sevanja v osnovi slabijo imunski sistem. V primerih vodnih žil prihaja do različnih benignih kot malignih sprememb celic. Nočne ali jutranje bolečine, zbujanja zlasti med 1. in 4. zjutraj, prekomerna utrujenost so prvi simptomi, da ležite na nezdravem mestu. Pogosto opažamo, da so določene lokacije, ulice, bloki kjer ljudje obolevajo za istimi boleznimi. Pregled spalnice omogoča rešitve ter ugotovitev vzroka zdravstvenih težav.  Priporočamo naš inovatvni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR. Le ta preprečuje škodljiv vpliv zemeljskih sevanj in hkrati nudi dolgotrajno bioenergijsko podporo pri številnih zdravstvenih problemih. Pri multipla skleroza Biostimulator zmanjšuje vnetne procese in izboljšuje gibljivost.

ODPRAVITE PRAVI VZROK BOLEZNI, NE SIMPTOM!

Altera, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996

ZAKAJ JE KORISTEN PREGLED AURE GDV?

Omogoča zgodnji alternativni pregled biopolja celega telesa organov in žlez. Zgodnje odkrivanje težav pomeni pravočasno ukrepanje, pred nastopom bolezni. V auri človeka so vidni podatki, žarišča bolezni. Aura na teh mestih je prekinjena in ali nastajajo neobičajni vzorci na organih.

• Priporočamo tudi v primerih, ko niso jasni bolezenski znaki ali simptomi.

Pregled  Aure se priporoča vsem, ljudem, kateri imajo zdravstvene težave kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti stanje organizma. Kirlianova kamera GDV omogoča hiter celostni alternativni energetski pregled telesa.

Pregled Aure GDV ne nadomešča uradnega pregleda pri zdravniku ali specialistu

Opomnik: Bio energijske terapije ne nadomeščajo zdravljenje pri vašem zdravniku ali specialistu! Namen spletne strani in storitev je izboljšati kvaliteto življenja in dopolnilo zdravja. Simptomi in znaki bolezni navedeni na spletni strani ne predstavljajo diagnoze!