VNETJE BEDRNEGA ŽIVCA

Imate kronične bolečine v zadnjici, katera se seli po zadnji strani noge? To so simptomi in znaki, ki jih ima išias. Ukleščen živec v ledvenem delu križa lahko pomeni discus hernio. Se bolečina pojavlja po daljšem sedenju, vožnji avtomobila ali ponoči med spanjem? Je bolečina  v križu zjutraj neznosna, čez dan manjša ali obratno, se povečuje skozi dan?  Ste poizkusili že “vse”, zdravila proti bolečinam, razne kreme proti bolečinam pa ne pomagajo in se bolečine vračajo? Vztrajno izvajate vaje za išias, hrbtenico in križ pa še vedno niste “mobilni” in se bolečine selijo na drugo stran? Razmišljate o operaciji in imate strah pred naslednjim dnem?

To pomeni, da se niste dotaknili pravega vzroka – izvora bolečin!

KAKO NA NARAVEN NAČIN NAD IŠIAS, ODPRAVITI BOLEČINE?

Alternativna terapija z bioenergijo BQT je učinkovita terapija. Bioenergija deluje enako učinkovito tudi na daljavo, ne samo v živo!

Učinki bioterapije so zelo dobri, saj ta prodira globoko v tkiva, živce. Izboljšanja so vidna tudi že po prvi bioenergijski terapiji, ne glede na vrsto, lokacijo bolečine. Običajno je gibanje lažje , manjša je bolečina ali izgine. Temeljni vzroki nastanka in vztrajanja bolečin v nogi ali obeh nogah, zadnjici katere kot bioenergetik obravnavam so: geopatsko sevanje ponoči med spanjem, stres in negativne emocije.  Za slednje dodatno priporočamo naš program EPB odvajanja od bolečin.

Imam kronične težave hrbtenice zaradi stenoze (zožan hrbtenični kanal). Zaradi hude okvare in bolečin čakam na operacijo. Zaradi bolečin sem poiskala vašo pomoč. Že po drugi obravnavi so se bolečine zmanjšale, ponoči sem po dolgem času spala. Marinčič A., Novo Mesto

V bioenergijskem smislu nastajajo zastoji energije – blokade v zadnjici oz. piriformisu). To povzroči energijski čep, kateri ovira nemoteno kroženje energije. Ta čep ustvari zvišanje potenciala na prizadetem mestu hrbtenice (disku, vretencu, živcu), kar pa povzroči stalno bolečino, katera se še veča. Bioenergetik  učinkovito tako sprosti blokade in izboljša oskrbo ligamentov tudi kadar gre za okvare vretenc in diskov. Priporočamo kot dolgoročno tudi Biostimulator, ker deluje probolečinsko in protivnetno.

ZAKAJ IZBRATI BIOENERGIJO BQT?

Je učinkovita terapija, deluje tudi na daljavo-rezervirajte prosti termin!

SPREMENITE ŽIVLJENJE NA BOLJE ŽE DANES

Altera z Vami že od 1996!

Zakaj izbrati BQT, Your Content Goes Here

BIOTERAPIJO PRIPOROČAMO TUDI PRI POŠKODBAH, OPERACIJAH

Proti bolečinska energijska terapija se priporoča tudi kadar gre za poškodbe hrbtenice (športne, delovne nezgode, ukleščen živec).

Po operativnih posegih, saj se skrajša čas rehabilitacije tudi do 5x!  Tudi v primerih zategnjenosti mišic – ko imate otrdel vrat, bolečine v zatilju in glavi, mravljinčenja rok, ne morete spati ponoči..

BOLEČINE V NOGI -ALI GRE ZA IŠIAS ALI HERNIJO DISCUS?

Pri discus hernii gre za zdrs medvretenčne ploščice -diska, ta pa pritiska na živec. V ledvenem predelu hrbtenice je običajno prizadet disk L4 ali L5. V križničnem predelu  pa (L5 in S1). To naj bi povzročalo kronične ostre ali tope bolečine vzdolž noge.

Uradna definicija pravi tudi, da gre za obrabo medvretenčnih ploščic zaradi staranja. Statistika kaže, da obolevajo za diskus hernijo ljudje večinoma v starosti od 30-40 let različnih poklicev (od kmeta, do uradnika, športniki, zidarji itn.) Običajno so bolečine v nogi najhujše pri ledveni herniji (ljudje pogosto omenijo, da v križu več ne čutijo bolečin, v nogah pa izjemno).

Moje ugotovitve se morda ne nanašajo na  termin »obrabljenost«  medvretenčnih ploščic, saj so ti ljudje v povprečju mladi.  Tudi to, da zdrs diska ne povzroča bolečine (moje osebne mnenje). To, kar sem ugotovil pri večini ljudi z diskus hernijo, je premajhni vnos tekočine (zlasti vode). Medvretenčna ploščica je namreč sestavljena pretežno iz tekočine, moje mnenje je, da telo za svoje namene in potrebe vzame od kjer se da.

NAJPOGOSTEJŠE LOKACIJE IŠIATIČNIH BOLEČIN

hude zbadajoče bolečine, lahko so pekoče bolečine , katere se širijo preko zadnijice na stegno do prstov nog.

za išiasom obolevajo običajno starejše osebe, trajanje bolečine je odvisno od krajše dobe – tedna dni, lahko pa tudi mesec ali leta

bolečine se lahko selijo- iz leve strani na desno in lahko prizadanejo obe nogi

občutek v nogah je lahko tudi kot bi bile zategnjene, šibkost v nogah

 

STRES

Je odziv telesa na dogodke okoli nas, življenske spremembe. Posledice so hormonalne, saj v stresu telo izloča več adrenalina. Ta ima vpliv na srčni tlak, pulz, tudi zmanjševanje krvnega obtoka v določene organe, okončine. Zmanjšana oskrba, prekrvavljenost določenega predela (živec, mišica) povzroči bolečino. Poleg zunanjega (okoljskega) je prisoten lahko tudi geopatski stres celic (zemeljsko sevanje). Slednje lahko deluje na nas zlasti ponoči med spanjem.

Zdravstveni problem, kot so kronične bolečine v križu in nogah lahko povzročita okoljski (zunanji) kot geopatski stres.

OSNOVNI ZUNANJI POVZROČITELJI STRESA:

menjava /izguba službe

selitev

ločitev

bližajoči izpiti

preveliki cilji in odgovornost

….

VAM TELESNE VAJE ZA HRBTENICO POMAGAJO ALI NE??

Iz prakse v večini primerov ljudje pravijo, da  (žal) ne. Če pa že, je bolje kako uro, potem pa je vse enako kot prej. Na voljo najdete številne vaje za raztezanje hrbtenice, krepitev hrbtnih in trebušnih mišic. Če bi to bil vzrok (oslabele mišice) bi najbrž  rezultat bil pozitiven.

Kako si razložiti bolečine v križu in nogah ali v vratu? Torej, če me včeraj ni bolelo, danes pa me je začelo, so očitno mišice prav danes postale šibke mar ne? Še včeraj pa dovolj dobre, ker ni bilo bolečine? In seveda, bolečine vztrajajo že več mesecev ali let…

KAKO NEKOGA , KI VSAK DAN TRENIRA (NPR.) BODY BUILDER ZAGRABI V KRIŽU, KO IMA MIŠICE 5X MOČNEJŠE KOT VI?

Ja, prvi pričakovani odgovor-sigurno je pretiraval z utežmi.. Morda naredil “napačni gib”, se je zaležal v postelji. Morda je jogi vzmetnica že slaba.. A resnica je drugačna.

OBSTAJA SPLOH “NEPRAVILEN GIB, ZASUK TELESA”

Če bi obstajalo to, potem ga najbrž ne bi mogli izvesti. (še dobro, da pri jogi se ne zlomi hrbtenica kaj ne?)

Nekdo lahko pobere svinčnik iz tal pa ga zagrabi v križu, drug pa vzdigne pralni stroj in ga prav tako stisne v križu. Torej, razlika v teži je očitna, težava-bolečina pa ista…

Na splošno, gibanje je življenje. Karkoli že počnete od gibanja je koristno za splošno zdravje! Od hoje, kolesarstva, fitnesa, teka ali katerekoli druge telesne dejavnosti je prav, da to počnete. Poudarjamo še enkrat, ne glede,  koliko ste telesno dejavni to ne pomeni, da vas bolečine v križu ne morejo ujeti.

MOŽNI POVZROČITELJI BOLEZNI

Bolezni drugih organov lahko sevajo bolečine v križ

težave prostate

jajčniki, maternica

trebušna slinavka

jetra

ledvici

rakave tvorbe organov

tumor na hrbtenici

SKRITI POVZROČITELJI BOLEZNI

Razna zemeljska sevanja ponoči med spanjem različno vplivajo na zdravje, spanje. Sevanja poznamo kot podzemne vodne žile, hartmannove in curyeve mreže.

Če se določena sevanja križajo na različnem območju telesa, tam povzročajo različne motnje. Določena sevanja delujejo vnetno, različne kombinacije pa lahko tvorijo kancerogena obolenja. Vsa ta sevanja povzročajo bolezen na daljši period izpostavljenosti predvsem med spanjem ponoči. Slabijo imunski sistem ter ustvarjajo t.i. stres celic.

Namreč ni dovolj samo zdrav življenski stil, prehrana, potrebno je tudi na zdravem mestu spati!

DEJAVNIKI TVEGANJA

•Sevanje podzemnih žil med spanjem povzroča številne težje bolezni

•Stres

•Nezdrav slog

Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje, z Vami že od 1996!

Bioenergija BQT učinkovito preverjeno deluje tudi na daljavo!

Gre za kodiran proces v dimenziji, kjer ne obstajata  razdalja in čas. Prednosti tovrstne terapije so številne, saj lahko v vsakem trenutku vplivamo na biopolje klienta. Tako lahko kadarkoli in kjerkoli pomagamo zmanjšati ali odpraviti bolečine, pri vseh oblikah zdravstvenih težav in stiskah. Povsem enako kot v živo! Rezultati in učinki so velikokrat močnejši kot v živo.

Dokaz za učinkovitost niso samo naši  tretirani klienti, temveč prav živali (hišni ljubljenčki -pes, maček, konj itn.). Živalim ne moremo sporočiti, da bomo izvajali terapije na daljavo ter kdaj. Ravno pri živalih pa dosežemo najhitreje učinke, saj nimajo tovrstnih blokad.

KAKO POTEKA BIOTERAPIJA, KAJ JE POTREBNO, DA SE IZVEDE?

Priporočljivo (ni pa nujno) nam je poslati sliko obraza preko elektronske pošte, MMS ali poklicati.  Opišite nam svoje zdravstvene težave. Za termin terapije vas obvestimo telefonsko, z sms ali po elektronski pošti.

TRAJANJE TERAPIJE

Bioterapija traja med okvirno 15-30minut. Po končani terapiji vas prav tako obvestimo na zgoraj opisane načine.

ALI LAHKO KAJ “ZMOTI” DELOVANJE BIO TERAPIJE?
Prav ničesar – bioterapija se vsakem primeru odvije, ne glede kaj počnete v času izvajanja.

MORATE KAJ POSEBNEGA STORITI MED IZVAJANJEM BIOTERAPIJE?
Ničesar – priporočamo, da se sprostite, uležete na posteljo ali usedete na stol.  To sicer ni nujno potrebno za njen učinek.

OBSTAJAJO REAKCIJE MED TERAPIJO?

Pri bioenergijski terapiji so možne reakcije kot mravljiinčenje po telesu, občutek toplote ali mraza v določenih predelih, spet pri drugih  ljudeh pa nobenih, kar pa ne pomeni, da terapija ne učinkuje.

Dogaja se tudi, da ljudje med energetsko terapijo zaspijo – to ne pomeni, da zaradi tega ne bi prejeli terapije. Pogosto je to samo znak pomanjkanja energije telesa. Razlog je v bolezni, katera povzroča “enormno odtekanje” energije. Terapija kot taka je tudi zelo sproščujoča, ker se sproščajo blokade.

ALI BIOTERAPIJA VPLIVA NA ZDRAVILA, KATERA MORDA UŽIVATE?

Bio terapija ni v navzkrižju z nobenimi zdravili, katere eventuelno jemljete, ker to ni kemija. Energijsko izboljšanje zdravja naravno izboljšuje funkcije organov telesa, kar lahko strokovno potrdi le vaš zdravnik, kateri lahko spremeni dozo zdravil ali jih ukine, v kolikor niso potrebna.

KEMOTERAPIJA, OBSEVANJE

Priporočamo tudi izvajanje energijske terapije pri kemoterapijah in obsevanjih. Telo se tako hitreje znebi strupov, stranskih učinkov kot so lahko  slabosti, bruhanje, pomanjkanje apetita in energije. Bolezen sama povzroča enormno odtekanje človekove energije. Bioenergetik okrepi tudi imunski sistem človeka ter poveča vitalno energijo, izboljša se spanje, zmanjšujejo bolečine.

Kaj je Biostimulator?

Bio-stimulator je bioenergijski nadvložek, namenjen pa je v osnovi  podpori imunskem sistemu. Namestitev je preprosto na jogi vzmetnico. Njegova inovativna tehnologija združuje  učinkovito varnost pred geopatskimi sevanji (pogosti vzroki nastanka bolezni) kot bioenergijski podpori pri številnih zdravstvenih težavah. V osnovi uravnava energije Yin-a in Yanga čaker, izboljšuje krvno cirkulacijo.

Deluje hkrati protibolečinsko in protivnetno ter krepi imunski sistem. Dokazano izboljšuje spanje in vrača energijo, zmanjšuje stres. Uporaba je običajno med spanjem, kjer je imunski sistem najbolj občutljiv. Je učinkovit način  stalne bioenergijske podpore, saj deluje v vseh raziskavah podobno kot bioenergetik pri terapiji.

Ne glede, Biostimulator je z Vami 365 dni/leto, vsak dan okoli 8 ur, z življensko dobo 10 let. To pa so bistvene prednosti, kot tudi osnova- preprečevanje geopatskih dejavnikov, kateri zmanjšujejo imunski odziv ter so pogosti vzroki nastanka težav.

KAKO IZBOLJŠATI  ZDRAVJE?

Poleg zdrave prehrane ne pozabite, da veliko vlogo za celovito zdravje igra prav pozicija postelje. Sevanje vodnih žil in hartmanove mreže motijo spanje. Povzročajo pa tudi številne kronične in tudi rakave bolezni, saj ta sevanja v osnovi slabijo imunski sistem. V primerih vodnih žil prihaja do različnih benignih kot malignih sprememb celic. Nočne ali jutranje bolečine, zbujanja zlasti med 1. in 4. zjutraj, prekomerna utrujenost so prvi simptomi, da ležite na nezdravem mestu. Pogosto opažamo, da so določene lokacije, ulice, bloki kjer ljudje obolevajo za istimi boleznimi. Pregled spalnice omogoča rešitve ter ugotovitev vzroka zdravstvenih težav.  Priporočamo naš inovatvni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR. Le ta preprečuje škodljiv vpliv zemeljskih sevanj in hkrati nudi dolgotrajno bioenergijsko podporo pri številnih zdravstvenih problemih. Pri multipla skleroza Biostimulator zmanjšuje vnetne procese in izboljšuje gibljivost.

ODPRAVITE PRAVI VZROK BOLEZNI, NE SIMPTOM!

Altera, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996

ZAKAJ JE KORISTEN PREGLED AURE GDV?

Omogoča zgodnji alternativni pregled biopolja celega telesa organov in žlez. Zgodnje odkrivanje težav pomeni pravočasno ukrepanje, pred nastopom bolezni. V auri človeka so vidni podatki, žarišča bolezni. Aura na teh mestih je prekinjena in ali nastajajo neobičajni vzorci na organih.

• Priporočamo tudi v primerih, ko niso jasni bolezenski znaki ali simptomi.

Pregled  Aure se priporoča vsem, ljudem, kateri imajo zdravstvene težave kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti stanje organizma. Kirlianova kamera GDV omogoča hiter celostni alternativni energetski pregled telesa.

Pregled Aure GDV ne nadomešča uradnega pregleda pri zdravniku ali specialistu

Opomnik: Bio energijske terapije ne nadomeščajo zdravljenje pri vašem zdravniku ali specialistu!