PROTIBOLEČINSKE TERAPIJE Z BIOENERGIJO

Najpogostejše bolečine zgornjih okončin (tudi spodnjih okončin) prihaja zaradi nepravilnih obremenitev bodisi pri športu ali delu. Bolečina v ramah, komolcu ter zapestju je lahko posledica degeneretativnih sprememb (obraba sklepnega hrustanca, prisotna vnetja). Bolečine v rami so zelo pogosta težava, vzroki za bolečine so lahko tudi pretekle poškodbe, revmatizem in kalcinacije – nabiranje kalcija (nepravilno delovanje obščitnice). Drugi dejavniki so stres in geopatski vzroki.

KAKO NARAVNO ODPRAVITI BOLEČINO V RAMI, KOMOLCU ALI ZAPESTJU, VAS PONOČI ZBUJA BOLEČINA MED SPANJEM? NE MORETE VZDIGNITI ROKE ZARADI BOLEČINE?

Alternativno izboljšanje zdravja z bioenergijo BQT je usmerjena – prilagojena terapija glede na vrsto-tip bolezenskega stanja, katero bioenergetik izvaja. Običajno se bolečine po bioterapiji  zmanjšajo ali odpravijo tudi v primerih, ko gre za poškodbe, obrabo in je zmanjšana gibljivost. V bioenergijskem smislu nastajajo zastoji-blokade v rami, komolcu ali zapestju (karpalni sindrom). Viški potenciala povzročajo bolečino, kronično vnetje in tudi zatekanje sklepa. Energijska terapija za odpravljanje kroničnih bolečin vključuje tudi imunski sistem, kateri sodeluje pri vseh vnetnih procesih in poškodbah. Izboljša se tudi tako oskrba sklepa z hranili in krvjo, kar je razlog za zmanjševanje bolečine.

Bio energija pospeši tako okrevanje – rehabilitacijo tudi do 5x (tudi po operativnih posegih).

Razliko boste občutili!

Imam močno obrabo levega ramena in bolečine v desni rami. Že po prvi terapiji se mi je zelo izboljšalo stanje. Bolečine so popustile in ne rabim več protibolečinskih tablet. Pozdrav, Ana Marija Žorž

Pri trdovratnejših -zastaranih bolečinah priporočamo ponoviti cikel večkrat periodično (1x mesečno).

ZAKAJ IZBRATI BIOENERGIJO BQT?

Je učinkovita terapija, deluje tudi na daljavo-rezervirajte prosti termin!

SPREMENITE ŽIVLJENJE NA BOLJE ŽE DANES

Altera z Vami že od 1996!

Zakaj izbrati BQT, Your Content Goes Here

BOLEČINE V KOMOLCU

Bolečine v sklepih – komolcu so običajno prisotne zaradi  preobremenjenosti. Zlasti pri športu kot je denimo tenis ( teniški komolec), fitnes- nepravilno izvajanje vaj, bodisi dela. Posledično so prisotne večje bolečine, oteženo je premikanje komolca ali katerikoli drugih prizadetih sklepov.

Bolečina v komolcu vpliva na nemoč stiska, prijemanja, dviganja.

KARPALNI SINDROM

Bolečine v zapestju – povzročajo jih stalni ponavljajoči gibi, denimo delo z računalniško miško… Pojavljajo se pekoče bolečine, lahko mravljinci – sindrom karpalnega kanala, kateri se dalje širijo na prste rok. Mravljinčenje prstov roke je lahko povzročeno tudi zaradi okvare vratnega dela hrbtenice; Težave so običajno ponoči hujše kot podnevi.  Oboleli težko prijema predmete, ovirana je fina motorika telesa.

SO PRISOTNE KRONIČNE BOLEČINE RAME, ZAPESTJA ALI KOMOLCA KI NE POJENJAJO, NE POZNATE KAKŠNI SO VZROKI?

Pogosto drugi “neznani” vzroki (ko ne gre za preobremenitev ) izvirajo predvsem iz vratne hrbtenice in zategnjenosti mišic, katere se selijo na prizadete sklepne predele ter geopatski vzrok, kateri deluje na telo zlasti ponoči med spanjem. Posledično v roki ni moči, stisk dlani je šibak (oprijem)..

Bioterapija sprošča otrdele sklepe in zategnjene mišice. Bioterapevt izvaja cikel terapij za bolečine v rami, zapestju roke, mravljinčenju prstov na roki – sindrom karpalnega kanala. Po potrebi se protibolečinska terapija ponovi.

MOŽNI POVZROČITELJI BOLEZNI

SKRITI POVZROČITELJI BOLEZNI

Razna zemeljska sevanja ponoči med spanjem različno vplivajo na zdravje, spanje. Sevanja poznamo kot podzemne vodne žile, hartmannove in curyeve mreže.

Če se določena sevanja križajo na različnem območju telesa, tam povzročajo različne motnje. Določena sevanja delujejo vnetno, različne kombinacije pa lahko tvorijo kancerogena obolenja, maligne kot benigne spremembe celic. Primarni tumor pa ima lahko zasevke, metastaze drugje. Vsa ta sevanja povzročajo bolezen na daljši period izpostavljenosti predvsem med spanjem ponoči. Slabijo imunski sistem ter ustvarjajo t.i. stres celic.

Namreč ni dovolj samo zdrav življenski stil, prehrana, potrebno je tudi na zdravem mestu spati! Naloga imunskega sistema je, da nas med spanjem ponoči obnavlja.

 

STRES

Je odziv telesa na dogodke okoli nas, življenske spremembe. Posledice so hormonalne, saj v stresu telo izloča več adrenalina. Ta ima vpliv na srčni tlak, pulz, tudi zmanjševanje krvnega obtoka v določene organe. Zmanjšan krvni obtok pa ima posledice- prva so bolečine in slabša oskrba organa ali tkiva. Stres tudi znižuje imunski sistem človeka, povzroča vnetje. Slabši imunski sistem pa povzroča razvoj številnih, avtoimunih in tudi rakavih bolezni. Poleg zunanjega (okoljskega stresa) je prisoten lahko tudi geopatski stres celic (zemeljsko sevanje). Slednje lahko deluje na nas zlasti ponoči med spanjem.

OSNOVNI ZUNANJI POVZROČITELJI STRESA:

menjava /izguba službe

selitev

ločitev

bližajoči izpiti

preveliki cilji in odgovornost

….

DEJAVNIKI TVEGANJA

•Sevanje podzemnih žil med spanjem povzroča številne težje bolezni

•Stres

•Nezdrav slog

Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje, z Vami že od 1996!

Bioenergija BQT učinkovito preverjeno deluje tudi na daljavo!

Gre za kodiran proces v dimenziji, kjer ne obstajata  razdalja in čas. Prednosti tovrstne terapije so številne, saj lahko v vsakem trenutku vplivamo na biopolje klienta. Tako lahko kadarkoli in kjerkoli pomagamo zmanjšati ali odpraviti bolečine, pri vseh oblikah zdravstvenih težav in stiskah. Povsem enako kot v živo! Rezultati in učinki so velikokrat močnejši kot v živo.

Dokaz za učinkovitost niso samo naši  tretirani klienti, temveč prav živali (hišni ljubljenčki -pes, maček, konj itn.). Živalim ne moremo sporočiti, da bomo izvajali terapije na daljavo ter kdaj. Ravno pri živalih pa dosežemo najhitreje učinke, saj nimajo tovrstnih blokad.

KAKO POTEKA BIOTERAPIJA, KAJ JE POTREBNO, DA SE IZVEDE?

Priporočljivo (ni pa nujno) nam je poslati sliko obraza preko elektronske pošte, MMS ali poklicati.  Opišite nam svoje zdravstvene težave. Za termin terapije vas obvestimo telefonsko, z sms ali po elektronski pošti.

TRAJANJE TERAPIJE

Bioterapija traja med okvirno 15-30minut. Po končani terapiji vas prav tako obvestimo na zgoraj opisane načine.

ALI LAHKO KAJ “ZMOTI” DELOVANJE BIO TERAPIJE?
Prav ničesar – bioterapija se vsakem primeru odvije, ne glede kaj počnete v času izvajanja.

MORATE KAJ POSEBNEGA STORITI MED IZVAJANJEM BIOTERAPIJE?
Ničesar – priporočamo, da se sprostite, uležete na posteljo ali usedete na stol.  To sicer ni nujno potrebno za njen učinek.

OBSTAJAJO REAKCIJE MED TERAPIJO?

Pri bioenergijski terapiji so možne reakcije kot mravljiinčenje po telesu, občutek toplote ali mraza v določenih predelih, spet pri drugih  ljudeh pa nobenih, kar pa ne pomeni, da terapija ne učinkuje.

Dogaja se tudi, da ljudje med energetsko terapijo zaspijo – to ne pomeni, da zaradi tega ne bi prejeli terapije. Pogosto je to samo znak pomanjkanja energije telesa. Razlog je v bolezni, katera povzroča “enormno odtekanje” energije. Terapija kot taka je tudi zelo sproščujoča, ker se sproščajo blokade.

ALI BIOTERAPIJA VPLIVA NA ZDRAVILA, KATERA MORDA UŽIVATE?

Bio terapija ni v navzkrižju z nobenimi zdravili, katere eventuelno jemljete, ker to ni kemija. Energijsko izboljšanje zdravja naravno izboljšuje funkcije organov telesa, kar lahko strokovno potrdi le vaš zdravnik, kateri lahko spremeni dozo zdravil ali jih ukine, v kolikor niso potrebna.

KEMOTERAPIJA, OBSEVANJE

Priporočamo tudi izvajanje energijske terapije pri kemoterapijah in obsevanjih. Telo se tako hitreje znebi strupov, stranskih učinkov kot so lahko  slabosti, bruhanje, pomanjkanje apetita in energije. Bolezen sama povzroča enormno odtekanje človekove energije. Bioenergetik okrepi tudi imunski sistem človeka ter poveča vitalno energijo, izboljša se spanje, zmanjšujejo bolečine.

Kaj je Biostimulator?

Bio-stimulator je bioenergijski nadvložek, namenjen pa je v osnovi  podpori imunskem sistemu. Namestitev je preprosto na jogi vzmetnico. Njegova inovativna tehnologija združuje  učinkovito varnost pred geopatskimi sevanji (pogosti vzroki nastanka bolezni) kot bioenergijski podpori pri številnih zdravstvenih težavah. V osnovi uravnava energije Yin-a in Yanga čaker, izboljšuje krvno cirkulacijo.

Deluje hkrati protibolečinsko in protivnetno ter krepi imunski sistem. Dokazano izboljšuje spanje in vrača energijo, zmanjšuje stres. Uporaba je običajno med spanjem, kjer je imunski sistem najbolj občutljiv. Je učinkovit način  stalne bioenergijske podpore, saj deluje v vseh raziskavah podobno kot bioenergetik pri terapiji.

Ne glede, Biostimulator je z Vami 365 dni/leto, vsak dan okoli 8 ur, z življensko dobo 10 let. To pa so bistvene prednosti, kot tudi osnova- preprečevanje geopatskih dejavnikov, kateri zmanjšujejo imunski odziv ter so pogosti vzroki nastanka težav.

KAKO IZBOLJŠATI  ZDRAVJE?

Poleg zdrave prehrane ne pozabite, da veliko vlogo za celovito zdravje igra prav pozicija postelje. Sevanje vodnih žil in hartmanove mreže motijo spanje. Povzročajo pa tudi številne kronične in tudi rakave bolezni, saj ta sevanja v osnovi slabijo imunski sistem. V primerih vodnih žil prihaja do različnih benignih kot malignih sprememb celic. Nočne ali jutranje bolečine, zbujanja zlasti med 1. in 4. zjutraj, prekomerna utrujenost so prvi simptomi, da ležite na nezdravem mestu. Pogosto opažamo, da so določene lokacije, ulice, bloki kjer ljudje obolevajo za istimi boleznimi. Pregled spalnice omogoča rešitve ter ugotovitev vzroka zdravstvenih težav.  Priporočamo naš inovatvni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR. Le ta preprečuje škodljiv vpliv zemeljskih sevanj in hkrati nudi dolgotrajno bioenergijsko podporo pri številnih zdravstvenih problemih. Pri multipla skleroza Biostimulator zmanjšuje vnetne procese in izboljšuje gibljivost.

ODPRAVITE PRAVI VZROK BOLEZNI, NE SIMPTOM!

Altera, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996

ZAKAJ JE KORISTEN PREGLED AURE GDV?

Omogoča zgodnji alternativni pregled biopolja celega telesa organov in žlez. Zgodnje odkrivanje težav pomeni pravočasno ukrepanje, pred nastopom bolezni. V auri človeka so vidni podatki, žarišča bolezni. Aura na teh mestih je prekinjena in ali nastajajo neobičajni vzorci na organih.

• Priporočamo tudi v primerih, ko niso jasni bolezenski znaki ali simptomi.

Pregled  Aure se priporoča vsem, ljudem, kateri imajo zdravstvene težave kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti stanje organizma. Kirlianova kamera GDV omogoča hiter celostni alternativni energetski pregled telesa.

Pregled Aure GDV ne nadomešča uradnega pregleda pri zdravniku ali specialistu

Opomnik: Bio energijske terapije ne nadomeščajo zdravljenje pri vašem zdravniku ali specialistu! Namen spletne strani in storitev je izboljšati kvaliteto življenja in dopolnilo zdravja. Simptomi in znaki bolezni navedeni na spletni strani ne predstavljajo diagnoze!