ARTMIJA IN PEŠANJE SRCA, VISOK KRVNI TLAK

Bolezni srca in ožilja so najpogostejši vzrok smrti (poleg raka) tako v razvitem svetu kot tudi v Sloveniji. Srčni infarkt in možganska kap sta posledica hipertenzije in srčno žilnih bolezni. Simptomi in znaki srca so pomanjkanje moči, povečana sapa po prehojenih nekaj stopnicah. Iz tega razloga so noge “težke” in težje je gibanje. Kasnejši znaki so obojestransko zatečeni gležnji, nabiranje vode v telesu, dušenje ponoči med spanjem.To je alarm za srce, saj pomeni, da je srčna mišica oslabela (angina pectoris). So pa bolezni srca zelo podobne pljučnim boleznim. Pogosto so srčne bolezni povezane z ledvicami in nadledvičnimi žlezami. Ledvice dvigujejo tlak srcu in povzročajo zastajanje vode v telesu in okoli srca. Pri motnjah srčne aritmije pa sodeluje ščitnica.

KAKO NARAVNO UČINKOVITO IZBOLJŠATI DELOVANJE SRCA?

Alternativno izboljšanje delovanje srca z bioenergijo BQT je učinkovita terapija.  Učinki naravnega zdravljenja srčnih bolezni in nastalih posledic so tu izjemni. Izboljšanja so vidna tudi že po prvi bioenergijski terapiji, ne glede na tip bolezni. Bioterapija izredno izboljša krvno cirkulacijo, ter tako olajša delo srcu, zmanjšuje stres. Okrepimo tudi delovanje ledvic in ščitnice.Tako na naraven način znižuje visok krvni tlak oz. uravnava.Hkrati naravno  tudi odpravlja strupe iz telesa. Učinkovitost terapij se vidi tudi, da izginja otekanje gležnjev, napor in težka sapa sta manjša pri hoji. To je znak, da se je srčna mišica izboljšala kot seveda počutje in zdravje.

Izkušnje z bioenergijo:

Naša mama je imela zelo težke diagnoze. Visok krvni tlak, srčno popuščanje, odpoved ledvic tretje stopnje, sladkorna bolezen, aritmija srca in še kup težav. Na dan ko sem jo peljala prvič na terapijo je bila zelo slaba. Nisem vedela, ali naj jo peljem na urgenco ali k Vam na terapijo. Zdravniki razen tablet niso dali nobenega zdravljenja več, se pravi bo do kadar bo.Vendar sama se nisem s tem sprijaznila. Iskala sem možnosti, katera me je pripeljala k zdravilcu, kateri ima zlate roke. Šla je na terapijo in že prvi dan je bilo vidno izboljšanje. To se je stopnjevalo iz dneva v dan, res težko verjeti. Zato svetujem vsakemu, kateremu medicina ne pomaga več razen tablet, naj poizkusi. Le lastna izkušnja te lahko prepriča v to kar vam želim sporočiti. “, Bavčar Ivanka, Nova Gorica

KATERE OSTALE BOLEZNI VPLIVAJO NA SRCE?

Na težave srca vplivajo tudi bolezni kot je diabetes, ledvične bolezni, problemi z ščitnico, krvne bolezni.  Zaradi slabe krvne cirkulacije se kri gosti, povečuje holesterol. To poveča možnost nastanka krvni strdkov , pljučne embolije, srčnega infarkta kot možanske kapi. Sladkorna bolezen poškoduje žile, slabi cirkulacijo in s tem oskrbo vseh organov. Diabetes poveča tveganje za nastanek srčno-žilnih obolenj tudi do 4x od tistih, kateri nimajo sladkorne bolezni!

Energijske terapije z bioenergijo priporočamo izvajati večkrat letno za vzdrževanje celotnega telesa.

ZAKAJ IZBRATI BIOENERGIJO BQT?

Je učinkovita terapija, deluje tudi na daljavo-rezervirajte prosti termin!

SPREMENITE ŽIVLJENJE NA BOLJE ŽE DANES

Altera z Vami že od 1996!

Zakaj izbrati BQT, Your Content Goes Here

ARITMIJA SRCA, NERVOZA

Neredno, prehitro ali neenakomerno bitje srca imenujemo aritmija. Poznamo dve obliki neenakomernega bitja srca- tahikardija in bradikardija. Tahikardija je pospešeno bitje srca, bradikardija pa upočasnjeno. Pojavljajo se lahko tudi preskoki srca. Normalen srčni pulz v mirovanju je med 60-90 udarcev na minuto. Ljudje z dobro telesno kondicijo imajo v povprečju nižji pulz.

Pogosto ščitnica vpliva na srčni pulz.  Z bioterapijo uspešno uravnavamo tudi ščitnico, tako se aritmije povsem umirijo ali zmanjšajo.

DODATNO PRIPOROČAMO  BIOENERGIJSKI SISTEM BIOSTIMULATOR

Kot dolgoročno oskrbo pri številnih tudi drugih težavah. Izboljšuje krvno cirkulacijo, spanje, zmanjšuje stres. Pozitiven vpliv ima tudi pri aritmiji srca.

Aritmija se je čisto umirila, tudi težave s križem so manjše, čeprav pri svojih 77 letih ne pričakujem čudežev. Odkar imam Biostimulator, me še ni položilo v posteljo kot včasih.. Lep pozdrav, Anka Grahek, Trbovlje

srčni pulz skače čez dan

napadi hitrega bitja srca

vrtoglavice

čutite utripanje srca v ušesih

dispneja-oteženo dihanje med spanjem ponoči (srčna astma)

zatekanje obeh gležnjev na nogi

nabiranje vode v telesu (zatekanja nog, rok)

težko dihanje pri blagem naporu

Pogosto so bolezni srca povezane z stresom!

Stres vzpodbudi delovanje nadlevičnih žlez in ledvic. Izloča se tako več adrenalina in povečuje s tem krvni tlak.

Panični napadi (ti povzročajo tudi neprijetno razbijanje srca in smrtni strah).  Stres, mešan s strahom tako vpliva tudi na visok krvni tlak. Namreč zaradi višje količine adrenalina v krvi, se žile malo ožajo in nastaja večji pritisk srca.

Poleg ostalih dejavnikov, kot tudi lahko pretekli nezdrav življenski stil posameznika (nezdrava hrana in premalo gibanja, tudi razna klasična zdravila z žal stranskimi učinki ter prirojene napake-šum na srcu). Niso pa vedno samo ti vzroki za okvare srca, pogosto so tudi geopatske narave.

STE BREZ MOČI IN VESELJA?

Srce je simbol ljubezni,  trojni grelec, motnje srca povzročajo zastajanje krvi. Telo nima potrebne moči, ni veselja in radosti. Na motnje in bolezni srca vplivajo nepravilna prehrana, holesterol,  stres, depresije, nervoze, strahovi, čustveni problemi, razburjanje, psihične napetosti v kolikor so te težave prisotne dlje časa. Hkrati je srce povezan0 z ledvicami in nadledvičnimi žlezami.

Slabše delovanje ledvic lahko povzroča težave na srcu tudi kot napadi hitrega bitja srca. Srce je votla mišica, katera žene kri po ožilju arterijah in venah in tako dovaja hrano celicam in organom. Deluje brez prestanka. Porabljena kri se vrača po venulah, venah in se črpa v pljuča, kjer se ponovno reoksigenira in preide v srce (mali pljučni obtok).

Znanstveno dejstvo je, da stres  slabi imunski sistem in povzroča dolgoročno številne bolezni.

 Ko se nakopiči določena komponenta stresa in ostalih dejavnikov, lahko izbruhne bolezen, kjer bioenergija učinkovito pomaga.

Dejavniki za infark srca ter možgansko kap so visok krvni tlak, povišan holesterol v krvi. Sladkorna bolezen pa pomeni do 5x povečano tveganje za nastanek kapi ali infarkta.

Simptomi za srčni infarkt so: stiskajoča bolečina v prsih in žlički, katera se seli v vrat in roko-običajno v levo. Vendar pozor- napad izgleda podoben težavam želodca, le da tu bolečine ne izžarevajo v roko. Pojavlja se dušenje, bledica, smrtni strah, potenje..

Možganska kap, posledice

Visok krvni tlak, krvni strdki so osnovni dejavniki tveganja. Posledice po možganski kapi so različne – od blažjih do težjih. Pogosto je moten govor, gibanje, motorika.

Z bioenergijo po možganski kapi imamo pozitivne izkušnje. Tudi že po prvi terapiji se lahko izboljša govor, kretnje, motorika, ne glede na pretečeni čas od nastanka kapi. Bioenergetik izboljša delovanje možganov.

OSNOVNI POVZROČITELJI BOLEZNI SRCA

debelost, nezdrava prehrana

premalo gibanja

alkohol

kajenje

predhodne bolezni (diabetes, ledvične bolezni, bolezen ščitnice)

SKRITI POVZROČITELJI BOLEZNI

Razna zemeljska sevanja ponoči med spanjem različno vplivajo na zdravje, spanje. Sevanja poznamo kot podzemne vodne žile, hartmannove in curyeve mreže.

Če se določena sevanja križajo na območju srca, le ta povzročajo različne motnje. Od aritmij, preobremenitev srca, hipertrofija ali pešanje srca. Vsa ta sevanja povzročajo bolezen na daljši period izpostavljenosti predvsem med spanjem ponoči.

Namreč ni dovolj samo zdrav življenski stil, prehrana, potrebno je tudi na zdravem mestu spati!

DEJAVNIKI TVEGANJA

•Sevanje podzemnih žil med spanjem povzroča številne težje bolezni

•Stres

•Nezdrav slog

Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje, z Vami že od 1996!

Bioenergija BQT učinkovito preverjeno deluje tudi na daljavo!

Gre za kodiran proces v dimenziji, kjer ne obstajata  razdalja in čas. Prednosti tovrstne terapije so številne, saj lahko v vsakem trenutku vplivamo na biopolje klienta. Tako lahko kadarkoli in kjerkoli pomagamo zmanjšati ali odpraviti bolečine, pri vseh oblikah zdravstvenih težav in stiskah. Povsem enako kot v živo! Rezultati in učinki so velikokrat močnejši kot v živo.

Dokaz za učinkovitost niso samo naši  tretirani klienti, temveč prav živali (hišni ljubljenčki -pes, maček, konj itn.). Živalim ne moremo sporočiti, da bomo izvajali terapije na daljavo ter kdaj. Ravno pri živalih pa dosežemo najhitreje učinke, saj nimajo tovrstnih blokad.

KAKO POTEKA BIOTERAPIJA, KAJ JE POTREBNO, DA SE IZVEDE?

Priporočljivo (ni pa nujno) nam je poslati sliko obraza preko elektronske pošte, MMS ali poklicati.  Opišite nam svoje zdravstvene težave. Za termin terapije vas obvestimo telefonsko, z sms ali po elektronski pošti.

TRAJANJE TERAPIJE

Bioterapija traja med okvirno 15-30minut. Po končani terapiji vas prav tako obvestimo na zgoraj opisane načine.

ALI LAHKO KAJ “ZMOTI” DELOVANJE BIO TERAPIJE?
Prav ničesar – bioterapija se vsakem primeru odvije, ne glede kaj počnete v času izvajanja.

MORATE KAJ POSEBNEGA STORITI MED IZVAJANJEM BIOTERAPIJE?
Ničesar – priporočamo, da se sprostite, uležete na posteljo ali usedete na stol.  To sicer ni nujno potrebno za njen učinek.

OBSTAJAJO REAKCIJE MED TERAPIJO?

Pri bioenergijski terapiji so možne reakcije kot mravljiinčenje po telesu, občutek toplote ali mraza v določenih predelih, spet pri drugih  ljudeh pa nobenih, kar pa ne pomeni, da terapija ne učinkuje.

Dogaja se tudi, da ljudje med energetsko terapijo zaspijo – to ne pomeni, da zaradi tega ne bi prejeli terapije. Pogosto je to samo znak pomanjkanja energije telesa. Razlog je v bolezni, katera povzroča “enormno odtekanje” energije. Terapija kot taka je tudi zelo sproščujoča, ker se sproščajo blokade.

ALI BIOTERAPIJA VPLIVA NA ZDRAVILA, KATERA MORDA UŽIVATE?

Terapija ni v navzkrižju z nobenimi zdravili, katere eventuelno jemljete, ker to ni kemija. Energijsko izboljšanje zdravja naravno izboljšuje funkcije organov telesa, kar lahko strokovno potrdi le vaš zdravnik, kateri lahko spremeni dozo zdravil ali jih ukine, v kolikor niso potrebna.

Kaj je Biostimulator?

Bio-stimulator je bioenergijski nadvložek, namenjen pa je v osnovi  podpori imunskem sistemu. Namestitev je preprosto na jogi vzmetnico. Njegova inovativna tehnologija združuje  učinkovito varnost pred geopatskimi sevanji (pogosti vzroki nastanka bolezni) kot bioenergijski podpori pri številnih zdravstvenih težavah. V osnovi uravnava energije Yin-a in Yanga čaker, izboljšuje krvno cirkulacijo.

Deluje hkrati protibolečinsko in protivnetno ter krepi imunski sistem. Dokazano izboljšuje spanje in vrača energijo, zmanjšuje stres. Uporaba je običajno med spanjem, kjer je imunski sistem najbolj občutljiv. Je učinkovit način  stalne bioenergijske podpore, saj deluje v vseh raziskavah podobno kot bioenergetik pri terapiji.

Ne glede, Biostimulator je z Vami 365 dni/leto, vsak dan okoli 8 ur, z življensko dobo 10 let. To pa so bistvene prednosti, kot tudi osnova- preprečevanje geopatskih dejavnikov, kateri zmanjšujejo imunski odziv ter so pogosti vzroki nastanka težav.

KAKO IZBOLJŠATI  ZDRAVJE?

Poleg zdrave prehrane ne pozabite, da veliko vlogo za celovito zdravje igra prav pozicija postelje. Sevanje vodnih žil in hartmanove mreže motijo spanje. Povzročajo pa tudi številne kronične in tudi rakave bolezni, saj ta sevanja v osnovi slabijo imunski sistem. V primerih vodnih žil prihaja do različnih benignih kot malignih sprememb celic. Nočne ali jutranje bolečine, zbujanja zlasti med 1. in 4. zjutraj, prekomerna utrujenost so prvi simptomi, da ležite na nezdravem mestu. Pogosto opažamo, da so določene lokacije, ulice, bloki kjer ljudje obolevajo za istimi boleznimi. Pregled spalnice omogoča rešitve ter ugotovitev vzroka zdravstvenih težav.  Priporočamo naš inovatvni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR. Le ta preprečuje škodljiv vpliv zemeljskih sevanj in hkrati nudi dolgotrajno bioenergijsko podporo pri številnih zdravstvenih problemih.

ODPRAVITE PRAVI VZROK BOLEZNI, NE SIMPTOM!

Altera, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996

ZAKAJ JE KORISTEN PREGLED AURE GDV?

Omogoča zgodnji alternativni pregled biopolja celega telesa organov in žlez. Zgodnje odkrivanje težav pomeni pravočasno ukrepanje, pred nastopom bolezni. V auri človeka so vidni podatki, žarišča bolezni. Aura na teh mestih je prekinjena in ali nastajajo neobičajni vzorci na organih.

• Priporočamo tudi v primerih, ko niso jasni bolezenski znaki ali simptomi.

Pregled  Aure se priporoča vsem, ljudem, kateri imajo zdravstvene težave kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti stanje organizma. Kirlianova kamera GDV omogoča hiter celostni alternativni energetski pregled telesa.

Pregled Aure GDV ne nadomešča uradnega pregleda pri zdravniku ali specialistu