KOPB, FIBROZA, EMFIZEM PLJUČ, KAKO IZBOLJŠATI DIHANJE?

Alternativno izboljšanje zdravja pljuč z bioenergijo BQT je učinkovita terapija. V primerih ko je prisotna kronična obstruktivna bolezen pljuč (KOPB), pri fibrozi in emfizemu bioenergija izboljša aktivni del pljuč. Pozitivni učinki so pogosto vidni že pri prvi bioterapiji, to so številne izkušnje naših uporabnikov. Dihanje se tako bistveno olajša že pri prvi bioenergijski terapji.

Izboljša se kvaliteta življenja, dihanje postaja lažje in s tem počutje ter spanje ponoči. Bioenergetik se v primeru kroničnih obstruktivnih bolezni posveča celotnemu pljučnem tkivu. Okvare pljuč pa povzročajo težave tudi srcu. Srce  vse težje dela in tako vodi  tudi do popuščanja srca. Pogosto bolezen kot je Kopb, Fibroza, emfizem pljuč rezultirajo tako, da bolniki rabijo kisik iz jeklenke. Učinkovitost naravnega zdravljenja potrjujejo klienti, katerim se je pljučna kapaciteta bistveno izboljšala. Dihalna stiska, dušenje se zmanjšuje, tudi med spanjem ponoči . Obsevanje pljuč z bioenergijo naravno širi dihalne poti in tako izboljšuje izmenjavo plinov.

Energijske terapije z bioenergijo priporočamo izvajati večkrat letno za obdržanje pljučne funkcije.

ZAKAJ IZBRATI BIOENERGIJO BQT?

Je učinkovita terapija, deluje tudi na daljavo-rezervirajte prosti termin!

SPREMENITE ŽIVLJENJE NA BOLJE ŽE DANES

Altera z Vami že od 1996!

Zakaj izbrati BQT, Your Content Goes Here

KRONIČNE BOLEZNI  IN OKVARE PLJUČ

Silikoza je poklicna bolezen, katera prizadane pljuča, pljučne funkcije zaradi dolgotrajnega vdihavanja prahu.

Fibroza pljuč-brazgotinjenje pljučnega tkiva zmanjša elastičnost pljuč, poveča dihalno delo in vodi v pomanjkanje kisika. Vse to spremlja izrazita dispneja -oteženo dihanje.

Azbestoza pljuč – je poklicna bolezen, povzročena z vdihavanjem azbestnega prahu. Azbestoza pljuč povzroča tudi bolečine v pljučih.

Emfizem pljuč – pljučni emfizem je bolezen z razširjenimi zračnimi prostori malih dihalnih poti in z destruktivnimi spremembami dihalnih mešičkov. Bolniki, kateri imajo pljučni emfizem težko dihajo, prihaja do dihalne stiske.

Hkrati bi omenil, da sem zasledil težave tudi pri mizarjih – brušenje lesa, kjer prav tako vdihavajo mikrodelce in so bile z pljuči prav tako težave.

ALI PRI TEH PLJUČNIH BOLEZNIH SE TUDI PRIPOROČA BIOTERAPIJA?

Bioenergija je blagodejna za vse oblike pljučnih bolezni. Oboleli po večini lažje dihajo, manjše so dihalne stiske in simptomi bolezni.  Energijska terapija se po potrebi ponovi.

DIHANJE JE ŽIVLJENJE- LAŽJE DIHANJE, BOLJŠE ZDRAVJE, VEČ GIBANJA IN SVOBODE!

Okvare pljuč ne pridejo kar “čez noč”. Zlasti so tudi vzroki za kronično pljučno okvaro tudi kajenje, kronični bronhitis in astma. Simptomi in znaki so dolgotrajen in dražeč jutranji kašelj ter ponoči med spanjem. Pogosto so pljučni bolniki utrujeni, saj jim že običajna hoja predstavlja velike napore, ker večino energije porabijo možgani, manj pa jo ostane mišicam.

 

OSTALI “NEKADILSKI” DEJAVNIKI TVEGANJA PLJUČNIH OBOLENJ

Gotovo ste pomislili na eventuelne okoljske dejavnike zaradi onesnaženosti zraka. Tudi to vsekakor v teh primerih povzroča bolezni. Številni ljudje si ne zavedajo, da lahko tudi težja pljučna obolenja lahko povzročajo tudi geopatska  sevanja Zemlje. Ta na nas lahko delujejo zlasti ponoči med spanjem ter slabijo pljuča in povzročajo tudi pljučne bolezni.

Kako si torej drugače razložiti, da denimo v enem bloku vsi obolevajo za rakom na pljučih, v sosednjem pa ne? Zrak je isti kot okolica (geopatski vzrok).

Isto vprašanje, zakaj pri ljudeh, kateri ne kadijo, živijo daleč stran od industrije, na višjih nadmorskih višinah in imajo prav tako različne ali enake pljučne bolezni?

Geopatski vzroki so tisti, kateri stalno delujejo na organe in celice in tako pogosto onemogočajo učinkovito zdravljenje. Sevanje, katero poteka na območju pljuč in srca tako izdatneje ali primarno povzroča bolezni.

BIOSTIMULATOR

Priporočamo pri kroničnih težavah in boleznih. Izboljšuje prekrvavitev celega telesa. To pomeni boljšo oskrbo možganov, živcev, ligamentov, mišic, pljuč. Boljša pljučna in srčna oskrba pa pomeni tudi lažje dihanje. V kombinaciji z bioterapijo tako dosežemo še hitrejše in trajnejše rezultate. Biostimulator ima pozitivne učinke tudi pri številnih drugih zdravstvenih problemih.

deluje protivnetno in protibolečinsko

krepi imunski sistem

običajna uporaba je ponoči med spanjem

izboljšuje spanje in vrača energijo

varuje pred geopatskim vzroki

Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje, z Vami že od 1996!

Bioenergija BQT učinkovito preverjeno deluje tudi na daljavo!

Gre za kodiran proces v dimenziji, kjer ne obstajata  razdalja in čas. Prednosti tovrstne terapije so številne, saj lahko v vsakem trenutku vplivamo na biopolje klienta. Tako lahko kadarkoli in kjerkoli pomagamo zmanjšati ali odpraviti bolečine, pri vseh oblikah zdravstvenih težav in stiskah. Povsem enako kot v živo! Rezultati in učinki so velikokrat močnejši kot v živo.

Dokaz za učinkovitost niso samo naši  tretirani klienti, temveč prav živali (hišni ljubljenčki -pes, maček, konj itn.). Živalim ne moremo sporočiti, da bomo izvajali terapije na daljavo ter kdaj. Ravno pri živalih pa dosežemo najhitreje učinke, saj nimajo tovrstnih blokad.

KAKO POTEKA BIOTERAPIJA, KAJ JE POTREBNO, DA SE IZVEDE?

Priporočljivo (ni pa nujno) nam je poslati sliko obraza preko elektronske pošte, MMS ali poklicati.  Opišite nam svoje zdravstvene težave. Za termin terapije vas obvestimo telefonsko, z sms ali po elektronski pošti.

TRAJANJE TERAPIJE

Bioterapija traja med okvirno 15-30minut. Po končani terapiji vas prav tako obvestimo na zgoraj opisane načine.

ALI LAHKO KAJ “ZMOTI” DELOVANJE BIO TERAPIJE?
Prav ničesar – bioterapija se vsakem primeru odvije, ne glede kaj počnete v času izvajanja.

MORATE KAJ POSEBNEGA STORITI MED IZVAJANJEM BIOTERAPIJE?
Ničesar – priporočamo, da se sprostite, uležete na posteljo ali usedete na stol.  To sicer ni nujno potrebno za njen učinek.

OBSTAJAJO REAKCIJE MED TERAPIJO?

Pri bioenergijski terapiji so možne reakcije kot mravljiinčenje po telesu, občutek toplote ali mraza v določenih predelih, spet pri drugih  ljudeh pa nobenih, kar pa ne pomeni, da terapija ne učinkuje.

Dogaja se tudi, da ljudje med energetsko terapijo zaspijo – to ne pomeni, da zaradi tega ne bi prejeli terapije. Pogosto je to samo znak pomanjkanja energije telesa. Razlog je v bolezni, katera povzroča “enormno odtekanje” energije. Terapija kot taka je tudi zelo sproščujoča, ker se sproščajo blokade.

ALI BIOTERAPIJA VPLIVA NA ZDRAVILA, KATERA MORDA UŽIVATE?

Terapija ni v navzkrižju z nobenimi zdravili, katere eventuelno jemljete, ker to ni kemija. Energijsko izboljšanje zdravja naravno izboljšuje funkcije organov telesa, kar lahko strokovno potrdi le vaš zdravnik, kateri lahko spremeni dozo zdravil ali jih ukine, v kolikor niso potrebna.

Kaj je Biostimulator?

Bio-stimulator je bioenergijski nadvložek, namenjen pa je v osnovi  podpori imunskem sistemu. Namestitev je preprosto na jogi vzmetnico. Njegova inovativna tehnologija združuje  učinkovito varnost pred geopatskimi sevanji (pogosti vzroki nastanka bolezni) kot bioenergijski podpori pri številnih zdravstvenih težavah. V osnovi uravnava energije Yin-a in Yanga čaker, izboljšuje krvno cirkulacijo.

Deluje hkrati protibolečinsko in protivnetno ter krepi imunski sistem. Dokazano izboljšuje spanje in vrača energijo, zmanjšuje stres. Uporaba je običajno med spanjem, kjer je imunski sistem najbolj občutljiv. Je učinkovit način  stalne bioenergijske podpore, saj deluje v vseh raziskavah podobno kot bioenergetik pri terapiji.

Ne glede, Biostimulator je z Vami 365 dni/leto, vsak dan okoli 8 ur, z življensko dobo 10 let. To pa so bistvene prednosti, kot tudi osnova- preprečevanje geopatskih dejavnikov, kateri zmanjšujejo imunski odziv ter so pogosti vzroki nastanka težav.

KAKO IZBOLJŠATI  ZDRAVJE?

Poleg zdrave prehrane ne pozabite, da veliko vlogo za celovito zdravje igra prav pozicija postelje. Sevanje vodnih žil in hartmanove mreže motijo spanje. Povzročajo pa tudi številne kronične in tudi rakave bolezni, saj ta sevanja v osnovi slabijo imunski sistem. V primerih vodnih žil prihaja do različnih benignih kot malignih sprememb celic. Nočne ali jutranje bolečine, zbujanja zlasti med 1. in 4. zjutraj, prekomerna utrujenost so prvi simptomi, da ležite na nezdravem mestu. Pogosto opažamo, da so določene lokacije, ulice, bloki kjer ljudje obolevajo za istimi boleznimi. Pregled spalnice omogoča rešitve ter ugotovitev vzroka zdravstvenih težav.  Priporočamo naš inovatvni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR. Le ta preprečuje škodljiv vpliv zemeljskih sevanj in hkrati nudi dolgotrajno bioenergijsko podporo pri številnih zdravstvenih problemih.

ODPRAVITE PRAVI VZROK BOLEZNI, NE SIMPTOM!

Altera, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996

ZAKAJ JE KORISTEN PREGLED AURE GDV?

Omogoča zgodnji alternativni pregled biopolja celega telesa organov in žlez. Zgodnje odkrivanje težav pomeni pravočasno ukrepanje, pred nastopom bolezni. V auri človeka so vidni podatki, žarišča bolezni. Aura na teh mestih je prekinjena in ali nastajajo neobičajni vzorci na organih.

• Priporočamo tudi v primerih, ko niso jasni bolezenski znaki ali simptomi.

Pregled  Aure se priporoča vsem, ljudem, kateri imajo zdravstvene težave kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti stanje organizma. Kirlianova kamera GDV omogoča hiter celostni alternativni energetski pregled telesa.

Pregled Aure GDV ne nadomešča uradnega pregleda pri zdravniku ali specialistu