BOLEČINE V KOLENU IN SKLEPIH, OBRABA KOLKA

Artroza prizadane sklepe, težave pogosteje povzroča koleno in kolk. Pomanjkanje sklepnega hrustanca v sklepih privede do boleče obrabe sklepa.

Sklepni hrustanec omogoča gladko drsenje sklepnih površin, z leti pa se zmanjša nivo hrustanca zaradi določenih negativnih vplivov. Sicer se obraba (artroza) kolena ali kolka ter ostalih sklepov lahko pojavi tudi pri mlajši generaciji. Vzroke je moč iskati bodisi v prevelikih obremenitvah sklepov (šport), ljudje z preveliko težo, anatomske nepravilnosti skeleta ( npr. krajša noga, noge na “o” ali na “x” težave z hrbtenico – ledveni del…) ter geopatski vzroki.

KAKO NA NARAVEN NAČIN NAD ARTROZO KOLENA, KOLKA IN BOLEČINE V SKLEPIH?

Alternativna terapija z bioenergijo BQT je učinkovita terapija. Bioenergetik deluje enako učinkovito tudi na daljavo, ne samo v živo!

Energijske terapije pospešijo proces zdravljenja tudi  do 5x! Telo se tako tudi hitreje razstruplja toksinov.

Učinki naravnega zdravljenja obrabe sklepnega hrustanca so dobri.  Bioenergija izboljša reprodukcijo hrustanca, znižuje bolečine v prizadetih sklepih ali kolenu. Izboljšanja so vidna tudi že po prvi bioenergijski terapiji. Pogosto že prva  terapija zmanjša sklepna bolečine. Bioenergetik obseva boleče predele, izvaja se tudi hkrati protibolečinska terapija, izboljšuje pa se imunski sistem, kateri je ključnega pomena za odpravljanje bolezni. Bolnik se običajno že po prvem tretmanu lažje giblje, bolečine in vnetje se zmanjša. Obsevanje kolena ali kolka z bioenergijo bistveno izboljša oskrbo in prekrvavitev sklepa s hranili, poveča se tudi proizvodnja sklepnega hrustanca. Priporočamo vsaj 5-7 ciklov terapij za popolno regeneracijo hrustanca. Velikokrat se s tem lahko prepreči operativni poseg (zamenjava kolka ali kolena).

Terapije priporočamo tudi za poškodbe kolena (pri delu, športu), tudi po operacijah, saj je okrevanje tudi do 5x hitrejše!

ZAKAJ IZBRATI BIOENERGIJO BQT?

Je učinkovita terapija, deluje tudi na daljavo-rezervirajte prosti termin!

SPREMENITE ŽIVLJENJE NA BOLJE ŽE DANES

Altera z Vami že od 1996!

Zakaj izbrati BQT, Your Content Goes Here

Vnetje kolena

Možni vzroki so ohlapne mišice, natrgane ali pretrgane križne vezi. Posledično se pri gibanju lahko koleno premakne iz svoje pravilne lege (občutek je, da je nekje vmes). To pa povzroči boleče vnetje sklepa, lahko poke pri premikanju. Znaki so pogosto oteklina, barva je pordela, koleno pa je na otip toplo. Ta faza lahko traja tudi  mesec dni, odvisno od organizma in imunskega sistema človeka. Za vnetje je v začetni fazi značilno povečano prehajanje plazme in belih krvničk iz krvnega obtoka skozi žilno steno v sklep, ki je poškodovan. Zaradi vnetja se aktivira imunski sistem, lokalno žilje ter tkivne celice.

GIBANJE JE ŽIVLJENJE – OMOGOČITE SVOJEMU TELESU ZDRAVJE NA NARAVEN NAČIN!

Zato so najboljša domača zdravila za okrevanje prav imunski sistem! Ko se sprašujete, kaj pomaga naravno 0dpraviti bolečine v kolenu ali kolku, bolečih sklepih, je bioenergija pravi odgovor! Močno okrepi delovanje imunskega sistema, zato se okrevanje bistveno pospeši, kajti imunski sistem ima sposobnost samozdravljenja, celjenje ran.. S tem povečamo tudi gibljivost sklepov.

 

KAKO NASTAJA SKLEPNI HRUSTANEC?

Tvori se ob obremenitvah – hoja, šport. Zato imajo probleme večje z obrabo kolka, kolena ljudje, kateri več presedijo in seveda ljudje, kateri imajo zaradi bolečine omejeno gibanje, saj je posledično proizvodnja hrustanca manjša. Zato svetujemo vsem zmerno gibanje (hoja, hoja v rahel hrib) kljub sklepnim bolečinam tudi v času naših bioterapij (razen v primeru, ko je akutna bolečina). Priporočamo tudi 15-30 minut dnevno uporabo sobnega kolesa z zmerno intenzivnostjo ter tudi obdržanje primerne telesne teže.

 

STARANJE LAHKO PRINESE VEČ TEŽAV

Podobno kot pri kolenu, nastajajo težave z kolki. Pomanjkanje sklepnega hrustanca, poškodbe, prevelike obrementive lahko privedejo do bolečin. Bolečine v kolku (kot tudi kolenu pa niso omejene na starost- lahko se pojavijo tudi pri mlajših pod 50 leti.

Bolečine so lahko prisotne tudi ponoči, pri spanju. Nekateri jih opisujejo kot globoko v kolku ali jih občutijo pri ležanju na boku.

REVMATOIDNI ARTRITIS

Je kronična avtoimuna bolezen, prizadane vezivno tkivo številnih sklepov. Revmatoidni artritis ima faze z izboljšanji (eksacerbacije) in faze z poslabšanji (remisije) predvsem na sklepih, kateri se počasi uničujejo. Najpogosteje obolevajo ženske med 40. in 60.letom starosti.

Znaki revmatoidnega artritisa: utrujenost, hujšanje, slab apetit, povečana temperatura, jutranja okorelost in otrdelost sklepov, povišani eritrociti;

ARTRITIS, REVMA, REVMATIZEM / BIOENERGIJA

Je revmatsko vnetno obolenje sklepov. Zlasti jutranje težave lahko naznanjajo to bolezen.Prizadane lahko katerikoli sklep, zlasti pa členke na rokah in nogah, kolena, kolki, gležnji komolci in hrbtenica. Prizadane ljudi med 30. in 50. letom starosti in pa tudi športnike zaradi kroničnih poškodb sklepov pri treningih.

Znaki in simptomi artritisa

otrdelost sklepov

slaba gibljivost sklepov, sklepi so otečeni, pordeli in topli

Pogosto ti ljudje znajo “napovedati” vreme, torej vremenske spremembe občutijo preko bolečine v sklepih.

Poznamo tudi primarni osteoartritis, ki je posledica naravne obrabe, najprej pride do vnetja. Kasneje pa ta vnetna žarišča degenerirajo,  nastane osteoartroza. Sekundarni osteoartritis nastane zaradi druge bolezni (slabo učvrščen zlom, košček kosti med sklepom…)

MOŽNI POVZROČITELJI BOLEZNI

SKRITI POVZROČITELJI BOLEZNI

Razna zemeljska sevanja ponoči med spanjem različno vplivajo na zdravje, spanje. Sevanja poznamo kot podzemne vodne žile, hartmannove in curyeve mreže.

Če se določena sevanja križajo na različnem območju telesa,  naprimer  na kolenu, kolku, tam povzročajo različne bolezni. Določena sevanja delujejo vnetno, različne kombinacije pa lahko tvorijo kancerogena obolenja, maligne kot benigne spremembe celic. Primarni tumor pa ima lahko zasevke, metastaze drugje. Vsa ta sevanja povzročajo bolezen na daljši period izpostavljenosti predvsem med spanjem ponoči. Slabijo imunski sistem ter ustvarjajo t.i. stres celic.

Namreč ni dovolj samo zdrav življenski stil, prehrana, potrebno je tudi na zdravem mestu spati! Naloga imunskega sistema je, da nas med spanjem ponoči obnavlja.

 

BIOSTIMULATOR

Priporočamo pri kroničnih težavah in boleznih. Izboljšuje prekrvavitev celega telesa. To pomeni boljšo oskrbo možganov, živcev, ligamentov, mišic.V kombinaciji z bioterapijo tako dosežemo še hitrejše in trajnejše rezultate. Biostimulator ima pozitivne učinke tudi pri številnih drugih zdravstvenih problemih.

deluje protivnetno in protibolečinsko

krepi imunski sistem

običajna uporaba je ponoči med spanjem

izboljšuje spanje in vrača energijo

varuje pred geopatskim vzroki

DEJAVNIKI TVEGANJA

•Sevanje podzemnih žil med spanjem povzroča številne težje bolezni

•Stres

•Nezdrav slog

Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje, z Vami že od 1996!

Bioenergija BQT učinkovito preverjeno deluje tudi na daljavo!

Gre za kodiran proces v dimenziji, kjer ne obstajata  razdalja in čas. Prednosti tovrstne terapije so številne, saj lahko v vsakem trenutku vplivamo na biopolje klienta. Tako lahko kadarkoli in kjerkoli pomagamo zmanjšati ali odpraviti bolečine, pri vseh oblikah zdravstvenih težav in stiskah. Povsem enako kot v živo! Rezultati in učinki so velikokrat močnejši kot v živo.

Dokaz za učinkovitost niso samo naši  tretirani klienti, temveč prav živali (hišni ljubljenčki -pes, maček, konj itn.). Živalim ne moremo sporočiti, da bomo izvajali terapije na daljavo ter kdaj. Ravno pri živalih pa dosežemo najhitreje učinke, saj nimajo tovrstnih blokad.

KAKO POTEKA BIOTERAPIJA, KAJ JE POTREBNO, DA SE IZVEDE?

Priporočljivo (ni pa nujno) nam je poslati sliko obraza preko elektronske pošte, MMS ali poklicati.  Opišite nam svoje zdravstvene težave. Za termin terapije vas obvestimo telefonsko, z sms ali po elektronski pošti.

TRAJANJE TERAPIJE

Bioterapija traja med okvirno 15-30minut. Po končani terapiji vas prav tako obvestimo na zgoraj opisane načine.

ALI LAHKO KAJ “ZMOTI” DELOVANJE BIO TERAPIJE?
Prav ničesar – bioterapija se vsakem primeru odvije, ne glede kaj počnete v času izvajanja.

MORATE KAJ POSEBNEGA STORITI MED IZVAJANJEM BIOTERAPIJE?
Ničesar – priporočamo, da se sprostite, uležete na posteljo ali usedete na stol.  To sicer ni nujno potrebno za njen učinek.

OBSTAJAJO REAKCIJE MED TERAPIJO?

Pri bioenergijski terapiji so možne reakcije kot mravljiinčenje po telesu, občutek toplote ali mraza v določenih predelih, spet pri drugih  ljudeh pa nobenih, kar pa ne pomeni, da terapija ne učinkuje.

Dogaja se tudi, da ljudje med energetsko terapijo zaspijo – to ne pomeni, da zaradi tega ne bi prejeli terapije. Pogosto je to samo znak pomanjkanja energije telesa. Razlog je v bolezni, katera povzroča “enormno odtekanje” energije. Terapija kot taka je tudi zelo sproščujoča, ker se sproščajo blokade.

ALI BIOTERAPIJA VPLIVA NA ZDRAVILA, KATERA MORDA UŽIVATE?

Bio terapija ni v navzkrižju z nobenimi zdravili, katere eventuelno jemljete, ker to ni kemija. Energijsko izboljšanje zdravja naravno izboljšuje funkcije organov telesa, kar lahko strokovno potrdi le vaš zdravnik, kateri lahko spremeni dozo zdravil ali jih ukine, v kolikor niso potrebna.

KEMOTERAPIJA, OBSEVANJE

Priporočamo tudi izvajanje energijske terapije pri kemoterapijah in obsevanjih. Telo se tako hitreje znebi strupov, stranskih učinkov kot so lahko  slabosti, bruhanje, pomanjkanje apetita in energije. Bolezen sama povzroča enormno odtekanje človekove energije. Bioenergetik okrepi tudi imunski sistem človeka ter poveča vitalno energijo, izboljša se spanje, zmanjšujejo bolečine.

Kaj je Biostimulator?

Bio-stimulator je bioenergijski nadvložek, namenjen pa je v osnovi  podpori imunskem sistemu. Namestitev je preprosto na jogi vzmetnico. Njegova inovativna tehnologija združuje  učinkovito varnost pred geopatskimi sevanji (pogosti vzroki nastanka bolezni) kot bioenergijski podpori pri številnih zdravstvenih težavah. V osnovi uravnava energije Yin-a in Yanga čaker, izboljšuje krvno cirkulacijo.

Deluje hkrati protibolečinsko in protivnetno ter krepi imunski sistem. Dokazano izboljšuje spanje in vrača energijo, zmanjšuje stres. Uporaba je običajno med spanjem, kjer je imunski sistem najbolj občutljiv. Je učinkovit način  stalne bioenergijske podpore, saj deluje v vseh raziskavah podobno kot bioenergetik pri terapiji.

Ne glede, Biostimulator je z Vami 365 dni/leto, vsak dan okoli 8 ur, z življensko dobo 10 let. To pa so bistvene prednosti, kot tudi osnova- preprečevanje geopatskih dejavnikov, kateri zmanjšujejo imunski odziv ter so pogosti vzroki nastanka težav.

KAKO IZBOLJŠATI  ZDRAVJE?

Poleg zdrave prehrane ne pozabite, da veliko vlogo za celovito zdravje igra prav pozicija postelje. Sevanje vodnih žil in hartmanove mreže motijo spanje. Povzročajo pa tudi številne kronične in tudi rakave bolezni, saj ta sevanja v osnovi slabijo imunski sistem. V primerih vodnih žil prihaja do različnih benignih kot malignih sprememb celic. Nočne ali jutranje bolečine, zbujanja zlasti med 1. in 4. zjutraj, prekomerna utrujenost so prvi simptomi, da ležite na nezdravem mestu. Pogosto opažamo, da so določene lokacije, ulice, bloki kjer ljudje obolevajo za istimi boleznimi. Pregled spalnice omogoča rešitve ter ugotovitev vzroka zdravstvenih težav.  Priporočamo naš inovatvni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR. Le ta preprečuje škodljiv vpliv zemeljskih sevanj in hkrati nudi dolgotrajno bioenergijsko podporo pri številnih zdravstvenih problemih. Pri multipla skleroza Biostimulator zmanjšuje vnetne procese in izboljšuje gibljivost.

ODPRAVITE PRAVI VZROK BOLEZNI, NE SIMPTOM!

Altera, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996

ZAKAJ JE KORISTEN PREGLED AURE GDV?

Omogoča zgodnji alternativni pregled biopolja celega telesa organov in žlez. Zgodnje odkrivanje težav pomeni pravočasno ukrepanje, pred nastopom bolezni. V auri človeka so vidni podatki, žarišča bolezni. Aura na teh mestih je prekinjena in ali nastajajo neobičajni vzorci na organih.

• Priporočamo tudi v primerih, ko niso jasni bolezenski znaki ali simptomi.

Pregled  Aure se priporoča vsem, ljudem, kateri imajo zdravstvene težave kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti stanje organizma. Kirlianova kamera GDV omogoča hiter celostni alternativni energetski pregled telesa.

Pregled Aure GDV ne nadomešča uradnega pregleda pri zdravniku ali specialistu

Opomnik: Bio energijske terapije ne nadomeščajo zdravljenje pri vašem zdravniku ali specialistu! Namen spletne strani in storitev je izboljšati kvaliteto življenja in dopolnilo zdravja. Simptomi in znaki bolezni navedeni na spletni strani ne predstavljajo diagnoze!