DEPRESIJA, PANIČNI NAPADI, ANKSIOZNOST

Depresija je motnja, katera povzroča občutek žalosti, pomanjkanje interesov. Lahko se pridružijo tudi panični napadi. Težave lahko povzroča že med dnevnimi opravili, zvečer ali med /pred spanjem.

KAKO SE NA NARAVEN NAČIN ZNEBITI DEPRESIJE, PANIČNIH NAPADOV, ANKSIOZNOSTI?

Alternativno tretiranje depresije, paničnih napadov z bioenergijo BQT je učinkovita terapija.  Izboljšanja so vidna tudi že po prvi bioenergijski terapiji, ne glede na tip bolezni. Bioterapija izredno poveča vitalno energijo ter imunski sistem, zmanjšuje stres. Tako hkrati naravno  tudi odpravlja strupe iz telesa. Dolgoročno poleg energijske terapije priporočamo uporabo Biostimulatorja, kateri vrača energijo in spanje.

Pozdravljeni Roman!

Najprej naj povem, da se danes dne 01.09.2014 počutim zelo dobro. Od terapije je minilo malo več kot en mesec, moje težave so bile s strani uradne medicine depresija. Vem da temu ni bilo tako, namreč vse se je začelo z rahlo omotico in utrujenostjo, zamašenim nosom. Zdravnica mi je predpisala antibiotik, ker je mislila da imam vnetje sinusov. Po antibiotiku se mi je zdravstveno stanje grozno poslabšalo. Prišlo je do omotic, slabosti in groznega pritiska v glavi, in pokanja v ušesih in želodčnih težav. Doživela sem tudi 4 panične napade grozno, človek si ne more predstavljati kaj to naredi telesu!  Moje stanje je bilo iz dneva v dan slabše. Iskala sem vse možnosti in tako prišla do Romana. Odločila  sem se  tudi za nakup bioenergijskega sistema – Biostimulator. Naj povem, Biostimulator me je rešil, moje mišice se niso več same krčile, pritisk mi ni več nihal. Skratka takoj je bilo moje stanje za 20 % boljše, po tvoji terapiji pa kot sem že napisala, se danes počutim dobro , nimam več slabosti , omotic, želodec je o.k. Roman hvala ti, brez tvoje terapije in Biostimulatorja ne vem, če bi se počutila tako dobro kot se !! Lep pozdrav! Mojca

Depresija, panični napadi, anksioznost ne izbirajo let.Pojavlja se že v najstniški dobi, odrasli kot tudi pri starejši skupinah ljudi. Pogosteje se pojavlja med 20-30 letom, pojavi se lahko sicer kadarkoli.

KAJ POVZROČA DEPRESIJO, PANIČNE NAPADE, ANKSIOZNOST?

Današnji moderni čas, svet digitalizacije, socialna omrežja, služba, šola prinašajo visoke pritiske. Ljudje se različno odzovemo na napetosti. Drugi pomembni dejavniki so motnje spanja (lahko so geopatske narave). Obstaja še, imenovali jo bomo sekundarna depresija, ter manična. Ta se lahko  aktivira zaradi obdobja kake kronične bolezni, bolečin. Tudi določena zdravila povzročajo depresijo, uporaba in zloraba uspaval, mamila, zloraba alkohola.

KDAJ GOVORIMO O SEKUNDARNI DEPRESIJI?

Sekundarna depresija nastaja zaradi nekih negativnih kroničnih stanj. Razlog so lahko dolgotrajne bolečine, kjer jim ni videti konca. Tudi druge oblike bolezni, katere močno ohromijo kvaliteto življenja.

Denimo tudi ista seksualna usmerjenost je lahko dejavnik depresije. Ko se čutite drugačni, vas družba zavrača, občutki nemoči, nezmožnosti..

ZAKAJ IZBRATI BIOENERGIJO BQT?

Je učinkovita terapija, deluje tudi na daljavo-rezervirajte prosti termin!

SPREMENITE ŽIVLJENJE NA BOLJE ŽE DANES

Altera z Vami že od 1996!

Zakaj izbrati BQT, Your Content Goes Here

BIOENERGIJA JE NARAVNA OBLIKA POMOČI

Ko ste obupani in na tleh, bioterapija deluje proti psihičnim težavam, brez stranskih efektov. Bioenergetik uravnava hormonsko delovanje žlez. Te delujejo nepravilno pri tovrstnih obolenjih.  Pogosto prihaja do težav z ščitnico, nadledvičnih žlez. Psihološke težave namreč odvzemajo ogromne količine vitalne energije človeka. Iz tega razloga se oboleli zapira vase, je brez volje in cilja. Bioterapija vrača energijo človeku.Z bioterapijo ugodno vplivamo na možgane, možganske žleze in tako na boljšo reprodukcijo hormona sreče-seratonina. Rezultati so odvisni od stopnje in trajanja bolezni. V določenih primerih se težave odpravijo  ali zmanjšajo že v prvih terapijah. V trdovratnejših primerih pa je potrebno periodično ponavljanje terapij.

Psiha, um je gonilo telesa!

Energijske terapije  pri težjih oblikah depresije, paničnih napadov ali anksioznosti priporočamo izvajati večkrat letno za vzdrževanje celotnega telesa.

Vsaka bolezen ima svoj začetek in konec trajanja!

ANKSIOZNOST

Anksiozne motnje se kažejo v obliki strahu, pretirane zaskrbljenosti. Napad panike (pogosto motnje anksioznosti zajamejo kot oteženo dihanje, razbijanje srca, tesnoba, strah pred smrtjo…). Telo deluje v načinu boj ali beg. Najpogosteje te motnje prizadanejo ščitnico. Ta se odzove na način srčnih simpomov, katerim se pridružijo dihalne stiske.

Bolezen prizadane vse starostne skupine – od mladih do starejših. Psihične bolezni močno ohromijo kvaliteto življenja. Oboleli si pravzaprav želijo pomagati sami sebi, vendar so navkljub vsemu v stalnem strahu pred nečim (namišljenem). Dokler nimajo uradne diagnoze se anksioznost kaže kot neka dejanska bolezen. Npr. pri oteženem dihanju pomislijo, da je to bolezen pljuč, uradna preiskava pa pokaže, da so pljuča zdrava. Motnje se kažejo dalje tudi v spanju, pojavljajo se glavoboli itn.

PANIČNI NAPADI

Vse izgleda resnično, čeprav to ni. Ljudje, kateri doživijo panični napad, si pogosto ne predstavljajo lažnega napada. Napad je lahko dramatičen, kot, da se bo pojavila smrt v parih sekundah. Strah pred novimi napadi je prisoten. Napad panike je pogosto v pozevavi z anksioznimi motnjami.

dušenje

omedlevica

razbijanje srca in visok srčni pulz-občutek, da bo srce “razneslo”

bolečine v prsnem košu, glavi

slabost

prekomerna utrujenost

brez energije, želje, cilja

žalost

zmanjšan ali povečan apetit (izguba ali pridobivanje na teži)

nihanje razpoloženja (iz evforičnega v potrtost)

potrtost

pomanjkanje energije

samomorilne misli

ni potrebe po spanju

STRES

Je odziv telesa na dogodke okoli nas, življenske spremembe. Posledice so hormonalne, saj v stresu telo izloča več adrenalina. Ta ima vpliv na srčni tlak, pulz, tudi zmanjševanje krvnega obtoka v določene organe. Zmanjšan krvni obtok pa ima posledice- prva so bolečine in slabša oskrba organa ali tkiva. Stres tudi znižuje imunski sistem človeka, povzroča vnetje. Slabši imunski sistem pa povzroča razvoj številnih, avtoimunih in tudi rakavih bolezni. Posledično tudi kronične bolečine in bolezen pahne človeka v depresijo. Poleg zunanjega (okoljskega stresa) je prisoten lahko tudi geopatski stres celic (zemeljsko sevanje). Slednje lahko deluje na nas zlasti ponoči med spanjem.

OSNOVNI ZUNANJI POVZROČITELJI STRESA:

menjava /izguba službe

selitev

ločitev

bližajoči izpiti

preveliki cilji in odgovornost

motnje spanja, strah pred spanjem

….

DEJAVNIKI TVEGANJA

•Sevanje podzemnih žil med spanjem povzroča številne težje bolezni

•Stres

•Nezdrav slog

Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje, z Vami že od 1996!

Bioenergija BQT učinkovito preverjeno deluje tudi na daljavo!

Gre za kodiran proces v dimenziji, kjer ne obstajata  razdalja in čas. Prednosti tovrstne terapije so številne, saj lahko v vsakem trenutku vplivamo na biopolje klienta. Tako lahko kadarkoli in kjerkoli pomagamo zmanjšati ali odpraviti bolečine, pri vseh oblikah zdravstvenih težav in stiskah. Povsem enako kot v živo! Rezultati in učinki so velikokrat močnejši kot v živo.

Dokaz za učinkovitost niso samo naši  tretirani klienti, temveč prav živali (hišni ljubljenčki -pes, maček, konj itn.). Živalim ne moremo sporočiti, da bomo izvajali terapije na daljavo ter kdaj. Ravno pri živalih pa dosežemo najhitreje učinke, saj nimajo tovrstnih blokad.

KAKO POTEKA BIOTERAPIJA, KAJ JE POTREBNO, DA SE IZVEDE?

Priporočljivo (ni pa nujno) nam je poslati sliko obraza preko elektronske pošte, MMS ali poklicati.  Opišite nam svoje zdravstvene težave. Za termin terapije vas obvestimo telefonsko, z sms ali po elektronski pošti.

TRAJANJE TERAPIJE

Bioterapija traja med okvirno 15-30minut. Po končani terapiji vas prav tako obvestimo na zgoraj opisane načine.

ALI LAHKO KAJ “ZMOTI” DELOVANJE BIO TERAPIJE?
Prav ničesar – bioterapija se vsakem primeru odvije, ne glede kaj počnete v času izvajanja.

MORATE KAJ POSEBNEGA STORITI MED IZVAJANJEM BIOTERAPIJE?
Ničesar – priporočamo, da se sprostite, uležete na posteljo ali usedete na stol.  To sicer ni nujno potrebno za njen učinek.

OBSTAJAJO REAKCIJE MED TERAPIJO?

Pri bioenergijski terapiji so možne reakcije kot mravljiinčenje po telesu, občutek toplote ali mraza v določenih predelih, spet pri drugih  ljudeh pa nobenih, kar pa ne pomeni, da terapija ne učinkuje.

Dogaja se tudi, da ljudje med energetsko terapijo zaspijo – to ne pomeni, da zaradi tega ne bi prejeli terapije. Pogosto je to samo znak pomanjkanja energije telesa. Razlog je v bolezni, katera povzroča “enormno odtekanje” energije. Terapija kot taka je tudi zelo sproščujoča, ker se sproščajo blokade.

ALI BIOTERAPIJA VPLIVA NA ZDRAVILA, KATERA MORDA UŽIVATE?

Terapija ni v navzkrižju z nobenimi zdravili, katere eventuelno jemljete, ker to ni kemija. Energijsko izboljšanje zdravja naravno izboljšuje funkcije organov telesa, kar lahko strokovno potrdi le vaš zdravnik, kateri lahko spremeni dozo zdravil ali jih ukine, v kolikor niso potrebna.

Kaj je Biostimulator?

Bio-stimulator je bioenergijski nadvložek, namenjen pa je v osnovi  podpori imunskem sistemu. Namestitev je preprosto na jogi vzmetnico. Njegova inovativna tehnologija združuje  učinkovito varnost pred geopatskimi sevanji (pogosti vzroki nastanka bolezni) kot bioenergijski podpori pri številnih zdravstvenih težavah. V osnovi uravnava energije Yin-a in Yanga čaker, izboljšuje krvno cirkulacijo.

Deluje hkrati protibolečinsko in protivnetno ter krepi imunski sistem. Dokazano izboljšuje spanje in vrača energijo, zmanjšuje stres. Uporaba je običajno med spanjem, kjer je imunski sistem najbolj občutljiv. Je učinkovit način  stalne bioenergijske podpore, saj deluje v vseh raziskavah podobno kot bioenergetik pri terapiji.

Ne glede, Biostimulator je z Vami 365 dni/leto, vsak dan okoli 8 ur, z življensko dobo 10 let. To pa so bistvene prednosti, kot tudi osnova- preprečevanje geopatskih dejavnikov, kateri zmanjšujejo imunski odziv ter so pogosti vzroki nastanka težav.

KAKO IZBOLJŠATI  ZDRAVJE?

Poleg zdrave prehrane ne pozabite, da veliko vlogo za celovito zdravje igra prav pozicija postelje. Sevanje vodnih žil in hartmanove mreže motijo spanje. Povzročajo pa tudi številne kronične in tudi rakave bolezni, saj ta sevanja v osnovi slabijo imunski sistem. V primerih vodnih žil prihaja do različnih benignih kot malignih sprememb celic. Nočne ali jutranje bolečine, zbujanja zlasti med 1. in 4. zjutraj, prekomerna utrujenost so prvi simptomi, da ležite na nezdravem mestu. Pogosto opažamo, da so določene lokacije, ulice, bloki kjer ljudje obolevajo za istimi boleznimi. Pregled spalnice omogoča rešitve ter ugotovitev vzroka zdravstvenih težav.  Priporočamo naš inovatvni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR. Le ta preprečuje škodljiv vpliv zemeljskih sevanj in hkrati nudi dolgotrajno bioenergijsko podporo pri številnih zdravstvenih problemih.

ODPRAVITE PRAVI VZROK BOLEZNI, NE SIMPTOM!

Altera, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996

ZAKAJ JE KORISTEN PREGLED AURE GDV?

Omogoča zgodnji alternativni pregled biopolja celega telesa organov in žlez. Zgodnje odkrivanje težav pomeni pravočasno ukrepanje, pred nastopom bolezni. V auri človeka so vidni podatki, žarišča bolezni. Aura na teh mestih je prekinjena in ali nastajajo neobičajni vzorci na organih.

• Priporočamo tudi v primerih, ko niso jasni bolezenski znaki ali simptomi.

Pregled  Aure se priporoča vsem, ljudem, kateri imajo zdravstvene težave kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti stanje organizma. Kirlianova kamera GDV omogoča hiter celostni alternativni energetski pregled telesa.

Pregled Aure GDV ne nadomešča uradnega pregleda pri zdravniku ali specialistu